Vondelpark cruisen

Ik kwam laatst vanaf het tennispark het Vondelpark in. Ik weet dat daar mannen op zoek zijn naar elkaar. Ik was nieuwsgierig of er nog wat leuks ronds liep. Ik had al een paar biertjes op dus ik was over mijn schroom heen.

Ik liep bij het Rosarium en zag een jonge vent op de fiets. Wij keken elkaar aan en ik liep de biesjes in. Hij zette de fiets op slot en kwam achter mij aan gelopen. Er stonden nog twee mannen. Wij liepen weg van de mannen en gingen ergens tussen de struiken staan. Hij nam meteen het initiatief en betaste mijn kruis. Hij deed ook zijn broek open. Ik voelde door zijn onderbroek dat ie al een stijve had. De mijne kreeg nu ook een groei spurt. Hij liet zijn broek een stuk zakken en ik zag nu zijn harde lul.

Hij duwde mijn hoofd naar beneden, ik begreep wat hij wilde en had ook zin in die lekkere paal. Ik deed mijn mond open en nam die stijve pik in mijn mond en begon hem te pijpen. Ik ging nu op mijn knieën voor hem zitten om er goed bij te kunnen. Hij hield mijn hoofd vast en begon mijn mond te neuken.Hij duwde zijn pik steeds diep in mijn mond.Liet hem er een halve tel zitten, trok dan weer terug om hem er weer helemaal in te duwen. Ik hoorde zijn broekriem rammelen, een bekend geluid in de bosjes.

Ik zat echt te genieten van die lekkere pik. na een paar minuten begon hij zachtjes te kreunen en steunen. ik wist dat hij het niet lang meer ging houden. Ineens trok hij zijn lul uit mijn mond, zachtes zei hij: pas op. Ik deed mijn mond weer om zijn pik en nam hem weer helemaal in mijn mond. Hij hield mijn hoofd weer vast en neukte mijn mond weer. Hij duwde hem er weer helemaal in en dit keer trok hij hem niet terug. Met een Ahhhh kwam hij klaar in mijn mond. Ik voelde de eerste straal tegen mijn keel sluiten de tweede, een veel grotere volgde direct daarop. hij trok zijn lul uit mijn mond en spoot nog 3 stalen in mijn gezicht. Ik zat helemaal vol. Ik slikte het zaad door.

Hij trok zijn broek op en mompelde bedankt en liep snel weg naar zijn fiets. Ik stond op en veegde mijn gezicht schoon. Ik was niet klaar gekomen dus deed mijn nog stijve pik weer in de broek. Het was lekker en ik ging op zoek naar een volgend avontuurtje.

Ik liep de bosjes uit en kwam daar die twee mannen weer tegen. die hadden valk naast ons gestaan en waren elkaar aan het trekken. Ik weet niet of zij ons ook gezien of bekeken hadden. Ik ging er naast staan en deed mijn broek ook open. Meteen greep een van de mannen mijn pik en begon mij af te trekken. Wij maakte een klein kringetje zodat iedereen overal goed bij kon. Ik ging weer op mijn knieën zitten en nam de grootste van de twee als eerste in mijn mond en begon hem te pijpen. Daarna nam ik die ander en pijpte ze om en om. De kleinere pik ging achter mij staan en trok mij aan mijn heupen zachtjes om hoog. Ik volgde zijn beweging en stond nu op beide voeten, voorover gebogen met een pik in mijn mond. De man achter mij duwde mijn broek helmaal naar beneden Voor zover het kon deed ik mijn benen gespreid. Ik voelde zijn pik mijn kont gaatje zoeken. Ik pakte zijn pik en voelde dat er een condoom omheen zat. ik begeleide zijn pik naar mijn gaatje. Hij duwde hem er tegen aan,en hield mijn heupen vast. Zijn pik gleed langzaam naar binnen. Nu neukte hij mij met diepe halen. Wat was dat lekker ! Ik kreunde nu zelf van genot. Dat had ik nog nooit gedaan, twee pikken tegelijk in mijn lijf. Een in mijn kont en een in mijn mond. Beide mannen neukte mij nu tegelijkertijd. Ik hield mij vast aan de heupen van de man die ik pijpte, anders was ik door het geneuk omgevallen.

Na een paar minuten haalde de man zijn pik uit mijn kont, liep om en begon zich af te trekken. Bijna direct kwam hij klaar en spoot zijn lading in mijn gezicht en over de pik van de man die ik nog pijpte. Ik proefde een beetje van zijn zaad toen de pik weer naar binnen schoof. Ik was inmiddels weer op mijn knieën gaan zitten en begon mijzelf af te trekken. De andere man trok zijn pik uit mijn mod en spoot ook direct zijn lading in mijn gezicht. Straal na straal kwam er uit zijn pik. Bij de derde straal deed ik mijn mond open en kwam er een beetje van zijn warme zaad in. Ik proefde het en tegelijk kwam ik ook klaar. Mijn zaad hoorde ik in het blad terecht komen.

Ik veegde mij weer schoon en ieder trok zijn broek weer op. Alsof er niets gebeurt was liepen wij de bosjes weer uit. Verderop hoorde ik weer een riem rammelen maar ik ben maar niet meer gaan kijken. Ik was voldaan !