Overwerken

Het was alweer laat, tegen 22:00 kom ik aan bij kantoor om nog wat laatste stukken te verwerken. Het is donker in het pand en alleen op de 4e verdieping brand nog licht. ik schuifelen met mijn laptoptas en ordners door de gang en pak de lift naar de 4e verdieping. Ik probeer er achter te komen wie er nog meer op dit tijdstip aan het werk is, maar ik zie niemand en hoor ok nergens een geluid. Rustig zet ik me achter mijn bureau en start de laptop op, terwijl het startscherm begint te flikkeren hoor ik iemand zachtjes zingen in de gang. Het is een vrouwenstem en ik kan het niet thuis brengen, dan gaat de deur open en komt een jonge dame de kantoortuin in gelopen, hey hoi zegt ze en groet me alsof we elkaar al jaren kennen. Ik ben Eefje zegt ze met een flinke glimlach, ik vervang de schoonmaakster die normaal hier altijd komt. Ik stel me vluchtig voor en aandachtig bekijk ik deze mooie verschijning van top tot teen.   Een leuke meid van midden 20 staat daar in de deuropening, een paar felle sneakers om haar voeten, daarboven een strakke spijkerbroek en een te grote polo van het schoonmaakbedrijf, de polo zit heel ruim maar toch kan ik opmaken dat ze er een paar mooie borsten in verborgen heeft. Verder kijk ik in haar mooie ogen en haar korte blonde haren. Wauw ze is een lekkere tante.

Ze duwt haar schoonmaakkarretje de kantoortuin in en begint de verschillende bureau’s te poetsen, ik kan mijn ogen niet van haar af houden. Terwijl ze bukt om wat rommel op te rapen zie ik een glimp op van haar mooie billen die strak in haar spijkbroek verborgen zitten..

ik loop ondertussen naar het keukentje om een koffie te pakken, moet even weer mijn concentratie zien te vinden na al die afleiding. Met een kop verse kop koffie strompel ik de keuken uit en bots frontaal op de mooie schoonmaakster, mijn koffie vol over haar shirt,.. sjit roep ik nog sorry,.. Eefje gooit snel de te grote polo uit om de hete koffie van haar lijf te houden.

ik slik en zie haar geweldig mooie borsten in een strakke BH tevoorschijn komen, ik mompel nog wat maar ondertussen heeft Eefje snel wat doekjes gepakt en begint haar buik schoon te vegen. Snel pak ik een handdoek uit het keukenkastje en help haar met het wegvegen van de laatste druppels koffie, ik zie een geile blik in haar ogen en ik voel plotseling de adrenaline door mijn lijf schieten, ze doet haar armen opzij en laat mij rustig mijn gang gaan.

de laatste koffie is al weg ik blijf wat ongemakkelijk vegen over haar zachte buik met de handdoek en het kan me niet lang genoeg duren. ik laat de handdoek op de grond vallen en laat mijn hand over haar buik glijden, ik vraag of het zeer doet en ze zich niet verband heeft ,..hmm het gaat wel goed, lief dat je zo behulpzaam bent knikt ze,.. mijn handen gaan bijna op de automatisch piloot en ik streel haar zachte huid en langzaam voel ik de stof van haar BH tegen mijn hand schuren. Ze gaat wat achteruit en zonder een woord te zeggen maakt ze de BH los en laat deze op de grond vallen,..

wauw een paar mooie volle borsten binnen handbereik en langzaam laat ik mijn vinger of haar borst glijden tot aan haar tepel. Hmmm ze kijkt me nu heel ondeugend aan en drukt me tegen de keuken aan en laat zich door de knieën zakken.

Behendig maakt ze mijn riem los en voor ik het door heb valt mijn broek al op de grond, ze trekt mijn boxer naar beneden en vrijwel direct pak ze mijn lul stevig beet., ik voel haar handjes om mijn lul en dan al snel haar lippen om mijn eikel heen glijden. Eerst heel rustig maar steeds wilder zuigt ze aan mijn harde lul en voel deze diep in haar mondje glijden, ik pak haar hoofd beet en neuk haar in dat geile mondje. Haar tong glijdt langs mijn paal en ik voel een enorme erectie en geniet van haar warme mondje en geile tong.

Dan doet ze plots een stap achteruit, zonder iets te zeggen maakt ze langzaam haar broek los, behendig gooit ze haar schoenen uit en de broek valt in de hoek van de keuken, daar staat ze voor me, hmm heerlijke borsten en daaronder een sexy slipje, een klein slipje die strak haar kutje verbergt…hmm.. langzaam trekt ze de slip uit en kijk naar haar mooie kale poesje. ze draait zich om en buigt naar voren, neem me nu, ik wil je voelen zegt ze met een zwoele stem.

ik laat me dit geen 2x zeggen en stap op haar af, mijn handen glijden over haar rug en ik pak haar stevige billen beet, dan glijden mijn vingers tussen haar bilspeet door naar haar kutje en voel haar natte warme lipjes…mijn vingers glijden tussen haar lipjes en ze kreunt zacht als ik haar klitje streel. hmm neem me zegt ze nog een keer en ik druk mijn harde lul tegen haar natte lipjes, ik voel mijn harde pik naar binnen glijden en neem haar zachtjes en diep.. hmm steeds sneller beweeg ik mijn lul in haar kutje en mijn handen kneden haar lekkere borsten.

we wisselen een paar keer van positie en steeds wilder en harder neuk ik haar in haar kutje, ze kreunt en komt dan met een zacht gil klaar, haar lichaam verstijft. Nu is de beurt aan mij, ik pak haar stevig bij de heupen en neuk haar hard en diep… dan voel ik ook dat ik ga komen en voor ik de kans krijg haar vol te spuiten drukt ze me van zich af en komt ze voor me zitten om het met haar mondje af te maken.

Stevig zuigt ze aan mijn paal en neemt deze weer diep in haar mondje, ik voel het warme zaad uit mijn lul spuiten en ze vangt alles gewillig op in haar mondje…hmm  ze slikt alles door en likt mijn paal hellemaal schoon, vervolgens staat ze op en met een vette knipoog zegt ze, ik moet weer aan het werk en jij ook.

Wat ongemakkelijk en weer met een volle kop koffie zak ik achter mijn bureau, mijn lul gloeit nog na in mijn broek, even later is Eefje klaar en met een dikke koffie vlek verlaat ze het kantoor Tot de volgende keer roept ze nog voor de deur achter haar dicht valt,…

hmmm ik ga nog veel overwerken de komende tijd 🙂

Auteur
Eric38
E-mail
pacino_nl@hotmail.com