MARINE – 5

Ingezonden door: Sandra Antillen

Langzaam aan en kootje voor kootje. Dit versterkte het geile gevoel nog eens. Toen zijn vinger diep in mijn kont zat begon Beau hem langzaam in mij te bewegen. Ik werd nu lekker geneukt en heerlijk in mijn kont gevingerd. Hij rekte me nu als het ware lekker op. IK had nog nooit een vinger diep in mijn kont gevoeld, maar nu ik het ervoer was het geweldig lekker. Steeds wilder en heviger ging Beau tekeer. We waren nu beiden bijna op het punt om samen klaar te komen.

Een minuut later merkte ik aan het schokken van onze lijven en het zware ademhalen dat het nu bijna zover was. Brommend, kreunend en hijgend kwamen we beiden tot een hoogtepunt en diep in mij voelde ik de vele stromen heet zaad diep en ver in me spuiten. Wat was ik blij dat Jenny en ik beiden aan de pil waren, anders waren we deze avond vast en zeker zwanger geneukt.

We bleven even een tijdje stil liggen om weer op adem te komen. De pik van Beau werd langzaam aan weer wat slapper en glipte uit mijn kutje.

Ook Jenny en Charly lagen samen op de bank wat na te genieten.

We namen alle vier een lekker sigaretje en genoten wat van de stilte en elkaars aanblik.

Het zaad drupte nu langs mijn benen naar beneden. IK wilde net voorstellen dat het nu tijd was om te gaan slapen en dat de jongens naar huis konden gaan, toen Charly naast mij op de bank kwam zitten en Beau naast Jenny.

Jenny nam Beau direct in haar armen en vroeg hem of hij met haar naar haar huis wilde gaan even verderop in de straat. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. En zo waren Charly en ik even later helemaal samen in mijn huis.

“Zullen we gaan douchen?”, vroeg ik hem zacht? Charly vond het een goed voorstel. We grabbelden onze kleren bijeen en ik nam hem bij de hand mee naar boven. Spiernaakt gingen we de badkamer in gingen tegelijkertijd de douchecabine in. Vreemd om nu naakt met de andere Antilliaan onder de douche te staan. Het warme water stroomde nu over onze bezwete lichamen en we zeepten elkaar kalm in. Toen Charly bij mijn gevoelige plekjes was aanbeland deed hij extra voorzichtig. Mijn borsten werden heerlijk met water en doucheschuim gemasseerd. Ik voelde dat mijn tepels gelijk weer reageerden. Daarna werd mijn poes ingezeept. Het voelde zo heerlijk zo teder deed deze jonge vent dit. Ondertussen poetste ik zijn half slappe staaf weer op, zodat deze even later weer fier overeind stond. Wat hadden deze jongens toch een ongelooflijk hoog libido. Charly ging achter me staan met zijn lid tegen mijn kont aan. Met zijn handen ging hij door mijn borsten te kneden. Ik genoot met volle teugen, maar voelde nu ook de vermoeidheid toeslaan. Ik wilde me daarom afdrogen en snel naar bed gaan. Ik was echt bekaf.

We droogden elkaar dus goed af en tien minuten later lagen we beiden poedelnaakt tussen de zachte lakens. Dit was een rare ervaring voor mij. Nog nooit was ik vreemd gegaan en nu lag ik met een wildvreemde knul spiernaakt in het bed dat ik normaal met mijn man deelde.

Omdat ik wilde gaan slapen draaide ik me op mijn buik en sloot mijn ogen. Charly’s handen streelden zacht over mijn rug en kont. Hij deed dit met zoveel gevoel en tederheid dat het me weer opwond. Even later duwde hij zijn vinger in mijn kont en weer voelde ik die vreemde trilling door mijn onderbuik gaan. Omdat hij merkte hoe fijn ik dit vond duwde hij er nog een vinger bij in en neukte zo als het ware mijn kontje. In het begin was het best wel even pijnlijk, maar na een minuut ging dat over in een opwindend gevoel dat ik nog nooit eerder had meegemaakt. Ik merkte nu dat ik langzamerhand werd opgerekt. Waar zou dit nu naartoe leiden? Ik merkte dat Charly steeds enthousiaster werd, maar kon ik hier wel mee doorgaan? Met zijn vrije hand had Charly het laatje van mijn nachtkastje geopend en vond daar een flacon glijmiddel. Ineens voelde ik een erg koude straal op mijn anus belanden en zo wreef Beau me goed in, zodat zijn vingers nu met het grootste gemak in en uit me gleden. Ik wilde nu beslist meer, want door zijn kundige vingers was ik inmiddels niet meer te houden.

Hij commandeerde me op mijn knieën te gaan liggen en mijn billen uiteen te houden met mijn handen. Mijn hoofd rustte op de matras en mijn kontje stak nu uitnodigend omhoog.

Ik voelde hoe Beau zijn staaf tegen mijn sluitspier duwde. Dit was wel even iets anders dan zijn vingers. Zijn dikke eikel wilde eigenlijk maar niet naar binnen en daarom spoot hij er nog wat extra glijmiddel op. Ook deed hij glijmiddel op zijn harde zwarte paal. Wat een heerlijk gezicht was dit zeg, alleen vroeg ik me wel af of dit nog een vervolg zou krijgen. Weer ging hij achter mij op zijn knieën zitten en weer duwde hij stevig tegen mijn sluitspier. Ineens gleed zijn dikke paarse eikel in mijn kontje. Ik kreunde dierlijk toen ik de pijn voelde. Dit was niet normaal meer zeg. Toen ik even later aan het gevoel gewend was en mijn heupen wat op en neer bewoog gleed zijn lid steeds dieper in mijn kont. Na enig doorduwen merkte ik ineens dat hij het hele apparaat in me had geduwd, want zijn ballen sloegen tegen mijn billen aan. Hij ging nu lekker langzaam en met passie helemaal diep in en uit me. Ohhh, dit was echt niet te geloven welk een extatisch gevoel dit gaf. Charly voelde zich heer en meester over mij, wat ook wel enigszins zo was, want hij zei: ”Nu gaan we lekker het laatste honk bereiken schatje.” Hij pompte langzaam aan sneller en nog dieper in en uit me zodat ik nu zalig in mijn reet werd genaaid. Ik moest ineens aan Jenny denken of die dit nu ook meemaakte. Ik moest niet vergeten haar morgenmiddag even te bellen om te horen hoe zij het had gehad. Ik werd nu heerlijk in een hoog tempo en lekker ruig door die zwarte pik in mijn reet geneukt en ik genoot met volle teugen. Wessel moest eens weten wat hij miste. Het was zo lekker dat ik nu Charly luid aanmoedigde met allerlei geile opwindende kreetjes. Na een vaginaal orgasme was nu het anaal orgasme aan de beurt. Onze lichamen waren inmiddels alweer zo verhit dat het zweet over onze lijven stroomde. Wild neukte Charly me nu anaal en niets kon hem nu meer tegenhouden. Met zijn handen wreef hij nu via mijn voorkant over mijn klitje dat helemaal schraal en gevoelig was door het vele ruwe vingerwerk van vanavond. Ik lag nu te schokken en te rillen onder Charly die mij nu volledig in zijn macht had. Ik moest me nu helemaal laten gaan en me overgeven. Even later kermde hij luid en gromde: “Ahhhh ik kom lekker schatje, diep in je kont..mmmmmmm”.

Ik voelde zijn hete sperma diep in mijn darm spuiten en ook ik gilde door het heerlijke orgasme dat ik nu bereikt had. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Even later trok Charly zich uit me terug en rolde naast mij op het bed. Ik ging lekker op mijn buik liggen en ik voelde hoe de sperma nu uit mijn kont droop. Dus dit was nu eens echt lekkere ruige seks. En dat met een vent van amper 16 jaar.

Even later gleed ik mijn bed uit en stapte weer onder de douche. Ik wilde vannacht lekker schoon slapen. Toen ik gedoucht had zei ik tegen Charly dat het nu echt tijd werd om te verdwijnen. De buren mochten absoluut van niets weten en dus moest hij in de duistere zwoele nacht verdwijnen. Even later lag ik doodmoe maar zeer voldaan alleen in mijn grote bed en viel onmiddellijk in een comateuze slaap.

Auteur
sandra antillen
E-mail
sandraantillen@hotmail.com