Eindelijk weg! Na een aantal maanden hard werken en inmiddels al lang vergeten hoe warm de zomer ook alweer was besloten mijn man en ik om in het najaar lekker een weekje naar een warm land te gaan. Behalve kleding en de andere dagelijkse zaken nemen wij ook altijd wat speelgoed mee. We zijn allebei gek op seks en proberen zo veel mogelijk uit op dat gebied. En dat zijn  niet de onschuldige speeltjes die inmiddels bij veel stellen op de slaapkamer ergens in een laatje liggen maar de wat meer extremere dingen: boeien, kettingen, zweepjes, klemmen!

Zoals gebruikelijk waren we ruim van tevoren op de luchthaven aanwezig. Nog even rondkijken, inchecken en dan lekker wat drinken. Onze vakantie begint altijd al op het moment dat we thuis weg rijden.

Na het inchecken volgde de gebruikelijke controle bij de douane en het controleren van de handbagage. We hadden al gemerkt dat bij het scannen van onze koffers de man achter het beeldscherm enigszins vreemd zat te kijken en wat langer de tijd nam om de inhoud te bestuderen, maar dat vinden wij inmiddels normaal. Het is wel grappig om dat te zien. Je ziet ze dan altijd denken en we krijgen soms een speelse of ondeugende blik in onze richting geworpen.

Toen we keurig onze handbagage en andere losse spulletjes op de band hadden gelegd moest ik als eerste door het poortje. Gewoonlijk is dat geen enkel probleem en piept er niets maar dit keer begon het ding te piepen. Ik moest terug en er werd mij gezegd dat ik mijn schoenen ook uit moest doen. Weer gepiep en op mijn vraag of het misschien mijn ringen of zilveren armband kon zijn werd mij verteld dat die meestal niet oorzaak zijn.

Er zat niets anders op. Nadat er een andere man met zo’n apparaat langs mijn lichaam was gegaan en ook dat ding begon te piepen moest ik mee naar een kamertje. Ik vroeg of mijn man, die intussen door een ander poortje was gegaan, mee mocht komen maar hem werd te verstaan gegeven dat hij gewoon even rustig moest wachten.

Toen ik in het kamertje kwam stond er een vrouw met een vriendelijk gezicht op mij te wachten.

Ze was in uniform en droeg behalve een paar handboeien en een pistool ook een gummiknuppel op haar heup. Ik vind dat altijd wel stoer en belangrijk staan.

Zij vertelde mij dat ze mij ging visiteren en vroeg of ik dat al eerder had meegemaakt. Ik antwoordde ontkennend en zij legde uit was ze precies ging doen. Ik moest mij uitkleden en zij deed een paar van die handschoenen aan die ze ook in ziekenhuizen gebruiken. Ik schaamde me en zei nog dat ik echt niets te verbergen had. Ze stelde me gerust en zei dat het ook niets hoefde te betekenen maar dat dit nu eenmaal de procedure was.

Toen ik spiernaakt voor haar stond observeerde ze mij van top tot teen. Haar ogen gleden langs mijn lichaam en wat haar onmiddellijk opviel waren mijn tepelpiercings. Twee grote ringen met een zilveren bustier eraan. Die konden echter de oorzaak niet zijn want daarmee was ik al eerder op vakantie geweest en toen was er niets aan de hand. Via mijn buik gelden haar ogen naar mijn schaamstreek en haar ogen bleven rusten op het staafje dat in mijn klitje zit. Ook daar heb ik een piercing en omdat ik nogal dikke schaamlippen heb staat mijn klitje altijd iets naar voren. Ze mompelde iets en zei dat ik met mijn armen achter mijn hoofd en mijn benen uit elkaar moest gaan staan. Ik voelde me kwetsbaar en deed wat zij mij had opgedragen. Toen ik zo wijdbeens voor haar stond voelde ik langzaam mijn schaamlippen naar beneden zakken. De ringen die ik daarin draag zijn zwaar en trekken mijn lippen naar beneden als ik mijn benen spreid. Het zijn er vier en dat voelt altijd heerlijk als ik zonder slipje loop. Dan schudden mijn lippen heen en weer en hoor ik ze tegen elkaar aan tikken.
 

Ze streek met haar hand over mijn borsten en tilde ze één voor één op. Misschien om te kijken of ik daar iets onder had zitten. Voor de grap doe ik dat thuis wel eens om mijn man te plagen of te verrassen. Daarna knielde ze en boog ze zich naar mijn kutje. Toen ze de vier ringen in mijn lippen zag begon ze te grinniken en zei ze dat ze de oorzaak van het piepen had gevonden.

Normaal gesproken reageren de poortjes niet op een piercing. De hoeveelheid metaal is te klein om alarm te veroorzaken, maar dit was de eerste keer dat ik met vijf piercings in mijn kutje op vakantie ging.

Terwijl zij tegen me zei dat ik weer gewoon mocht gaan staan kwam er een mannelijke collega van haar binnen. Hij verontschuldigde zich en riep de vrouw in uniform even terzijde en fluisterde iets in haar oor. Nadat hij weer weg was gegaan kreeg haar blik iets duivels en ik werd bang.

Ik vroeg of ik weg mocht en of ze mijn man even wilde waarschuwen maar op een bitse toon gaf ze mij te verstaan dat ik verder niets te zeggen had, geen vragen mocht stellen en op een stoel plaats moest nemen.

Terwijl ik daar zo zat hoorde ik buiten op de gang een hoop rumoer. Ik dacht de stem van mijn man te horen en nog geen tien tellen later werd hij de kamer binnen gebracht. Handboeien om en zonder bril. De agent achter hem gooide zijn kapotte bril op tafel. Mijn man glimlachte naar mij en vertelde me dat hij op zoek was gegaan naar mij en werd tegengehouden. Nou kun je mijn man veel vertellen maar als hij mij zoekt en weet waar hij mij kan vinden dan is het knap lastig om hem tegen te houden. Onmiddellijk kreeg hij echter een tik van de agent die snauwde dat hij z’n mond moest houden.

We waren nu met z’n vieren en ik wist niet wat er nu ging gebeuren. Weer ging de deur open en onze koffers werden binnengebracht. De agent vroeg naar de slotcode en toen ik die had genoemd werden ze op een lange tafel geopend en doorzocht. Eén voor één werden onze speeltjes uit de koffers gevist en al gauw zag de tafel eruit als een etalage van een seksshop met als specialiteit SM-artikelen. Mijn man stond nog steeds geboeid bij het bureau en ik zat nog steeds naakt op een stoel. Wat er toen gebeurde ging ontzettend snel. Met een rake klap tegen de binnenkant van zijn knieën werd mijn man op de grond gewerkt. Met een ketting uit onze koffer werd hij aan de verwarmingsbuis vastgemaakt zodat hij geen kant meer op kon. Ik werd aan mijn haren van de stoel getrokken en door twee man op tafel gelegd nadat ze de koffers er met een armbeweging vanaf hadden geveegd. Mijn benen werden wijd uit elkaar getrokken, aan iedere kant van de tafel stond een agent en de vrouw kwam nu in het midden recht voor me staan. Ze gaf met een handbeweging aan dat mijn benen iets omhoog moesten en ik lag met een opengesperde kut en mijn anus recht in beeld voor haar. Ik spartelde tegen, schreeuwde dat ze moesten ophouden, maar ze vertelden mij dat geschreeuw er alleen maar voor zou zorgen dat er nog meer collega’s te hulp zouden schieten dus dat het misschien wel verstandiger was om mijn mond te houden. Ze trok de gummiknuppel uit haar riem en tikte er zachtjes mee tegen mijn klitje. Of ik wilde of niet, het voelde lekker en ik merkte dat ik een warm gevoel kreeg in mijn onderbuik. Ik deed mijn ogen dicht maar nog geen twee tellen later voelde ik de striemen van een van de zwepen over mijn tieten jagen. Niets zachtjes, niets voorzichtig opbouwen zoals wij het thuis altijd doen maar met alle kracht die zij in haar arm had sloeg ze op mijn tieten. Mijn tepels stonden groot en hard omhoog en deden zeer. De mannen naast mij trokken mijn benen nog verder uit elkaar en met een snelle beweging duwde ze nu de knuppel tot achter in mijn kut. Met een ruk trok ze hem er weer uit en keek triomfantelijk naar het zwarte ding. Hij glom van al het geil uit mijn kutje en voor de mannen was dit het teken om met mij aan de slag te gaan.

Voor ik het wist had ik een grote stijve lul boven mijn gezicht hangen en voelde ik de vingers van een ander in mijn kutje graaien. Ik opende mijn mond en begon te zuigen maar voordat ik dacht dat het misschien ook wel eens prettig kon worden schreeuwde de man het uit van pijn. Kromgebogen stond hij naast me en ik begreep niet wat er aan de hand was. Mijn man lag nog steeds op de grond aan de verwarming vast dus hij kon de oorzaak niet zijn. Opeens zag ik het.

De vrouw in uniform stond met getrokken pistool tegenover haar collega’s. Zij had een van hen een schop in zijn kruis gegeven en schreeuwde dat zij hier bepaalde wat er ging gebeuren. De mannen leken mij niet echt bang maar begrepen dat zij afhankelijk waren van haar wil.

Vanaf nu commandeerde zij de aanwezigen in het kamertje. Ze schreeuwde dat ik op mijn knie√´n moest gaan zitten. Haar collega‚Äôs gaf ze de opdracht om wat klemmen te pakken en allebei een zweep ter hand te nemen. Ze nam de klemmen aan en zette ze zonder pardon op de punten van mijn tepels. De pijn schoot door mijn borsten maar nog voordat ik daaraan gewend was voelde ik de twee enorme gewichten die we mee hadden genomen aan mijn ringen in mijn schaamlippen gehaakt worden. Ik dacht dat mijn kut uitscheurde zo vreselijk pijn deed dat en ik gilde en schreeuwde om genade. Nog geen seconde later voelde ik de gummiknuppel met kracht in mijn anus geduwd worden. Wild ragde zij de zwarte staaf heen en weer en vanaf dat moment begonnen haar collega‚Äôs mij met de zweep te bewerken. De een op mijn rug en de ander op mijn billen. Met volle kracht sloegen zij op mijn huid. Ik kermde en bewoog bij iedere stoot van de knuppel en slag van de zwepen waardoor mijn tieten heen en weer zwiepten met de klemmen erop en mijn schaamlippen zwaar en gezwollen heen en weer bengelden. Ik dacht te bezwijken onder al het geweld en de pijn. Het werd zwart voor mijn ogen, mijn lichaam was gevangen in pijn en in constante bewegingen. Net op het moment dat ik voelde flauw te gaan vallen begon mijn orgasme. Schreeuwend en schokkend verloor ik alle controle over mezelf. Ik liet mijn plas lopen en kronkelde over de tafel. Stotend met de knuppel en met haar andere hand wild over haar kruis wrijvend kwam ook die duivelse vrouw klaar. Ook zij liet haar urine lopen en in het kruis van haar broek tekende zich een donkere plek af. De beide mannen hadden inmiddels een enorme erectie uit hun broek gehaald. De vrouw liep naar mijn man toe die ook een bobbel in zijn broek had en zij gaf te kennen dat ik verder voor de mannen was. Die lieten zich dat geen twee keer zeggen en voordat ik goed en wel doorhad wat er nu weer ging gebeuren voelde ik en keiharde lul in mijn anus stoten. Die was echter al zo opgerekt dat ik dat nauwelijks nog als genot ervoer. De andere man stond zich af te trekken bij mijn gezicht en spoot al snel zijn sperma erover. Vanuit mijn ooghoek keek ik waar mijn man was. Wild neukend zat de vrouw op hem te rijden en ze stootte met de knuppel in haar eigen anus. Ik voelde een warme straal over mijn billen en kort daarna begon de duivelin te schreeuwen. In haar orgasme sloeg ze wild en hard met de knuppel op mijn man in. Het bloed spoot uit zijn neus. Ze kwam klaar zoals ik nog nooit een vrouw klaar had zien komen. Ik zakte weg en voelde in een roes twee warme stralen die zich over mijn lichaam heen en weer bewogen. Beide mannen pisten zich leeg op mij en toen viel ik weg. 

Ik kwam bij op een stoel. Het sperma kleefde nog aan mijn gezicht en op mijn billen. Mijn huid prikkelde van de opgedroogde urine. Voor me stond een kop koffie en ook mijn man zat tegenover mij met een kop koffie in beide handen. Opgedroogd bloed kleefde aan zijn wangen en zijn kin. Voor ons op tafel lag een briefje met daarop geschreven dat we ons in de aangrenzende kamer konden  opfrissen en ons verder aan mochten kleden. Verder was alles ook keurig opgeruimd. Ik keek op de klok en realiseerde me dat ons vliegtuig nog steeds niet vertrokken was. Er was nog geen half uur verstreken nadat ik het kamertje was binnen gebracht. Zwijgend fristen wij ons op, pakten onze spullen en verlieten de kamer. Buiten bij het poortje stonden twee mannen die we niet kenden. Zij knikten vriendelijk en zeiden dat we door konden lopen en dat onze koffers al aan boord van het vliegtuig waren.

Auteur
Vrijstel
Website
http://www.vrijstel.nl