Terug naar de persoon waar ik al eens geweest was, en die het opwindend zou vinden als ik nog eens langs zou komen. Hij had gevraagd of het goed was als een vriend bij zou zijn omdat hij daar het verhaal aan verteld had, en zijn vriend wilde het ook eens meemaken. Ik zei dat het goed was, omdat ik wist waar ik naar toe zou gaan en de persoon een goede en betrouwbare indruk had gemaakt.

Ik vroeg hem aan de telefoon of zijn vriend net zo aardig was en wist dat ik in principe niet zou vrijen. De 1e keer had Ad al gevraagd om te vrijen maar toen was het dus gebleven dat hij zich aftrok terwijl ik zijn ballen likte, daarnaast had hij mij wel heerlijk gebeft. Hij gaf aan dat zijn vriend dat wist maar hoopte dat er wellicht meer zou kunnen als ik dat zou willen en het goed zou vinden. Ik verwachte dus wel dat hij zou proberen om verder te gaan, zeker nu zijn vriend erbij zou zijn. Verder vroeg hij nog of ik leer wilde meenemen of aantrekken en dat wij het verder wel zouden zien.

Dus opnieuw naar Alphen aan den Rijn op een vrijdagavond in november 2012, hij had gevraagd er om 22.00 uur te zijn voor een afspraak van 2 /3 uur. Tegen mijn man verteld dat ik weg moest voor een afspraak bij een oude bekende, hij zei amuseer je en een fijne avond.

Omdat Ad kickte op leer nam ik een kort leren rokje mee. Verder een leren bh met een lage cup zodat mijn tepels direct zichtbaar zouden zijn, zwart leren handschoenen met pinnetjes op de bovenkant en twee leren oogkapjes. Verder nog een tube met vloeibare chocolade, mijn high heels en poppers.

Ik deed mijn nette zwarte korte maar niet te korte rokje aan, zwarte plakkousen en een zwarte doorschijnende blouse aan zonder bh. Een zwarte slip die doorschijnend was aan de voorkant, zwarte lange laarzen en mijn zwart leren jackje. De extra kleding en overige erotische spullen had ik netjes in een LV tas gedaan.

Ik was bekend waar ik moest zijn en parkeerde mijn auto op het parkeerterrein waar je direct zicht hebt op woning. De lamellen waren wat gesloten en het licht was gedimd of zij hadden kaarsen aan. Er naar toe gelopen, aangebeld en de mij bekende en inderdaad ook aantrekkelijke verschijning deed open. Hij begroette mij hartelijk met drie wangzoenen en zei, kom verder en leuk dat je er bent.

Ik liet mijn tas in de hal en nam mijn andere kleinere tas mee naar binnen. Binnen zat zijn vriend en ik schatte hem op midden dertig, hij zag er inderdaad goed uit. Hij stelde zich voor als Marc, en Ad die ook achter mij naar de kamer was gelopen zei; neem plaats en ga zitten waar je wilt.

Marc zat op de bank en ik nam plaats op de stoel schuin tegenover de bank. Ad vroeg of ik iets wilde drinken en vroeg; Nu iets anders dan thee zoals de vorige keer om mee te beginnen?

Had hij goed onthouden en ik zei, een rode wijn graag. Hij nam ook plaats op een gedeelte van de hoekbank en we toasten op een gezellige en ontspannen avond. Hij vroeg wat ik ervan vond om nu met twee mannen te zijn en voor de 2e keer bij hem op bezoek? Ik gaf aan dat ik het vorige leuk en spannend had gevonden, en mij laten bekijken door twee man ook opwindend vond. De lamellen waren inderdaad gedraaid en je had geen zicht van binnen naar buiten en omgekeerd. Licht was gedimd en de kaarsen waren sfeervol aan, wat muziek op achtergrond, een ontspannen maar toch ook spannende sfeer.

Na een tijdje wat te hebben gekletst over hobby’s, zei Marc: Zoals je ziet staat de tafel nog vol en moet nog afgeruimd worden. Zou jij dat willen doen en alles in de vaatwasser willen zetten voor ons?. Als je dat zou willen doen in uitdagende kleding vermaken wij ons wel en is het dubbel genieten. Alles weer opgeruimd voor ons en misschien kan je iets geils aantrekken .

Zal ik doen, mag ik mij dan even verkleden op de slaapkamer boven? Is prima en je weet de weg zei Ad. Nou tot zo dan, en dan zou het leuk zijn als jullie ook wat uit hebben gedaan. Ik naar boven en mij daar uitgekleed in zijn werkkamer. Mijn korte zwarte leren rokje aangedaan zonder slip, mijn zwarte leren bh en zwarte schoenen met hoge hak.

Toen ik binnenkwam zag ik direct de ogen gericht op de deuropening en Ad zei, dit is geil Mirjam. Ik begon de tafel af te ruimen en de spullen naar de keuken te brengen, omdat het een open keuken was hadden zij constant zicht op mijn “werk”. Bij het inruimen van de vaatwasser ging ik door mijn knieën zodat de heren niets konden zien. Echter de aanblik van mijn ontblote benen en mijn borsten die zichtbaar waren maakten hen duidelijk opgewonden.

Ik zag dat zij met hun penis speelden in hun boxershort en vroeg nadat ik de tafel had afgeruimd of zij zin hadden in een espresso. In de keuken stond namelijk een espresso apparaat en zij gaven aan dat lekker te vinden. Ad zei dat hij het de vorige keer het erg geil had gevonden en dat tegen Marc had verteld. Marc had gezegd dit ook wel eens mee te willen maken en vandaar deze afspraak.

Ik had de espresso ingeschonken en voor mijzelf een kop thee. Ik ging tegenover hen zitten en zei, volgens mij zijn jullie al een beetje opgewonden. Ad zei, dat is niet zo raar als je iemand zo voor je ziet. Ik ging kruislings met mijn benen over elkaar zitten en het was zichtbaar dat ik geen slip aan had. Geil zei Marc, wat vindt je geil vroeg ik hem? Nou je hebt geen slip aan en dat is echt kicken. Is het nog steeds zonder vrijen Mirjam, want dat zou wel kicken zijn als dat met zijn drieën zou kunnen.

Wie weet zei ik, en vroeg hebben jullie soms trek in wat chocolade? Wellicht wel lekker bij de koffie? Nou prima en een goed idee maar ik heb dat volgens mij niet in huis, heb jij dat bij je dan? Zeker antwoorde ik en pakte uit mijn tas de tube met vloeibare chocola. Maar ook de oogkapjes en poppers, ik gooide de oogkapjes naar de heren en zei, die eerst opdoen. Het flesje poppers maakte ik open en deed wat vloeistof op een watje wat ik ook mee had genomen.

Ik deed daarna chocolade op mijn linkerborst en op mijn rechterborst. Al trek vroeg ik hen? Ik stond op en ging eerst naar Ad en zei snuif eerst hier maar eens aan. Hij vroeg kan dat geen kwaad ?, ik gaf aan dat het heel vluchtig was en hij extra geil zou worden. Prima dan, doe maar en ik hield het watje onder zijn neus tot ik merkte dat hij extra geil werd en hij mijn benen aanraakte. Daarna hetzelfde met Marc en die reageerde ook heftig. Daarna zei ik en nu trek in chocolade? Proef maar eens dan, ik ging met mijn borsten naar de monden van Ad en Marc zodat zij konden likken. Ad likte heftig en terwijl raakte hij mijn benen aan richting mijn klit. Hij zei; heerlijk en likte alles eraf. Nu jij zei ik tegen Marc en hij begon aan de andere borst waar nog chocolade zat. Mmm, smaakt het? Ik zou nog wel een stukje lusten zei Ad. Ok, dan moet je het pakken en mag je het oogkapje af doen en doe jij het ook maar zei ik tegen Marc. Ad liep naar de tube die nog op tafel lag en kwam terug. Ik was op de bank gaan zitten en hij kneep op de tube en spoot de vloeibare chocolade op mijn tepels. Marc vroeg, mag ik ook direct wat mee snoepen? Lijkt mij spannend zei ik, en ze kwamen beiden voor mij zitten en begonnen aan mijn tepels te likken. Ik werd hier geil van en voelde mij nat worden. Heren nu ook wel tijd dat jullie je boxer uit doen denk ik? Zij gingen staan en trokken hun boxer uit, ik zal jullie wel even wassen vindt je dat lekker?

Ik liep naar de keuken en deed de kraan open met wat warm water, ik pakte uit de pomp wat zeep en vroeg Ad iets dichter bij het aanrecht te komen. Hij stapte wat naar voren en ik pakte zijn penis die keihard was en begon zijn eikel in te wrijven en daarna af te spoelen. Daarna hetzelfde met Marc maar bij hem deed ik ook zijn ballen want dat vond hij erg geil herinner ik mij nog wel. Terwijl ik dat deed bij Marc ging zijn hand naar mijn billen en wreef hij over mijn rokje. Ad die erbij was blijven staan stond wat aan zijn penis te rukken en met zijn andere hand ging hij naar mijn borst en wreef over mijn tepel. Ik vond het goed want het waren knappe en leuke gasten. Ik had met Nude cleaning geen enkele keer intiem gedaan maar nu dacht ik, ik zie wel.

Ik zei, laten we naar de bank gaan, het was een relaxte lounge /hoekbank en zij gingen ieder op een hoek onderuit zitten. Ik pakte uit mijn tas mijn zwarte handschoenen, deed mijn handschoenen aan en liep naar de bank en ging tussen hen inzitten. Ik deed mijn handschoenen met pinnetjes erop aan en ging ik naar de penissen van de heren. Marc vroeg, vindt je het geil als wij je borsten zoenen. Nee, lijkt mij geil. Beiden begonnen te likken en met mijn rechterhand draaide ik aan de tepels van Ad. Ik merkte dat hij hier heftig op reageerde en ik draaide wat harder. Ondertussen ging de hand van Marc naar mijn klit en onder mijn rokje. Hij begon boven aan mijn klit te wrijven en ik merkte dat ik geil werd. Ik kon mijn benen niet echt spreiden omdat ik een vrij strak rokje aan had en zei tegen Ad, maak mijn rits maar los, dan zie je ook wat meer. Ik ging even staan met mijn billen naar hen toe. Ad maakte de rits los en deed mijn rokje naar beneden. Marc zei, hier word ik echt zo geil van en pakte mijn billen. Hij kuste mijn billen en likte met zijn tong ook dicht naar mijn bilspleet.

Ad ging ondertussen met zijn vinger naar mijn klit en begon daar heftig over te wrijven, ik draaide mij weer om en zei. Nu even gelikt worden is wel lekker Marc. Ik plaatste mijn been op de bank en Marc begon mij te likken. Ik was inmiddels zo geil dat ik wel een trio wilde doen. Ik ging op de bank liggen en Ad begon mij mij te beffen, Marc ging mijn borsten likken en ik trok flink aan zijn penis. Hij vroeg Mirjam mag ik je nu neuken? Ik zei prima maar dan wel een condoom pakken en wat poppers bij iedereen onder de neus houden, hij stapte even op en pakte een condoom uit de kast en deed poppers op watjes die nog op tafel lagen.

Hij deed het onder mijn neus en ik werd echt geil, zelf deden ze het ook en werden ook geiler. Lekker toch slet om door twee man geneukt te worden, laat maar zien dan wat jullie kunnen en hoe geil jullie zijn zei ik. Ad ging mij heftig en wild beffen en ik werd natter en natter. Marc kwam voor mij staan en toen pakte in zijn penis en begon zijn ballen te likken, langzaam ging ik naar zijn eikel en begon hem te pijpen. Ondertussen vroeg Ad, zal ik dan maar eerst? Ik zei, geil en ik wil hard genomen worden van achteren.

Ik draaide mij om en begon Marc te pijpen terwijl Ad zijn penis in mij duwde en begon te stoten. Korte stoten en daarna een diepe. Marc speelde tegelijkertijd met mijn tepels en begon daaraan te draaien en hij had duidelijk een Sm voorkeur want hij draaide er vrij hard aan. Ik werd echt geil en zei tegen Ad dat hij harder en dieper moest stoten, dat deed hij flink tot ik merkte dat hij klaar kwam. Hij trok zijn penis er voorzichtig uit en ik draaide mij om. Ik vroeg aan Marc of hij mij wilde likken en hij begon mij heerlijk te beffen en zoog af en toe mijn klit vast. Ad had zijn condoom afgedaan en kwam naast mij zitten en ik begon zijn slappe penis te pijpen. Marc was heftig aan het beffen en duwde een vinger erbij, ik werd echt geil van deze gasten. Ik draaide wat met mijn billen omhoog en hij duwde zijn tong naar mijn gaatje en begon mij te rimmen. Nadat het blijkbaar nat genoeg was stopte hij ook een vinger in mij anus, zijn andere vinger in mijn natte kut en vervolgens heftig likken. Ik voelde dat ik klaar zou komen en zei, hou vast, hou vast en likken ! Ondertussen begon ik heftiger te draaien en kreunde ik het uit toen ik klaar kwam en tegelijkertijd de pik van Ad likte.

Ik was klaar en hij likte even door, dat was erg gevoelig. Hij pakte zijn condoom en zei, nu zal ik je lekker en hard neuken Mirjam. Hij deed mijn benen omhoog tegen zijn schouders, hierdoor kwamen ook mijn billen weer tegen zijn bovenbeen. Ad zijn pik werd weer wat stijver en ik spuwde op zijn pik, dit vond hij geil en ik deed dat nog een paar keer. Marc neukte mij hard en zei ik wil je op tafel neuken slet dat je er bent. Ik stond op en liep naar de eettafel, ik ging er opzitten en hij ging voor mij staan. Stopte zijn pik in mijn kut en begon mij hard te stoten. Ad zat toen te kijken en aan zijn pik te trekken en hij werd weer geil. Ik steunde met mijn handen op de tafel en hij neukte erg hard en raakte mijn klit. Hij ging eruit en pakte mijn hand en hij ging op de grond liggen, het was duidelijk dat ik op hem moest gaan zitten. Ik schoof zijn pik in mij en begon flink te bewegen, eerst draaien en ik voelde zijn penis heerlijk en diep in mij. Daarna heftiger op en neer en pakte zijn tepels flink vast, af en toe bukte ik mij en beet in zijn tepels, hij werd hier erg geil van. Ad ging naast mij staan en wilde duidelijk weer gepijpt worden, ik begon hem te pijpen terwijl ik snel op en neer neukte. Ik merkte dat hij klaar begon te komen en ik bewoog nog heftiger tot dat hij klaar kwam en daarbij flink aan mij tepels draaide.

Aan Ad merkte ik ook dat hij kwam en ik trok mij mond weg, hij spoot zijn sperma op mijn borsten en wreef het daarna uit. Dit was wel een zeer uitgebreide Nude cleaning heren zei ik, dit is normaal niet de bedoeling maar het was wel erg geil en lekker.

Ze kuste mij beide op de mond en zeiden dat het weergaloos was. Inmiddels was het bijna 01.20 uur en veel langer dan de twee uur die wij gepland hadden. Ik zei ik ga even opfrissen en verkleden, wil je niet meer wat drinken dan vroeg Ad ? Ik zei doe maar een glas water, dat is prima. Ik naar boven en opgefrist, weer verkleed en naar beneden. Daar alles in de tas gedaan en even bijpraten en mijn water opgedronken, en heren een fijne avond gehad? Meer dan zeiden ze en snel weer eens afspreken als je dat leuk vindt. Ik zei je hebt mijn nummer dus kijk maar. Maar nu moet ik gaan want het is veel later dan gedacht. Zij waren zeer correct en gaven een vergoeding voor de langere tijd die ik er was geweest.

We namen afscheid en ik kuste de heren netjes gedag. Thuis gekomen vroeg mijn man waarom het zo laat was, ik gaf aan dat het een gezellig avond was, wij gezellig hadden geklets en de heren zich hadden vermaakt.

En ben ik nog terug geweest bij Marc en Ad? Nee, maar wel apart met Ad afgesproken.

Auteur
Mirjam