Bij een avondje bij een vriendin leerde ik haar kennen.

Bij een gesprek liep het uit de hand. Ze wilde niet luisteren en viel mij in de reden. Met een andere vrouw heb ik het gesprek nog verder gevoerd. Later toen ik weer weer thuis was belde mijn kennis op dat ze bang is dat ik kwaad op haar zou zijn. Ze belde op en de lucht klaarde op. Ze bekende dat ze helemaal verliefd op mij is. We maakte een afspraak bij haar.

Toen ik bij haar binnen kwam om armde ik haar. We kusden elkaar en ik ging met mijn handen in haar blouse naar haar rijpe borsten. Ze zoende mij heftig en zalig. We kleden elkaar uit. Legde haar op bed. We betaste elkaar en toen mijn vingers haar rijpe poes aanraakte begon ze te schokken en te hijgen.

Mijn vijngers raakte haar gevoelige kut amper aan of ze begon te hijgen en even later kwam ze klaar. ik heb haar heel lang gevingerd, aan haar tepels gezogen.

Mijn mond hoeft aan oorlel maar aan te raken of ze raakt helemaal verlamd en opgewonden als een hele geile hitsige teef. Ik bleef haar verwennen. We hadden samen al heel lang niet meer gevreeën, maar zij al meer dan 15 j niet meer verwend door een man.

We hebben nu al een paar keer heerlijk langdurig gevreeën. Zalig met deze rijpe vrouw van 59j. Nu heb ik al een paar keer met een oudere vrouw gevreeën. Zalig daar kan geen jongere tegenop. Lekker om aan die heerlijke hangborsten te zitten. Te kneden. Aan te zuigen. Ze heeft stevige billen om lekker vast te pakken. Als ik met mijn genotstaaf in haar genotsdoos glijd komt ze ook heerlijk klaar. Vaak vinger ik haar dan en volgt bij haar de ene na de andere hoogtepunt. Ik heb in mijn leven niet zoveel vrouwen gehad, maar zoals zij geniet heb ik nog niet meegemaakt, als was is ze in mijn handen. Tot nu toe zit er grote tussen pozen als we elkaar weer zien, maar dan vliegen de vonken erweer af. Hitsig en opgewonden zijn we op elkaar en vrijen als jonge mensen, Ze is telkens stijf als we weer uitgevreeën zijn.

Heerlijk om zo’n heerlijke vrouw te mogen ontmoeten.

Auteur
Huub
E-mail
hj46@hotmail.com