Mark was enorm aantrekkelijk. Hij was een van die jongens
waarbij je wist vanaf de eerste keer dat je hem moest hebben.Een jongen zo aantrekkelijk, dan herinner je waarom je weer homo bent. Een van die jongens die zich beweegt in slow motion, zoals in een film. Het voelt alsof je weer op de middelbare school zit – hoe die aantrekkelijke jongen met een geweldige glimlach zit achter in de klas. Je wilt gewoon iets laten vallen, zodat je achterom kunt kijken naar hem.

Ja, zo´n type jongen.

Het was toen de eerste keer dat ik Mark zag.

Zijn omschrijvingen zijn: donkere gitzwarte haren, een heldere perfecte glimlach.
Zijn Huid zo zacht, Zijn ogen verleiden je gewoon om hem te willen aanraken. Vanaf dat moment verlangde ik wanhopig naar Mark.

We leerden elkaar kennen in de kantine op mijn werk. Ik heb geprobeerd om zo normaal mogelijk op hem over te komen. Wat als hij mij door had ? Wat als hij al een vriend had ? Maar hij bleef kijken naar me en glimlachte naar mij terug. Het voelde op dat moment of ik me alsof ik op het punt stond om te smelten. Nadat het uit is gegaan met mijn ex vriend begin ik weer een beetje zin in het leven te krijgen. Dit verlangen heb ik al een tijdje niet meer gevoeld. Het is nog nooit in mijn leven gebeurd dat ik mij op zo´n bijzondere manier tot één persoon voelde aangetrokken.

Mark was niet alleen aantrekkelijk. Hij was prachtig, hij was lief, en hij was grappig. Hij was zo relaxte en met beide voeten op de grond. Zijn humor was niet kwetsend. Je kon zien dat hij een lieve jongen was met een zacht karakter. Dat merkte ik althans. Wii komen wel meer dan duizenden mensen in ons leven tegen, en dan te begrijpen dat je jou maar tot één persoon voelt aangetrokken.

Dus ik ging naar hui van mijn werk om te slapen. Maar mijn gedachten waren steeds bij Mark. Wat zou er gebeuren als blijkt dat hij geen homo is ?

Ik wilde eigenlijk niets liever dan hem aan te raken, dus ging ik online op mijn computer om er met een goede vriend van mij om er over te spreken. Ik voelde mij niet helemaal lekker, en ik wist niet waarom. Ik was roodgloeiend en tegelijk ijskoud.

Ik zette mijn computer aan – het was te laat, rond 01:30, en keek wie er online was.

Ongeveer een uur later, kwam ik Mark tegen op een chatbox.

Hij stond daar onder een andere naam, vervolgens stuurde hij me een foto van hem
zelf. En ik wist zeker dat het Mark is.

“Wat doe je ? Ik wilde zeggen: Jij bent echt hot.”

Ik wilde hem. Hij merkte dat ik mij tot hem voelde aangetrokken en naar hem verlangde – en zo kwam ik erachter dat hij leefde slechts een paar km van de weg woonde. Ik smeekte hem om bij me te komen. In eerste instantie was hij terug houdend, het was zo laat. Maar voor de eerste keer smeekte ik hem om bij me
te komen.

En hij zei: “Oke.”

Ik was erg blij dat hij bij me kwam, het voelde alsof ik droomde. Waarom was ik zo geil ? Wat maakte deze jongen zo anders? Maar Ik was hopeloos verliefd op deze jongen en verlangde naar hem. Het kon mij niet schelen waarom … Hij vroeg me waar die moest zijn, en zij dat hij er over zo’n 5 minuten zou zijn.

Ik deed de deur open en glimlachte. Toen hij binnenkwam was hij een beetje verlegen, in tegenstelling tot mijzelf. Ik wilde niet al te geil over komen. Maar hij trok me in de richting van mijn slaapkamer en lachte. Ik verlangde naar hem.

En toen hij trok me op het bed, het verlangen naar elkaar groeide. Hij lachte naar mij waarop ik hem kuste. Ik begon te beseffen, dat dit wel eens de hele nacht kon duren… Ik legde mijn handen op zijn aantrekkelijke body… het was een perfecte ogenblik.

Ik merkte dat de gevoelens niet alleen van mijn kant kwamen. Na een paar minuten van zoenen, zei ik tegen Mark, “ik wil jou neuken op dit moment, Mark. Maar als jij het niet wilt moet je het zeggen, dan zal ik het zeggen dan zal ik stoppen.

Een lichte glimlach van de hete jongen genaamd Mark, knikte en glimlachte naar me. Hij knikte. “Ga je gang. Ik hou je niet tegen. ”

Oh, die vreugde van dat moment kan ik gewoon niet beschrijven. Mijn lichaam voelde zich enorm tot Mark aangetrokken. Ik denk persoonlijk dat bepaalde mensen voor elkaar bestemd zijn. Dat maakt het onmogelijk om niet met elkaar sex te hebben. De drang was overweldigend. En nu er ook nog gevoelens voor elkaar bleken te zijn, is het verlangen naar elkaar niet te stoppen.

De reden waarom ik zo naar hem verlangde is om mijn waardering voor hem. De manier waarop hij naar me kijkt en naar me lacht. Hoe ontspannen we samen waren. Hoe grappig het was om weten dat al die tijd ook al naar mij verlangd heeft.

Mark droeg een wit t-shirt met V-hals over zijn gespierde body. Hij maakte me aan het lachen, elke keer als hij na mij keek. En op een avond dat ik zal nooit vergeten, lag hij naast mij in bed met zijn hoofd liggend op mijn borstkas. Ik dacht dat ik droomde, daar lag ik dat zo gelukkig te zijn met Mark liggend op mijn borstkas. Ik kuste Mark en ik kreeg het er warm van. Onze lichamen zeiden, Ja. Ja. Ja. Ga door.

Mark begon lichtjes te kreunen en zei: ga door man.

Dus trok ik zijn wit t-shirt met V-hals van hem uit, waardoor ik zijn mooie,
gebruinde borstkas en en zijn gespierde buik zag.

FUCK, Hij was zo enorm aantrekkelijk om te zien.

Ik kreunde op dat moment van geilheid. En ik verlangde naar meer dat wil ik graag toegeven. Zijn glimlach, zijn grappen van tevoren, het gesprek met elkaar over het werk. Hij was zo… romantisch.

Om hem in mijn armen te hebben liggen voelde zo goed. Zijn huid was no zachter dan de mijne … Ik streelde met mijn handen omhoog langs zijn dijen, mijn handen gingen naar boven over zijn goddelijk lichaam heen. Ik wilde niet stoppen met het aanraken van hem. Elke aanraking van mij maakte hem geil, waarop Mark’s kreunde bij elke aanraking van mij.

“Oh, mij God, Jim.”

Ik voelde me als zijn partner op dat moment. Ik was Mark’s zijn bezit. Ongeacht
wat er verder zou gebeuren na deze nacht, zou dit gevoel voor mij altijd blijven.

Diep van binnen verlangde ik om hem te neuken. Hier verlangde ik al naar op de bij die jongens van mijn basketbalteam op mijn middelbare school. Er is een aspect van het neuken, iedere jongen die er goed uit ziet moet gewoon geneukt worden in principe. Hete jongens moeten worden geneukt.

Het verrassende was echter, dat mijn verdomde Mark dit allemaal had – Het was meer dan dat. Hij heeft niet alleen zijn uiterlijk mee, maar zijn karakter maakte hem nog aantrekkelijker. Hij was een droom die werkelijkheid werd. Ik had nog nooit iemand gezien of gevoeld die zo perfect is. Hij keek me recht in de ogen – hij wende zich niet af. Hij bleef naar met kijken wat er zou gebeuren. Hij wilde dat ik hem te neukte.

Dus gaf ik mezelf helemaal over aan mijn verlangen.
Ik was van plan om Mark hard te neuken.
En ik was van plan om hem de mijne te maken.

Ik streelde zijn hete kont en trok zijn te strakke ondergoed uit,
ik wilde Mark zijn gehele body zien en voelen.

Wat een fucking hete kont… Godverdomme.

Normaal bouw je het langzaam op en werk je tot een hoogtepunt toe. Maar door dat Mark zo fucking heet is, gingen bij me alle remmen los. Ik zette mijn tong bij zijn hete anus en ging hem rimmen.. Terwijl dit gebeurde hijgde Mark enorm.

“Oh mijn god,” ademde hij, “wat doe je met me ? Oh! Ja !”

Ik gaf geen antwoord. Ik streelde en likte zijn body en gaf hem elk genot
wat ik hem kon geven. Ik bracht hem in extase, Opnieuw en opnieuw.

Mark bleef maar hijgen en kreunen en smeekte om meer. Elke keer als ik hem hoorde kreunen moedigde mij dat aan om er mee door te gaan met rimmen. Terwijl ik hem daar zo aan het rimmen was, was hij helemaal alleen van mij. Hij lag daar hulpeloos aan mij over geleverd en dat wist hij.

En elke keer, kikt hij me aan met die geile blik van…

” Neuk me, Jim. Ik wil het.”

Ik draaide hem om, en bracht mijn lul naar zijn gat.

Ik plaatste hem tegen zijn anus aan en wou hem voorzichtig naar binnen drukken. Maar Mark wilde lekker hard door me genomen worden. En dat is de manier waarop het zou moeten gaan gebeuren.

Mark smeekte van neuk me harder. Ik wil het. Mijn lul zat tot aan mijn ballen helemaal in hem tot aan zijn billen.

“Oh mijn God, wat voelt dit lekker ! ga door ! Alsjeblieft! ”

Ik ben helemaal in je met mijn lul, Fluisterde ik: “Oké. Ik wil je.”

Na een paar tellen begon ik met stoten.

“Oh god, Oh ja neuk me. Alsjeblieft,” zei hij. Dus ik deed het, hijet was warm, zijn huid voelde ik koken onder me. Hij was zo “fucking hot” overal waar ik hem aanraakte. Ik stond in brand! Waar mijn lul zijn anus bijna verliet voelde zo lekker warm aan. Oh mijn god, het voelde zo goed. Dit was niet alleen mooi – dit was fucking geweldig.

“Draai me om, alsjeblieft,” smeekte hij. Dus ik deed het.

En daar was hij weer – de mooiste jongen van de hele wereld. En hij was mijn bezit op dat moment. Hij opende zijn mond en zoende mij. Hij genoot helemaal terwijl ik hem neukte. En elke keer als hij raakte ik er nog meer opgewonden van. We wisten beide dat het niet lang meer ging duren voor wij beide klaar kwamen.

Deze jongen had iets wat ik nog nooit bij andere jongens had gevoeld.

Hij gaf je het gevoel alsof ik de heetste man ter wereld ben. Op dat moment ging al mijn angst weg, omdat ik bang was dat ik niet goed genoeg zou zijn. Al die onzin is
door Mark weg gegaan uit mijn gedachten.

En deze was gebracht door de: heetste, liefste, grappigste en warmste man ter wereld … dat is voor mij belangrijker dan seks. Het is een verlangen waar ik heel lang naar heb uitgekeken. En Mark had bij mij de juiste snaar geraakt op dat moment. Ik zag het in zijn ogen. En hij keek recht in mijn ogen.

Hij zag hoeveel ik naar hem verlangde.

We waren beiden op het punt aangekomen dat wij bijna klaar kwamen.

Waar op Mark me omdraaide op mijn rug, zodat hij kon zien wie hem neukte.
was.

Als je jezelf ooit hebt afgevraagd hoe je iemand kunt “neuken” terwijl jij op je rug ligt,
dan moet je dat Mark vragen. Hij was mij aan het berijden, hij had nu de controle over me. Holy Fuck, wat was dit lekker.

Hij deed dit wat alleen jongens kunnen doen. Hij leunde achterover en neukte
zichzelf op mijn lul. Het was ongelooflijk. Niemand had dit ooit gedaan met mij.

“Oh fuck, Mark. Oh mijn God. Ik ga in je klaarkomen als je niet stopt. ”

We wisten allebei dat hij niet van plan was om te stoppen. Hij was meedogenloos. Er was geen alternatief. Hij had me precies waar hij me wilde. En ik realiseerde me dat hij dit wilde, mijn lul berijden met zijn strak kontje. Vanaf het begin, dat ik hem had ontmoet werd ik al opgejaagd door deze verdomde geile sexy bink. En hij stond op
het punt mij te doen klaar komen. Wat een hete geile jongen was dit.

Wat er ook gebeurde we waren niet te stoppen.

We waren beide vochtig van het zweet en de zweetdruppels liepen over ons hele body. De hele kamer rook naar seks. Echt, echt hete sex.

Ik neukte hem echt, echt goed.

“AUW !, AUW !” schreeuwde Mark. Hij bereed mij zo hard dat het bijna pijn deed. Maar het kon me niet schelen, mijn lichaam was zo geil en opgewonden. Plotseling pakte ik zijn hete lekkere kontje vast en trok hem naar beneden op mijn harde kloppende lul. Dat is alles wat nodig was.

Die zachte warme billen had ik met mijn beide handen vast. Een onbeschrijfelijk lekker gevoel ging door me heen. Ik greep hem vast bij zijn beide heupen: ik stond op het punt om hem volledig te vullen. Ik gaf de laatste keer nog een paar flinke harde stoten, ik wist dat het niet lang meer ging duren dat ik klaar kwam.

“Oh” Mark, ik ga spuiten…

“Oh, FUCK man !” Schreeuwde ik.

Daarna maakte ik een geluid waarvan ik wist niet wist dat ik die kon maken.

Schot na schot sppot ik mijn warme lading witte Sperma uit mijn lul diep in zijn
heet kontje. Ik spoot maar door, er kwam gewoon geen einde aan. Mijn lul zat lekker strak in dat hete kontje van Mark. Hij was fucking hot ! Ik was helemaal in extase en kreunde bij elke straal sperma die ik diep in zijn lekkere kontje spoot.

Even later schoot hij over mijn borstkas en schreeuwde mijn naam. Een deel ervan
Likte ik op met mijn tong en ik proefde het. Mmmmmmmmm, Mark. Fucking lekker man jou heerlijk zaad, ik zou er wel liters van willen drinken.

Ik trok hem dicht tegen me aan en viel in slaap in Mark zijn armen die nacht.

Helaas moesten wij beide de volgende ochtend al weer vroeg op – zoals het altijd gaat. Het is niet altijd een perfecte happy end – zelfs wanneer het bedoeld is. Maar ik heb geleerd na verloop van tijd dat wanneer je die momenten met jongens als Mark, dat het momenten zijn dat het voelt als de hemel op aarde.

Mark en ik neuken elkaar nog steeds. Het gebeurt helaas niet zo vaak als ik zou willen. Maar het gebeurt, en misschien een dag zal het meer gebeuren.

Maar het moment dat dit hele verhaal gebeurde:
kreeg ik de heetste jongen ter wereld in bed om te neuken.

En ik ben nog steeds hopeloos verliefd op hem.

Veel xxxjes, Jim