De telefoon gaat. Het is mijn oude buurjongen, toen ik nog bij mijn ouders woonde. Zou ik opnemen? Hy is wel een hottie! Nja, erger als deze avond kan het toch niet worden. ”Hee met Alice.” Hee Alice, Jarno hier. ” Hee jarno Alles goed? ” Hierop antwoord jarno: Naa, niet echt, ik weet niet hoe als ik het moet zeggen, maaar, uuhmm” Alice zegt: Wat? zeg het maar gewoon, we kennen elkaar nu al zo lang. ” Nou. zegt jarno: Zou ik misschien vanavond by jou kunnen overnachten, want ik heb een fixe ruzie thuis, en in 1 nacht kan ik geen huisje vinden voor mezelf. Alice andwoordt. Woow jarno, Je overdondert mij een beetje zeg.. ( in gedachten van Alice: Maar, denk is na alice, Jarno en zijn lekkere hete lijf.. Hmm ik ga het gewoon doen en dan maak ik er een SPANNENDE avond van. Terug aan de telefoon, Weetje wat Jarno. Kom maar, en neem je spullen mee, we maken er wel wat moois van. Ooh echt bedankt Alice, als ik iets voor je terug kan doen moet je het zeggen he!. Alice: Hmm, dat zien we vanavond wel hihi. Aan de andere kant van de lijkt klinkt een zachte kreet van genot. En dan wordt de lijn verbroken..

Anderhalf uur later.

Alice legt de laatste dingetjes goed neer, Kussentjes op de lekkere zachte bank, Geur kaarsjes aan. Maar ze denkt dat er nog wat ontbreekt. Snel doet ze haar aller mooiste sexy lingerie aan. Dat kan misschien nog wel van pas komen. Snel trekt ze haar badjas er overaan. Want ze was namelijk nog niet klaar om haar kleding bij elkaar te sprokkelen en aan te trekken of de deurbel gaat al.

Shit nu al.. achja pech gehad.

Ze opend de deur, en daar staat Jarno. Wooow denkt alice, hy is er alleen maar knapper op geworden.

Jarno was zijknat en helemaal doorweekt want het ging tekeer daar buiten. Hee alice, sorry maar zoals je ziet, ik ben zijknat. Hee dat maakt niks uit, ik ben ook net klaar met douchen en heb alleen mn badjas aan. Jarno wordt rood en kijkt alice van onder tot boven aan en zegt: Toch blijf je lekker. Alice pakt jarno vast bij zijn doorschijnende natte bloesje, en trekt hem naar binnen. Vervolgens doet je 1 voor 1 de knoopjes van zijn bloesje los. Ze trekt het bloesje over zijn schouders en laat het op de grond vallen. Alice kijkt met beazing naar zijn buik, en veegt de drubbels van boven zijn borstkas tot op zijn onderbuik af.

Jarno trekt zijn buik in, en alice kan aan hem zien dat hij de spanning voelt. Hier, geeft mij dat bloesje maar zegt Alice, en ze gaat op de knieeen voor hem zitten om het bloesje te pakken. Ze kijkt omhoog, Je broek kan je wel zelf doen toch. Dit zei ze met een zwoele blik.

Jarno laat zijn glimlach zien terwijl alice weer naar boven komt. Kom dat laat ikje zien waar de douche is, dan kun je je even omkleden.

Kwartiertje verder, Jarno loopt de badkamer uit, en komt de deur door van de woonkamer. Hy schrikt en wordt meteen heet, Want daar ligt Alice in haar sexy lingerie.

Alice maakt een gebaar met haar vinger dat hij moet komen, en teglijkertijd staat ze op. En loopt ze heel langzaam richting Jarno. Hy had alleen een trainingsbroek aan, want meer had hij niet meegenomen en zijn bloesje was nog nat. Alice staat voor jarno. Ze legt haar vinger op zijn kin, en laat hem naar beneden glijden. Jarno pakt alice bij haar mooie perfecte heupen en sleurt haar mee richting de bank. Jarno gaat zitten en hij sleurt Alice zo mee, dat zy bovenop hem komt ze zitten. Het duurde dan ook niet lang of ze bgeonnen Hefig te zoenen. Jarno kon zich niet meer inhouden en begon Alice te strelen, steeds intiemer. Hmm jarno k voel iets wat schreeuwt om aandacht. Alice staat op en zegt tegen Jarno dat hy haar moet voelen. Langzaam gaat jarnos hand richting Alice sappige kutje die nog verpakt zit in die sexy string. Hy voelt en Alice kreunt zachtjes. Jarno begint steeds heviger te wrijven. Alice pakt Jarnos hand vast en doet met hem mee. Hmmm Oooh zegt alice. fuck wat ben jij fijn.. Dan trekt alice Jarnos hand weg en legt die in jarnos nek neer. Alice verluistert: Jij je ogen dicht en laat je lekker gaan sgat.. Hmm zeg jarno, doe met me wat je wilt. Alice gaat op haar knieen voor de bank zitten, en rukt meteen zijn broek en onderbroek naar beneden. Alice kijkt even, want er kwam een harde grote pik tevoorschijn. ze kon niet wachten om die in haar mond te nemen, en begon daarom ook meteen jarno te pijpen. Heel hevig ging ze te keer, Jarno begon te trillen en hevig te kreunen. Hy pakte het haar van Alice vast en trok eraan. Oooh fuck bijna! schreeuwt jarno en spuit vervolgens heel het mondje van alice vol. Alice kijkt jarno aan en slikt zyn volledige kwakje door. Jarno zegt, maar ik ben nog langer niet klaar met jou! jarno tilt Alice op, legt haar op de bank neer en scheurt haar sexy string van haar lichaam af! Jarno gaat bovenop alice liggen en begint haar hevig te zoenen. Jarnos hand glijdt naar beneden en begint het sappige kutje van alice te vingeren, eerst 1 vinger. Het voelde heerlijk warm aan daar binnen en alice was aardig nat. Toen 2 vingers, Alice begon meer t kreunen en jarno vondt dat HEERLIJK. Jarno ging voor haar zitten, spreidde haar benen zo ver dat hy alles kon zien en voelen! hy begon haar boven benen de zoenen en ging verder naar haar lies. nog steeds was jarno haar hevig aan het vingeren. Alice begon harder te kreunen van de opwinding. Toen was de bom gebroken bij jarno, Alweer stond zijn giga pik op knappen. Hij stopte 4 vingers in haar geile natte kutje en begon haar hevig te vingeren. Daarbij kan hij het niet meer laten en begon te likken als hij nog nooit van te voren had gedaan. Alice vindt dit zoo lekker dat ze hevig begint te schreeuwen! Ooooh FUCK harder! toedan. euuuhh aaaahh.. Jarno gaat steeds harder en hyy voelt haar warme kutje steeds sapigger worden. Alice schreeuwt: Ja daar! Byna!!

Alice had het nog niet gezegt of ze begon hevig te spuiten!! Ze schreeuwde het uit van genot!! Jarno dacht ooh en nu ik. Hy kon n iet meer wachten en stopte zijn heerlijke grote Pik in haar sappige kutje en begon haar zo hard tre penetreren dat Alice weer klaar kwam. Gaa door riep ze Sneller harder! Het kletste het uit, en Jarno en Alice schreeuwde het allebei uit! Jarno ooooh HARDER! kom met die grote pik van je diep in mij spuiten! ik wil het voelen! Jarno begon haar nog harder te neuken en in plaats van neuken was het gewoon stoten wat hij deed. hy drukte zijn pik er zo ver in daat jarno. alices zachte natte kutje tegen zijn ballen en buik voelde komen! Oooooh begon jarno te schreeuwen. Alices nagels stonden vast in de onder rug van jarno, en alice wou die er dieper in kon, en drukte bij elke stoot jarno dicht tegen haar aan. Jarno begon weer hevig te keer te gaan. Tot die oppeens stopte. Hy pakt alice en draaide haar op. Alice zat nu in het standje doggiestyle. Jarno pakte haar heupen vast en begon alice hevig te neuken! Hy kreunde het uit, en Alice schreeude het uit! OOOOH JAAAA! schreeuwde jarno! BIJNA!! Alice schreeuwde!: Ik ook kom neuk me HARDEN, jaa daaar.. oooooooh fuck,. Alice voelde het aankomen ze moest weer spuiten, en het voelde zoo HEERLIJK! tegelijkertijd kwamen ze aan, Jarno spoot alice helemaal onder, en Alice spoot jarno helemaal onder. Alice kon niet stoppen, ze trilde helemaal en spande helemaal samen. Zoon orgasme als dit heeft ze nog nooit gehad! jarno kwam boven op haar liggen, en streelde haar kutje nog even. Alice schokte na. Jarno verluister: Kom schatje, zullen we samen douchen? En daar gingen ze. En dan is de nacht nog maar net begonnen!

Onder de douche begonnen ze weer. En ze hebben de hele nacht door HETE seks gehad!!

Auteur
Anoniempje:$
E-mail
Alicevanderpoel@hotmail.nl