MARINE – 4

Ingezonden door: Sandra Antillen

“Ohhh, die vermaakt zich heus wel even met Beau en Charly hoor”, was Ronalds antwoord. Dat hij gelijk had bleek even later wel toen Jenny met de beide Antillianen binnen kwam. Ze werd net als mij enige tijd geleden tussen de beide jongens ingesloten . Ronald liet er geen gras over groeien en liet zijn handen over mijn borsten gaan. Ik wilde hem tegen houden, maar het bleek dat hij verbazingwekkend sterk was en dus duwde hij mijn hand waarmee ik hem afweerde stevig op mijn rug. Met zijn andere hand wreef hij stevig over mijn andere borst en kneep er zacht in. Ik zag dat Jenny dit ook had gezien, maar zij lachte er alleen maar wat om. Blijkbaar was het voor haar geen probleem dat we even van partner waren geruild. De Antillianen deden nu alweer hun uiterste best om het Jenny naar de zin te maken.

Ik liet Ronald nu ook maar weer wat meer zijn gang gaan en voor ik er erg in had voelde ik zijn hand onder mijn jurkje aan de voorkant, deed de zachte stof van mijn kleine stringetje opzij en duwde twee vingers in mijn nog steeds drijfnatte doosje. OOhhhhh wat voelde dit toch zalig zeg. Deze jongens wisten alle drie wel van wanten moest ik concluderen. Omdat ik even later Ronald over zijn kruis wreef was dat voor hem het signaal om er nog een vinger bij te duwen. Ik voelde nu hoe hij drie vingers in mijn poesje had en met zijn duim over mijn klitje wreef. Dit was zo’n heerlijk gevoel. Dit had zelfs mijn man Wessel nog nooit bij mij gepresteerd. Ik kronkelde in zijn armen en genoot volop van deze geile bink.

Het was maar goed dat we flink wat wijn op hadden anders was het never nooit zover gekomen. Toen ik even later klaar was gevingerd door Ronald stelde ik voor dat we nog even buiten gingen zitten, vanwege de warmte die er binnen heerste. Het zweet liep me over mijn rug. Jenny en de twee andere jongens gingen ook mee naar buiten.

We namen nog een laatste drankje en zeiden toen tegen de jongens dat we nodig naar huis moesten. Beteuterd keken ze ons aan, maar wij stonden direct op. Gingen binnen snel afrekenen en liepen terug naar het grote plein om een taxi te zoeken. Giechelend als een stel bakvissen kwamen we even later op het plein aan. “Zo, die hebben we mooi even geloosd”, was Jenny’s uitspraak en ik kon niet anders dan het met haar eens zijn.

Twee minuten later ploften we doodmoe op de achterbank van een taxi neer en gaven de straat op die twee straten van de onze verwijderd was.

We werden er vlot naartoe geloosd en even later liepen we door de steeg weer naar mijn huis. Ik had Jenny nog even meegevraagd, want we wilden de avond nog wel even samen doornemen natuurlijk. Ik zei Jenny dat ze wel even op een ligbed in de tuin kon gaan liggen als ze het maar zachtjes deed. Ik haalde de sleutel weer onder de container vandaan en ging nog twee glazen rosé ophalen. We proostten op de geslaagde avond en giechelden daarbij vreselijk. Plotseling klonk er een piep van Jenny haar mobieltje ten teken dat er een bericht binnenkwam. Jenny opende het SMS programma en zag dat er een bericht van Beau was.

Hey lieverd. Lig je al in bed? Wij nog niet. We willen graag even langskomen voor een afzakkertje. Dikke kusssss Beau.

We zaten een tijdje wat verbaasd naar het toestel te kijken. Hoe kon dit nou. Hoe kon die knul nou aan Jenny haar nummer komen? Ineens herinnerde ik me dat Beau vanavond het mobieltje van Jenny had geleend. Met dat toestel had hij natuurlijk snel zichzelf even gebeld, zodat hij haar nummer had. “Wat doen we nu?”, was uiteindelijk Jenny haar reactie.

Na een tijdje lang nadenken zei ik: “Nou, laat ze maar even langskomen dan, want die raken we anders toch niet meer kwijt”.

“Weet je dit wel zeker?”, vroeg Jenny? “Ja joh, doe nou maar. We gaan nog even gezellig een kwartiertje met hen kletsen en dan ga jij naar huis en ik naar binnen. De jongens taaien dan vanzelf wel af.

Jenny pakte haar mobiel, toetste de straat in waar wij daarstraks waren uitgestapt en schreef erbij dat we hen daar over tien minuten zouden ontmoeten.

Ik deed de huisdeur weer op slot, gooide de sleutel weer onder de container en op onze hoge hakken stuiterden wij weer naar de straat verderop.

We gingen een beetje achteraf staan, anders viel het wel erg op. Even later zagen wij de twee Antillianen op de fiets aankomen. Ik floot zacht om de jongens hun aandacht wat te trekken. Ze stopten onmiddellijk en begonnen gelijk al luidop te praten. We fluisterden dat ze heel stil moesten zijn, want we wilden beslist niet opvallen> Het moest stiekem gebeuren. Ze zetten hun fiets op slot en met zijn vieren liepen we zo zacht mogelijk weer naar ons huis. De jongens hadden hun arm om onze middel geslagen. Toen we in de donkere steeg bij mijn huis waren aangekomen, gingen ze gelijk met ons zoenen. Ik voelde hoe Beau zijn stevige tong diep in mijn mond duwde en ik beantwoordde die enthousiast. Ook Jenny stond met Charly te tongen. Het bleek dat Ronald naar bed was gegaan, want die moest de volgende dag alweer vroeg voetballen. Even later stapten we via de tuindeur in onze beschutte tuin en we ploften op de beide stretchbedden neer. We moesten wel wat giechelen, maar ik zei wel dat we heel stil moesten zijn, want ik wilde absoluut niet dat de buren ook maar iets zouden merken van onze escapades. Beau en ik lagen op het ene bedje en Jenny en Charly bezetten het andere. Al snel had Beau mijn rokje helemaal opgeschoven en lagen we innig te vrijen op het stretchbedje. Lekker zo’n heerlijk geile vent dicht bij je. Maar hij was nog maar 16 jaar. Het kon me niets meer schelen. En ik liet me heerlijk door deze gespierde stud verwennen. Zijn handen hadden al snel mijn borsten gevonden. Heel geroutineerd deed hij de bandjes naar beneden en even later zat ik met een spiernaakt bovenlijf naast hem op het bed. Hij nam een van mijn tepels in zijn mond en de andere wreef hij stevig tussen duim en wijsvinger. Ook zag ik dat Jenny naakt naast Charly lag. Mijn tepels waren in een mum van tijd heel hard door de opgewonden toestand waarin ik me verkeerde. Beau vingerde me nu heel diep met drie vingers. Hij likte me heerlijk aan mijn klitje. Plotseling besefte ik dat dit zo niet kon. De buren zouden alles kunnen zien wanneer ze het wilden. Ik fatsoeneerde mijn slip en jurkje weer wat en zei: “Jongens, we gaan naar binnen hoor. De buren kunnen ons zo zien en horen en wanneer dat gebeurt is het gedaan met mijn huwelijk”.

We zetten de stretchbedjes weer recht, visten de sleutel weer onder de container vandaan en togen naar binnen. De gordijnen had ik gelukkig al eerder op de avond dicht gedaan. Ik deed twee kleine schemerlampjes aan en plofte met Beau op de bank neer. Jenny en Charly namen de andere bank.

Nu we wisten dat niemand ons meer zou kunnen zien of horen gingen de remmen los. In no-time lagen we alle vier poedelnaakt op de banken. De beide knullen zagen er fantastisch uit. Ik bekeek Beau zijn pik eens even goed en schatte hem toch zeker op 23 centimeter. Die van Charly deed er niet voor onder. Ik had nog nooit zo’n dikke pik in me gehad. Voor Wessel had ik wel enkele vriendjes gehad maar dat was toen nooit tot seks gekomen. Met Wessel was dat anders, maar die had een hele kleine piemel. Ik was dus benieuwd waar seks met Beau op uit zou draaien.

Ik pakte zijn lekkere dikke lul beet en trok hem langzaam en met gevoel. Beau begon me gelijk weer te likken en even later lagen we in standje 69 op de bank. God wat kon hij toch zalig likken zeg. Mijn klitje werd op en top verwend door zijn tong. Ik nam zijn dikke pik in mijn mond en al gauw voelde ik hem diep achter in mijn keel. Ik had wel eens gelezen dat wanneer je een pik in je keel voelt je stevig moest slikken. Toen ik dat een paar keer had gedaan, merkte ik dat de neiging tot kokhalzen was verdwenen en dat hij nog verder mijn keel in kon. Ik voelde nu bijna zijn ballen, zover zat hij in mijn mond. Met mijn tong kon ik nog net over zijn ballen likken. Ik merkte aan het gehijg en gekreun dat Beau dit heerlijk vond.

Even later fluisterde hij dreigend in mijn oor: “Nu ga je lekker klaar voor me liggen en spreid je je benen zover je kunt. Daarna ga je me lief smeken om je lang en hard te neuken”.

Ik ging liggen en spreidde mijn benen maximaal. “Lieve schat van me.., steek je heerlijke pik eens lekker diep in mijn doosje en verwen me alsjeblieft heel erg lekker”.

Dit hoefde ik niet te herhalen, want twee tellen later hield Beau zijn eikel tegen mijn drijfnatte schaamlippen en duwde zijn apparaat langzaam maar zeker verder mijn warme grotje in. Het leek wel of er geen eind aan kwam en ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder aanduwen.

Dit was niet normaal meer zeg. Wat een geweldig gevoel gaf dit. Zoiets had ik echt nog nooit eerder meegemaakt. Beau pakte me bij mijn lekkere volle billen beet en voerde langzaam aan het tempo wat op. Als een geoliede machine gingen we nu op de bank tekeer, waarbij we beiden oerkreten uitstootten. Ook Jenny en Charly lagen nu wild te naaien. Jenny gilde het bijna uit zo lekker genoot zij van haar partner. Ik merkte ineens dat ik bijna klaar kwam onder Beau en dus stopte hij even. Ik moest me omdraaien, zodat mijn onderarmen op de bank rustten en mijn knieën op de grond. Weer kwam die harde staaf met gemak in mijn poes. Ik was nu zo nat dat ik niet eens meer merkte hoe dik zijn paal was. Ik was werkelijk drijfnat. Plotseling voelde ik dat hij nu ook een vinger in mijn kontgaatje stak.

Auteur
sandra antillen
E-mail
sandraantillen@hotmail.com