Al lang speelde ik met het idee om een keer een fantasie uit te voeren waar ik mijn teef volledig hulpeloos kon maken. Nou is zij heel wat gewend en kan ik haar nauwelijks meer een plezier doen dan haar strak vastgebonden in een hondenmand te leggen en haar af en toe een paar tikken te geven, maar dit zou iets anders worden. Iets waarvan zij nog geen weet had en waarbij ze naar adem zou snakken en compleet verrast door zou zijn.

Op een avond, na de koffie, vertelde ik haar dat ik zin had om lekker in het bad te gaan. Ze zei dat dat lekker zou zijn en ging lekker onderuit gezakt op de bank liggen lezen. Ik liep naar boven om het bad vol te laten lopen en legde meteen haar boeien, kettingen, oogmasker en gag klaar.

Nietsvermoedend zat zij te genieten van haar boek en een glas wijn toen ik haar vroeg of ze zo even boven wilde komen om me lekker te wassen. Natuurlijk wilde ze dat en toen ze de trap op kwam stond ik haar bovenaan op te wachten. Verbaasd vroeg ze waarom ik nog niet in bad zat, maar ik commandeerde haar onze SMkamer op en zei dat ze zich uit moest kleden en klaar moest gaan staan. Naakt, haar armen achter haar hoofd, haar benen iets gespreid stond ze te wachten op wat zou gaan gebeuren.

Ik deed haar blinddoek om, de gag in haar mond en maakt haar armen vast op haar rug. Nadat ik haar gekeurd had, haar een keer had laten ronddraaien, aan haar tepels had getrokken en een keer flink mijn vingers in haar kut en anus had geragd trok ik haar mee aan haar haren.

Op de badkamer aangekomen draaide ik de douche open. Ze probeerde zich uit te rekken want ze geniet altijd van een lekkere warme douche. Ze wist echter niet dat ik hem ijskoud had gezet. Ik duwde haar eronder en ze kromp in elkaar. Schreeuwen kon ze niet met de bal in haar mond maar het liefst zou ze eruit willen rennen. Ze probeerde de straal zoveel mogelijk te ontwijken maar ik gaf haar een paar flinke klappen op haar natte en koude huid. Dat deed haar nog verder ineen krimpen en ze zakte op de grond van de doucheruimte. Ik trok haar overeind en draaide de douchekop van de slang. Met een krachtige straal richtte ik op haar kut en tepels. Die stonden keihard overeind en haar schaamlippen spreidden zich onder de druk van de waterstraal. Na een paar minuten draaide ik de kraan dicht. Bibberend en trillend op haar benen stond ze te wachten. Ik nam haar mee naar de badkuip, dwong haar voorover gebukt te gaan staan en duwde met kracht haar hoofd onder water. Ze snakte naar adem en schopte om zich heen. Ik herhaalde dit een paar keer en liet haar daarna even tot rust komen. Natuurlijk wist ik dat haar kut drijfnat zou zijn. Ze geilt op dit soort verkrachtingsspelletjes. Vindt het doodeng, verzet zich soms hevig, maar ze wordt er o zo nat van. Toen ik dan ook mijn vingers in haar kut stak kreeg ik bevestigd wat ik al wist. Ze sopte en was klaar voor een flinke beurt!

Na enkele minuten beval ik haar in bad te gaan liggen. Ik maakte de boeien vast voor haar buik en hielp haar met instappen en liet haar eerst op haar gemak gaan liggen. Het water was aangenaam warm en ze ontspande zich. Denkend dat ze op deze manier mocht nagenieten. Met een ruk trok ik haar aan haar benen onderuit. Ze schoot onderwater en tegelijkertijd pakte ik haar in een wurggreep bij haar nek zodat ze niet omhoog kon komen. Op dat moment zou je eigenlijk de afscheiding in haar kut moeten kunnen opmeten. Ik denk dat de meter vreselijk zou uitslaan en er een enorme toename te zien zou zijn.

Op deze manier laat ik haar ook wel eens klaarkomen als ze met zichzelf aan het spelen is. Niet dat ik haar dan onder water duw, maar ik druk dan een kussen heel stevig op haar gezicht zodat ze bijna stikt. Dan krijgt ze een orgasme waardoor haar hele lichaam in een stuip schiet en wat zo vreselijk intens is!

Ik trok haar weer boven water en deed haar gag af. Kwijl liep uit haar mond en ik stopte mijn harde lul bij haar naar binnen. Ze zoog en likte en ik trok hard aan haar tepels. Nadat ik haar boeien had afgedaan gooide ik een vibrator in het water en gaf haar de opdracht om te masturberen. Ze vroeg me of ze het alsjeblieft op een andere manier mocht doen. Dat mocht en ze pakte de handdouche die boven het bad hangt, draaide de kop eraf en zetten de harde straal op haar klit. Ze zakte onderuit, liet wat water uit het bad lopen zodat haar kut boven water kwam en gaf een masturbatieshow weg waar ik nu nog een stijve lul van krijg als ik eraan terugdenk. De slierten kutgeil dreven op het laagje water wat er nog in stond en ze bleef weer weergaloos klaarkomen. Met kracht en grommend spoot ik me op haar leeg! Van zo’n vrouw, zo’n teef, zo’n ontembaar wild beest krijg ik nooit genoeg. En als ik haar dan zo bescheiden zie lopen als we winkelen of op het werk zijn dan ben ik apetrots op haar!

Auteur
Vrijstel
Website
http://www.vrijstel.nl/