Het balkonverhaal is inmiddels bekend, maar het dakterras hadden jullie nog tegoed.
Het dakterras is lekker ruim en van alle gemakken voorzien.
Het is er heerlijk toeven.
Vaak gaan we er in de ochtend al even een uurtje liggen. Lekker helemaal naakt, want dat is het prettigste en in de ochtend is het rondom ons ook altijd erg rustig.
In de middag is dat anders. Dan zitten er rondom best wel veel mensen op hun balkon.
En juist daar is het ons om te doen.
Wij houden er van om ‘betrapt’ te worden.
Vaak gaan we dan wat paraderen en turen achter onze zonnebrillen de omgeving af of we aandacht hebben.
Dat op zich is al leuk en opwindend. Kijk daar linksboven, die man zit echt te loeren en kijk daar zij daar aan de overkant hebben ons ook in de gaten. Zullen we ons even gaan insmeren met zonnebrand, vinden ze vast leuk.
We pakken de zonnespray en gaan elkaar uitgebreid insmeren.
Uiteraard lekker erotisch en van achter de zonnebrillen kijken naar de recreaties.
Dat is echt leuk. Vooral als er maar 1 kijkt en de ander bijv. zit te lezen en dan telkens kijkt of de lezer hem of haar niet betrapt op gluren.
Maar vandaag dus best druk en dan is het echt geil om je lekker te laten gaan.
Zo krijgen na m’n rug en borstkas m’n billen een speciale behandeling en komen ook de gladgeschoren ballen aan de beurt. Die hangen tijd lekker uit met dat warme weer.
Tegelijkertijd masseer ik haar billen en kussen we elkaar.
Langzaam maar zekert begint er ook wat o te zwellen.
Dan pakken we een ligbedje en schuiven dat naar de rand van het dakterras en stap ik er muet 1 been overheen en steun met m’n armen op het muurtje dat rondom het dakterras staat.
M’n lief gaat lekker op haar rug op het bedje liggen met haar hoofd tussen m’n benen en begint aan m’n vallen te likken en m’n gezwollen genotsstaaf te masseren.
Ik kijk over de rand naar de kijkers aan de overkant, die alleen maar kunnen vermoeden wat er nu gebeurt. Maar vanaf de zijkant en achterkant ziet het er natuurlijk anders uit. Die zien wel wst er gebeurt. En dan is het extra geil om elkaar te vertellen hoe de reacties zijn.
Ik kijkuit op het terrasje waar we altijd aan het einde van de dag een drankje drinken.
De leuke eigenaresse ziet me staan, zwaait en maakt een vragend gebaar. Ik steek m’n duim omhoog en ze begint te lachen en met haar hoofd te schudden.
Ik heb haar namelijk vertelt dat we dagelijks sex hebben op het dakterras ten overstaan van meerdere toeschouwers.
En als ze het leuk vind mag ze het ook vertellen tegen klanten. Dat is ook zo leuk. Vooral als je dan later bij die mensen aanschuift op het terras. Ze weten het, hebben ‘stiekem’ gekeken, maar durven niets te zeggen.
Maar wat eigenlijk nooit gebeurt, gebeurde vandaag wel. Het altijd mensen op gepaste afstand die ons kunnen zien en weten we ook precies wie er kijken.
Nu keek ik even naar links omdat ik iets meende te horen. En jawel hoor, ik zag nog net iemand wegduiken op nog geen 10 meter afstand op een naastliggend dakterras.
Hij of zij moet gekeken hoe ik werd gepijpt. M’n lief heeft niets gemerkt en ik doe alsof.
Maar vond dit echt een uitdaging. Ik vraag haar mijn positie in te nemen en schuif het bedje opzij.
Ga naast haar staan en streek haar rug en haar billen en druk twee vingers in haar inmiddels drijfnatte kutje. Toucheer met m’n natte vingers haar sterretje, waarop ze heftig reageert. En als ze eenmaal zo geil is interesseert haar helemaal niets meer wie of wat er kijkt en gaat ze los. Ik ga achter haar staan en druk m’n tampeloeres bij haar naar binnen. Opnieuw zien we de eigenaresse van het terrasje kijken en glimlachen. Ik kijk opnieuw naar links en zie daar een vrouw staan. Ze was waarschijnlijk even wat was op gaan hangen en zag ons bezig en was daarvoor even weggedoken, maar te nieuwsgierig om niet nog eens een glimp proberen op te vangen.
Ik keek haar recht in haar gezicht en neukte flink door. M’n lief had nog niets in de gaten, want die was al 2x klaargekomen en stond helemaal te shaken.
De vrouw stond als versteend en wilde misschien wel weer wegduiken maar kom het niet.
Ik zeg tegen m’n lief, kijk eens naast je en zij ziet de vrouw ook. Even schrikt ze, maar zoals gezegd, als ze zo geil is maakt het haar niets meer uit. Ze wenkt de vrouw om dichterbij te komen. Die twijfelt eerst, maar komt toch dichterbij. Ik vraag haar wat de bedoeling is, want dit was weer iets nieuws. (Ben je beiden midden 50). Maar bleef wel door neuken.
M’n lief vroeg of ze Nederlands, Engels of Duits sprak. Ze kwam van België zei ze en vroeg wat de bedoeling was.
Ga achter m’n mannetje staan pak z’n tampeloeres en laat ‘m z’n zaad over m’n rug spuiten. Wil je dat doen. Dan gaan we zo wat drinken.
Ze gaat inderdaad achter me staan en ik trek me terug uit haar natte kutje en slechts een paar bewegingen waren voldoende om echt heftig klaar te komen. M’n lief d’r hele rug lag vol mrt slierten zaad en de Belgische dame masseerde door tot de laatste druppel eruit was.
We keken eens rond om ons heen en zagen dat we inmiddels behoorlijk wat toeschouwers hadden. Nadat we onze gast hadden uitgelegd dat we dit bijna dagelijks doen kerk ze verbaasd en zei tegen m’n lief wat zal jij een gelukkig mens zijn.
Ik ga kijken ikpthen m’n man mer krijg om even ‘de was op te hangen’.
Goed plan zeiden we, maar nu eerst even wat drinken. Neem je mam ook mee.
Op het terras spraken we niet over hetgeen gebeurt was, maar aan de blijken van de eigenaresse en de blikken van z’n vrouw kon de man vermoeden dat er iets speelde waar hij geen vat op had.
We hebben nog een paar leuke dagen met ze gehad. Ze waren zeker tien jaar jonger en erg onder de indruk van ons actieve en vooral spannende sexleven. Het had hun ogen geopend en plannen om ook op deze wijze te gaan experimenteren. Ze vonden het wel spannend.