“Is er iets?” vroeg Rachelle aan haar collega Frank. Frank schrok op, kleurde rood en begon te stamelen: “N.. n.. nee, er is helemaal niets.” Snel ging hij weer aan het werk. Verdomme! Dat Rachelle nu net moest zien dat hij nadrukkelijk naar haar benen keek. Hij vervloekte zichzelf dat ze gezien had dat hij zijn ogen niet van haar benen af kon houden. Rachelle moest ondertussen moeite doen om een glimlach te onderdrukken. Frank was een ontzettend lieve gozer. Een beetje bedeesd, misschien zelfs wel een beetje een sul, maar oh zo lief! Regelmatig merkte ze dat Frank naar haar keek, en zo af en toe vroeg ze quasi- onschuldig of er iets aan de hand was. Meestal reageerde Frank heel erg geschrokken en ontwijkend op haar vraag, maar Rachelle wist wel beter. Frank vond haar eigenlijk best wel leuk. Wat heet.. Rachelle was een vrouw die van de meeste mannen de kwalificatie “lekker wijf” zou krijgen als er naar gevraagd zou worden. Mooie smaragdgroene ogen waarin je zou kunnen verdrinken en een fijngevormd gezicht dat weer omlijst was met lang blond krullend haar. Haar volle lippen waren lichtgestift en haar parfum was zinderend. Ze droeg altijd rokjes, blouses en jasjes en aan haar voeten droeg ze fraaigevormde pumps. Het meest in het oogspringend waren echter haar benen.

Lang en slank en altijd gehuld in een ragfijne panty. Frank was gek van panty’s. Voor hem was een vrouw pas een echte vrouw als ze een panty droeg. Frank wierp daarom bij elke vrouw die hij tegenkwam een blik op haar benen en enkels om te zien of ze toevallig een panty droeg. Voordat Rachelle bij het accountantskantoor kwam werken was het maar matig gesteld met het aantal panty’s dat Frank per dag zag. Er liepen sowieso al niet zoveel vrouwen rond en de vrouwen die er rondliepen droegen alleen bij hoge uitzondering een panty. Maar met de komst van Rachelle was er veel veranderd. Vanaf de dag dat zij bij hem op de kamer kwam zitten, had zij hem iedere dag vergast op een fraaie panty. Rachelle keek op van haar bureau en zag dat het tegen vijven liep: “Hee Frank, vijf uur. Ik ga naar huis. Tot morgen!” “Tot morgen!” riep Frank haar na. Terwijl Frank het klikkende geluid van haar naaldhakken in de gang hoorde verdwijnen zuchtte hij eens diep en mompelde in zichzelf: “Verdomme, heeft ze me weer de hele dag lopen op te geilen.” Frank deed zijn computer uit, ruimde zijn bureau op en besloot naar huis te gaan. Na het eten zou hij het geile gevoel dat Rachelle bij hem veroorzaakt had proberen weg te nemen. Hoewel.. proberen.. Denkend aan Rachelle en haar fraaie in panty’s gehulde benen stond voor Frank altijd garant voor een aantal flinke zaadlozingen en dat zou vanavond niet anders zijn.

Nadat Frank het gegeten en afgewassen had ging hij naar zijn slaapkamer en kleedde hij zich uit. Uit zijn kleerkast pakte hij een plastic tas die hij leegschudde op zijn bed. Een stuk of vijftien panty’s vielen op zijn bed en aandachtig begon Frank te zoeken naar een panty die hem beviel. Eigenlijk bevielen ze hem allemaal wel, maar vanavond zocht Frank een panty die leek op de panty die Rachelle aan haar fraaie benen gedragen had. Frank vond een panty naar zijn gading en ging op het bed zitten. Hij gleed met zijn rechterhand in de flinterdunne kous van de panty, totdat zijn vingertoppen de fraai afgewerkte naad in het teengedeelte raakten. Frank bekeek met een verliefde zucht het fraaie stukje beenmode alsof het een duur schilderij was en hij begon het dunne lycra- weefsel met zijn linkerhand bijeen te nemen. Toen hij de kous in zijn linkerhand had, trok hij het teengedeelte van de panty wat strakker om vervolgens zijn voet in het teengedeelte te steken. Hij trok de kous langzaam via zijn voet en enkel tot over zijn knie omhoog, waarna hij met de andere kous hetzelfde deed. Frank ging nu staan om de panty tot over zijn heupen aan te trekken. Terwijl hij de panty aantrok was zijn eerst slappe penis met een aantal kleine sprongetjes uitgegroeid tot een stevige erectie. Het kostte Frank enige moeite om ook zijn erectie in het dunne nylon te krijgen, maar uiteindelijk kon hij zichzelf en zijn staalharde erectie in de spiegel bewonderen. Tjonge, panty’s waren echt geweldig. Frank wist niet beter of panty’s hadden op hem altijd al een onuitwisbare indruk gehad. Toen hij nog een klein kind was, rommelde hij al in de pantylades van zijn moeder. Toen zijn twee oudere zussen in hun tienerjaren kwamen en ook panty’s begonnen te dragen werden ook hun pantylades zijn doelwit. Nog nooit was hij betrapt, al was het wel een paar keer kantje boord geweest.

En de keer toen Sandra, een vriendin van zijn oudste zus Maaike bleef slapen na een feestje was hij misschien wel betrapt, maar daar was hij nooit zeker van geweest. Maaike en Sandra waren samen naar een feest geweest en omdat het al laat geworden was vond Maaike het prettiger dat Sandra bleef slapen. Toen ze thuiskwamen werden Franks geoefende ogen direct naar Sandra’s benen getrokken en bleven zijn ogen rusten op de superdunne zwarte lycra-panty die Sandra droeg. Later, toen Frank in bed lag kon hij alleen maar denken aan de panty die Sandra hoogstwaarschijnlijk achteloos op de grond gegooid had. Een panty waarmee Frank zo graag wilde spelen. Toen de beide jonge meiden de volgende ochtend aan het ontbijt zaten nam Frank een kijkje op de slaapkamer van zijn zus en daar zag hij op een stapel kleren de panty van Sandra liggen. Frank pakte het flinterdunne kledingstuk op en het was alsof hij iets oppakte dat gewichtloos was, zo dun was haar panty. Frank snelde naar zijn kamer waar hij de panty eerst eens goed bekeek. Het was voor het eerst dat hij een panty zag waarvan de kousen, het teengedeelte en het broekje dezelfde structuur had. Aandachtig bekeek hij de details van de panty toen zijn neus de zoete geur van Sandra’s parfum uit de panty rook. Zijn penis reageerde direct op deze nieuwe stimulans. Hij bracht zijn neus dichter bij de panty en rook nog eens.. de geur was sterker, beter.. en zijn erectie was groter, harder. Frank bedacht zich geen moment, maakte van Sandra’s panty een prop en duwde zijn neus diep in haar panty. Terwijl hij de parfumgeur uit Sandra’s panty opsnoof had hij maar een paar slagen met zijn hand nodig om zichzelf leeg te spuiten op zijn bed. Frank wilde meer en hij besloot Sandra’s panty aan te trekken. Hij ging op de rand van zijn bed zitten en terwijl zijn rechterhand in de flinterdunne linkerkous van Sandra’s panty gleed, begon hij het zachte weefsel met zijn linkerhand bijeen te nemen. Toen hij bij het teengedeelte van de panty was aangekomen bestudeerde hij Sandra’s panty nogmaals, waarna hij zijn linkervoet in het teengedeelte stak en Sandra’s panty langzaam via zijn voet en enkel tot over zijn knie optrok.

Met de rechterkous deed hij hetzelfde, waarna Frank ging staan om Sandra’s panty tot over zijn heupen aan te trekken. Hij liet zijn vingers juist over de zachte stof van het broekje van de panty glijden die rond zijn penis angstig ver was uitgerekt, toen hij plotseling een paar harde tikken op de deur: “Frank? Mogen we binnenkomen?” Het was Maaike. Frank schrok zich dood, sprong in bed en trok haastig het dekbed over zich heen, zodat zijn zus niet zou zien dat hij de panty van haar beste vriendin droeg. “K.. kom binnen.” stamelde Frank. De deur zwaaide open en zijn zus stapte samen met de verrukkelijke Sandra zijn kamer binnen. En juist Sandra was de eerste die iets opviel: “Wat is er met je broer aan de hand? Hij ziet zo bleek.” Maaike liep naar Frank toe en vroeg: “Frank? Is er iets?” “N. nee hoor, het gaat wel. Ik heb alleen een beetje een zwaar hoofd.” “Oh. nou ja, ik vertelde Sandra net dat jij zo’n grote verzameling CD’s hebt en die wilde zij eigenlijk zien.” “Help jezelf, als je maar rustig bent.” Frank deed alsof hij ging slapen, maar ondertussen denderde de adrenaline door zijn lichaam. Wat als Maaike en Sandra zo dadelijk rechtstreeks naar hun slaapkamer gingen om zich aan te kleden? Dan zouden ze vast en zeker merken dat Sandra’s panty weg was. Na een paar minuten verlieten de meiden Franks kamer en tot zijn opluchting hoorde hij hoe de meiden via de trap naar beneden gingen. Met een diepe zucht sloeg Frank het dekbed opzij en keek hij hoe zijn erectie uit alle macht uit de pantygevangenis van Sandra’s panty probeerde te ontsnappen. Om zijn geluk nog eens te onderstrepen en zichzelf te belonen besloot Frank in Sandra’s panty te masturberen om dan op het allerlaatste moment zijn penis te bevrijden, zodat hij Sandra’s panty niet vol zou spuiten. Terwijl Frank de karakteristieke bewegingen maakte sloot hij zijn ogen en zag hij een fantasie waarin Sandra met alleen een zwarte panty aan voor hem danste. Toen kwam hij klaar. Veel sneller dan de bedoeling was. Het zaad had de voorkant van het broekje van Sandra’s panty al vlug doordrenkt. Geschrokken trok Frank de panty uit en terwijl hij zichzelf vervloekte bekeek hij de schade. In een andere situatie vond hij het wel een mooi gezicht zoals zijn witte zaad scherp afstak tegen het zwarte nylon, maar nu kon Frank wel janken. Zo goed en zo kwaad als het ging depte hij het zaad van de panty weg en toen hij de nog steeds vochtige panty naar de kamer van zijn zus bracht, hoorde hij tot overmaat van ramp ook nog eens Maaike en Sandra onderaan de trap praten. Vlug wierp Frank de panty op Sandra’s kleren. Hij trok de deur achter zich dicht en berekende snel zijn kansen. Zijn slaapkamer kon hij nooit meer ongezien halen, zodat de badkamer als enig overgebleven schuilplaats dienst moest doen. Om niet op te vallen besloot Frank zich snel te douchen.

Gelukkig lag er nog een badjas, zodat hij tenminste niet spiernaakt naar zijn slaapkamer zou moeten om zichzelf aan te kleden. Frank trok de badjas aan en deed de deur van de badkamer van het slot. Toen hij naar buiten stapte botste hij bijna tegen Sandra op. Frank bracht mompelend een verontschuldiging over zijn lippen terwijl hij de steelse blik van Sandra trachtte te ontwijken. Die blik.. zou ze iets in de gaten gehad hebben? Dat was nu 10 jaar geleden. nu stond hij in zijn eigen huis met gesloten ogen bij zijn bed. Terwijl hij bedacht hoe Rachelle die middag haar schoenen onder haar bureau uitschopte en hem onbewust een geile show gaf met haar gepantyde voeten gingen zijn handen naar zijn panty en begon hij zichzelf te strelen. Frank liet zich op bed vallen en terwijl hij zachtjes Rachelle’s naam mompelde begon hij te masturberen en spoot hij enige tijd later het broekje van zijn panty vol zaad. Hij smeerde het zaad over zijn broekje uit en hij liet alle heerlijke beelden die Rachelle hem gegeven had nog eens zijn netvlies passeren. Daarna trok Frank zijn panty uit, deed hem in de was en ging hij zichzelf douchen. Nadat hij zich gedouched had trok hij een T- shirt en een nieuwe panty aan en ging hij beneden op de bank TV kijken. Hij zag een paar schaarse flitsen van vrouwen in panty’s maar verder was er weinig aan op TV en dus ging hij tegen half twaalf maar naar boven. Hij zette zijn computer aan om nog even over het net te surfen om wat pantysites te bekijken, maar om √©√©n uur logde hij uit en ging hij naar bed. Hij viel in een onrustige slaap, terwijl hij droomde over Rachelle en haar mooie panty’s.. De volgende ochtend was Frank al om acht uur op kantoor. Terwijl zijn computer de opstartroutine doorliep, vroeg Frank zich af wat voor panty Rachelle vandaag aan zou hebben. Terwijl hij daaraan dacht voelde hij in zijn eigen panty het begin van een erectie opkomen. Even staarde hij voor zich uit, totdat hij in de gang het onmiskenbare geklik van Rachelle’s naaldhakjes hoorde. “Goedemorgen Frank.” riep een opgewekte Rachelle. Frank rekte zich quasi nonchalant uit en zei: “Ook goedemorgen.” Zoals elke vrijdagochtend liep Rachelle meteen door naar de kast om de gieter te pakken. Terwijl Rachelle bezig was om de planten in de vensterbank water te geven liet Frank zijn ogen begerig over haar benen glijden. Mooi zo. een donkerbruine panty. Frank wist dat hij nu al stof genoeg had om het naderende weekend op een prettige manier door te komen. Donkerbruin behoorde samen met andere bruintinten, zwart, grijs en transparant tot zijn favoriete kleuren en gelukkig voor hem waren dat blijkbaar ook Rachelle favoriete kleuren. Nadat de planten weer voorzien waren van het benodigde water gingen ze allebei aan het werk. Toen Rachelle op een gegeven moment terugkwam van het kopieerapparaat zag Frank dat ze een kleine ladder in de knieholte van haar linkerbeen had. Ondanks dat Rachelle al een paar jaar in zijn bijzijn panty’s had gedragen was dit de eerste keer dat hij zag dat ze een ladder had. En hoewel Frank ladders in een panty altijd zonde had gevonden wond het idee hem nu wel op.

Stel nu eens dat Rachelle de ladder zou ontdekken en dan op het damestoilet van panty zou moeten wisselen. Rachelle was de enige vrouw op deze verdieping, dus Frank zou gerust de kans kunnen wagen om de geladderde panty van Rachelle uit de afvalbak op het damestoilet te vissen. Alleen zou Rachelle zelf de ladder achterop haar been nooit ontdekken. En dat betekende weer dat Frank haar op die ladder moest wijzen.. De moed zonk Frank in de schoenen. Al die jaren had hij voorgenomen om vrouwen bij wie hij een ladder ontdekte te waarschuwen, maar steeds durfde hij niet. Nu had zijn beste collega een ladder en durfde hij nog steeds niet. Wat zou Rachelle wel niet van hem denken? Frank dacht diep na, maar wist dat er geen andere mogelijk was dan dat hij Rachelle op die ladder zou wijzen. En misschien stelde Rachelle het zelfs wel op prijs. Frank besloot te wachten tot de lunchpauze wanneer hij altijd samen met Rachelle een rondje door de stad liep. Zo rond half een vroeg Frank aan Rachelle: “Zullen we?” en nadat Rachelle bevestigend knikte liepen ze samen in de richting van de lift. Nadat de lift hen naar de begane grond bracht liet Frank Rachelle voorgaan en juist buiten het gebouw zei hij: “Uh- oh. probleempje.” “Hoezo? Wat is er dan?” “Je hebt een ladder in je panty.” Rachelle hield in, bekeek haar benen en vroeg: “Waar dan?” Frank wees met zijn vinger naar haar rechterbeen en zei: “In je knieholte. Maar wees gerust, het is niet zo’n grote ladder hoor.” Rachelle liep even door totdat ze voor een etalageruit stond, waarna ze in de spiegeling de schade bekeek. “Okee, het is inderdaad geen grote, maar juist omdat ‘ie in de knieholte zit kan die ladder snel groter worden. En juist nu heb ik geen reservepanty in m’n tas.” Rachelle baalde zichtbaar. Toen keek ze Frank smekend aan en vroeg: “Frank, kun je mij even wat geld lenen zodat ik een paar nieuwe panty’s kan kopen? Ik heb compleet door mijn panty’s heen en heb ook geen reserve bij me en om vanmiddag nu met een ladder op kantoor te zitten vind ik ook niets. Het idee alleen al!” Meteen was Frank al zijn angst kwijt en berekende hij vliegensvlug zijn kansen. Rachelle wilde geld van hem lenen om panty’s te kopen en als hij het nu slim speelde kon hij die panty’s misschien wel samen met Rachelle kopen.

Wie weet kon hij wel als haar persoonlijke panty- adviseur optreden! Frank voelde weer een erectie opkomen en dacht vlug aan iets vervelends om zijn hormonen in toom te houden. Ze liepen verder totdat Rachelle zei: “Frank, kijk jij ook even mee of jij een winkel ziet waar ze panty’s hebben?” Toen ze even later voorbij de Zeeman liepen zei Frank: “Hebben ze ze hier niet?” Rachelle keek Frank vol ongeloof aan en zei: “Je denkt toch niet dat ik mijn panty’s bij de Zeeman ga kopen? Die dingen kunnen toch nooit mooi zijn en prettig zitten?” Frank wist uit eigen ervaring dat de lycrapanty’s van de Zeeman heel zijn waren om te dragen (hij had er immers al heel wat volgespoten als Rachelle hem weer eens onbewust opgewonden had), maar hij haalde zijn schouders op en zei: “Dat moet je mij ook niet vragen. Hoe kan ik dat nou weten?” Rachelle glimlachte en zei: “Dat is natuurlijk ook zo. Nee, ik zoek de Jambelle of een andere panty-boutique.” Zwijgend liepen ze door en Frank wist dat rechts voorbij de hoek een vestiging van Jambelle zat. Hij had al heel wat keren lopen te dubben om naar binnen te gaan, maar nog nooit had hij dat gedurfd en was hij niet verder gekomen dan zich vanaf een afstand te vergapen aan de fraaie in panty’s gehulde benen van de jonge verkoopsters. Iets wat overigens ook geen bepaald onprettige ervaring genoemd kon worden. Plots zei Frank: “Daar rechts, is dat niet de Jambelle?” Rachelle keek in de richting waarin Frank wees en stapte vervolgens kordaat naar de deur, met een opgewonden Frank in haar kielzog. Terwijl Frank de winkel binnenliep gaf hij zijn ogen goed de kost. Twee fraaie verkoopsters in korte rokjes en dunne panty’s waren bezig twee even zo fraaie vrouwelijke klanten te helpen, terwijl de benen (ongetwijfeld in panty’s) van de derde verkoopster aan Frank’s blikken onttrokken waren door de toonbank. Verder waren er nog drie jonge vrouwen in de winkel die rondkeken bij de manden met huismerkpanty’s. Dit alles, aangevuld met stapels mooie panty’s en levensgrote foto’s van modellen die enkel en alleen panty’s droegen maakten dat Frank zich in het paradijs waande. Een paar meter voor hem liep Rachelle te kijken naar een aantal panty’s van haar gading. “Frank?” vroeg Rachelle plots, “Hoeveel geld kan ik van je lenen? Deze panty’s lijken me wel geschikt, maar echt goedkoop zijn ze ook niet.” Frank liep in de richting van Rachelle en zei: “Ik heb m’n pinpas bij me, dus je koopt maar wat je nodig denkt te hebben.

Ik reken wel af en dan verrekenen wij dat samen later wel.” Rachelle knikte blij en nam een aantal panty’s uit het schap. Eentje liet ze er aan Frank zien en ze vroeg: “Wat denk je? Kunnen deze panty’s je goedkeuring wegdragen?” Frank was even verrast en zei: “Ik vind ze zelf nogal donker. Enne. zijn ze niet te dik?” Rachelle keek verbaasd naar Frank, maar ze realiseerde zich juist op tijd dat Frank waarschijnlijk weinig tot geen verstand van panty’s had (ze moest eens weten!). “Kijk, ” zei Rachelle, “hier heb je monsterkousjes. Dat zijn een soort sokjes van dezelfde stof en kleur als deze panty’s.” Terwijl ze er eentje over haar hand trok en deze aan Frank liet zien zei ze: “Zie je wel? Ze zijn eigenlijk helemaal niet zo donker. En de dikte kun je hier ook een beetje uit afleiden, maar dat staat ook op de verpakking. Kijk maar.” Rachelle pakte een panty en wees naar de tekst 12 denier. “Dat wil zeggen dat deze panty vrij dun en bijna onzichtbaar is.” zo legde ze Frank uit. “En de aanduiding ‘lycra’ betekent dat er een paar procent van een speciale elastische vezel in deze panty verwerkt is, waardoor de pasvorm beter wordt en de panty een beetje glanst op het been.” Frank knikte begrijpend en Rachelle ging verder: “Eigenlijk zijn mijn panty’s nooit dikker dan 15 denier en neem ik altijd panty’s met lycra.” En wat betekent die term?” vroeg Frank aan Rachelle terwijl zijn vinger wees naar de tekst ‘sheer-to-waist’. Geduldig legde Rachelle uit: “Sheer- to-waist betekent letterlijk transparant tot aan het middel. De meeste panty’s hebben dunne kousen en een wat dikker broekje met een soort hele korte pijpjes. Als ik een lange rok draag, zie je dat dikkere broekje niet, maar als ik een kort rokje of een bermuda draag en ik ga zitten, dan zie je soms de pijpjes van het broekje en dat vind ik een lelijk gezicht. Bij deze panty heeft het broekje dezelfde structuur als de kousen en deze kan ik dus prima dragen onder een kort rokje. Oh kijk! En deze panty heeft ook geen versterkte teen.” “Een w√°t?” probeerde Frank. Rachelle vervolgde: “Een versterkte teen is het teengedeelte van een panty dat net als het broekje wat dikker is uitgevoerd, zodat het sterker is. En bij deze panty zijn de tenen net zo dun als de kousen, dus ik kan deze panty ook dragen als ik open schoenen draag.” Frank genoot geweldig terwijl Rachelle hem les gaf over panty’s. Van Frank zou ze dat wel vaker mogen doen. Rachelle pakte zo links en rechts nog een paar panty’s uit de schappen en terwijl ze naar de kassa liepen vroeg Frank: “Heb je nu eigenlijk wel een panty die je zo dadelijk aan kunt trekken?” Rachelle schrok op en zocht snel door de stapel panty’s die ze bij zich had. “Ach Frank, zou je voor mij even twee panty’s kunnen pakken, 12 denier, maat 40 – 42 in de kleur ‘mocca’? Je weet wel, die sheer-to- waist zijn.” Omdat Frank al onderweg was, moest Rachelle die laatste aanwijzing door de winkel roepen.

Frank genoot! Hij mocht nu zelfs al de panty’s voor Rachelle uit het schap pakken! Terwijl de dame op de pantyverpakking hem verleidelijk aankeek liep Frank met de panty’s naar Rachelle en gaf ze aan haar. Samen liepen ze nu naar de kassa en Frank betaalde de acht panty’s die Rachelle uitgezocht had. Toen ze weer buiten stonden bekeek Frank het bonnetje van de pinautomaat en zei: “Wat zijn die dingen duur zeg! Bijna 79 euro voor acht panty’s! Dat had ik eigenlijk niet verwacht. En hoelang gaat zo’n panty eigenlijk mee?” Rachelle dacht even na en zei: “Meestal een week of zo, maar het is mij ook al wel eens overkomen dat ik ’s morgens haast had en dat ik bij het aantrekken van een nieuwe panty van een tientje er meteen een grote ladder in trok. En dat is dan best wel balen.” Frank knikte begrijpend. Toen ze weer op kantoor waren aangekomen ging Frank achter zijn bureau zitten. Rachelle pakte haar tas en haalde er haar portemonnee uit om Frank te betalen. Daarna pakte ze de plastic tas van de Jambelle en nam er een donkerbruine panty uit om deze aan te trekken. Terwijl ze naar de deur liep om richting damestoilet te gaan hield Rachelle in en zei: “Wacht, dan zal ik je even die panty laten zien die we zojuist gekocht hebben en dan kun je meteen kijken wat al die speciale termen nu eigenlijk betekenen. Frank wist niet wat hij hoorde en was helemaal overdonderd toen Rachelle het prijszegel van de pantyverpakking verbrak en recht voor zijn neus de panty uit de verpakking begon te halen.

Rachelle gooide het plastic en de papieren omhulling op Frank’s bureau en nam de panty in haar handen. Ze legde de panty op Frank’s bureau en zei: “Taadaa! Kijk Frank. Dit is nu een sheer-to- waist panty zonder versterkte teen.” Terwijl Rachelle wees op het dunne weefsel en het sheer-to-waist broekje van de panty voelde Frank zijn erectie in volle glorie opkomen. Rachelle wees daarna op de niet- versterkte teen en Frank greep opnieuw zijn kans: “Hoe ziet het teengedeelte van een normale panty er dan uit?” Zonder na te denken schopte Rachelle haar pump uit en zette haar voet op Frank’s bureau: “Kijk, hier zie je duidelijk dat dit teengedeelte dikker is dan de rest van de kous. Zie je wel?” Frank voelde een bijna ondraaglijke scheut door zijn eikel trekken en wilde het liefst Rachelle’s gepantyde voet en been aflikken. Hij kon zich echter inhouden en in plaats daarvan keek echter heel voorzichtig vanuit zijn ooghoeken naar rechts om haar slanke been wat beter te kunnen bekijken. Plots bemerkte Frank dat hij onder Rachelle’s korte rokje kon kijken! En toen Rachelle haar slanke voet weer in haar pump liet glijden realiseerde Frank zich dat hij onder Rachelle’s panty geen slipje had gezien! Terwijl Rachelle naar het toilet liep om haar nieuwe panty aan te trekken, kon Frank zich niet meer inhouden en spoot hij zichzelf leeg in zijn eigen panty. De zaadlozing kwam als een bevrijding en terwijl Frank het zaad dat overvloedig in zijn panty aanwezig was over zijn penis voelde druipen, wist hij gewoonweg niet wat hem allemaal overkwam. Eerst had hij samen met Rachelle panty’s gekocht, daarna had Rachelle hem van alles uitgelegd over panty’s, liet zij hem haar voet in haar panty zien en werd hem ook nog eens een blik onder haar rokje gegund. En als klap op de vuurpijl kon hij het komende weekend misschien wel beschikken over een panty die Rachelle zelf gedragen had! Rachelle liep ondertussen het damestoilet in en trok de deur achter zich dicht. Onbewust van het feit dat ze haar collega indirect een spetterende zaadlozing had gegeven, schopte ze haar pumps uit, trok haar rokje omhoog en duwde haar duimen in het broekje van de panty.

Ze duwde de flinterdunne stof tot op haar enkel naar beneden en stapte toen uit haar panty. Ze pakte haar panty op en bekeek nogmaals de ladder: “Shit, net twee keer gedragen en nu al weer een ladder.” Ze maakte van de panty en prop en legde die op de stortbak. Rachelle pakte haar nieuwe panty en rekte de beide kousen eerst even op door ze even uit te rekken. Ellen, haar beste vriendin had haar die tip gegeven en het leek erop dat het inderdaad werkte. Rachelle ging nu op de koude deksel van het toilet zitten en ze deed haar ringen en horloge af. Je kon met een nieuwe panty maar beter voorzichtig zijn. Toen liet ze haar slanke linkerhand in de flinterdunne kous van haar nieuwe panty glijden, waarna ze het vrouwelijke weefsel met haar andere hand bijeen nam. Ze stak haar voet in de panty en legde daarbij de naad in de teen precies over haar tenen. Toen trok ze stukje bij beetje de kous tot onder haar knie op. Op dezelfde manier trok ze ook de andere kous op, waarna ze ging staan en heel precies de panty tot op haar heupen aantrok. Ze deed nu haar pump weer aan en trok het broekje van haar panty over haar stevige billen op. Ze legde de naad in het broekje precies over haar billen en haar venusheuvel, waarna ze haar rokje weer fatsoeneerde. Rachelle bekeek haar benen nogmaals en ze besloot dat ze er weer vrouwelijk en toonbaar genoeg uitzag. Ze nam de oude panty van de stortbak en gooide deze in de afvalbak naast de wastafel. Rachelle liep weer terug naar haar kamer en bij de deur hield ze even in en klopte ze aan. Terwijl Frank van zijn bureau opkeek liep Rachelle als een mannequin de kamer in en showde ze haar nieuwe panty aan Frank: “Kijk eens. Geen ladder meer te zien!

Vind je ‘em mooi?” Frank moest even slikken vanwege die openhartige vraag maar kon niet anders doen dan zeggen: “Je ziet er weer uit zoals altijd. Om op te vreten!” Frank schrok van zichzelf en zei geschrokken: “Zo bedoelde ik het niet hoor! Ik wilde alleen maar zeggen dat je er gewoon weer verzorgd uitziet. Echt!” Rachelle glimlachte en zei: “Rustig maar Frank. Ik vind het eigenlijk best een compliment. Oh ja, en ik heb je nog niet eens bedankt omdat je mij gewezen hebt op die ladder. Hier ik zal het goedmaken.” Dat zeggende stapte Rachelle op Frank en gaf hem op elke wang een zoen. Frank voelde dat hij weer rood kleurde en stotterde: “Waarom moet je mij daarvoor bedanken?” Rachelle legde uit: “Ik vind het gewoon belangrijk dat ik er netjes en verzorgd uitzie en als ik dan een ladder in mijn panty heb, vind ik zelf dat ik er onverzorgd bij loop. Ik kan mij zo ergeren aan ladders in mijn panty en ik erger mij zelfs aan vrouwen die zomaar met een ladder in hun panty over straat lopen! Daarmee doe je je eigen waardigheid geweld aan.” Frank en Rachelle bleven nog wat nakeuvelen over van alles en nog wat, waarna ze allebei weer aan het werk gingen. Zo rond half vijf besloot Rachelle naar huis te gaan. Zij en Frank wensten elkaar een prettig weekend, waarna het geluid van Rachelle’s naaldhakken langzaam wegstierf in de gang. Frank zuchtte eens diep en besloot dat hij niet langer kon wachten. Hij nam de pantyverpakking van Rachelle’s panty uit zijn prullenbak. Het papieren omhulsel kon hij mooi gebruiken voor zijn internetsite over panty’s en in het plastic kon hij Rachelle’s panty bewaren die ongetwijfeld doordrenkt was met haar heerlijke parfum. Nu maar hopen dat de panty inderdaad in de afvalbak op het damestoilet lag. Frank pakte zijn tas in en liep de gang op in de richting van het toilet.

Gelukkig waren de meeste van zijn collega’s al naar huis en was het dus rustig op de gang, maar desondanks wilde Frank niet betrapt worden. Hij zette allereerst zijn tas bij de kapstok de liep toen door naar het damestoilet. Hij keek even naar links en naar rechts over de gang en toen hij niemand zag glipte hij snel het damestoilet in. Terwijl hij de klep van de afvalbak in het damestoilet opende bonkte zijn hart in zijn keel. Daar zag hij op een paar papieren handdoekjes de panty van Rachelle liggen. Frank bukte zich, griste de panty uit de bak en propte deze in het plastic zakje. Hij wilde zo snel mogelijk weg, om ieder risico dat hij eventueel op het damestoilet betrapt zou worden, zo klein mogelijk te houden. Gelukkig lukte het hem om ongezien weer uit het damestoilet te komen, waarna hij zijn jas aantrok en ook naar huis ging. Terwijl hij in zijn auto stapte, dacht hij na over wat voor een heerlijk weekend hij tegemoet zou gaan nu hij een gedragen panty van Rachelle in zijn bezit had en hij voelde in zijn broek weer een stevige erectie opkomen. Toen Frank thuis kwam wilde hij zich het liefst direct vergrijpen aan Rachelle’s panty, maar hij besloot zichzelf te pijnigen door eerst te gaan eten en alle huishoudelijke karweitjes die hij op het programma had staan te doen. Toen hij twee uur later het eten en de afwas gedaan had, een was in de machine had zitten en de te strijken was in de kast had liggen kon hij dan eindelijk wat doen aan zijn erectie die al enige tijd om zijn aandacht vroeg door op gezette tijden flink te kloppen. Frank trok eerst zijn schoenen en sokken uit en keek even naar zijn voeten in de dunne 10 denier panty die hij droeg. Daarna deed hij zijn overhemd en T-shirt uit, waarna hij de riem uit zijn broek trok. Hij ging nu staan en trok zijn broek uit. Toen hij alleen nog maar een panty droeg liep hij naar de grote spiegel om te bekijken welk effect zijn zaadlozing van die middag gehad had op zijn nieuwe panty. In het broekje van zijn sheer- to-waist- panty dat door zijn stevige erectie flink was opgerekt, was een grote witte vlek zichtbaar. Het was echt een fikse zaadlozing geweest en Frank verwonderde zich erover dat zijn spijkerbroek niet vochtig was geworden. Nadat hij zijn erectie in de pantygevangenis nogmaals goed bekeken had, pakte hij de plastic zak met de panty’s uit zijn kast en gooide deze op zijn bed. Uit de stapel panty’s zocht hij er een stuk of vijf uit die hij de komende avond en nacht nodig zou hebben en de rest borg hij weer op. Frank liep nu naar de badkamer omdat hij zich eerst wilde douchen.

Om de beloning voor hemzelf nog groter te maken wanneer hij zich eindelijk aan Rachelle’s panty zou kunnen vergrijpen, besloot hij voor het douchen flink de tijd te nemen. Hij pakte een handdoek en √©√©n van de nieuwe panty’s van zijn bed en liep de badkamer in. Daar draaide hij de kraan open en nadat hij het water op de juiste temperatuur had gebracht stapte hij, met zijn volgespoten panty nog aan, op de rubberen douchemat. Frank had deze mat speciaal aangeschaft omdat hij wel vaker douchte met een panty aan. Dankzij deze mat hoefde Frank niet bang te zijn dat zijn panty zou ladderen op de ruwe voegen tussen de tegels. Terwijl het verkwikkende water hem omspoelde raakte zijn panty volledig doorweekt en nu zijn panty nat was leek deze nog dunner en transparanter. Frank liet zijn handen over het dunne weefsel glijden. Normaal gesproken zou hij nu in deze natte panty masturberen, maar vanavond wilde hij al zijn energie en zaad bewaren voor Rachelle’s panty. Frank deed nu wat badschuim op een spons en hij begon zich uitgebreid te wassen. Ook zijn panty kreeg een wasbeurt. Nadat hij al het schuim had weggespoeld, trok hij zijn kletsnatte panty uit. Uit ervaring wist Frank dat hij dat heel voorzichtig moest doen, want anders zou hij de complete pasvorm uit de panty trekken. Toen hij zijn panty had uitgetrokken legde hij deze om uit te lekken op een oude handdoek. Als het overtollige water uit zijn panty gedrupt was, zou hij die panty wel in de wasmand doen. Nadat Frank zijn onderlichaam gewassen had draaide hij de kraan dicht en begon hij zijn benen en teelballen in te zepen. Niets was zo fijn dan een panty te dragen wanneer hij zijn been- en schaamhaar weggeschoren had. Snel en vakkundig verwijderde hij het hinderlijke haar van zijn onderlichaam, waarna hij zijn onderlichaam schoonspoelde onder de douche. Nadat hij zich afgedroogd had, pakte hij een speciale lotion om zijn benen in te smeren. Tijdens het douchen was zijn erectie langzaamaan verdwenen, maar nu hij zijn benen insmeerde met de lotion om ze zachter en nog gladder te maken, en met de gebeurtenissen van de komende avond in het vooruitzicht, begon zijn erectie weer te groeien. Frank zette het flesje lotion weg, pakte de nieuwe panty en maakte de verpakking open.

Hij bewonderde het flinterdunne weefsel en begon daarna zijn donkerbruine panty aan te trekken. Doordat hij zijn benen net geschoren en ingevet had gleed de panty soepel en rimpelloos over zijn bene