Mijn naam is Martin en ik ben 34 jaar oud. Vorige week gebeurde hetgeen ik nooit verwacht had. Mijn vrouw was voor haar werk mee als kampbegeleidster. mijn vader was naar de voetbal toe en mijn moeder kwam bij mij op visite tv kijken en gezellig bijkletsen.

op een gegeven moment valt de stroom hier volledig uit. Waarom ik gelijkk de straat opging om te kijken of er meerdere huizen waren en ja hoor de hele buurt bijna donker. Na wat drinken te hebben gepakt en wat kaarsen te hebben aangestoken zei mijn moeder, wat zullen we eens gaan doen ? Ja zei ik zeg het maar. Ze gaf aan dat het bijna romantisch is met al die kaarsen, waarop ik lachend zei dat er 9 maanden na een stroomstoring meestal een babyboom is. Lachend zei mijn moeder, laten we maar geen kinderen maken haha als moeder en zoon.

Nee zei ik lijkt me niet,moeten we maar iets gebruiken zei ik lachend. Meen je dat zei ze, ik zei natuurlijk niet en we keken elkaar een beetje verstijfd aan. Nadat ze mijn in mijn trainingsbroek grote bobbel zag keek ze even naar de tafel en pakte haar glas drinken.

waarop ik zei dat ik zo even ging douchen.

Maar het is bijna donker, ja maar ik heb boven ook kaarsen zei ik en het is bijna donkder nog niet helemaal. En ik dan zei ze, laat je mij zo hier alleen zonder stroom. Ik gaf aan dat ik zo klaar ben. Ik moest echt van mijn stijve af en de douche was een smoes om mijn geilheid kwijt te raken en even lekker snel te rukken.

Nadat ik een paar kaarsen had aangestoken en lekker langzaam mijn trainingsbroek uit deed voelde ik vrijwel direct een hand op mijn billen. Ik dacht dat je ging douchen zei mijn moeder zachtjes in mijn oor, ja zei ik maar ik moet eerst ergens vanaf. Zeg dat dan dan help ik je toch! Dit kan toch eigenlijk niet zei ik, terwijl ik nog geiler werd dan ik al was. Nee zei ze kan dit ook niet, en ze wreef vrij stevig haar hand over en tussen mijn billen tot een vinger mijn gaatje raakte. Ooh zie ik MAM wat doe je?!!? Ik verwen je zei ze. nadat we samen op bed zijn gaan liggen en ik haar langzaam van haar laatste kledingstuk ontdeed raakten onze tongen heerlijk in elkaar verstrengeld en ik pakte haar heerlijke volle kont vast MMMMmmm.. wat fijn, ze ging boven op mij zitten waarna ik haar lekkere grote borsten pakte en likte. langzam gleed ze van me af naar onder om mijn keiharde pik te kussen e te zuigen.

Shit MAM wat lekker…..

Kom met je poes lekker boven mijn gezicht ik wil je likken.

Nadat ik mijn nmoeder tot haar eerste hoogtepunt had gelikt zei ze terwijl ze op haar knieen zat NEUK ME ZOON !!

Met alle liefde zei ik en neukte mijn lul in min moeders kut jeeh zeg wat lekker.

Na meerder halen en lekker bezig te zijn vroeg ze me om haar in haar heerlijke volle kont te neuken. Mag en wil je dat echt… Ja zei ze stop hem in mijn kont en spuit maar lekker zei ze.

Het duurde echt niet lang voordat ik die oh zo heerlijke volle billen van mijn eigen moeder vol spoot. Terwijl ze zelf met haar poesje speelde kwamen we samen heerlijk klaar. Nooit maar dan ook nooit had ik hiervan durven dromen, maar ik verheug me nu alweer op de volgende stroomstoring met mama!

Auteur
Martin