Soraya, Sarah en ik

Ik werk in de zorg. En dat is een mooi en dankbaar werk. Zo kregen we van de week een nieuwe vrouwelijke collega. Ik kreeg de eer om haar in te werken. Ze zag er aantrekkelijk uit half lang krullend haar in een staart en mooie donkere ogen. Ze vertelde dat ze in Marokko was geboren maar na haar geboorte is ze met haar ouders verhuisd naar Nederland. Ze was 22 jaar en stelde zich voor met de naam Soraya. In een paar weken tijd heb ik Soraya wegwijs gemaakt bij ons op de afdeling. Langzaam maar zeker leerde ze de afdeling kennen.

Een paar weken na het inwerken nodigde Soraya mij uit bij haar thuis om me te bedanken. Ze gaf me haar adres. Een paar dagen later ging ik bij haar langs. Ik belde aan en Soraya deed de deur open. Ze stond in de deur opening met haar haar los, een beetje opgemaakt en gekleed in een strapless satijnen jurkje. Wat was ze mooi. “Komen binnen” zei ze. Haar jurkje scheen een beetje door, je zag zo alles zitten. Ze droeg geen beha en je zag ook geen contouren van een onderbroekje. Sterker nog ze was gewoon naakt. Het was een klein halletje wat direct uitkwam op de huiskamer. Ze liep voor me bood een plek aan op de bank. “Maak het je gemakkelijk” zei Soraya. In de huiskamer zat een meisje in een stoel bij de schuifdeuren naar de achtertuin. Soraya zei: “Dat is mijn vriendin Sarah, 20 jaar, met wie ik mijn leven deel”. Ok, dacht ik ze is dus lesbisch. Ik stelde me voor aan Sarah. Sarah, die ook Marokkaans was, was ook gekleed in een strapless jurkje en deze scheen helemaal door en ook zij had er niets onder aan. Ik vroeg voorzichtig “zijn jullie lesbisch?” “Ja, dat klopt” zei Soraya. “Ik hoop dat je het niet vervelend vind?” vroeg Sarah. “Integendeel” zei ik. Soraya ging naar de keuken om drinken en een hapje te halen. Ze kwam terug met thee en kleine taartjes.

Na een tijdje gepraat te hebben over van alles en nog wat, zei Soraya ineens “Het is warm hier, vind je het erg als ik mijn jurkje uitdoe?“ “Nee hoor, helemaal niet” zei ik. Soraya stond op en deed haar jurkje uit. Daar stond ze, helemaal naakt, een mooie c cup borsten en een kutje met een streepje erop. Het was een getatoeëerde streepje, maar zo mooi dat het net leek dat het echt was. Door binnenste schaamlippen liep aan beide kanten een kettinkje naar beneden. Wat een prachtig gezicht.

Niet veel later deed Sarah ook haar jurkje uit en stond ook naakt. Zij had een volle b cup borsten en haar venusheuvel was bedekt met schaamhaar in een vorm van een hartje. Althans, zo leek het, ook dit was, net als bij Soraya getatoeëerd. En in haar klitje een kleine ronde piercing. Wat een geile meiden toch. Sarah zei: ”Eigenlijk kan je niet achterblijven, dus jij ook je kleding uit”. Binnen een paar minuten had ik alles uit. Daar stonden we dan, alle 3 naakt. De meisjes keken met een geile blik in hun ogen naar mijn pik, die al rechtop stond. Soraya begon te likken aan me ballen, terwijl Sarah aan me pik begon te trekken. Na een tijdje wisselde de meiden elkaar af en begon het feest opnieuw. Ondertussen was ik benieuwd hoe hun neukgrotjes zouden smaken. De vriendinnen gingen op de grond liggen met hun benen wijd en ik mocht hun grotje likken. Sarah lag te schokken van genot en Soraya maakte gilletjes van genot. Niet veel later stond Sarah op en ging boven op de mond van haar vriendin zitten om gebeft te worden. En ik lag nog steeds Soraya te likken. Sarah gaf aan dat ze klaarkwam. Ze liet al haar sap in de mond van Soraya lopen. Soraya slikte alles door. Toen was het de beurt van Soraya om klaar te komen. Sarah ging op de grond liggen en Soraya ging op de mond zitten van Sarah om uit gelikt te worden. Na een paar keer likken ging Soraya staan en spoot het gezichtje vol van Sarah. Al het vocht spetterde alle kanten op. “We willen graag dat je ons neukt in onze kontjes en daarna in onze kutjes” zeiden de dames. Zowel Soraya als Sarah stonden gebukt naar voren en boden hun geile konten aan. Zo gezegd, zo gedaan. De kontjes van de meiden waren lekker strak, maar ik ging er zonder moeite in. De meisjes gilden het uit van genot. Toen waren hun grotjes aan de beurt. De 2 waren zo nat dat ik er zonder moeite naar binnen ging met mijn zaadstamper. Ondertussen voelde ik mijn zaad komen en vroeg waar ik mocht spuiten. “In onze gezichten” hijgde Soraya. En daar kwam ik. De meisjes kregen een flinke lading zaad van me in hun gezichten. Wat een geil gezicht was dat. De meisjes ging staan en het zaad gleed van hun gezichten naar hun borsten. Daarna smeerden de 2 meiden het zaad uit over hun borsten en over de rest van hun goddelijke lichamen.

We zaten nog bij te komen van onze sexpartij. Sarah stond op en liep naakt naar de keuken om eten te maken. Het zaad glinsterde bij Soraya op haar buik en borsten. Na een half uurtje kwam Sarah terug met het eten. Ook bij haar glinsterde het zaad op haar buik en borsten.

Na het eten hebben we alles dunnetjes over gedaan, daarna ben ik weer naar huis gegaan.

Wat een geile collega is die Soraya toch. En vooral niet te vergeten haar vriendin Sarah.

Soraya en ik werken geregeld met elkaar, en dan werkt ze zonder ondergoed onder haar werkkleding en dan geilen we elkaar op met geile verhalen en fantasieën.

Auteur
JSJ
E-mail
jsjooms@gmail.com