“het is nog niet echt warm”zeg je en ik zie hoe de wind je jurkje iets opwaait. In een flits zie ik dat je de paarse string aan hebt die ik ooit samen met je hebt gekocht. Door de kou zijn je tepels hard geworden en tekenen zich duidelijk af in je jurk. Ik knik en merk dat het me toch wel iets doet om je zo te zien zitten. “zullen we binnen zitten”? Terwijl we naar binnen lopen zorg ik dat ik achter je loop nog even genietend van het zicht op jou mooie billen. Binnen gaan we net als normaal naast elkaar zitten op de bank met een fles wijn. Het is gezellig mischien wel te want we merken beide dat we losser worden.

Ik vraag je of je inderdaad de string aan hebt die we samen hebben gekocht. je staat op en trekt je jurk omhoog zodat ik het kan zien. In je dronken bui vertel je me dat je gister alles glad hebt geschoren. “wil je het zien?” langzaam trek je je string opzij zodat ik recht tegen je gladde poesje aankijk. Ik krijg het warm en als je naast me zit leg je je hand op mijn been. Voelt het echt glad? vraag ik terwijl ik je recht aankijk. Je leunt achterover en spreid langzaam je benen. Voorzichtig ga ik met mijn hand via je been naar boven. Zachtjes streel ik je kutje en merk dat je nat bent. Ik kijk je aan en zie dat je met je ogen dicht ligt te genieten.

HIerdoor aangemoedigd begin ik je klitje te strelen. Zachtjes begin je te kreunen. Voorzichtig laat ik een vinger in de warmte glijden. Terwijl ik zachtjes aan je tepel begin te zuigen. Ik voel hoe nat je bent en hoe warm. Ik voel hoe je hand richting mijn kutje glijd en mijn klit aanraakt. We trekken zonder iets te zeggen onze kleren uit. Bang dat anders het moment verbroken word. Je draait om zodat ik je kutje boven me zie. Wat ruik je zoet! ik ga zachtjes met mijn tong erover heen. En voel dat je hetzelfde bij mij doet. Een beetje onwennig nog, want dit is onze eerste keer. Zacht begin je aan mijn klitje te zuigen en ik voel 2 vingers bij mij naar binnen gaan. Ik begin je ook te vingeren maar al snel vraag je om meer. Ik merk dat je zo nat bent dat ik er 4 vingers in kan laten gaan. je begint me steeds harder te vingeren en zuigt steeds harder op mijn kut. Op het moment dat ik merk dat je bijna komt duw ik snel een vinger in je kontje. Je komt kreunend op mijn vingers klaar. Even later kan ook ik me niet meer houden en voel hoe lekker het is om samen met jou te komen. Verlegen kijk je me aan, mijn zomerdroom.

Auteur
Black
Website
http://stouteverhaaltjes.web-log.nl