Ik ben Tom en 29 jaar oud. Tijden met en zonder relatie, en nu is een tijd zonder. Niks mis mee want ik vermaak mij prima, op alle vlakken. Nu was ik al een tijd aan het appen (whatsappen) met een meisje die ik van het internet kende. Ze heette Danielle en was 26 jaar oud, ze zag er goed uit, 170 lang, mooie vormen en rood haar. Ze woonde niet heel ver weg, 30 minuten met de auto, maar van een date was het nog niet gekomen. De intentie was wel duidelijk, aangezien we elkaar op een internet chat tegen zijn gekomen op een sexchat site.

Via de chat was het al snel naar de app gegaan en waren we elkaar steeds opwindende berichtjes aan het sturen. Ze vertelde steeds wat ze met mij zou doen als we een date zouden hebben, ze had allemaal geile scenario’s en plekjes bedacht. We stuurden soms wel de hele avond geile berichtjes naar elkaar. Na een aantal weken hadden we een plan bedacht, onze geilste fantasieën gecombineerd in een date. Haar ding was vooral de macht hebben over de man, femdom. Mijn ding in sex is vooral de vagina van de vrouw en haar sappen en geur. We spraken af en hadden een heel plan, maar we wisten vooral van elkaar wat we zouden willen en geil vonden. De date stond, morgen laat in de middag zou ik bij jou huis op de stoep staan. We spraken af om elkaar niet verder op te winden en moesten elkaar beloven na alle geile berichtjes van vandaag dat we ook niet onszelf mochten spelen tot morgen middag.

Het was half 4, ik stapte de douche uit. Ik was er helemaal klaar voor, maar had wel last dat mijn pik steeds kneiter hard was door het idee wat er zou komen. Ik had mijn ballen geschoren en mijn schaamhaar met een tondeuse kort gemaakt. Ik deed een mooie outfit aan, goede schoenen, mooie jeans en een goed overhemd. Het was lekker weer, dus ik kon zo zonder jas de deur uit. Ik stuurde Danielle een appje dat ik eraan kwam en er over ongeveer 30 minuten zou zijn.

Daar stond ik, op haar stoep voor haar voordeur. Ze heeft een leuk huisje, en ik drukte op de deurbel. Wat was het spannend, daar zag ik door de deur een meisje aan komen gelopen. Ik wist dat ze rood haar had en blauwe ogen, maar een foto had ik nog niet gezien (en zij ook niet van mij). Ze deed de deur open en wat een mooie verschijning stond daar. Ze had een mooie blauwe jurk aan en hakken. Maar eigenlijk zag ik alleen maar haar geile gezichtje en wat was ze lekker. Met die blauwe jurk waar haar mooie borsten goed in te zien waren en dat rode haar, ik zou spontaan een stijve krijgen maar ik kon mij beheersen. “Hoi Tom, leuk dat je er bent, kom erin”. Het was even wennen aan elkaar en kijken of er in het echt ook een klik was. Ik liep met haar mee en we gingen zitten, zij op de bank en ik tegenover haar in de stoel, geheel volgens plan.

Ze pakte 2 wijntjes voor ons om de sfeer wat los te krijgen en zette de fles erbij op tafel. We dronken wat en kletsen wat, maar we hadden afgesproken dat het niet romantisch moest worden maar vooral geil. We zaten al zeker een kwartier te praten en er was al een fles wijn op toen ze zichzelf ging strelen. Danielle keek me hitsig aan, ze beet een beetje in der lip en gaf me een knipoog. Voor mij het signaal dat ze ermee door wilde gaan en ik gaf een knipoog terug, wat voor haar ook het signaal was om ermee door te gaan.

Ze pakte door haar jurk heen haar borsten, ze ging ze kneden. Ze keek me geil aan, ze streelde haar borsten en ik zag der tepels priemen door der jurkje. Ik wist dat ze geen bh aan had, maar dat was met haar stevige borsten ook niet nodig voor dit moment. Ik werd er heet van, ik wilde haar zo graag maar ik wist dat het nog niet mocht. Ik gleed met mijn hand naar mijn broek, mijn pik werd zo hard dat het begon te knellen. “Nee Tom, handen boven de gordel houden” zei Danielle. Ik trok mijn handen weer terug en pakte maar weer mijn wijntje erbij. Danielle gleed met 1 hand zo naar haar blote bovenbeen. Ze had prachtige benen, vrij wit, maar dat was juist sexy. Ik bleef genieten, geil en met veel zin. Ze stopte zo haar hand onder haar jurkje en ging haar kut masseren.

Ze bleef me geil aankijken en vroeg “Lekker wat je ziet Tom?”. Ik knikte en zei duidelijk “Ja heerlijk, je bent de geilste vrouw op de wereld”. Ze ging met haar andere hand ook onder haar jurk. Ze ging fanatieker der kut bewerken, “wil je me ruiken?” vroeg ze. Ik zei direct dat ik het wilde, en ze trok zo haar zwarte string uit. Ze gooide de string de woonkamer (die gelukkig uit het straatzicht zat) in en zei streng dat ik er kruipend heen moest. Dat deed ik, ik ging op mijn knieën de woonkamer door. Toen ik bij de string, die zichtbaar vochtig was, kwam, kreeg ik het volgende bevel. “Pak hem op met je mond en ga kruipend terug naar de bank en ga weer zitten. Geil als ik de situatie vond en haar bevelen, pakte ik de string op met mijn mond en ging op de bank zitten. Nu moest ik van haar de string met mijn handen uit mijn mond pakken en aan de plek ruiken waar het vochtig was. Voor mijn gevoel was dit weer een stapje dichterbij haar lichaam, haar pareltje. Ik deed het en bracht de vochtige plek in de string naar mijn neus en rook eraan. Het was heet, geil, zoet en erg opwindend. Mijn pik werd nog harder, dat kon helemaal niet dacht ik, maar het gebeurde.

Danielle zat met gespreide benen op de bank, ze zat met haar hakken op de bank en ik zag hoe ze met der geile lippen aan het spelen waren. De lippen glommen en ik zag zelfs op de bank wat geil van haar liggen. “Ruikt het lekker Tom?” vroeg ze. Ik vertelde haar hoe der kutje rook, precies zoals ik geroken had. “Ok, ik had ook niet anders verwacht. Nu moet je mijn vocht proeven. Lik met je tong over de vochtige plek.”, zei ze. Ik volgde haar op en likte aan haar natte string. Ze smaakte naar nectar, het was als een snoepje op mijn tong. Ik wilde haar zo graag nemen, maar het mocht nog niet. Nog lang niet wist ik, maar ik had het er voor over. De mooiste en geilste vrouw van de wereld zat tegenover mij, ze was zo lekker en opwindend. “Haal je pik uit je broek, ik wil zien waar ik mee te maken heb” zei Danielle. Ik wist dat ze de macht had, en ritste mijn broek open en mijn pik sprong de vrijheid in. Als beloning mocht ik er 3 keer aan trekken en dat deed ik rustig en traag om van het gevoel en het gezicht te genieten. Ik trok met lange halen en zag hoe Danielle naar me keek. Het vuur stond in der ogen, ze genoot echt van haar rol.

Nadat ik mijn pik helaas weer los moest halen, trok ze haar jurk uit maar hield haar geile hakken aan. Ze stond voor de bank en ik zag haar sap tussen haar benen naar beneden sijpelen. Ze ging op de bank zitten met haar billen, maar wel vrij vooraan op de bank met haar benen erg wijd. Ik wist wat er nu zou komen, en Danielle zei “Kleed je uit Tom en knoop mijn string strak om de stam van je pik”. Ik volgde haar geile opwindende woorden op en stond op. Ik wist eigenlijk niet hoe snel ik mij uit moest kleden maar wilde het wel spannend doen voor der. Rustig trok ik mijn overhemd uit, mijn schoenen en sokken en liet mijn broek zakken. Ik had het plan goed uitgevoerd want een boxershort had ik niet aan en stond naakt voor der. Ik pakte de string van de bank en knoopte hem strak om mijn pik, hierdoor werd hij nog harder en liep zelfs wat paars aan.

Ik wilde gaan zitten, maar kreeg het bevel “Ga op je knieën en kruip naar mijn kut toe met je tong vooruit.”. Ik kroop op handen en knieën naar haar toe. Ik keek recht in der geile openstaande kut. Ik was nog geen meter van haar af, ik kon alleen maar denken aan hoe ze smaakte. Ik kwam steeds dichterbij en toen ik er bijna was, “Stop Tom” zei ze. Ik zat nog steeds met mijn tong uit mijn mond en misschien 20 cm van der kut. Ik rook haar, dezelfde geur als der string, heerlijk. Ze keek me geil aan en bracht der hand naar de kutje en stopte er 2 vingers in. Ze ging heel rustig en diep ermee haar lichaam in. Ze maakte lange diepe halen en ik mocht alleen maar kijken en kreeg er een droge tong van. Maar ze had gelukkig een oplossing en ging met haar zeiknatte vingers langs mijn tong. Het was alsof ze met haar vingers in een pot honing had gezeten zo lekker smaakte het. Ik voelde mijn harde pik, vastgebonden door de string en voelde hoeveel zin ik in haar had.

Danielle hield het ook niet meer en wilde klaarkomen, ze beviel me “Kom me likken Tom, zorg dat je met alleen je tong mij tot een spetterend orgasme laat komen”. Ik wist wat me te doen stond en dit liet ik me geen 2 x zeggen. Ik kroop naar der toe en ging voor haar zitten zodat mijn tong precies voor der kutje zat. Ik likte haar buitenste lippen, en als snel likte ik haar binnenste lippen. Ik likte vanaf haar klit tot beneden en stopte mijn tong diep in der kutje. Ze smaakte zo lekker, ik had nog nooit zo lekker kutje geproefd. Zelf speelde ze met haar borsten en keek me verlekkerend aan. Ik richte mij een tijdje alleen op der clit, ze hijgde en drukte met haar handen mijn hoofd nog harder op der kut. Ik kon het niet laten, maar ik wilde haar nog even beter proeven en ging met mijn tong naar beneden. Ik drukte mijn tong weer diep der kutje in en uit, alsof ik der neukte met mijn tong. Ik genoot van deze date, van tijd had ik geen benut meer. Ik likte haar kutje van boven tot beneden en op een gegeven moment ging ik nog wat lager. Door de manier hoe ze op de bank zat kon ik ook makkelijk der sterretje likken. Ik likte uitgebreid der sterretje en stak mijn tong ook daar een klein beetje in. Ze kreunde toen ik het deed. Na een tijdje haar kontje gelikt te hebben, beval ze mij alleen maar haar clit te likken omdat ze wilde komen. Ik ging met mijn tong terug naar haar opgezwollen clit en ze drukte mijn hoofd er hard tegenaan met haar handen. Ik likte met mijn tong snel en ik hoorde haar steeds harder hijgen. Ze kreunde en verstijfde helemaal en schreeuwde hoe lekker het was. Ik bevrijde mijn hoofd onder haar handen en likte de sappen die uit haar kutje stroomden op. Nu zij zo heerlijk was gekomen wilde ik ook graag meer, maar ik was bang dat dit pas het begin was van een geile date en dat ik nog niet snel mocht komen..

Wil je reageren of een vervolg? Mail mij dan op tom.xx85@gmail.com met jouw ideeën voor het vervolg.

Auteur
Tom85
E-mail
tom.xx85@gmail.com