we zijn het jaar 2107. De aliens veroverden onze aarde 3 jaar geleden. Ze zijn sterker, veel groter en slimmer dam wij.. maar ze vinden ons als oorspronkelijke aardbewooners wel sympathiek. Daarom laten ze ons leven en delen ze hun nieuwe aarde met ons. Ze zien ons als hun huisdieren. Sommige mensen leven nog vrij, in kolonies. Enkele uitzonderingen leven nog in de stad, maar de meesten hebben zich teruggetrokken in de bossen. De steden worden veelal platgegooid en bebouwd door de aliens. WDe mens is nu het huisdier van de nieuwe dominante soort op aarde. En ze kweken ons, zodat we raszuiver blijven en mooi. Ze houwen zelfs stambomen bij! Ik ben nu een meisje. Ze vingen mij als tiener in de stad. Ik ben gewild voor het kweekprogramma van deze kweekerij. Mijn haar is lang en blond en mijn ogen zijn blauw. Ik ben nu ongeveer 17 jaar oud. ik leef al 2 jaar lang in wat lijkt op een grote rechthoekige visbak. ik heb een huisje met een bed van hout en ik krijg elke dag een bord met eten. Ik heb geen kleren. op 16-17jaar geef je blijkbaar het best je genen door. Dus dan beginnen ze hier met kweken. Vandaag kwamen ze me uit mijn hok halen. ze brachten me naar een witte ruimte waar ze mijn benen open sperden. ik wist niet wat er zou gaan gebeuren. ze gingen met een buisje in mij. waarschijnlijk was dat om te zien of ik vruchtbaar was op dit moment. daarna brachten ze me naar een andere witte ruimte. de wrongen mij om handen en knieen en bonden me vast aan de vloed. met een mechanisme werden mijn benen verder uit elkaar gehaald. plots ging de duer open en een man aan een touw kwam binnen. hij was serieus gespierd en had eveneens blauwe ogen en blond haar. hij was ouder als ik, maar zag er zeer fit uit! een alien wreef een glibberig goedje ver mijn schaamlipjes. De man werd naar mij begeleid en hij raakte me aan met zijn geslacht en wreef over mijn borsten. zijn penis groeide. ik was bang. Voor ik gevangen werd had ik nog nooit sex gehad, en het was ook mijn eerste keer hier in de kweekkamer. de man leek meer ervaring te hebben want zodra hij stijf was ging hij op zijn knieen achter me zitten en bracht hij het tipje van zijn penis aan mijn vagina. ik wou weg! ik wrong en wrong maar ik kon niet weg. Ik zat daar met mijn benen open en hij bracht zijn imense geslacht bij me naar binnen. Ik voelde hoe ik heelemaal werd opgevuld. Mijn lipjes spade enorm rond zijn geslacht. de man greep zeker maar zacht mijn huepen vast. ik vond het nog steeds onprettig!! het deed zelfs pijn! hij bewoog op en neer op en neer. na enkele snelle stoten voelde ik plots iets heel warms in me lopen. de man bewoog nog een keer en ging dan uit me uit. ik kon mijn benen niet sluiten dus vulde mijn buik met lucht. de man werd weggehaald en ik werd losgemaakt en terug naar mijn hok gebracht. nu is het de volgende dag. alweer zie ik een alien in een groen pak naar me toe komen. hij brzngt me terug naar dezelfde kamer als gisteren. weer bind hij me vast op handen en knieen met mijn benen open. tijd gaat voorbij en plots gaat weer de deur open. De man van gisteren is er terug, maar zijn geslacht is al gezwollen en vochtig. hij heeft waarschijnlijk nog maar net een andere dekking gedaan. wanneer hij mijn borsten betast en zijn geslacht over me heen laat gaan voel ik onverwacht een siddering door me heen gaan. raar maar waar… eigenlijk heb ik er wel zin in! ik open mijn benen iets meer en kantel mijn bekken naar hem. hij antwoord met een ‘hmm.’ ik zie de aliens iets mompelen tegen elkaar en naar me wijzen. De man brengt zijn penis bij me naar binnen. ik kreun. het is al veel leuker dan gisteren! snelle stoten volgen elkaar op. doordat ik mijn bekken naar hem kantelde gaat hij veel dieper! ik voel hem snael en diep in en uit me gluiden. ik kreun, en ook hij maakt brommende geluidjes. hij laat mijn heupen los en grijpt mijn twee op en neer schuddende borsten vast. hij leunt met zijn gespierde buik op mijn rug. een siddering gaat door me heen en ik voel dat mijn schaamlipjes samentrekken. hij blijft diep op en neer gaan. het maakt een geluid van vlees op vlees. bash bash bash. en mijn tepels schuren over zijn handen. hij komt klaar en spuit zijn zaad in me. meteen staat hij op en loopt hij de kamer uit. ik word losgmaakt en terug naar mijn hok gebracht.. waarschijnlijk zal ik nu wel snel een kind hebben…

Auteur
repelsteeltje