Ik ben trouwens Sudonia Ik woon in Zeeland en ik ben 28 jaar. Ik raak meestal erg snel uitgekeken op mannen

Daarom heb ik niet veel relaties gehad. Ik vind dat opzich niet erg. Ik ben best wel op me privicy gesteld. Ik ben nu net klaar met me study en ik verveel me een beetje, dus ik dacht ik ga mijn eerste keren op papier zetten. Ik meldde me aan op een site, waar ik misschien wat andere eerste keren kan meemaken. Het werd sexdatinggigant. Ik leerde een jonge man kennen, paar jaar jonger dan ik(al gedaan), we spraken regelmatig af om wat te drinken(het was erg gezellig). Een maand later vertelde ik hem over mijn eerste keren fetish:p. Hij vond het erg opwindend en had wel zin in een sexavontuur. Hij wou graag sex hebben in het openbaar. Ik stelde voor om naar een stad te gaan ver van waar we wonen. Dan konden we daar lekker los gaan. We kwamen op Den Haag en we gingen naar Scheveningen.

We kwamen daar begin van de avond aan. We gingen naar een strandtentje waar we ons helemaal klem hebben gezopen. Toen we rond 2uur net ons laatste drankje deden voelde ik opeens ze hand op me been. hij kneep er zacht in en ging met ze hand steeds verder naar boven. Hij raakte me kutje aan die gelijk nat werd. Dit had ik nooit gedaan dacht ik bij mezelf. Hij vroeg of ik een stukje wou lopen. We betaalden en liepen naar buiten.

Toen we buiten waren zag ik dat het bijna uitgestorven was. Mooi dacht ik. Hij vroeg of ik even op ut strand wou lopen. Ik begreep al dat lopen, sex in zou houden.. We liepen het strand op midden in de nacht.. Je hebt daar van die enorme pilaren. Hij tilde me tegen 1 van die pilaren aan en begon me te zoenen. Ik zoende terug. Ik liet me hand naar beneden gaan in zijn broek en boxenshort. Ik voelde een enorme lul. Ik had niet verwacht

dat die zo groot zou zijn. Ik trok hem af. Uiteindelijk liet hij me zakken en stond die te genieten. Ik ging op me knieen zitten en nam ze lul in me mond. Ik begon hem steeds sneller te pijpen en hij stond me van boven af aan te kijken en pakte me haar strak vast. Ik vond het geweldig het gevaar!! Ik keek hem nu recht in ze ogen aan. Die ik nog wel kon zien in het donker. Hij duwde me hoofd zohard tegen zich aan dat ze pik bijna geheel in me

mond verdween. Ik stond op en ik leunde tegen een pilaar aan. Ik voelde hem naar binnen gaan. Ze lul was zo groot, dik en stijf. Hij heeft me lekker hard genomen en ik kreunde het uit van genot, met ze handen om me boobies kon hij makkelijk hard stoten. Ik schok zo erg, dat ik zelfs een kreet liet volgens mij, toen ik een enorme machine aan zag komen met velle koplampen. Ik pakte me tas en deed me rokje vluchtig goed en we rende zo hard als we konden naar boven.

Eenmaal boven was ik nog geiler. We waren bijna gesnapt. Wat zou die man/vrouw hebben gedacht.. Boven was het nu compleet uitgestorven. Hij pakte me hand vast en vroeg of ik meer wou. Ik kookte helemaal vanbinnen(op een goede manier) en zei ja! Hij tilde me op en zette me op een mac donald tafeltje, deed me benen wijd en me string opzei. Weer ging die met ze heerlijke lul naar binnen, eerst wat langzamer en toen sneller. Ik kreunde van genot toen ik klaar kwam…!!

Sperma, heb ik altijd geil gevonden, vooral op me gezicht en in me

mond. Dus vroeg ik hem of hij op me klaar wou komen. Ik knielde en nam ze lul weer in me mond. Hij pakte me haar vast ondertussen dat die met ze lul op me gezicht sloeg. En hij kwam klaar. Heerlijk zo een beloning.

We spreken nog regelmatig af om te sexen, maar het is niet meer op een speciale plaats gebeurt. Ik ben nog steeds op zoekt naar eerste keren via sexdatinggigant. Zodra ik er 1 beleeft zet ik hem zeker op internet..

Kisses Sudonia

Auteur
Sudonia
E-mail
sudonia@hotmail.nl
Website
http://www.sexdatinggigant.nl/sexprofiel/Sudonia/