Mijn schat Sophie liep enkele meters voor mij. Wij waren op weg naar ons appartement.
Koket bewoog haar korte jurkje heen en weer langs haar gebruinde bovenbenen. “Toch heerlijk die strings”, dacht ik stilletjes bij mijzelf terwijl Ik haar mooi gevormde billen bewonderde. Ik kon de verleiding niet weerstaan om er zachtjes over te wrijven. Zij keek mij glimlachend en begrijpend aan en gaf mij een vluchtige kus.
In de lift draaide zij zich naar mij toe en een lichte tinteling ging door mijn onderlijf toen ik haar aankeek. Wat was ik toch een bofkont met zo’n heerlijk wijf. Haar behoorlijk grote borsten kwam goed tot hun recht in haar jurkje en haar tepels waren duidelijk te zien. “Zou ze soms geil zijn of het  fris hebben ”, vroeg  ik mij af. “Mijn tieten winden je op, hé”, zei ze lachend. Zij liep op mij af, drukte haar lijf veelzeggend tegen mij aan en gaf mij een vluchtige tongzoen. Ze lachte en greep even speels in  mijn kruis.
De lift ging open en ondeugend achteromkijkend liep zij naar ons appartement.

Binnen draaide zij zich plots om en drukte haar lippen tegen mijn mond. Wij tongzoenden hartstochtelijk terwijl zij haar onderlichaam stevig tegen mijn lul drukte. “Kom schat, ik zal je eens lekker verwennen”, fluisterde ze, terwijl zij haar borsten tegen mij aandrukte.
Ze nam mij bij de hand en wij liepen naar de slaapkamer.
“Ik kom zo”, zei ze, terwijl ze even naar de badkamer ging.
Ik kleedde mij snel uit en greep mijn ballen en lul even stevig vast toen ik op bed ging liggen. “Oh, je ligt al lekker klaar”, zei ze glimlachend. Ik raakte steeds meer opgewonden toen zij zich rustig ontkleedde. Ik kreeg een droge mond van opwinding toen zij naakt op mij toeliep. “Schat, wat ben je toch een lekker stuk. Ik ben zó blij met je”, zei ik complimenteus.
“Ja, vind je”, zei ze lachend. Zij greep haar borsten teder vast en streelde haar tepels. “En zonder siliconen”, grapte zij.
Ja, ze was zoals een vrouw moest zijn, puur natuur. Heerlijk grote borsten, strak in het vel met een mooi donkerbehaarde kut waarin je zo heerlijk kunt kroelen. Ik werd steeds geiler.

Sophie kwam op mij zitten en speelde met mijn ballen. Met de andere hand nam ze mijn lul en begon de eikel te masseren. “Ooooaagh, wat lekker, schat”, stootte ik uit met schorre stem, terwijl ik mijn hoofd naar achteren in het kussen drukte.
Ik streelde haar bovenbenen en schaamlippen. Ik bewonderde haar borsten en raakte steeds meer in vervoering.
Mijn lul werd jongensachtig stijf en hard door haar zachte massage. Zij tilde haar billen omhoog en schoof mijn lul in haar kut. Haar vochtige schaamlippen omklemden mijn lul als een zuignap.
In plaats van heen en weer te bewegen bleef ze stil zitten en masseerde met haar kut mijn lul. Dit gaf een overweldigend gevoel aan mijn eikel en ik kon dan ook niet stilliggen. Ik draaide met mijn kont onder haar. Ik kon mij steeds minder inhouden en kreunde zachtjes.
Zij kroelde door mijn borsthaar en streelde daarbij mijn tepels. Ondeugend keek ze naar mij en fluisterde: ”Lekker, hé schat. Geniet maar lekker want ik ga je een orgasme bezorgen zoals je die nog niet hebt beleefd”.
Voorzichtig kneedde ik haar borsten en speelde met haar tepels dat haar zichtbaar opwond. Geil keek ze mij en boog voorover. Haar borsten rustten op mijn borst en zij tongzoende mij. Ik voelde mij in de zevende hemel bij haar aanraking.
Er ging een heel intens gevoel door mijn lul en ik hiel het bijna niet meer uit. De geilheid ging tot in mijn tenen. Ik smeekte haar mij klaar te maken, maar in plaats daarvan stopte zij en nam mijn handen. Zij vouwde haar handen in mijn handen, alsof wij in gebed waren en drukte mijn handen aan weerszijde naast mij op het bed. Ik voelde mij helemaal in haar liefdevolle macht. Ik keek naar haar heen en weer wiegelende borsten.  Ze was ook zó mooi, zoals ze daar op mij zat. Haar haren losjes over haar schouders. Haar imposante boezem, haar behaarde kut. Ik kon mijn ogen niet van haar af houden.
Langzaam begon zij haar kut heen en weer te schuiven over mijn lul. Geil keek ze mij aan en wierp vervolgens haar hoofd in haar nek, waarbij haar borsten prachtig naar voren kwamen.
Zij keek mij aan met een glazige blik en ik zag dat zij klaar ging komen. Zij kreunde zachtjes. “Ik kom klaaaar, aaaah. Schat wat lekker, wat heb je een lekkere stijve, oh wat lekker”.
Ze werd wat slapjes. “Ga door schat, ga door, ik hou het niet meer uit van geilheid”, smeekte ik. Zij stopte echter en ging weer stil op mij zitten. Haar vochtige kut drukte ze nog steviger naar beneden en masseerde mijn lul.
Het was me een raadsel hoe ze het deed, maar zij masseerde echt mijn lul met haar kut. Ik werd gek van opwinding.
Allerlei emoties en gevoelens gingen door mij heen. Ik zonk weg en in zee van genot. Nog nooit had ik zo’n intens genotsgevoel gekend. Mijn hele lijf schokte en ik had mijzelf niet meer in de hand. Kreunend en jammerend had ik een overweldigend orgasme maar kwam niet klaar. Ik wist me gewoon geen raad met mijn gevoelens van opwinding en geilheid. Wild bewoog ik mijn bekken onder haar op en neer in een poging om klaar te komen.
Sophie genoot er zichtbaar van. Opeens begon zij haar kut heen en weer te schuiven en ging over in een krachtige cadans. Zij maakte lange halen en mijn hele lul voelde ik in haar kut heen weer schuiven. Haar heen en weer schuivende vochtige schaamlippen maakten mij nog geiler.
“Kom maar schat, ik voel dat je klaarkomt”, zei ze terwijl ze mij in de ogen keek, “Spuit mij maar onder. Laat je maar gaan”.
Ik voelde het zaad door mijn lul omhoog schieten. Ik slaakte een harde kreet van genot toen mijn zaad in haar spoot. Ik huilde, kreunde en schreeuwde. Sophie keek glimlachend en genoot. “Nou, je hebt flink wat zaad schat”, zei ze terwijl haar ogen glazig werden en zij zelf weer klaar kwam.

Wij keken elkaar aan en genoten van elke aanraking. Langzaam strekte zij haar benen achter zich en kwam op mij liggen.
Wij spraken geen woord en genoten van elkaars lijf en de najeuk. Zij kuste mij teder. Zachtjes streelde ik haar rug en billen en streelde door haar haren.
Ik voelde mijn zaad langzaam uit haar kut over mijn ballen stromen. Lange tijd lagen wij met onze eigen gedachten in elkaars armen.
Sophie stond op en keek geamuseerd naar mijn geslachtsdelen die onder het zaad zaten. Zachtjes wreef ze zichzelf en mij schoon met een tissue. Ze pakte mij bij mijn handen en trok mij langzaam overeind. Zij drukte mijn hoofd tussen haar borsten en streelde door mijn haar. Ik kuste haar tepels en stond op. Terwijl wij elkaar glimlachend aankeken gaven wij elkaar een tik op de billen en liepennaar de badkamer.