Mijn nichtje en ik, woonden dicht bij centerparks, en gingen daar regelmatig samen naartoe. We vonden het langs de ene kant heel erg leuk om op de glijbanen en wildwaterbanen te gaan, en langs andere kant vonden we het ook erg leuk om naar jongens te kijken. Een soort van flirten, wij keken naar de jongens zij keken naar ons. Maar een keer werd het meer dan alleen kijken.Drie jongens, twee jongens met blonde haren blauwe ogen, een jongen met bruin haar en mooie donkere ogen, ik schat ze rond de 20. Een stuk ouder dan ons dus.We hadden al enkele vlugge blikken uitgewisseld, af en toe een glimlach. Mijn nicht en ik waren in het buitenzwembad op de bubbelligbedden wat aan het kletsen, en ja hoor wat een verrassing, daar komen de 3 jongens aangezwommen. Ze gedragen zich heel de tijd stoer, ze pesten mekaar, luid grapjes maken, en zijn met een balletje aan het gooien. Alles om de aandacht te trekken.En dat werkte natuurlijk, hahaha onze aandacht hadden ze.De jongens komen steeds dichterbij, tot de donkerharige jongen “per ongeluk” over mijn been glijdt tijdens een verwoede actie om het balletje te vangen. Ik schrik een beetje, de jongen verondschuldigt zich. Hij blijft staan en vraagt mijn naam, waar ik vandaan kom, of ik vaak hier kom.

De twee andere jongens komen erbij, ze gaan naast ons zitten op de bubbelligbaden en er vindt een beetje standaard, awkward gesprek plaats.Plots voel zijn hand tegen mijn been, dit is de eerste keer ooit dan een jongen me aanraakt. Het is totaal onverwacht, ik schrik en trek mn been weg. Ondanks dat ik er vaak over gefantaseerd had, weet ik niet of ik me hier wel comfortabel bij voel. Bij de vierde keer verzin ik een smoes en trek mn nichtje mee.Pfieeew daar zijn we vanaf, hij zal de boodschap wel begrepen hebben vermoed ik.We duiken een bubbelbad in verscholen achter wat tropische planten. We praten weer vrolijk over koetjes en kalfjes, ik zeg niks over die aanrakingen tegen mijn been. Zo’n twintig minuten gaan voorbij, en wie wil er plots ook in het bubbelbad, jawel de jongens. De donkerharige jongen gaat naast mij zitten, de blonde jongens naast mijn nichtje.Het duurt niet lang voor zijn hand mijn been weer vind. Ik voel mn hoofd rood worden, gelukkig zitten we in een jacuzzi en is het niet zo raar met die warmte.

Zijn hand glijdt naar de binnekant van mijn bovenbeen. Ik voel me angstig, maar tegelijkertijd voelt het zo lekker, mn been gaat er van trillen. Langzaam maar zeker glijdt zijn hand hoger en hoger richting mijn bikini broekje. Ik probeer mn gezicht neutraal te houden en doodleuk door te gaan met onze gesprekken. Ilias is zijn naam. Ik hoop dat mijn nicht niets merkt. Ondertussen voelt het alsof mijn hart in mijn spleetje klopt, het lijkt wel of het in brand staat. Eigenlijk wil ik dat die jongen stopt wie denkt hij wel niet dat hij is, maar tegelijkertijd wil ik dat ie doorgaat met wat hij doet het is spannend en het voelt heerlijk. Hij gaat verder, zijn handen raken mijn bikini broekje en mijn spleetje eronder aan onverwacht trekt hij mn broekje opzij. Hij streelt mijn ondertussen opgezwollen lipjes. Op zoek naar mijn klitje, die is niet moeilijk te vinden die voelt wel twee keer zo groot. Even draait hij rond mijn klitje met zijn vingers, maar dan glijdt hij verder naar onder. Zonder pauze laat hij 1 vinger in mijn kutje glijden. Zijn vinger voelt lang en dik, ik voel alles, mn ademhaling versnelt, en ik probeer zo normaal mogelijk te doen. Hij laat zn vinger er helemaal uitglijden en weer erin, eerst traag en dan sneller. Soms stopt hij even om met mn klitje te spelen. Wie is deze jongen en wat doet hij met mijn lichaam, ik heb mijn lichaam niet meer in controle.

Hij beweegt sneller en sneller over mijn klitje. Dan alsof het niet krap genoeg is duwt hij hard twee vingers in mijn krappe kutje. Ik wil uitschreeuwen van pijn, maar ik moet me controleren. Hij gaat in en uit mijn kutje, het voelt steeds lekkerder. Ik voel alles meer en meer hij gaat harder en sneller, mn ademhaling gaat snel en dan MMMHHHHHHH. Ik kom heel erg intens klaar wanneer hij mn klitje aanraakt. Hij voelt me beven en weet dat ik klaarkom en stopt snel 3 vingers in mijn maagd kutje, het doet pijn maar het voelt zo lekker dat ik nog harder klaarkom.Hij neemt onder water mijn hand, en trekt die tegen zijn kruis. Woooow wat een harde paal! Ik had nooit kunnen raden dat dat ding zo hard kon worden. Ik schaam me een beetje en durf dat harde ding niet echt aan te raken. De andere jongens hebben het een beetje gehad in de jacuzzi en willen naar de glijbanen. Mijn nichtje staat mee op en vraagt of wij ook mee gaan. We komen zo, als de bubbels afgelopen zijn antwoord de Ilias.Als ze uit het zicht verdwenen zijn, kijkt Ilias me diep in de ogen en komt dichterbij om me te zoenen. Mmmh, zo vaak heb ik nog niet gezoend, en telkens verrast het me, hoe geil ik er van wordt.

Hij fluistert in mijn oor en vraagt of ik even met hem richting kleedhokjes wil.Ik weet niet goed wat ik moet zeggen en antwoord lekker ongemakkelijk, ‘euh misschien, ok’. Nog even wachten zegt hij, want ik kan zo niet uit de jacuzzi.10 minuten later staan we met zn twee in een kleedhokje. Ik vraag me af wat ik hier doe, of ik het wel wil. Maar al snel begint Ilias me te zoenen. Mijn kutje begint meteen te tintelen. Zijn handen glijden naar mijn toen nog, kleine tietjes. Hij duwt me op het bankje en gaat op zijn knieen zitten. Hij likt mijn tieten en zuigt aan mijn tepels. Ze zwellen op staan helemaal stijf. Ik merk dat er nog iets heel stijf is, in zijn zwembroek. Dat ziet er groot en gevaarlijk uit!Hij trekt mijn bikinibroekje uit. Mijn lippen zien er gezwollen uit en glinsteren van natheid. Hij haalt zijn grote penis uit zijn zwembroek en laat hem speels heen en weer glijden tegen mijn klitje. Mmmh, ik wil het ding in me voelen denk ik. Ik duw mezelf harder tegen zijn paal. Rustig, rustig meisje, je krijgt em zo, zegt hij. Nog even plaagt hij mijn kutje maar wanneer ik het niet meer volhoud laat hij zijn lange dikke penis heel langzaam in mijn erg krappe kutje glijden. Centimeter voor centimer. Het doet pijn, maar ik zeg niets.

Hij kreunt zachtjes en fluistert wow ik heb nog nooit zo een krap kutje gevoeld. Je bent toch geen maagd? Ik ga heel erg blozen en hij begrijpt waarom. Het windt hem op want zijn ademhaling versnelt. Hij neemt mijn hand en legt die op mijn klitje. Speel ermee terwijl ik je neuk. Ik voel een orgasme dichterbij komen. Hij beweegt steeds sneller en sneller in en uit mijn kutje. Ik voel alles, zijn grote pik, 1 hand knijpt mijn tiet, zijn andere op mijn bil, mn hele lichaam voelt warm. Kom je bijna klaar fluistert hij? Ik knik. Ik ook zegt hij. 10 harde stoten verder en ik kom bevend klaar. Hij trekt zijn paal uit mijn kut en spuit al zijn warme sperma over me heen.Hij veegt het sperma van me af, zoent me nog een keer en vervolgens gaan we op zoek naar zijn vrienden en mijn nichtje.Ik heb hem na die dag nooit meer gezien. Het wind me heel erg op wanneer ik er aan terug denk, en nu weer ben ik helemaal nat.

Auteur
Valerie