Ik probeerde niet te kijken in de richting van drie jonge grietjes van een jaar of 15. Ze hadden alledrie lang blond haar en mooi gezichtje. Onder hun korte t-shirtjes puntten al behoorlijke tietjes en hun korte spijkerbroekjes zaten strak om hun kleine kontjes. Ik voelde dat ik een stijve kreeg en draaide me gauw om, zodat de drie het niet konden zien. In een kleedhokje aangekomen deed ik de deur dicht. Meteen trok ik mijn broek uit en begon met flinke slagen m’n pik te masseren. Ik dacht aan die kleine tietjes en wat ik er wel mee wilde doen. Ik kwam al snel klaar en mijn witte gelei spoot tegen de deur aan en ik zag hoe het naar beneden droop. Eigenlijk was ik wel benieuwd hoe het zou smaken en ik haalde mijn vinger erdoor.Ik bracht de vinger naar mijn mond en proefde. Het smaakte een beetje zoet en was lekker warm. Ik stapte het hokje uit en liep naar het veldje. Er lagen maar weinig kinderen, waarschijnlijk omdat vandaag de scholen in de buurt weer begonnen waren. Er lag een jongen die ik hier wel vaker had gezien en verderop lagen die drie grietjes. Ik stapte op de jongen af en vroeg of ik naast hem kon komen liggen. Hij stemde in en ik legde m’n spullen neer naast de zijne.

Ik spreidde mijn handdoek en ging er even op zitten om mijn schoenen nog even uit te trekken. Ik rende naar het water om me even te wassen, ik voelde dat m’n lul door het trekken nog behoorlijk plakkerig was en dat voelde niet echt lekker. Toen ik terugkwam bij de handdoek lag mijn buurman op zijn rug, hij zei niks en ik zag dat hij zijn walkman op had. Ik merkte dat hij me bekeek en dat zijn ogen afdaalden naar mijn kruis. Toen ze bij mijn lul waren aangekomen bleven ze even hangen.Ik zag plotseling beweging in zijn broek en zag dat hij een stijve kreeg van de aanblik van mijn natte zwembroek die mijn! pik verduidelijkte. Ik pakte snel mijn spullen op en liep zonder iets te zeggen naar een plek aan de andere kant van het veld, jammer genoeg kon ik van hieraf de drie meisjes niet zien zitten, maar toch ging ik lekker liggen. Na een kwartiertje werd ik wakker omdat er iemand in mijn zon stond. Het bleek de jongen van zojuist te zijn en hij vroeg of hij bij me mocht komen liggen. Hij stelde zich dit keer voor als Joris en bleek pas 16 te zijn.

Ik keek naar zijn zwembroek en het was duidelijk dat hij net uit het water kwam, want zijn zwembroek tekende duidelijk zijn pik af. Ik schatte hem in normale toestand op een centimeter of 13 √† 14. Ik voelde hoe ik langzamerhand, en eigenlijk tegen mijn wil, een stijve kreeg. Joris had duidelijk door dat ik hem bekeek en vroeg: “Je mag best eens kijken hoe groot ie is hoor.” Ik kroop op mijn kni√´en naar hem toe en zat met mijn neus voor zijn kruis. Ineens pakte hij met zijn hand zijn lul en trok hem naar buiten. “Pak hem maar eens vast hoor,” zei hij terwijl hij zijn broek naar beneden trok. Ik kon nu goed zien dat hij een flinke lul had en hij werd steeds groter. Langzaam pakte ik met mijn hand zijn pik en voelde het grote apparaat in m! ijn hand. Het voelde lekker warm aan en ik merkte dat ie nog steeds niet uitgegroeid was. Hij was nu op volle sterkte en Joris vertelde dat ie wel 22 cm. was. Ik probeerde zijn voorhuid overzijn eikel te trekken, het ging moeilijk en Joris kreunde er wel even bij.Joris legde zijn beide handen op mijn hoofd en wilde me richting zijn pik duwen. Gevoelsmatig gaf ik tegengas, maar de aanblik van die heerlijk grote stok en mijn nieuwsgierigheid naar de daad zelf zorgde ervoor dat ik zijn eikel in mijn mond nam. Het smaakte zout, maar het was zeker niet vies. Joris kreunde en zakte op zijn kni√´en en ging acheruit liggen. Nog steeds had ik hem in mijn mond en ik probeerde hem nu wat verder naar binnen te werken. Het lukte me niet helemaal en ik begon langzamerhand te zuigen.

Ik likte de onderkant van zijn eikel en dat werd hem teveel. Ik merkte hoe zijn lichaam begon te schokken en trok me meteen terug. Wel te laat! Toen zijn lul mijn mond verliet begon hij net te spuiten en ik kree! g de volle laag. Op mijn wang en op mijn borst zaten een flink aantal kledders en ik likte er √©√©n op. Het smaakte hetzelfde als dat wat ik eerder die dag had geproefd. Hij trok zijn zwembroek aan en we namen even een duik. Ik had voor het eerst een jongen gepijpt. Toen we terugkwamen bij de handdoeken vroeg hij of hij mijn pik een keer mocht zien. Ik trok mijn broek wat omlaag en toonde hem mijn trekapparaat. Hij vroeg hoe lang hij was en ik vertelde hem dat ie 16 cm. was. Ik zag aan zijn zwembroek dat hij alweer een stijve had, maar ik schonk er geen aandacht aan en trok mijn broek weer omhoog. Ik had nu gewoon even zin om te liggen dutten en ging op mijn buik liggen slapen. Ik had nog maar net mijn ogen dichtgeslagen of ik voelde dat Joris mijn zwembroek weer uittrok en mijn billen masseerde. Het voelde wel lekker aan en ik liet het toe, ik voelde hoe er weer meer bloed mijn penis instroomde. Ik voelde hoe Joris mijn billen uit elkaar trok en mijn anus likte.Plotseling ging hij bovenop me liggen en zei: “Zo, nu zal ik je eens een lekkere beurt geven.” Ik voelde hoe hij m’n zijn 22 cm. lange lul tegen mijn sterretje legde en een flinke stoot naar voren gaf. Doordat ik zo plat lag kreeg hij hem er niet meteen in en ik! besloot mee te doen en duwde mijn kont omhoog.

Nu drukte Joris zijn pik heel langzaam naar binnen en ik voelde hoe mijn anus behoorlijk op de proef werd gesteld. Zijn eikel zat er al in en toen kwam er ineens een ferme stoot, waarmee hij zijn lul in mijn darmen stootte. Het deed vreselijk pijn, maar het was toch wel een geil idee dat je een lul van 22 cm. in je kont hebt zitten. Langzaam begon hij heen en weer te glijden en al gauw kwam hij klaar. Ik voelde hoe een warme straal sperma mijn darmen binnenspoot. Joris gleed nog √©√©n keer heen en weer in mijn soppige kont. Voldaan gleed hij van me af en fluisterde: “En‚Ķ was het wat je ervan had verwacht?” Ik gaf geen antwoord en sloot mijn ogen. Toen ik wakker werd merkte ik dat Joris was vertrokken. Het was een beetje saai om helemaal alleen te zwemmen in ik zette koers naar de kleedhokjes. Ik zag van een afstandje nog net hoe de drie jonge blondjes de deur van het grote kleedhok achter zicht dicht trokken.Ik liep zachtjes naar de deur en legde mijn oor er tegenaan. Ik hoorde wat gegiechel. Plotseling trok iemand de deur open en ik stond oog in oog met drie meiden van een jaar of 15 met ontbloot bovenlijf. Drie paar jonge, puntige tietjes keken me aan. Mijn paal stond rechtop in mijn broekje, dat nu dus ineens veel te klein was. Natuurlijk kon ik het niet verborgen houden en ze begonnen alledrie te gieberen. Toen zei ineens het grootste meisje: “Vind je het mooi wat je ziet?” Ik kon alleen maar knikken. Het meisje dat zojuist die geile vraag aan me gesteld had, liep nu op me af.

Toen ze vlak voor me stond pakte met haar hand mijn kruis vast. Ze voelde door de dunne stof van m’n broek dat mijn kloppende paal op volle sterkte was. Langzaam trok ze de broek naar beneden en ik stapte eruit. Daar stond ik dan met mijn stijve paal 6 lekkere tieten te bekijken. De grootste fluisterde in mijn oor: “Zij zijn allebei nog maagd en zijn heel nieuwsgierig.” Hier had ik dus altijd al van gedroomd en ik wist wat me te doen stond. Ik liep op de kleinste af, ze had lekkere volle tieten en haar broekje tekende lichtjes haar venusheuveltje af. Ze ging op een tafel zitten en legde zich achterover terwijl de andere twee met hun hand in de broekje toekeken. Ik liep op haar toe en pakte haar tieten, stopte een tepel in mijn mond en begon te zuigen als een baby.Ze vond het duidelijk lekker, ze kreunde alsof ze nog nooit zoiets had gevoelt. Mijn handen zakten af en grepen haar broe! kje, meteen trok ik het een beetje ruw naar beneden. Ik stond zomaar ineens oog in oog met een prachtig strak kutje met een beetje dons erop. Haar haartjes glinsterden van haar kutvocht in het licht van de felle zon die nog net naar binnen scheen. Ik stak resoluut een vinger in haar gleufje en begon te stoten. Ik voelde dat ze nog heel erg strak was en ook erg nat begon te worden. Nu werd ik bij mijn lul gepakt door de grootste meid. Ze begon me wat te trekken tot mijn pik weer helemaal in positie stond en duwde me voor haar vriendinnetjes kut. “Ram hem erin zo hard als je kan,” fluisterde ze in mijn oor.

Ik reageerde meteen en gaf een enorme stoot in de richting van haar kut. Mijn dikke lul schoot in haar nauwe kutje en ze schreeuwde het uit, ik had haar op brute wijze ontmaagd, bovendien was ik zelf ook ontmaagd.Langzaam begon ik heen en weer te bewegen en een licht soppend geluid steeg boven het gejammer uit. Na een paar slagen werd het jammeren omgevormd tot een kreunend geluid, waaruit ik opmaakte dat ze het wel lekker vond. Ze richtte zich op en sloeg haar armen om me heen terwijl ik gewoon doorging. Haar benen omsloten me en ik zakte wat voorover om haar te zoenen, totdat ik plotseling een hand op mi! jn bil voelde. Het was het grootste trutje dat mijn kont masseerde en langzaam met een natte vinger mijn anus binnentrad. Dit werd me, samen met het nauw samenknijpende kutje van het meiske voor me teveel en ik kwam hijgend klaar.Mijn sperma spoot in drie flinke stralen haar kut binnen en zorgde ervoor dat het soppende geluid alleen maar luider werd. Toen ik me naar buiten trok sloeg het middelste meisje toe en viel mijn nog druipende lul aan. Ze zoog hem tot de laatste druppel leeg en ik viel doodmoe neer op de tafel. De drie meisjes heb ik nog veel vaker gezien

Auteur
Papadoc
Website
http://www.dreknek.nl