Spontane actie

Al weken waren we druk met alledaagse zaken en schoot het er steeds bij in. Werk en kinderen zijn voor ons een volledige dagtaak waarna we vaak uitgeput op de bank neerploffen.

Op zo‚Äôn avond zitten we eindelijk weer op die bank elkaar aan te kijken als we besluiten het gewoon te gaan doen! We hebben het nog niet gedacht of via de achterdeur komen vrienden van ons binnen, die de sleutel komen brengen van hun huis. Tja, we waren even vergeten dat we die avond zouden doorspreken wat er tijdens hun vakantie allemaal moet gebeuren….

We zaten heerlijk te keuvelen toen mijn vrouw tot mijn verbazing, ineens een intense blik in haar ogen kreeg. Mijn hart begon er spontaan sneller van te kloppen. Toen we later in bed lagen heb ik uit nieuwsgierigheid gevraagd wat er op dat moment in hemelsnaam door haar bolletje spookte. Ze keek me lachend aan en zei: ‚ÄúWacht maar af morgen, als we de stal gaan uitmesten….‚Äù

De volgende morgen moesten we weer vroeg uit de veren want we hadden weer een boel te doen. Eerst de kinderen onderbrengen bij hun vriendjes en daarna de planten en dieren van de bewuste vrienden verzorgen.

Eenmaal aangekomen bij het huis zou ik in de stal beginnen en mijn vrouw binnen in huis.

Als ik in de stal aan het werk ben staat mijn vrouw ineens naast mij in een dun zomerjurkje met niets er onder aan. Mijn hart begint sneller te kloppen en ik denk terug aan wat ze gisteren in mijn oor fluisterde voordat we gingen slapen.

De blik in haar ogen was zaadvragend en sprak boekdelen! Nu zou niemand ons meer stoppen. Ze greep me bij mijn broek en trok die resoluut naar beneden. Vervolgens begon ze hartstochtelijk te spelen met mijn ondertussen kloppende lid. Tot mijn verbazing vond onze stalbewoner dit ook opwindend om naar te kijken. Ik fluisterde het zachtjes in het oor van mijn vrouw, die gelijk verschrikt omkeek wat er achter haar gebeurde. We zouden ons nu door niets meer laten stoppen en besloten er een spannend spel van te maken. Ik tilde langzaam haar jurkje omhoog om te kijken wat het effect was. Bij beide kreeg ik de respons waar ik op hoopte.

Langzaam streelde ik haar billen en vervolgens haar borsten die steeds meer opzwollen van genot. Onze stalbewoner stond met glimmende oogjes toe te kijken hoe wij elkaar opgeilden bij zijn aanwezigheid. Ook hij liet duidelijk merken dat hij het spannend vond. Zijn lid bleef maar groeien tot een gigantisch formaat. We hadden het niet meer en gingen helemaal in het spel op. Mijn vrouw liet zien hoe wijd ze was en bleef maar aan mijn lid likken en zuigen. Ik draaide haar om en bracht mijn kloppend lid helemaal in haar. De toeschouwer zijn lid klopte tegen zijn buik van opwinding. Op dat moment kwamen wij spontaan samen klaar.

We hebben nog heerlijk in het stro uit liggen puffen en wisten dat we volgend jaar weer met alle plezier op de plantjes zouden letten…..

bron:sexipedia.nl

Auteur
sexipedia
E-mail
info@sexipedia.nl
Website
www.sexipedia.nl