Mijn allereerste vriendje heeft mij geleerd wat het is om een meisje te zijn, om iemands meisje te zijn, om z√¨jn meisje te zijn, al vanaf de eerste keer dat hij zei dat ik hem moest pijpen. Ik wist niets van die dingen en ik was wel behoorlijk nieuwsgierig. Hij zei dat als een jongen zijn sperma in de mond van een meisje gespoten had dan mocht ze verkering vragen. En toen ik hem eenmaal geproefd had, was ik op slag stapelverliefd op hem! En als ik me voortaan voor hem als een meisje zou kleden en gedragen wou hij wel verkering met mij. En omdat ik natuurlijk haast niks wist van “echte” meisjes zou hij mij de belangrijke dingen wel leren.

Zo leerde ik binnen een jaar om altijd de geilste minirokjes en laarzen voor hem te dragen, om altijd pijpgeil voor hem te zijn, om elke dag mijn mondje door hem te laten volspuiten tijdens onze naschoolse afspraakjes op verlaten industrieterreinen, onder vieze viaducten, in het park achter trafohuisjes vol grafitti, en langs de spoorbaan. (Vooral de spoorbaan was erg geil!) Want als je het op deze plekken kon, dan kon je het overal.

Ik raakte eraan gewend om me door hem te laten fotograferen als ik hem zat te pijpen, zodat hij aan zijn vrienden kon laten zien hoe verliefd ik op hem was, en dat hebben ze allemaal gezien! Zíjn liefde voor mij kon ik vergroten door me af en toe ook door zijn vrienden in mijn mond te laten neuken als hij daar zin in had.

En hij leerde me dat dat soort foto’s, waarop een jongen en een meisje sex hebben, dat dat porno heet, en dat dat alleen voor jongens is. ondertussen mocht ik me vermaken met fashion magazines, glossies en videoclipjes, omdat dat meer iets voor meisjes was.

En zo werd ik, door mijn verliefdheid op hem, geleidelijkaan behoorlijk opgewonden en geil van de modereportages in de Elle en de Cosmopolitan, en van de video’s van Britney Spears en Christina Aguilera in hun sletterige minirokjes en hun laarzen, zodat mijn vriendje meteen als hij mijn kamer binnenkwam zijn broek openritste en zijn stijve lul in mijn vochtige mondje kon steken.

Ik ben nu nog steeds superverliefd op hem omdat hij toen al die dingen met mij wou doen, en ik daardoor zijn meisje ben geworden. Hij heeft mij verteld dat dat zo hoort, dat dat de basis is voor een goeie relatie. Dat je dan eerst gewoon zijn meisje bent als je zijn sperma krijgt. Als je het daarna goed doet bij zijn vrienden word je zijn sletje, en naarmate de verliefdheid groeit word je zijn slavinnetje en uiteindelijk zijn hoertje.

Maar nou ben ik soms best wel nieuwsgierig of echt √°lle meisjes dit soort dingen voor hun vriendje doen, of dat dit alleen iets is van mij en mijn vriendje. Ik dacht altijd dat het ontzettend stom was om dat te vragen.

Wie schrijft me eens hierover?

Liefs,

marcy

Auteur
marcy marx
E-mail
mariscamarcy@hotmail.com