Een paar maanden geleden waren mijn ouders 25 jaar getrouwd. Het werd een heel mooi feest. Mijn zus had voor een band gezorgd. Lien, Anna, Jan en Michiel. Ik vond Michiel altijd al heel knap.Ze speelden een liedje en ik kon mijn oog niet afhouden van Michiel, die achter de piano zat. Ik had het gevoel dat hij af en toe grijnsde naar mij. Ik smolt helemaal van binnen.Ze hadden gespeeld en het buffet was ook voorbij. Ik zat naast hem aan tafel. We durfden elkaar niet aankijken.Ik ging naar het toilet en ik zag dat hij mij volgde. Ik trok door en ging terug naar buiten waar ik tegen Michiel botste. Ik vond hem zo knap! “Eh, hey , ik ben Michiel” zei hij aarzelend. “Ik weet het, ik ben Annelies, je hebt echt talent,” zei ik. Ik zag hoe Michiel dichter naar me toe kwam. “Ik zag je kijken!” zei Michiel breed grijnzend. Ik kwam ook dichter naar hem. “Je kunt het echt goed!” zei ik nog eens. “Ik heb gehoord dat jij ook heel goed kan pianospelen!” zei hij een beetje hijgend en hij vleide zich tegen mij aan. “Niet zo goed als jou!” zei ik ook hijgend. “Je bent een PRACHTMEID!” zei hij nog en hij kuste mij vol op de mond. Zijn tong kwam binnen en hij zei: “Ik wil je nu!” “Niet hier!” zei ik.

Ik duwde hem een toiletkotje binnen en zette mij op het toilet. Ik trok mijn kleed uit en vervolgens mijn onderbroek. Ik zag hoe Michiel zich ook uitkleedde. “Kom er maar in!” zei ik lachend. “Warm me eerst maar op!” Ik wist wat hij wou. Ik begon hem af te trekken en toen hij stijf was begon ik hem te pijpen. Stralen sperma kwamen in mijn mondje . Ik zette mij op het toilet en spreidde mijn benen. Hij ging mij eerst beffen en daarna kwam hij in mij. “Oh ja!” kreunde ik. Gelukkig was het een geluiddicht toilet. Ik zei: “Wacht, ik heb een beter idee!” We kleedden ons terug aan en ik loodste hem naar een kamer boven de zaal.

Er woonden mensen daar maar die waren niet thuis.Ik opende een deur en daar lag het vol matrassen en kussens. “Waar waren we gebleven?” vroeg ik ondeugend. Hij duwde me lachend op √©√©n van de matrassen en hij kwam weer in mij.Ik legde mijn benen rond hem en hij ging op en neer. “Ooohjaa!” kreunde ik. “Je bent een heerlijke meid! Ik kom, Ik kooom!!” Hij kwam klaar in mij. Ik kuste hem vol op de mond. Mijn tong speelde met zijn tong. Ik kuste hem op zijn tepels en zijn buik, zijn navel en bij zijn penis rustte ik en zoende de eikel en zijn teelballen. Daarna was het mijn beurt. Hij zoende mijn tepels tot dat ze hard waren. Mijn buik en navel en bij mijn kut begon hij weer te beffen.Na een tijdje waren we weer aan het neuken. We stopten en we gingen zo onopvallend mogelijk terug naar de zaal. We knipoogden naar elkaar en de volgende dag zag ik hem in Leuven en hij loodste mij mee naar een toilet in een caf√©.

Auteur
Anoniem
E-mail
/
Website
/