Verlangen
Haar hakken tikten pittig op stoep. Het was midden in de nacht en verder doodstil. Het geluid echode door de straat. Haar korte zilverkleurige rokje zwiepte op en neer. Het was zo kort dat je net haar stevige billen kon zien. Ze drioeg geen broekje. Dat deed ze nooit. In haar hand droeg ze een klein tasje. Ze kwam van een feest waar ze veel van verwacht had maar het was teleurstellend geweest. Ze had op z’n minst verwacht dat ze een keer zou neuken maar er waten voornamelijk stelletjes geweest die het druk met elkaar hadden.
Achter haar hoorde ze ineens een paar stemmen. Ze keek een keer over haar schouder en zag 3 mannen lachend en kletsend dichterbij komen. Die had ze wel op het feestje willen ontmoeten. Ze kwamen snel dichterbij en plotseling griste een van hen haar tas uit haar hand en de mannen renden er snel vandoor.
Shit, alles zat in haar tas, geld, telefoon, een kleine vibrator en handboeien om wat leuke spelletjes te spelen. Shit, shit, shit.
Ze liep snel verder en opeens werd ze een steeg ingetrokken, meteen klikte een van de mannen haar met haar handboeien vast aan een hekwerk.
De mannen, groot, donker, stonden voor haar. Een van hem zei, laat eens zien wat je daar hebt en hij trok haar truitje omhoog. Haar flinke borsten kwamen tevoorschijn en hij nam ze in zijn handen en zoog flink aan de harde tepels.
Een andere man dook met zijn hand onder haar rokje en lachte verrast naar zijn maten toen hij meteen haar natte kutje voelde. Hij tilde haar rokje op en liet het aan zijn vrienden zien. Hij rolde haar klitje tussen zijn vingers en stak de trillende vibrator in haar kutje. Ze kreunde en werd natter en natter.
De andere man stond verlekkerd toe te kijken en wreef regelmatig over zijn harde lul. Hij opende zijn broek en en er kwam een gigantische lul tevoorschijn.
Ze keek ernaar. Daar zou ze wel een keer overheen willen zakken en ze kwam al bijna klaar van de geile gedachte. Intussen waren de andere twee mannen haar nog steeds aan het bevingeren en bevoelen en iedereen werd geiler en geiler.
De man met de gigantische lul zei dat ze haar los moesten maken en zei dat ze op haar knieën moest gaan zitten.
De grote lul zwiepte voor haar mond en hij zag er heerlijk uit. Ze likte een keer over de eikel en liet de lul zover mogelijk in haar mond verdwijnen. Wat hield ze toch van pijpen. Op en neer en op en neer.
Intussen waren de andere mannen achter haar gekropen, eerst voelde ze een tong over haar klit gaan en in haar kut verdwijnen. Oh god wat was dat heerlijk! Toen voelde ze een keiharde lul in haar natte kutje verdwijnen. Ze merkte dat de mannen om de beurt van haar lijf genoten en dat terwijl zij de grootste lul ter wereld in haar mond had.
Op een gegeven moment kon de man het niet meer houden en spoot hij zijn lul leeg in haar keel. Hij kreunde luid. De man die haar neukte kon het ook niet meer houden. Al deze geilheid was niet meer te houden voor haar en ze voelde haar kut verkrampen en ze kwam gillend klaar. Uiteindelijk had ze toch nog geneukt en hoe..,!