Schoolreisje naar Parijs

Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, gaan we met de klas op excursie naar Parijs. We overnachten op een camping in de buurt. Martijn en ik zitten in de bus achter Stephan en Suzanne. Martijn, Stephan en ik zijn al sinds de brugklas goede vrienden. Stephan heeft sinds het schoolfeest een half jaar geleden verkering met Suzanne. Voor Stephan en Suzanne zitten Brenda en Eva, de 2 beste vriendinnen van Suzanne. Brenda, Eva en Suzanne zijn niet alleen klasgenoten, maar ook teamgenootjes op de hockeyvereniging en dat kun je zien ook! Het hebben stuk voor stuk een heerlijk lichaam.

Op de camping aangekomen zetten we onze tenten op. Martijn en ik slapen samen in een tent. Na het opzetten van de tent, gaat de bbq aan en genieten we met zijn allen van een heerlijke zomeravond. Na de bbq maken we een kampvuur. Hoe later het wordt, hoe meer klasgenoten hun tent opzoeken. Als we met zijn zessen over blijven, staan Stephan en Suzanne op: “Wij gaan ook slapen”. “Ja ja” zegt Martijn, “dat zal wel iets anders worden. Doen jullie we een beetje stil?”. “Je bent toch niet jaloers he?”, reageert Suzanne.  “Ik jaloers, nou misschien een beetje.”. Eva grijpt haar kans: “Ik ben ook wel een beetje jaloers op Suzanne”. Ik spring er op in en zeg: “Anders ik wel!”. “Nou, dan is dat geregeld”, zegt Eva terwijl ze mij zwoel aankijkt, “Jij slaapt bij mij en Brenda bij Martijn. Zo hoeft niemand jaloers te zijn”. Eva laat er geen gras over groeien, staat op, slaat een arm om mij heen en loopt in de richting van haar tent. Ik leg een hand op haar heerlijke billen en geef haar een zoen. Eva kijkt achterom wat er gebeurd. De anderen kijken ons met verbazing na en weten even niet wat ze moeten doen. Eva fluistert: “Dat hebben we mooi voor elkaar. Die denken echt dat wij vanavond samen in 1 tent slapen”.  Ik kijk haar teleurgesteld aan. “Niet alleen zij”, zeg ik. “Wat bedoel je, dacht je echt dat wij samen in 1 tent zouden gaan slapen?”. “Ja, waarom niet?”. Eva kijkt me aan. “Ehh, ik, ehh” stamelt ze, “ik heb misschien altijd een grote mond, maar eigenlijk heb ik nog nooit met een jongen ehhhh, nou, iets gedaan. Ik kijk haar verbaasd aan, er gingen altijd een hoop verhalen rond over Eva en zo’n lekker ding als Eva heeft de jongens voor het uitkiezen, dus dit had ik niet verwacht. Inmiddels zijn Martijn en Brenda ook opgestaan en zij lijken het wel een goed idee te vinden, want ook zij lopen in een innige omhelzing richting de tent van Martijn en mij. “Volgens mij vinden zij het anders aan prima idee”, zeg ik. Eva ziet hoe de anderen hun tent in kruipen en heeft door dat er geen weg meer terug is. “Kom”, zeg ik, “kruipen wij ook onze tent in”. Ik doe de tent open en ga op een van de luchtbedden liggen. Eva komt ook de tent in, ritst de tent dicht en gaat op het andere luchtbed zitten. “Het is niet dat ik je niet leuk vind of zo”, zegt Eva, “maar ik heb gewoon nog niet zoveel ervaring met jongens”. “We doen niks wat jij niet wilt” stel ik haar gerust. “Heb je nog nooit iets met een jongen gedaan?”, vraag ik. “Ik heb weleens op een hockeyfeestje met een jongen gezoend, maar meer eigenlijk niet” zegt Eva verontschuldigend. Ik ga zitten en ga met mijn hand door haar mooie blonde haar. Langzaam schuif ik in haar richting en breng ik mijn lippen naar de hare. Ik voel de kriebels in mijn buik. Eva komt nu ook mijn kant op en drukt haar lippen op de mijne. Langzaam doen we onze lippen van elkaar en vinden onze tongen elkaar. Alles speelt zich in doodse stilte af. Ik ga met mijn hand door haar haar in de richting van haar rug. Ik streel haar rug en ik merk dat Eva wat meer ontspant. Dat is voor mij het teken om mijn hand onder haar hemdje te doen en haar zachte huid te strelen. Eva volgt mijn voorbeeld en ook zij streelt mijn rug. Ik ga een stap verder en rol haar hemdje stuk je voor stukje omhoog. Eva laat het gebeuren. Ik schuif het hemdje over haar flinke borsten en vervolgens over haar hoofd heen. Eva doet ook mijn shirt uit. Ik pak haar hoofd met beide handen beet en breng mijn lippen weer op de hare. Ik kruip nog dichter naar haar toe en ik voel haar zachte bh tegen mijn blote bovenlijf. Ik laat haar langzaam naar achter vallen en we zoenen liggend verder. Ik ga wat meer op mijn zij liggen, zodat ik ruimte heb om haar bovenlichaam te strelen. Ik streel met het puntje van mijn vinger haar wang en ga via haar hals in de richting van haar bh. Ik merk dat Eva er van geniet. Ik ga langs de rand van haar bh en ga tussen haar borsten door naar beneden. Bij haar navel stop ik. Ik leg mijn volle hand op haar buik en langzaam vervolgt mijn hand weer naar boven. Ik hoor Eva zacht ademhalen. Aan alles merk ik dat dit nieuw voor haar is. Ik neem daarom uitgebreid de tijd om haar te laten genieten. Mijn hand vervolgt de weg naar haar mooie borsten. Ik voel haar zachte bh en ik voel haar tepels door de aanraking van haar borsten hard worden. Ik wil niets liever dan haar borsten zelf voelen, dus ik laat mijn hand naar haar rug glijden en ik maak haar bh met 1 hand los. Gelukkig laat Eva mij mijn gang gaan. Ik ga rechtop bovenop Eva zitten, zodat ik haar bh makkelijk kan uitdoen. Ik leg nu op elke borst een hand en masseer haar zachte, stevige borsten. Ze heeft zeker een flinke C-cup. Ik buig voorover en ik geef Eva een kus in haar nek, vervolgens op haar schouder en zo zak ik langzaam af naar haar borsten. Ik lik rondjes rond haar harde tepel en zuig er zachtjes op. Eva kreunt zacht. Dat spoort mij aan om verder te gaan. Ik zak verder naar beneden en geef haar kusjes net boven haar rok. Ik pak de bovenrand van haar rol met 2 handen beet en trek haar rok langzaam naar beneden. Eva tilt haar billen een klein stukje op. Ik schuif iets naar beneden, zodat ik haar rok helemaal uit kan doen. We genieten geruisloos van elkaar. Dat is van de anderen in de tent naast ons niet te zeggen. Er is duidelijk gehijg en gekreun te horen. Ik geeft Eva een kus op haar enkel en ga via de binnenkant van haar been weer langzaam naar boven toe, via haar knie naar de binnenkant van haar dijbeen. Eva doet haar benen uit elkaar zodat ik weet dat ik verder mag gaan. Ik kom in de buurt van haar slipje. Het liefste trek ik haar slipje direct uit, maar ik hou me in. Ik merk dat Eva flink nat is geworden en ik proef haar heerlijk kutsappen door haar slipje heen. Ik geef een paar flinke likken over haar satijnen slipje en Eva begint harder te kreunen. Ik vind het nu toch echt tijd geworden om haar kutje te voelen, dus ik trek haar slipje uit en een heerlijke zilte lucht komt tevoorschijn. Eva heeft haar kutje waarschijnlijk vlak voor vertrek nog geschoren, want ze is super glad. Ik lik haar heerlijk natte kutje en Eva kreunt harder en harder. Ze pakt mijn hoofd met 2 handen beet en drukt mij trekt mij naar boven toe. Ze geeft met een heerlijke tongzoen. “Wat is dit heerlijk”, hijgt ze. Ze pakt me bij mijn schouders en legt mij op mijn rug. Alle twijfels lijken verdwenen. Eva gaat met haar hand over mijn erectie heen. “Wow”, zegt ze, “ik wist niet dat ze zo hard en groot konden worden”. Ze knoopt mijn korte broek open en trekt hem uit. Ze twijfelt even wat ze nu zal doen, maar ze besluit mijn onderbroek ook gelijk maar uit te doen. Ze pakt mijn stijve lul voorzichtig beet en begint me voorzichtig af te trekken. Ik slaak een korte kreun, zodat ze weet dat ze goed bezig is. Ze trekt steeds sneller. “Niet te snel”, zeg ik. “Oh, sorry, ik dacht dat jullie dat lekker vonden“. “Dat wel” zeg ik, “maar ik wil nog wel iets langer van je genieten. En weet je wat ik nog lekkerder vind? Als je me pijpt”. Eva twijfelt even, maar gaat dan met haar mond naar mijn lul. Ze likt er aan alsof het een lolly is.  “Neem hem in je mond en ga dan langzaam heen en weer”, zeg ik. Eva neemt mijn stijve lul in haar mond en gaat heel voorzichtig heen en weer. Wie had dat gedacht: Eva die nog nooit een jongen heef gepijpt en ik ben de gelukkige bij wie ze dat als eerste doet! Het pijpen gaat haar al snel beter af en mijn lul gaat inmiddels lekker diep haar mond in. Ze omklemt hem lekker stevig en ik begin harder te kreunen. Ook Eva geniet er duidelijk van. Ik wil nog niet klaarkomen, dus ik pak haar hoofd beet en trek haar naar boven. Ik geef haar een tongzoen en zeg ”Dat was heerlijk”. “Ik vond het ook wel lekker”, zegt Eva. Dan valt er een stilte. We strelen elkaar. Ik ga met een hand in de richting van haar steeds natter wordende kutje en ik masseer haar klitje. Dan ga ik voorzichtig met 1 vinger haar natte kutje in. Het gaat makkelijker dan verwacht. Ik ga met mijn vinger in en uit en Eva begint weer te kreunen. Ik doe er een 2e vinger bij en Eva slaakt een klein gilletje. “Ik wil je”, fluistert ze in mijn oor. “Ik wil dat je me ontmaagdt”. Ik haal mijn vingers uit haar kutje en plaats mijn inmiddels keiharde lul tegen haar kale lipjes. Langzaam ga ik bij haar naar binnen. Ik geef Eva een tongzoen, zodat ze niet kan gillen. Gelukkig is Eva zo nat dat ik makkelijk naar binnen glij. “Oh, wat is dit lekker zeg”, hijgt Eva in mijn oor. Ik begin langzaam heen en weer te bewegen en Eva begint harder te hijgen. “Wat heb jij een lekker kutje zeg” zeg ik. De geilheid spat er vanaf en ik merk dat ik door het uitgebreide voorspel en het lekkere nauwe kutje van Eva bijna klaarkom. Gelukkig begint ook Eva steeds harder te kreunen. Ik leg mijn handen onder de lekkere zachte billen van Eva en til ze een klein stukje op, zodat ik nog net iets verder haar kutje in kan komen. Dan gaan alle remmen los en beuk ik mijn lul zo snel als ik kan haar natte kut in. Eva komt gillend klaar en ik spuit haar net ontmaagde kutje vol met mijn sperma. Ik laat haar billen los en laat mijn handen over haar bezwete gezicht gaan. We puffen nog even uit en ik geeft Eva nog een lekkere zoen. Dan laat ik me naast Eva op mijn rug vallen. “Dankjewel”, zegt Eva. “Ik had me geen lekkerdere ontmaagding kunnen voorstellen.” Ze geeft me nog een kus op mijn mond. “Welterusten”. “Welterusten” zeg ik terug. We trekken een slaapzak over ons heen en ik sla een arm om Eva heen. Wat een heerlijk begin van dit reisje naar Parijs.

Auteur
Spijker