Nude Cleaning

Ik ben Mirjam en 37 jaar,getrouwd en ik heb een geile fantasie 3 jaar geleden ingevuld.

In het dagelijkse leven ben ik juriste en wij zijn beide druk en vullen van tijd tot tijd een geile fanatasie in.
Wij zagen een advertentie over Nude Cleaning Service en besloten te bellen, resultaat was dat wij een vrouw lieten komen.

Zij zag er goed en verzorgd uit en terwijl wij in lingerie op de bank zaten ging zij voor ons drankjes inschenken, bad vol laten lopen enz. Zij liep in lingerie en topless rond en het was spannend om te kijken en ook om bekeken te worden.
Wij vroegen haar of zij het goed vond als wij zouden zoenen, of vrijen en zij gaf aan ; nee prima toch, vind ik ook spannend om te zien.
Wij gingen in ons ronde en ruime bad zitten en vroegen haar wat wijn te brengen en voor haar zelf ook een glas als zij zin had.

Toen zij weer boven kwam, was ik mijn man aan het pijpen en zij ( op ons verzoek) dimde de lichten en gaf ons de glazen. Daarna heeft zij ons afgedroogd en zij wij met droge doeken naar beneden gegaan en afscheid van haar genomen.

Nadat zij weg was vertelde ik tegen mijn man dat ik dat ook weleens wilde doen. Hij vroeg waarom en ik zei, lijkt mij geil als je bekeken wordt en je een man/vrouw of stel opwindt als zij kijken.
Ik vind het spannend om in lingerie te lopen en bekeken te worden en het was eens wat anders dan wij al gedaan hadden. Want dat was best veel wat wij samen of apart hebben gedaan, het ene was leuker en geiler dan het ander. O.a. Parenclubs, stel of man/vrouw thuis, erotische massage enz.

Ik gebeld en een afspraak gemaakt met de eigenaar van de Service. Hij is toen langs gekomen om het te bespreken. Ik heb duidelijk gemaakt waarom ik het wilde doen/proberen en hij vroeg ook wat mijn man er van vond. Die vond het prima want bij Nude Cleaning zou er van vrijen geen sprake zijn. Dat werd duidelijk gecommuniceerd naar de klant, als je zelf verder wilde gaan dan was dat aan jezelf om dat te bepalen.

Ik heb daarna diverse mannen, een stel een een keer een groepje mannen bezocht .

Ik zal er hier een geil verhaal vertellen waar ik met opwinding aan terugdenk. Ik ben na dit eerste bezoek dan ook nog 2 keer terug geweest bij de persoon waarover dit verhaal gaat.

Ik moest naar Alphen ad Rijn naar een man die 32 jaar zou zijn volgens de informatie. Hij kickte op leer/lak en korte rokjes en de rest zou ik wel zien.

Het was een November op een zaterdag avond en het zou voor 2 uur zijn. Ik ging er naar toe met onder mijn lange jas een ; Zwarte Woolford blouse licht doorschijnend, kort zwart rokje, plakkousen en lange zwarte laarzen.

Hij woonde in een leuk en mooi huis en deed open nadat ik had aangebeld en hij was een leuke en knappe verschijning. Wij gingen op de bank zitten en waren zichtbaar vanaf de straat. ( Oud herenhuis)
Ik vroeg hem of dit geen probleem was, maar hij zei, je bent toch een vriendin die langskomt.

Ik nam eerst een kop thee en wij begonnen te praten, hij had eigen bedrijf en zijn vriendin was stewardess en regelmatig weg.
Hij had gebeld omdat hij geprikkeld werd door het idee dat een vrouw in kleding die hij geil zou vinden een tijdje aanwezig zou zijn en hij daardoor opgewonden werd.

Ik vroeg hem wat hij spannend vond, want ik had ook wat kleding in tas meegenomen. Hij gaf aan dat hij hoge hakken met een kort lak rokje zonder slip geil vond met een lak bh.
Ik had dat bij mij en hij ging vast naar boven op zijn bed liggen en wilde graag dat ik dat aan zou trekken en dan de kamer binnen zou komen.
Ik de kleding aangetrokken en hij lag al op bed, hij vond het super geil ook omdat de lak bh met halve cup was en hij direct mij borsten en tepels zag.

Ik ging eerst in de stoel zitten en vroeg hem, nou wat vindt je dan zo geil? Hij zei , dat ik je tepels zie en ik zou het geil vinden als je die aanraakt en straks je billen kan zien en boven mij gaat staan.

Ik draaide wat aan mijn tepels en zei, zo dus? en aan zijn boxer short te zien was dat het geval.
Mijn tepels werden harder en zei hem, nou laat maar eens zien dan, hoe geil je dat vindt. Hij deed zijn boxer short uit en lag daar met een enorme stijve penis.
Ik bleef in de stoel en liet een been op zijn voeteneinde van zijn bed rusten. Benen dus iets uit elkaar zodat hij een glimp zou kunnen opvangen van mijn vagina, met de vraag is die kaal of Brazilian. ( Brazilian for your info).

Hij werd geiler en begon aan zijn pik te trekken, ik ging op zijn bed staan en mijn billen naar achteren, hij werd daar enorm geil van en vroeg of ik mijn rokje wilde uitdoen. Dat gedaan en bh ook uit, alleen nog high heels aan en wilde graag dat ik eerst nog ging staan en billen nog steeds naar zijn gezicht toe. Draaide mij om en ging boven hem staan zodat hij zicht had op mijn vagina en hij werd geiler en geiler.

Hij vroeg wil je vrijen, of iets anders?Ik was niet uit om te vrijen maar het was een leuke en knappe vent. Ik zei dat ik hem deels wilde verwennen, ik ging voor hem zitten en pakte zijn harde penis en begon hem te masseren en onder zijn ballen te knijpen met mijn andere hand.

Hij reageerde hier erg geil op en ik bleef plagerig zijn harde eikel masseren. Zelf merkte ik wel dat ik het geil vond en nat werd, ik zei : lik jij eerst nu maar eens voordat je klaar bent en verwen mij eens.

Ik ging boven hem zitten en liet mij heerlijk likken, hij deed het heerlijk en met veel passie. Ondertussen ging ik door met trekken en hij werd steeds geiler, ik ging weer voor hem zitten en hij zei dat hij klaar wilde komen. Ik trok rustig door en omdat hij schoon was en geschoren aan zijn ballen, begon ik tijdens het rukken zijn ballen te zoenen en een beetje te bijten.
Uiteindelijk werd hij zo geil dat hij kwam en alles over zijn buik uitspoot.

Dit was echt kicken en ik vond het spannend, geil en leuk. Daarna nog even wat gedronken en weggegaan. Thuis gekomen was mijn man thuis en hebben wij wat gedronken en vroeg hij hoe het was. Ik zei dat het spannend was en nog wel vaker wilde doen, afhankelijk bij wie. Daarna zelf geweldige sex gehad en aan het gebeuren gedacht.

More to follow. ( echt gebeurd, geen fake en veel meer gedaan en meegemaakt.)

Mirjam

Auteur
Mirjam