Sandra’s lingerie shop

Eindelijk was het dan zover, na vele weken, zwoegen, stressen, regelen en onderhandelen is vandaag de opening van Sandra haar winkeltje”sandra,s lingerie shop “staat er met grootte en trotse letters op het raam, eindelijk is de inrichting klaar en kunnen de eerste klanten komen, Sandra had haar winkeltje extra feestelijk ingericht om zo een ongedwongen zweer te krijgen, Sandra’s shop was niet zomaar een lingerie winkel maar een winkel met lingerie voor de vrouw die net iets verder durfde te gaan, zonder dat het nu meteen een seksshop genoemd kon worden, hier was de drempel in ieder geval lager dan bij zo,n louche tent, natuurlijk had ook Sandra een hoekje gemaakt met speelgoed voor de moderne vrouw maar het lag er niet zo dik bovenop.

Al vrij snel kwamen de eerste klanten de winkel bezoeken, iedereen feliciteerde haar met de leuke uitstraling en wensten haar veel succes, ook kwamen er veel vrienden en familie die veelal een bloemetje of een flesje kwamen brengen, het was zo de hele dag een komen en gaan van heel veel mensen, toen het sluitingstijd was geworden maakte Sandra de kas op en dat viel alles mee, zelf had ze voor vandaag geen al te hoge omzet verwacht maar er was toch veel meer verkocht dan gedacht.

Sandra sloot de deur en ging naar huis, eerst even eten en lekker onder de douche dacht ze en dan lekker voor de tv hangen, toen ze met het eten bezig was belde haar moeder om te vragen naar de afgelopen dag Sandra vertelde hoe het was gegaan en voor ze het wist zaten ze een haf uur te kletsen Sandra brak het gesprek af want het eten stond anders te verpieteren, na het eten ging ze douchen en onder het douchen ontspande Sandra wat en nam ze ingedachte de dag nog eens door, ze dacht aan de vrouw die een setje kocht voor een vriendin, ja ja, en dan die man met dat jonge ding, of die meisjes die een vibrator wilden maar geen keus konden maken, Sandra had alle modellen moeten showen, ze was er zelfs een beetje opgewonden van geraakt.

Ook nu raakte ze bij de gedachten wat die meiden met zo’n apparaat zouden doen weer behoorlijk opgewonden, met de spons zeepte ze haar lichaam lekker in en gaf wat meer aandacht aan haar borsten, haar tepels werden hard van al die aandacht en langzaam maar zeker werd ze zo geil dat ze met haar vingers aan haar poesje zat, eerst met een vinger en weldra met twee vingers gleed ze in en uit haar kut, met haar andere hand masseerde zij haar borsten en trok zij regelmatig even aan haar tepels, ze pakte een klein shampoo flesje en bracht die voor haar sneetje, ze vingerde haar klit hard en liet het flesje zo naar binnen glijden in een snel tempo pompte ze het flesje in en uit haar kut en kwam heerlijk klaar, het sap stroomde over haar vingers die stak ze gulzig in haar mond en likte alles van haar hand op.

 

Toen ze weer gewoon kon staan spoelde zij zich af en schoot in de lach, ha ha dacht ze, mafkees zoek toch eens een echte pik, het was alweer een ruim jaar geleden dat ze voor het laatst een lekkere lul had mogen ontvangen, dat lag niet zozeer aan haar want Sandra was best een knappe meid, ze was 24 jaar en had een paar niet al te grote heerlijk stevige tieten, ze had een mooi figuur en was 1,75 meter lang, ook had ze half lang blond haar, dus een prooi voor iedere man maar op de een of andere manier kwam het er gewoon niet van.

Toen Sandra klaar was met douchen trok ze een ruim shirt aan en ging lekker op de bank liggen en omdat er op tv geen programma’s waren die haar konden boeien, besloot ze maar om vroeg onder de wol te kruipen want morgen kon wel weer een drukke dag worden.

De volgende morgen stond Sandra fris uitgeslapen op, eerst een lekker ontbijtje dacht ze en dan aan de slag, in de winkel aangekomen haalde ze als eerste de stofzuiger door de zaak, daarna hing ze alle setjes lingerie weer netjes in de rekken en waar nodig vulde ze deze bij, ze dronk een kop koffie en om een uur of tien kwam de eerste klant, een dame kocht een push up BH, even later kocht een mevrouw een slipje uit de openingsaanbieding s ,middags kwam er nog een stel die eigenlijk alleen maar een hoop door elkaar hing maar niets kochten, na sluitingstijd ging Sandra naar haar ouders om te eten, dat deed ze altijd op donderdag, toen ze vertelde dat ze bijna niets verkocht had moest haar vader een beetje lachen, dit was de tweede dag pas dat je open bent, zei hij, en nu al paniek? Nee nee zei Sandra maar ik had het gewoon niet verwacht.

De volgende dag was de omzet ook niet naar verwachting en ook de volgende dagen en de hele volgende week werd er amper iets verkocht, Sandra vond het maar vreemd omdat de openingsdag zo veel belovend was geweest.

Bij Sandra zakte de moed wat in de schoenen maar ze moest er in blijven geloven, dan komt het wel goed, dacht ze, op zaterdag laat in de middag, na weer een teleurstellende dag, kwam er een man van een jaar of vijftig de winkel binnen, hij zocht door alle rekken en hield het een na het ander setje omhoog om het goed te bekijken, kan ik u helpen? vroeg Sandra, en liep op de man af, nou zei de man, ik zoek iets leuks voor mijn vriendin maar ik zie hier zoveel leuks dat ik geen keus kan maken, ook heb ik eigenlijk geen idee of wat ik leuk vind dat dan ook bij mijn vriendin zou staan, ja zei Sandra dat weet ik ook niet natuurlijk maar vertelt u eens hoe ziet uw vriendin er dan ongeveer uit?  de man keek Sandra inschattend aan en liep een rondje om haar heen, ik weet het zei hij, eigenlijk precies zoals u, ja hoor u lijkt als twee druppels water op haar, Sandra moest lachen, dan is het simpel mij staat namelijk bijna alles zei ze, dat wil ik geloven maar dan weet ik nog steeds niet HOE of het staat, ik zou het graag zien als iemand het heeft aangetrokken zei hij, dat wordt dan moeilijk ik kan toch moeilijk… begon Sandra, ho ho, wacht even zei de man, ik wil u een voorstel doen wat ik hier uit kies komt u mij vanavond bij mij thuis showen, ik zie hier minstens tien setjes die wel wat kunnen zijn, en ik beloof u dat wat ik dan leuk vindt staan ook direct zal kopen, ja nee luister stamelde Sandra en wist eigenlijk niet wat ze moest zeggen, kom op zei de man weer, pak aan en hij liep weer alle rekken langs en gaf alles wat hij pakte aan Sandra, die stond al snel met haar handen vol en toen de man klaar was lag ze alles op de balie, zo hier is mijn kaartje en kom met deze spullen in uw maat vanavond om  acht uur naar mijn huis, oja en doe er ook nog wat verschillende dingen uit die speelgoed hoek bij, zei hij en ging door de deur naar buiten.

Sandra kon haar oren en ogen niet geloven, wat dacht die vent wel niet? toch? of niet dan? ja hoor! tuurlijk lijkt me niet! toch? Ging er door Sandra heen, maar toen ze wat van de schrik was bekomen en er nog eens goed over nadacht kon het nog wel eens een mooi handeltje worden, er lag hier op de balie zo voor een goede vierhonderd euro aan spullen en dan nog wat toys dacht ze, dit kon deze dag toch wel goed maken, Sandra zocht alle modellen in haar maat bij elkaar en deed nog verschillende soorten speelgoedjes bij elkaar in een grootte tas en sloot af om naar huis te gaan.

Thuis ging ze douchen en weer kreeg ze twijfels of ze dit wel moest doen, maar doordat de winkel niet draaide zoals ze had gedacht en dit toch een mooie kans was om wat te verkopen besloot ze dat ze toch maar naar dat huis zou gaan, en mocht het haar niet  bevallen dan kon ze er altijd nog mee stoppen toch?

Even voor achten stond Sandra voor de deur van het adres wat ze gekregen had, nadat ze aangebeld had ging de deur vrij snel open, kom binnen en geef mij je jas maar zei de man vriendelijk, en loop maar door naar de kamer, de man volgde haar naar binnen en gaf haar een hand, ik ben Freek stelde hij zich voor, en ik ben Sandra zei ze nerveus, eerst maar een wijntje? vroeg Freek en schonk voor beide een flinke bel in, toen ze even hadden zitten keuvelen en beide twee glazen wijn op hadden stelde Sandra voor om de lingerie te laten zien, prima zei Freek, laten we dan maar naar boven gaan, ehh n-n-naar b-boven?stammelde Sandra, natuurlijk want hier kijken de buren mee antwoorde Freek, i-ik w-weet n-niet hoor stamelde ze weer, niet zo verlegen hoor zei Freek weer, er gebeurt je echt niets.

 In de slaapkamer aangekomen vroeg Sandra waar zij zich kon omkleden, gewoon hier! Kleed je maar om in de hoek zei Freek en ging zelf in een leunstoel zitten, ehh ja m-maar ik weet n-niet, begon ze weer, rustig maar schat ik ben wel wat gewend hoor, zei Freek, oké dan, zei ze en Sandra trok haar bovenkleren uit, ik heb thuis alvast wat leuks aangetrokken sprak ze en liet een rood setje met kant onder haar kleren uitkomen, ze stapte naar voren en Freek bekeek haar met glinsterende ogen, hij maakte een gebaar dat ze zich om moest draaien “prima neem ik “zei frank en Sandra trok iets anders aan , nu had ze een zwarte BH en een zwarte string aangetrokken en weer riep Freek “prima neem ik “dit gaat lekker dacht Sandra en pakte nu een witte slip en een witte doorzichtige babydoll, in het slipje kon je haar gladde kutlipjes heel goed onderscheiden, net dat ze een pas naar voren deed hoorde ze  Freek alweer “prima neem ik “zeggen, dit gaat wel heel gemakkelijk dacht Sandra.

Na een setje of acht kwam ze met een BH met halve cups die haar borsten goed omhoog stuwden en haar tepels recht vooruit lieten steken ook had ze een slip met open kruis en een  bijpassend jarretelgordeltje erbij ook nu stapte ze naar voren en nu moest ze een paar rondjes draaien, Freek wenkte haar om dichterbij te komen en ging zelf staan, hij pakte haar borst en begon die zacht te kneden, “ho ho ik w-weet n-niet o-of ik d-d-dit w-wil” stotterde Sandra, ik moet toch weten hoe de stof aanvoelt? zei Freek, “j-ja m-maar i-ik w-weet niet” stamelde ze weer.

Freek ging gewoon door en lag zijn andere hand zelfs op haar kont, lekker zacht fluisterde hij in haar oor en liet zelfs zijn vinger achterlangs even tussen haar benen glijden waarbij hij even haar schaamlippen raakte

Sandra liet een zacht zuchtje over haar lippen horen, ze was door het hele gebeuren toch wel wat opgewonden geraakt, Freek vatte dit als aanmoediging op en rolde haar tepel even tussen duim en wijsvinger door, de tepel reageerde direct en werd harder en harder, Freek gaf haar een kusje in haar nek en wrong zijn vingers wat harder tussen haar benen, haar benen werden slap van geilheid,” ga even op bed liggen dan kan ik het slipje beter bekijken” fluisterde hij in haar oor en met knikkende knieën kroop ze op het bed, Freek ging naast haar zitten en nam haar andere borst in zijn hand, ook daar speelde hij met haar tepel, de andere tepel nam hij in zijn mond en zoog er zachtjes aan, ook maakte hij met zijn tong draaiende bewegingen rond haar tepel en likte hij de hele tiet, met zijn andere hand verliet hij haar borst en wreef hij langzaam rondjes over haar buikje en ging zo langzaam naar beneden.

Toen hij haar venusheuvel raakte kon Sandra amper een gilletje onderdrukken, ze wilde wel stoppen maar omdat het zo lang geleden was dat ze een man had gehad  kon ze niet terug, ze opende haar benen bijna automatisch en Freek streelde met twee vingers van onder naar boven over haar schaamlippen, ook raakte hij haar klitje even pesterig aan, Sandra hield het bijna niet meer en lag te hijgen van genot, haar kutje stond al wat open en Freek duwde zonder moeite eerst een en later twee vingers voorzichtig bij haar naar binnen, even neukte hij haar met zijn vingers maar toen het leek dat Sandra zou klaarkomen stopte hij abrupt en stapte van het bed “prima neem ik “zei hij.

 

Toen Sandra weer enigszins was bijgekomen vroeg Freek of ze ook speeltjes had meegenomen, ze vermande zich en kwam van het bed, uit haar tas haalde ze wat attributen en liet die aan hem zien, wat zijn dat? vroeg hij, dat zijn genots balletjes ,die brengt een vrouw bij zichzelf naar binnen en draagt ze dan de hele dag of avond, ze rammelen binnen in je en daar wordt je vreselijk opgewonden van zei ze, “prima neem ik “was weer zijn antwoord, en dat? Vroeg hij weer, dit is een vibrator, prima geschikt voor als er geen man voorhanden is lachte ze, hij heeft verschillende functies, zei ze en ze liet de kop van de vibrator draaien ook liet ze de vibrator trillen en liet ook zien dat hij beide gelijk kon, Freek nam hem van haar over, en hij duwde Sandra zachtjes weer naar het bed en zei haar weer te gaan liggen, ik wil wel eens zien wat deze allemaal kan zei hij en schakelde de trilstand in , zachtjes ging hij met het trillende apparaat over haar borsten en tepels die reageerde weer direct en sprongen als het ware bijna van haar tieten van plezier, ook nu weer ging hij langzaam met de vibrator via haar buik naar beneden en bij haar kutje aangekomen begon die weer flink sap te produceren, eerst stimuleerde hij haar klitje even en schoof toen langzaam de vibrator iets tussen haar openstaande lippen, van genot stootte Sandra haar heupen omhoog om zoveel mogelijk van het apparaat naar binnen te krijgen en toen hij er helemaal inzat zette Freek de draaiende kop functie aan, Sandra ontplofte zowat en schokte met haar kont omhoog, hou eens vast zei Freek en gaf de vibrator aan Sandra die bewoog hem zachtjes in en uit haar poesje, Freek trok zijn broek uit en hield zijn staalharde lul voor haar neus en Sandra hapte zijn pik gulzig naar binnen, stukje voor stukje verdween zijn paal zonder moeite in haar keel en toen hij tot zijn balen in haar zat begon hij haar in haar keel te naaien, toen hij merkt dat Sandra het niet lang meer uit zou houden trok hij zijn pik uit haar keel en  kwam Sandra met een luide schreeuw klaar, even liet Freek haar op adem komen maar al vlug klom hij tussen haar benen en bracht zijn lul met zijn hand voor haar gleuf” neuk me, neuk me hard” hijgde ze en met een ferme stoot schoof hij zijn lul bij haar naar binnen, met zijn mond zocht hij de hare en hun tongen rakten verstrengeld in een innige tongzoen, rustig begon Freek in haar kutje op en neer te stoten en voerde zijn tempo langzaam op, weer kwam Sandra heftig klaar en lag onder hem te kronkelen, nog harder stootte Freek in haar en hij voelde dat ook hij zijn orgasme naderde, hij spoot zijn sperma met vijf of zes stralen diep bij haar naar binnen en toen dat gebeurde kwam Sandra weer met een schreeuw klaar.

Even bleef Freek op Sandra uithijgen en rolde toen van haar af hij bracht zijn mond naar haar kutje en likte zijn sperma en haar sap allemaal op, toen draaide hij zich en bracht zijn half harde pik bij haar mond en ook zij likte zijn lul helemaal schoon hij gaf haar een kus en zei “prima neem ik “en beide schoten in de lach.

Toen ze weer beneden waren en beide nog een glas wijn dronken was het tijd om de rekening op te maken, Sandra maakte de bon en Freek betaalde contant, ze kwamen overeen dat Sandra de gekochte spullen maandag nieuw uit de winkel bij Freek zou laten bezorgen, wil het wel lukken met dat winkeltje? vroeg Freek, nou zei Sandra het valt mij een beetje tegen, ik had veel meer aanloop verwacht, dat is niet vreemd hoor, volgens mij willen de mensen uit deze streek niet gezien worden in zo’n winkel, de buren he? en meneer pastoor? zei Freek, als ik jou was deed ik meer aan huisbezoek, dan durven de mensen veel meer, volgens mij heb je dan een gat in de markt gevonden en zal je omzet heel veel stijgen, als je wil kan ik je hier bij helpen?  ik heb best veel vrienden en kennissen die wel van dit soort dingen houden dus als je wil kan ik hier en daar best een balletje opgooien. dat lijkt mij wel wat zei Sandra, maar ik ga natuurlijk niet met iedereen seks hebben! nee nee dat bedoel ik ook niet, alleen lingerie verkopen natuurlijk lachte Freek een beetje in zich zelf.

nadat de zaken geregeld waren en hun glazen leeg stapte Sandra maar weer eens op,  Freek beloofde dat ze snel van hem zou horen en bij de voordeur nam hij met een klein kusje afscheid van haar.

Toen Sandra fris en schoongewassen in haar bedje lag, nam ze de hele avond nog eens door, ik schrok me lam toen hij aan mij begon te zitten dacht ze, maar gezien zijn kunsten ben ik blij dat ik niet weggerend ben, en nu ze weer aan het avontuur terug dacht werd ze verdorie weer nat tussen haar benen, zacht streelde ze zich zelf over haar borsten en haar tepels reageerden alweer, o wat zou het toch geweldig zijn als ik wat vaker goede seks met een man zou hebben, waarom ziet geen man mij staan? vroeg zij zich vertwijfeld af, de tranen liepen over haar wangen en zo huilde zij zichzelf in slaap.

De volgende morgen sliep Sandra eens goed uit en kwam pas tegen twaalf uur uit bed ze besloot om eerst eens uitgebreid te ontbijten, dan lekker te douchen en dan lekker een lange boswandeling te gaan maken, in het bos kwam ze heerlijk tot rust en kwam onderweg nog twee hertjes tegen ook, s, avonds at ze weer bij haar ouders en vertelde hen over de omzet van zaterdag, natuurlijk vertelde ze niet hoe die ontstaan was maar haar ouders waren trots op haar, ze bleef na het eten nog een uurtje tv kijken en besloot om op tijd weer te gaan slapen, morgen was het weer vroeg dag en moest zij de winkel eens een grootte beurt geven.

Die dag bleven de klanten ook weer weg en de hele verdere week ook, niet dat er helemaal niemand kwam, dat nu ook weer niet, maar er kwamen gewoon niet zoveel klanten dan ze had verwacht, natuurlijk kwam er zo nu en dan wel een klant en zelfs verkocht ze nog leuk ook, alleen dat waren meestal toeristen, wat betekende dat de inwoners van de streek niet kwamen en de zaak op die manier nooit echt een succes kon worden, maarja ze kon niet terug en moest er maar het beste van hopen.

Weer op zaterdagmiddag tegen sluitingstijd kwam Freek binnen, hoe gaat het? vroeg hij, super zei Sandra ik heb het de hele week razend druk gehad loog ze, Freek begon hartelijk te lachen, wie hou jij voor de gek? ik heb er eens opgelet maar ik heb hier de hele week bijna niemand gezien zei hij, Sandra begon te blozen en wist niet wat ze moest zeggen, laat maar ik weet genoeg zei hij, maar als je wilt kun je vanavond om acht uur bij mij langskomen want ik heb twee hele goede klanten voor je, waarschijnlijk kopen ook zij alles wat jij zult showen! oja en vergeet de speeltjes niet zei hij terwijl hij zich omdraaide en de deur uitliep.

Ja hoor zal wel? foeterde Sandra zodra Freek buiten gehoor afstand was, tuurlijk twee klanten die alles willen kopen?  zeker? waarom geen vijf? of tien? mopperde ze in zichzelf, maar langzaam kwam haar verstand terug, nou ja twee klanten? waarom ook niet? ik kan altijd even gaan kijken toch? wat heb ik te verliezen? dacht ze in haar eigen en zocht alles wat ze de vorige week ook meegenomen had bij elkaar, deed alles in een grootte tas en ging vlug naar huis.

Thuis at ze vlug een paar boterhammen met gebakken eieren en spek, en daarna ging ze eens uitgebreid douchen, ook besteedde ze extra veel aandacht aan een scheerbeurt van haar poesje, toen ze hiermee bezig was voelde zij haar doosje alweer vochtig worden, dat had ze nou altijd als ze zich schoor, hij smeekte om een paar vingers, deze keer maar niet dacht ze ik heb het veel te druk en negeerde een opwelling van geilheid.

Na het douchen zocht ze met zorg een leuk setje uit, het bestond uit een zwarte doorzichtige BH en een zwart broekje met lange pijpjes, hier maar mee beginnen dacht ze en trok een leuk zwart en strak rokje aan, een mooie witte blouse en leuke zwarte pumps maakte het geheel compleet, ze zag in de spiegel dat door de hoge pumps haar billen prachtig strak in het strakke rokje afstaken en kon een golf van trots niet onderdrukken.

Ditmaal was Sandra iets over achten bij Freek aan de deur en toen ze aanbelde vloog de deur open, met een gelukkige lach verwelkomde Freek haar en gaf haar een klein kusje op haar wang, ik was even bang dat je niet zou komen! fluisterde hij, mag ik je jas? vroeg hij nu iets harder en hing hem aan de kapstok, toen hij Sandra zo zag staan floot hij zachtjes tussen zijn tanden, je maakt er wel werk van zie ik dit staat je echt geweldig, hij nam de tas van haar over en liet haar voorgaan naar de woonkamer, heren zei hij bij binnenkomst mag ik u voorstellen, SANDRA ! en twee heren van de zelfde leeftijd als Freek stonden op en gaven haar een hand “Evert” zei de een” Sjors” zei de ander en ook zij keken hun ogen uit bij haar verschijning, pak een stoel en ga zitten zei Freek en schonk zonder te vragen een  groot glas wijn voor haar in, ook de andere glazen schonk hij nog eens vol en de heren hieven het glas, proost zei Freek en dat het maar een gezellige avond mag worden.

Ze spraken over koetjes en kalfjes om het ijs wat te breken, maar na het derde glas wijn vond Sandra het tijd worden voor haar verkooppraatje, waar  kleed ik mij om? vroeg ze aan Freek, gewoon hier! de heren moeten toch ook weten hoe een en ander aan dan wel uit getrokken dient te worden! lachte hij, direct sloeg de schrik haar om het hart, dit had ze niet verwacht, maar goed ze was hier nu en ze moest er maar het beste van zien te maken, ze stond op en begon met het losknopen van haar blouse, doe maar rustig aan hoor zei Sjors en de andere heren mompelde instemmend.

Ze ging verder met haar rok en toen ze haar pumps uit wou doen zei Freek haar die aan te laten omdat haar kont zo veel beter uit kwam, ze stapte naar voren en showde haar lingerie aan de heren, ze merkt dat ze door de starende blikken opgewonden werd want haar tepels werden weer pijnlijk hard, de heren waren schijnbaar onder de indruk van het getoonde setje dat zij beide melde dat ze het wilden kopen, Sandra trok weer iets anders aan en ook dat beviel de heren, het volgend setje wat ze wou tonen was de witte babydoll met bijpassend slipje, haar tieten en haar kutje waren hierin opvallend goed zichtbaar, niets bleef er voor de heren verborgen, ook dit bleek een verkoop topper te zijn.

Vlug schoot ze het volgend item aan, dit was iets speciaals wat ze van de week pas had binnen gekregen, het was een soort halve body zonder schouderbandjes en een heel hoog uitgesneden slip hier hoorde een paar holt up kousen bij die het zelfde werkje hadden als het topje en alles was gemaakt van zijde, toen ze het helemaal aangetrokken had liep ze op de mannen af en vertelde hen dat dit een set was wat voor de vrouw bijzonder aangenaam was, omdat het zo heerlijk glad was en aanvoelde als een tweede huid, natuurlijk moesten de heren dit zelf ervaren en kwamen om haar heen staan, zes? paar handen streelden haar overal, ze voelde handen aan haar benen, aan haar borsten en haar kont, er was geen ontkomen aan en al dat gestreel maakte haar ontzettend geil, ze kreunde toen iemand met zijn vinger in de buurt van haar poesje kwam en iemand kneep in haar tepels, heerlijk vond ze het en ze wou eigenlijk dat ze door zouden gaan.

Maar helaas de heren lieten haar los en alle drie wilden ze het setje maar al te graag kopen.

Weer kleedde zij zich om nu kwam het setje met de halve cups en het open kruis, toen ze naar voren stapte waren de twee heren direct bij haar om eens even met haar harde tepels te spelen, beide namen ze een borst in de hand en kneedde die zacht maar krachtig, Sjors nam als eerste een tepel tussen zijn lippen en liet zijn tong kringetjes draaien, Evert zat met zijn hand aan haar kont en kneep zo nu en dan in haar billen ook probeerde hij met zijn vingers bij haar kutje te komen en hij zoende haar vol op haar mond, zijn tong drong tussen haar lippen, wat Evert achterlangs niet goed lukte, lukte Sjors aan de voorkant wel, hij vond haar kutje wel met zijn vingers en schoof er dan ook al snel twee bij haar naar binnen.

Sandra wist niet wat haar over kwam, zoveel genot tegelijk dat hield ze nooit lang uit, iemand pakte haar hand en trok haar mee naar de bank, we hebben genoeg lingerie gezien hoorde ze Freek zeggen, nu is het tijd voor plezier! ze werd op haar knieën gedwongen en Evert kwam als eerste met zijn lul uit zijn broek op haar af, laat deze maar eens in je mondje glijden sletje, zei hij en Sandra opende haar mond, direct kreeg ze zijn lul diep in haar keel en hij begon haar ook direct in haar mond te neuken, Sjors had ook zijn broek uit getrokken en kwam naast Evert staan Sandra pakte zijn lul in een hand en trok hem langzaam af, even later ruilde ze de lul in haar mond voor die van Sjors en zoog die naar binnen, zo pijpte ze beide heren om beurten, Freek tilde haar kontje iets omhoog en kwam op de grond liggend met zijn hoofd onder haar zodat hij heerlijk met zijn tong bij haar druipende kut kon, hij likte behendig aan haar klit en stak even zijn tong zo diep als mogelijk in haar grotje ook wreef hij met een natte vinger zacht over haar sterretje.

Sandra kwam kreunend klaar en ook Sjors spoot zijn zaad diep in haar keel, het sperma liep bijna uit haar mond maar ze wist alles binnen te houden en slikte alles door, de heren lieten haar even op adem komen, maar Evert dacht daar anders over, hij trok haar slip van haar kont en zette haar met haar knieën op de bank, met haar gezicht naar de muur en haar kont fier naar achteren, hij nam achter haar plaats en begon eerst aan haar schaamlippen te likken steeds vaker raakte hij met zijn tong haar sterretje en soms duwde hij het puntje van zijn tong daar naar binnen, ook gebruikte hij een vinger die hij regelmatig met zijn speeksel nat maakte, en opeens bij haar naar binnen drong, Sandra maakte een hupje toen ze de vinger voelde maar al snel vond ze ook dit bijzonder aangenaam.

Evert vingerde nu haar kont en voegde daar een tweede vinger bij, ben je wel eens in je kont geneukt? fluisterde hij in haar oor, Sandra schrok zich lam en schudde hevig haar hoofd “nee o nee” gilde ze angstig “dat gebeurt niet” de mannen hoorde ze lachen en een onbehagelijk gevoel bekroop haar.

Evert smeerde zijn lul in met een glijmiddel en ook het sterretje van Sandra werd  gesmeerd, hij knielde achter haar en bracht zij lul voor haar opening , hij drukte zijn eikel naar binnen en Sandra gilde het uit van de pijn, even liet hij haar aan zijn dikke eikel wennen en drukte toen langzaam door, door het glijmiddel ging het toch nog makkelijker dan gedacht en zijn pik gleed zachtjes tot zijn  balen naar binnen, even had Sandra het moeilijk maar na een paar stoten begon ze het zelfs lekker te vinden, ze begon te hijgen en spoorde Evert zelf s aan om haar harder te neuken.

De andere heren keken dit eens aan en werden ook super geil, ik heb een idee zei Freek, en liet Evert stoppen, hij ging op de grond liggen, zet haar met haar pruim op mij zei hij en Sandra kwam al boven zijn pik hangen, langzaam zakte ze door haar knieën en liet zijn pik in haar scheur schuiven, toen hij helemaal in haar zat liet hij Evert zijn lul weer in haar kont stoppen, dit ging niet makkelijk maar met een beetje samenwerking lukte het toch “au.. ja ..jaa ach.jaaa”gilde Sandra”jaa jaa dieper..harder.,,jaaa” kermde ze toen de twee heren in een rustig tempo haar begonnen te neuken, Sjors zag ook een gaatje en ging voor het gezicht van Sandra staan, toen ze de harde lul van hem zag opende ze haar mond en zoog de eikel naar binnen, Sjors pakte het hoofd van Sandra met beide handen beet en naaide haar mond tot diep in haar keel, Sandra kwam met veel geweld klaar maar door het stoten van de mannen merken de heren dat niet direct, Freek en Evert verhoogden hun tempo en spoten beide tegelijk hun ballen in Sandra leeg, weer kreeg Sandra een hevig orgasme toen zij de stralen sperma in haar lichaam voelde exploderen, en als toetje kwam ook Sjors met dikke klodders in haar keel klaar, het sperma stroomde uit alle gaatje en Sandra had het idee dat ze onder de trein terecht was gekomen.

Sandra kreeg een natte washand en een handdoek zodat zij zich een klein beetje schoon kon maken ook maakte ze de pikken, eerst met haar mond en toen met het washandje even schoon.

Toen iedereen weer tot zich zelf was gekomen werd er eerst weer wat gedronken de bestellingen en gegevens over de benodigde maten klaar gemaakt en Sandra maakte de bonnen, ook deze keer werd er contant betaalt, na aangekleed te zijn en afspraken gemaakt over de levering verdwenen Sjors en Evert naar huis, er werd met dikke zoenen afscheid genomen.

Zo zei Freek dit was wel heel apart, hoe vond je het? eigenlijk best lekker, antwoorde Sandra, heb ik nog een dingetje, ik heb nog een dame die iets van je wil kopen en als het goed is staat ze zo voor de deur.

Ze dronken nog wat en even later ging de bel, Freek deed open en liet een vrouw binnen van een jaar of dertig, ze zag er erg ouderwets uit, ze droeg een lange rok met een dikke trui en haar kapsel kwam uit het jaar nul.

Ze stelde zich voor als Judith en had een aangename stem, Sandra liet haar verschillende setjes zien en vroeg haar of ze het ook moest showen, nee hoor zij Judith dat is niet nodig ik weet echt wel hoe of ondergoed werkt, Freek bemoeide zich ermee en vertelde Judith dat het juist de kracht van het showen was om de lingerie goed te beoordelen.

Judith stemde toen maar toe en Sandra begon weer van voor af aan met het showen van de setjes “die wil ik, en die wil ik, en die, en die ook, en die ging Judith maar door, toen Sandra met het beruchte setje met halve cups en open kruis kwam wou Judith zelfs  even aan de borsten en poes van Sandra voelen, Sandra schaamde zich een beetje toen de vrouw haar aanraakte, ook dit was een totaal nieuwe ervaring voor haar.

Ik weet niet of dit wel iets voor mij is? zei Judith, het is veel te open volgens mij! trek het eens aan  stelde Sandra voor en trok de spullen al uit, “nou zullen we, eh, zal ik, eh, ik weet niet hoor”stoterde ze, maar Sandra begon al haar trui over haar hoofd te trekken, na een kleine twijfel kleedde Judith zich met de hulp van Sandra toch maar uit en paste het setje aan, het zat als gegoten en zij voelde zich hierin een echte vrouw, ze ging met haar handen naar haar eigen borsten en streelde die net zolang tot haar tepels hard werden, ook ging ze met haar hand naar haar kruis waar ze voelde dat het slipje natuurlijk al doordrenk van het geil was, ja zei Judith dit is wat ik nodig heb en hield het setje direct aan.

Toen ze met de speeltjes kwam werd de aandacht van Judith zo mogelijk nog meer gewekt en zij had een bijzondere belangstelling voor de balletjes en een enorme dildo. Sandra lag de bedoeling van de balletjes aan haar uit en zonder twijfel moesten die op de bestellijst genoteerd worden, ook de vibrator moest ze hebben, alleen de dildo dat wist ze eigenlijk niet zei ze, ze was bang dat ze hem nooit bij haar naar binnen zou kunnen krijgen.

Ondertussen was Sandra bloedgeil geworden, ze stond nu naakt naast de vrouw met een flinke dildo in haar handen, haar kutje droop weer van het geil en voor ze het wist ging ze op de bank zitten en zette zij haar hielen op de bank naast haar kont op de kussens, haar poes stond zo wagenwijd open en Sandra zette de kop van de dildo voor haar doos, mag ik het doen? hoorde zij Judith vragen, natuurlijk kom maar zei ze, Judith nam de kunst lul van haar over en drukte hem zachtjes bij Sandra naar binnen, het kutje van Sandra was natuurlijk nog zo uitgerekt dat de lul zonder veel moeite naar binnen schoof en Judith er direct neukbewegingen mee begon te maken, weer lag Sandra te kermen “oja, ja ,ochhh, jaaa”kreunde ze, ook Judith werd hier ongelofelijk geil van en vingerde zichzelf met twee vingers tegelijk.

Toen Sandra even opkeek zag ze dat Freek met zijn lul in zijn hand zich stond af te treken, dit vond ze zo’n geil gezicht dat ze besloot om de rollen om te draaien en liet Judith met de dildo stoppen, nu liet ze Judith op de bank gaan zitten en nam om Judith wat meer op te warmen een tepel van haar in haar mond , ze zoog en likte aan de tepel alsof hij er af moest en Judith rilde van genot, na ook haar andere tiet bewerkt te hebben was het de beurt aan de kut van de vrouw, ze ging met haar mond naar haar poes en likte vol overtuiging aan haar klitje, ze zoog het harde puntje in haar mond en liet het tussen haar lippen heen en weer glijden, ook stak ze twee vingers in de kut van Judith en neukte haar hiermee, toen werd het tijd voor de dildo en Sandra bracht hem voor haar scheur, langzaam maar zeker drukte ze dikke homp bij haar naar binnen en met wat geduld vulde hij Judith helemaal op, Sandra begon met de dildo zacht heen en weer te bewegen en dat deed ze sneller en sneller “ja jaaa, jaaaa”schreeuwde Judith en kwam klaar met een diepe snik.

Geweldig zei Judith die wil ik ook en kuste Sandra vol op haar mond, het was ondertussen behoorlijk laat geworden en het werd tijd om op te ruimen, de zaken werden afgewikkeld en Judith nam afscheid met nog een diepe kus, tot de volgende keer zei ze nog en verdween in de nacht.

Ook Sandra en Freek namen afscheid met een hele diepe kus, en Freek kon het niet laten om even haar kont vast te pakken, je kunt ook hier blijven hoor zei hij, maar Sandra stapte naar buiten, ik hoor het wel als je weer klanten voor me hebt zei ze nog, ja zeker tot morgen en welterusten riep Freek haar na.

reacties op mijn verhalen stel ik zeer op prijs.

Auteur
freek
E-mail
freekschrijft@gmail.com