Ik zie je naar me gluren, maar typ rustig door. Speciaal voor jou heb ik vandaar mijn zwarte setje aan. Je kunt het niet zien onder mijn pakje, maar je ziet mijn kousen en kunt onder het buro net onder mijn rokje kijken. Nonchelant open ik mijn benen iets. Meteen voel ik je ogen branden op mijn boven benen. Proberen naar dat te kijken wat in het donker verborgen ligt. Ik verontschuldig me en ga even naar het toilet. Daar laat ik zachtjes een vinger door mijn poesje glijden.Het voelt heet en nat aan. Ik word heet van de spanning die er op het kantoor tussen ons hangt en ik besluit dat ik vandaag een stapje verder ga. Voorzichtig trek ik mijn slipje uit. en loop terug. Je kijkt even op als ik binnenkom en terugwijl je kijkt stop ik mijn slipje in mijn tas.

Ik ga weer achter het buro zitten en ga verder met mijn werk. Je staat op en komt achter me staan. Ik voelje handen op mijn schouders en langzaam glijden ze in mijn bloes. Ik voel hoe je mijn borsten in je handen neemt en voel je mond in mijn nek. Zachtjes begin je mijn borsten te strelen. Aan je ademhaling hoor ik dat ook jij de spanning gevoeld hebt. langzaam draai ik mijn stoel om. en onder je brandendde blik trek ik mijn bloes uit. Je zucht als ik mijn bh uittrek en ik zie nu pas wat er in je broek is gebeurd. “zal ik even helpen” Voorzichtig maak ik je broek los en neem je heerlijke paal in mijn mond. Terwijl ik je aan het pijpen ben voel ik hoe je handen mijn knot loshalen en door mijn haren gaan.

Ik sta op en stroop mijn rokje op. Je kijkt naar de zwarte koussen, de jarretels die ik speciaal voor jou aan heb. je tilt me op het buro en komt voor me staan. Op dat moment weet ik zeker dat ik je wil, geen voorspel, maar gewoon jou in me voelen. Snel sla ik mijn benen om je heen terwijl ik op mijn rug op het buro lig. “neem me” fluister ik ziacht. Terwijl je me diep in de ogen kijkt voel ik langzaam hoe je vult. Je handen kneden mijn borsten als je me begint te neuken. Dan stop je. HJe helpt me van het buro afen laat me voorover over het buro buigen. Dan voel ik die heerlijke lul van je weer in mijn natte poesje glijden. Steeds sneller beweeg je in me, en ik voel dat ik klaar ga komen. Tegelijk komen we klaar. Ik voel je in me spuiten. Je buigt voorover en fluistert dat ik voortaan mijn slipje niet aan hoef naar het werk

Auteur
Black
Website
http://stouteverhaaltjes.web-log.nl/