Beste lezer,

Omdat ik vandaag in een goede bui ben zal ik je eens vermaken met een pikant verhaal. Het verhaal is uit het leven gegrepen, vorig week door ondergetekende meegemaakt, en door er over te schrijven hoop ik nog eenmaal de erotische siddering te beleven die mij vorige week bijna tot krankzinnigheid dreef.

Het beloofde een doorsnee zaterdag te worden. We zaten met een groepje vrienden bij iemand thuis biertjes te drinken en sterke verhalen te vertellen. Dit vooral om de verveling een beetje te verdrijven. We waren met zijn achten, 6 mannen en 2 vrouwen. De twee vrouwen waren 2 vriendinnen die elk met een van de mannen een relatie had. De andere 4 mannen waren vrijgezel en het kon dus niet uitblijven dat het onderwerp van de sterke verhalen al snel op het versieren van vrouwen uitkwam.

E. vertelde over een vrouw die hij het weekend daarvoor uit de kroeg mee naar huis had genomen. Ze had lekkere tieten en was verschrikkelijk geil. De anderen mannen juichden E. een beetje toe terwijl hij zijn verhaal aan het vertellen was. Ze gaven hem complimenten als ‘goed gedaan!’, ‘geluksvogel!’. Samantha echter, de vriendin van F., nam het verhaal heel serieus op. Ze vroeg E. wat zijn verovering aan had, of ze hem had gepijpt, of ze netjes geschoren was, lekker strak?

Wij mannen vonden zulke expliciete vragen van een vrouw wel interessant en werden er tegelijkertijd een beetje opgelaten van. De sfeer werd daarom al gauw lacherig en al snel kreeg Samantha haar vragen teruggekaatst. Of ze zelf netjes geschoren was en of ze van pijpen hield. Ik zag dat F. hier niet zo van gedient was, hij werd een beetje rood en vroeg de mannen op te houden. Samantha negeerde hem echter en gaf gretig antwoord. Ze was helemaal kaal en gebruikte graag haar mond. Ze was natuurlijk trouw aan F. maar fantaseerde stiekem wel eens over een trio met twee mannen.

F. overschreeuwde zijn ongemakkelijkheid en riep dat als er een trio zou komen dat dat dan toch echt met twee vrouwen zou moeten gebeuren. Samantha wierp hem een beetje gemeen tegen dat hij wel een grote mond had maar dat helemaal niet zou durven. F. had nu natuurlijk geen andere keus dan dat stoer te ontkennen. Hij deed er zelfs een schepje bovenop en riep ‘Hoe meer vrouwen hoe beter!’. Samantha glimlachte uitdagend. ‘Wat dacht je ervan Suzan?’ Ze gaf haar vriendin, het vriendinnetje van S. een knipoog. Suzanne lachte verlegen, kreeg rode wangetjes en zei ‘Ja, hoor’. Het klonk niet of ze het echt meende. Ik dacht dat ze waarschijnlijk Samantha’s grapje niet wilde verpesten.

F. vond het duidelijk niet leuk, hij vroeg Samantha even normaal te doen. S. leek er echter weinig problemen mee te hebben. ‘Van mij mag je hoor!’, zei hij tegen F.  ‘Maar dan willen wij wel kijken. Suzanne mag dan wel verlegen zijn, eigenlijk is ze heel exhibitionistisch.’ Suzanne werd nu vuurrood, maar hield gek genoeg haar mond. ‘Dit is je kans’, zei Samantha tegen F.  en terwijl ze dit zei begonnen haar vingers F’s broek los te knopen. F. had er genoeg van en duwde haar handen weg.

Eventjes was de spanning om te snijden. Iedereen voelde dat er niet veel meer hoefde te gebeuren of F. zou in woede ontvlammen. Maar gelukkig bracht S. de ideale afleiding. ‘Zullen we erom kaarten mannen? We doen een potje strippoker en wie wint mag een kledingstuk van Suzanne uittrekken. Wie haar van het laatste kledingstuk ontdoet mag met haar doen wat hij wil. Of beter nog, wie wint moet alles met haar doen wat wij van hem vragen.’

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet wist of ik wel bereid was om in het openbaar seksuele handelingen te verrichten. Tegelijk snapte ik, dat ik als vrijgezelle man dit aanbod niet met goed fatsoen zou kunnen weigeren. Blijkbaar dachten de andere vrijgezelle mannen er net zo over want ze stemden er allen mee in. Samantha spoorde F. aan om ook mee te doen, en met licht protest stemde ook hij toe.

Misschien was hij al lang blij dat de focus van Samantha af was. En ik kan me dan ook voorstellen dat hij er helemaal niet blij mee was dat als laatste, nu ook Samantha aangaf dat ze mee wilde doen. Hij liet ditmaal echter niets blijken. Misschien had ook hij het gevoel dat’ie nu niet meer terug kon. Suzanne had als enige nog niets gezegd. Ze keek wat verlegen naar beneden maar toen S. haar vroeg om op de tafel te gaan staan deed ze dat zonder tegensputteren.  ‘Wacht even!’ zei S. en hij rende de keuken in. Na enig gerommel kwam hij er met een glimlach weer uit. In zijn hand had hij een theedoek en even later stond Suzanne geblinddoekt voor ons.

Ik kan me voorstellen dat jullie wel willen weten hoe Suzanne eruit zag en zal proberen een beknopte omschrijving te geven. Suzanne was een lange slanke vrouw met lang donker stijl haar ergens midden in de twintig.  Ondanks haar verlegenheid had ze een sierlijke houding en haar borsten waren duidelijk aanwezig, een cupje C. Die zaterdag droeg ze een witte blouse met daaronder een lichtblauwe vale spijkerbroek. Ze had korte zwarte hakjes aan en haar tenen waren keurig netjes rood gelakt. De meeste mannen zouden haar zeker een knappe verschijning vinden.

K, we zaten die zaterdag in zijn huis, moest even zoeken maar vond uiteindelijk een kaartspel. De kaarten werden geschud en het spel kon beginnen. A. won het eerste potje en liep op Suzanne af. Knoopje voor knoopje maakte hij haar blousje los en trok het voorzichtig uit. Suzanne had kippevel op haar armen en benen en haar tepels tekenden zich duidelijk af onder haar wit-kanten bh. Het klinkt misschien vreemd, maar op dat moment had ik het al bijna niet meer. Ik vond het hele gebeuren nogal bizar en het besef dat dit nu echt gebeurde zorgde ervoor dat ik mijn ‘hard worden’ bijna niet kon bedwingen.

Toen ik het volgende potje won en moest opstaan was ik blij dat mijn broek mijn opwinding nog niet verried. Ik zou dat verschrikkelijk genant hebben gevonden. Ik had nu de keuze tussen haar hakken en haar bh en koos voor haar bh. Dat was niet, zoals je misschien zou verwachten, omdat ik haar borsten wilde zien, maar omdat ik bang was voor gehannes met het losmaken van de hakken. Ik voel me niet heel erg op mijn gemak in de schijnwerpers en dus vergat ik even de opwinding en probeerde zo snel mogelijk haar bh los te maken. Dat ging gelukkig soepeltjes en ik nam zo snel mogelijk weer plaats op de bank.

Ondanks mijn zenuwen was het me opgevallen dat Suzanne’s rug een beetje klam was, blijkbaar was ik niet de enige die zenuwachtig was. Ze rook naar klam zweet, lekker zou ik het niet direct willen noemen, maar als ik aan die geur terugdenk voel ik me direct weer opgewonden. Suzanne’s blote borsten ontlokte de rest wat gejoel en nu ik veilig op bank zat en haar borsten bekeek nam de geilheid langzaam bezit van mij.

Het volgende potje werd gewonnen door A., hij kreeg haar hakken heel gemakkelijk uit. S. won het potje daarop en trok Suzanne’s spijkerbroek naar beneden. Haar spijkerbroek zat vrij strak en haar string ging een stukje mee. Ver genoeg om te zien dat ze haar kutje geschoren had. S. trok haar spijkerbroek helemaal uit en commandeerde haar vervolgens om op haar knieen te gaan zitten. Suzanne gehoorzaamde en ging met met haar kont naar ons gericht, op haar knieen zitten. S. duwde haar knieeen nog wat uit elkaar en ik kon aan de randen van haar slipje de contouren van haar schaamlippen zien.

Toen bleek dat ik het laatste potje wederom had gewonnen werd ik vuurrood. Misschien een beetje van verlegenheid maar zeker ook van opwinding. Ik stond op met een bobbel waarvan ik wist dat iedereen hem kon zien. Ik pakte haar slipje en schoof het naar beneden. Ik had vol zicht op haar schaamlippen. Ze deed een voor een haar knieen omhoog zodat ik haar slipje erlangs kon trekken. Daar zat ze naakt op haar knieeen. Ik trilde van spanning en voelde mijn hart in mijn keel kloppen. ‘Geniet ervan!’, riep S.

Koortsig maakte ik de knopen van mijn broek los, als ik te lang na zou denken zou ik niet meer durven. Ik wilde net mijn broek naar beneden trekken toen Samantha ‘Stop!’ riep. Ik draaide me naar haar om en werd me langzaam weer bewust van mijn omgeving.

‘Dubbel of niets’, riep Samantha nu. Ze gaf me knipoogje. ‘Wij spelen een potje tegen elkaar en als ik win is Suzanne voor mij.’ ze keek F. aan ‘en mag mijn mannetje als hij wil lekker meedoen.’ F. liet ditmaal geen protest horen, ik kan me zo voorstellen dat hij inmiddels ook behoorlijk verhit was. ‘En als jij wint krijg je ons allebei.’ Ik wist niet wat ik moest zeggen maar hoorde F. op de achtergrond zeggen. ‘Het is ok’. Nu kon ik niet meer terug.

Samantha kwam met haar ondeugende blik tegenover mij zitten. Waar ik Suzanne zou omschrijven als sierlijk en knap, vond ik Samantha gewoon heel erg geil. Ze was blond en zag er onschuldig uit en in combinatie met haar speelse en uitdagende blik zorgde dat ervoor dat ik als vanzelf veranderde in een vieze geile man. Om te beslissen wie er zou winnen speelden we nu strippoker tegen elkaar. Samantha verloor het eerste potje en trok haar shirt uit. Ze had een onschuldig rose meisjes-bh aan. Het volgende potje verloor ze weer en trok ze haar schoenen én broek naar beneden. Ze had een wit slipje aan. Ik zag er vaag haar schaamlipjes doorheen en kon zien dat ook zij kaal was.

Toen ik bij het volgende potje mijn slechte kaarten liet zien, gooide Samantha snel haar kaarten weg en riep ‘Je hebt weer gewonnen’. Terwijl ze dit zei gaf ze een kleine knipoog en ik wist dat ze eigenlijk had gewonnen. ‘Wat wil je zien? Mijn tieten of mijn kutje?’ Met rode wangen keek ik onzeker om me heen. De andere mannen waren nu ook stil geworden. F. keek gespannen voor zich uit. Ik probeerde goedkeuring bij hem te zoeken maar hij keek me niet aan. ‘Maakt niet uit’, zei ik tegen Samantha. ‘Je wilt vast mijn kutje wel zien’, zei Samantha uitdagend en trok langzaam haar slipje naar beneden. Toen ze haar slipje helemaal uit had spreidde ze haar benen. ‘Wat vind je ervan?’ Ik kon geen woord meer uitbrengen en schudde met bevende handen de kaarten. Hoe ik ook mijn best deed, ik kon mijn ogen niet van haar kutje afhouden. Samantha zag dit natuurlijk en vroeg me of ik het goed kon zien. Tegelijkertijd deed ze haar benen nog iets wijder en met haar vingers trok ze haar lipjes iets uit elkaar.

Hoe het spel verder verliep kan ik me niet meer herinneren maar uiteindelijk won ik en trok  Samantha ook haar bh uit. Helemaal naakt liep ze naar me toe en trok mij overeind. Ze knielde voor me en begon mijn broek uit trekken. In een waas trok ik mijn eigen shirt over mijn hoofd en stond ik daar helemaal naakt, mijn lul kloppend overeind. Samantha likte met een ondeugende lach haar lippen nat terwijl ze mijn lul vastgreep.

‘Wacht even!’, riep F. ‘de winnaar moest toch doen wat wij hem opdragen te doen?’ Hij keek om zich heen om bevestiging te zoeken, mij keek hij niet aan. Blijkbaar vond hij bevesting want hij droeg mij op om Samantha naar de tafel van Suzanne te begeleiden en haar naast Suzanne op haar knieen plaats te laten nemen. Ik deed wat hij vroeg, Samantha liet zich gewillig begeleiden. Beide meiden zaten nu naast elkaar geknield op tafel, de billen omhoog gestoken. Ik stond er inmiddels een beetje onhandig bij, mijn lul begon alweer een beetje slap te worden. ‘Nu mag je de meiden bij hun haren beetpakken om te zorgen dat ze goed op hun plaats blijven en wij lekker van het uitzicht kunnen genieten.’

Daar ging mijn geilheid. In een laatste poging de controle niet te verliezen had F. mij goed op mijn plek weten te zetten. Ik voelde me vernederd en was van plan mijn kleren op te pakken en er vandoor te gaan. Maar Samantha was me voor. Ze stond op en gaf F. er flink van langs.

Spelletje of geen spelletje, hij had helemaal niets te commanderen. Ze had express verloren omdat ze zin had om lekker met mij en Suzanne te gaan neuken en dat ze dat dus ook ging doen. Als hij het er niet mee eens was maakte hij het maar uit en dan zou ze naast mij ook al zijn andere vrienden eens een goede beurt geven. Dus daar moest hij nog maar eens goed over nadenken.

Terwijl F. aan de grond genageld stond, hielp ze Suzanne overeind en liep ze met mij in haar ene hand en Suzanne in haar andere de woonkamer uit en K’s slaapkamer in. De deur dicht.

Eenmaal binnen legde ze Suzanne met haar rug op het bed en trok haar benen uit elkaar. ‘Voor jou!’ zei ze tegen mij. Om daar nog extra uitdrukking aan te geven ging ze zelf aan het hoofdeinde zitten en hield Suzanne bij haar bovenarmen beet. Mijn lul stond inmiddels alweer fier overeind. Ik liet mijn hoofd tussen haar benen zakken en begon Suzanne langzaam te likken. Ze was heerlijk vochtig.

‘Nu heb je twee geile sletjes helemaal voor jezelf’, zei Samantha uitdagend. Ze kwam achter me zitten terwijl ik op mijn knieeen Suzanne aan het likken was. Met haar linkerhand pakte ze mijn pik stevig vast en tegelijk likte ze met haar tong de achterkant van mijn ballen. Ik voelde mijn pik kloppen in haar hand. Net voor ik klaarkwam stopte Samantha. ‘Je mag met ons doen wat je wilt. Je pik in al onze gaatjes stoppen, je overal laten likken of ons met elkaar laten spelen.’ Samantha moet zeker de geilste vrouw ter wereld zijn geweest.

‘Ik vind alles lekker’, zei ik. ‘Vind je dit lekker?’, vroeg Samantha. Ze trok me mee en liet mij met mijn met mijn ballen op Suzanne’s gezicht zitten. Ze vroeg Samantha haar tong uit te steken en liet mij nu heen en weer bewegen. Ik voelde Suzanne’s tong langs me glijden. Van het begin van mijn penis, over mijn ballen tot bijna tot mijn anus en weer terug. Heerlijk voelde dat. Samantha nam plaats tussen Suzanne’s benen en begon haar met lange natte halen te likken. Ik voelde Suzanne’s tong onder mijn ballen sidderen toen ze klaarkwam.

Samantha kwam tussen Suzanne’s benen vandaan en vroeg mij op de rand van het bed te gaan zitten. Ze vroeg mij, mijn handen op mijn rug te houden. Als ik niet zou gehoorzamen was het feestje over. Nu nam ze de nog steeds geblinddoekte Suzanne van het bed en legde haar met haar rug op de grond. Ze maakte de blinddoek los en zei Suzanne dat ze mij aan moest blijven kijken om te controleren of ik wel van mezelf afbleef. Samantha hurkte en ging met haar kutje boven op Suzanne zitten. Suzanne keek mij aan terwijl ze Samantha likte. Samantha bewoog haar onderlichaam ritmisch heen en weer over Suzanne’s mond en begon steeds heviger te ademen. Mijn lul klopte met elke beweging mee. Ik hield mijn handen achter mijn rug, om de controle te behouden drukte ik de nagels van mijn ene hand in de palm van de ander. Bloed druppelde op de grond. Maar het mocht niet baten. Samantha bewoog steeds harder, mijn lul klopte mee en bij Samantha’s laatste zucht spoot ook ik hevig klaar.

‘De volgende keer moet je je toch echt wat langer inhouden’, Samantha gaf me een knipoog. ‘Als je volgende week wat beter je best doet kunnen wij misschien ook nog eens van je lul genieten.’

Auteur
schrijver