Schoonmoeder
Ik ben zelf 56 en heb een vrouw van 37, waar ik alweer een tijdje mee samenwoon. De seks is prima en ook zeer regelmatig.
In het najaar zijn we op vakantie geweest met haar ouders (moeder 64 en vader 63) naar Portugal, waar we een vrijstaande bungalow met privé zwembad hadden gehuurd, het zwembad en de tuin liggen ook volledig uit het zicht van de buitenwereld en lag ongeveer 60 km van een plaatsje af waar wat meer toeristen zaten en dus ook meer winkels.
Omdat ik altijd naar nudistenstranden ga en ging, vroeg ik aan haar ouders of ze het een probleem vonden dat ik hier ook naakt zou zonnen, dat was geen probleem.
Ik zelf en mijn vriendin zijn beiden volledig geschoren, haar ouders niet, op een gegeven moment vroeg haar moeder (toen we even alleen in het zwembad lagen) aan mij of ik het lekker vond als een vrouw haar kutje had geschoren waarop ik antwoorde dat ik daar erg geil van kon worden.
Wat schetste mijn verbazing toen ze de volgende dag uit de douche kwam en ik zag dat haar kutje ook kaal was, toen ze zag dat ik het had gezien knipoogde ze naar mij.
In het zwembad vroeg ze wat ik er van vond en of ik ook van haar kutje geil werd, ik was enorm verbaasd omdat ik altijd dacht dat zij erg preuts was.
Nu weet ik dat zij al heel lang geen seks meer heeft gehad omdat haar man impotent is doordat zijn prostaat is verwijderd.Op een dag ging mijn vriendin met haar vader naar het toeristendorpje om inkopen te gaan doen en wat souvenirs te scoren, wij waren nu dus samen in het huisje.
Ik lag heerlijk te zonnen en was lekker ingesmeerd met olie die ruikt naar kokos, ze vroeg of ik haar ook in kon smeren met die olie, want ze vond het wel erg lekker ruiken.
Zo gezegd zo gedaan, ik smeerde haar rug in en haar benen en ging met mijn handen zachtjes langs haar kontje en kutje waar ze zichtbaar opgewonden van werd. Ze draaide zich om en ik zag aan haar tepels dat ze erg opgewonden was, ik smeerde ook de voorkant in met wat extra aandacht aan haar harde tepels en haar inmiddels best wel natte kutje, ze genoot hier zichtbaar van.
Ik deed haar benen van elkaar en ging met mijn mond naar haar kutje, hier schrok ze een beetje van, want dit was bij haar nog nooit gedaan, ik likte haar natte kutje en haar heerlijke klitje tot ze best wel snel klaar kwam.
Ik vroeg haar of ze even met mijn pik wilde spelen en hem in haar mond wilde nemen, maar je begrijpt, dit had ze natuurlijk ook nog nooit gedaan, ik moest haar wel vertellen wat ik lekker vond, maar na een beetje rommelen kreeg ze best snel in de gaten wat ze moest doen.
Nadat we elkaar lekker hadden verwend, ging ik met mijn pik in haar inmiddels drijfnatte kutje en heb haar in verschillende standjes geneukt, we konden niet te lang doorgaan want we wisten niet wanner ze terug zouden komen.
Na de vakantie heeft ze mij regelmatig gevraagd om “koffie” te komen drinken, je begrijpt dat er van koffie drinken weinig terechtkomt.
Ze is een vrouw van 64, maar dat zou je als je haar naakt ziet zeker niet zeggen, mooie borsten en een heerlijk Rubens figuur, ik hoop nog regelmatig een bakje koffie bij haar te drinken en te verwennen en verwend te worden.
Auteur
Jakie
E-mail
jakiedegroot@gmail.com