Robert had zin een beetje door stad te gaan lopen en naar mensen te kijken. Eigenlijk keek hij het liefst naar vrouwen.

En dan nog de speciale, sexy vrouwen die er meer werk van maakten om gezien te worden. Het was een rustige middag, hetweer was aangenaam. In de winkelstraten liepen links en recht mensen te slenteren en Robert liep rustig verder. Opeens werdzijn aandacht door een wel heel aantrekkelijk e vrouw getrokken. Ze zag er in zijn ogen prachtig uit. Ze liep voor hem uiten op gepaste afstand liep hij achter haar aan. Ze had bruin, blond lang krullend haar, een beetje een wild kapsel, met felrode strepen erdoor. Ze droeg strakke, zeer korte hotpants van zwartglanzend rubber. Je zag zo de vorm van haar billen inhet broekje. Aan de achterkant was het broekje zo kort dat je de huidplooi bij de overgang va haar bovenbenen en haar billenkon zien. Ze was mooi slank, ca 1.70 meter lang. Ze droeg aansluitende zwartglanzend e laarzen met hoge hakken, die tot overhaar knie reikten. Verder droeg ze een kort zwart lak jasje dat niet de bovenkant van de hotpants raakte. Hij vond het eenzeer fascinerend gezicht en bleef achter haar aan lopen. De zon scheen en deed het zwarte rubber mooi diep zwart glanzen.Robert dacht hoe het zou zijn om zijn handen op die mooie benen te leggen, ze naar boven te schuiven en zijn vingers in deovergang van benen en billen te leggen.

Opeens stopte ze voor een etalage. Robert liep nog even door en stopte toen ook. Ondertussen bleef hij naar haar kijken.Omdat de vrouw naar de etalage keek kon hij haar nu van opzij bekijken. Het uitzicht dat hij nu had deed zijn hart nogvlugger slaan.

Ze had haar ogen uitgebreid opgemaakt. Op haar oogleden had ze felle roze oogschaduw. Daarboven tot aan de wenkbrauwenlicht blauw. Boven de oogplooi een bruin lijntje, tussende twee kleuren in. Het roze had ze door laten lopen tot aan de haargrens. Op het ooglid een zwarte eyeliner die ook nog eenstukje schuin ophoog gericht doorliep opzij van haar ogen. Ook onder haar ogen had ze een zwarte lijntje aangebracht. Onderhaar ogen had ze ook een brede streep van een diepblauwe kleur aangebracht, met daaronder nog een stukje zilverkleur. Haarwimpers waren naar boven gekruld, mooi lang en vol voorzien van veel zwarte mascara. Op haar wangen zat een roze blos dieook tot aan de haargrens doorliep en samenvloeide met het roze van boven haar ogen. Robert vond het een opwindend gezicht.

Hij zag nu ook haar lippen. Die had ze hardroze gestift, met eromheen een donker paars lijntje waarmee extra de vorm vanhaar mond werd geaccentueerd.

Hij bedacht hoe het zou zijn om haar te kussen, om zijn tong tussen die sexy lippen te laten glijden, diep haar mond in.

Haar haren waren bij haar oren een beetje terug, waardoor je kon zien dat ze lange goudkleurige oorbellen droeg. In haarneus had ze een klein goud, glinsterend knopje. Robert kon nu verder zien wat ze aanhad. Onder het jasje droeg ze een kortzwartglanzend topje waarin de vorm van haar borsten was geaccentueerd door glanzende steentjes ter plaatse. Het topje was zolaag dat haar volle borsten er prachtig bovenuit welfden.

Om haar hals droef ze enkele goudkleurige kettingen waarvan er enkele tot op de welving van haar borsten reikte.

Het korte topje liet een stuk buik vrij. Robert zag dat de daaromheen ook een goudkleurig kettinkje droeg. Ook zag hijdat ze een goudkleurig ringetje in haar navel had. Alles wat hij zag was prachtig en beantwoordde aan zijn wildste dromen.

Nu keek ze zijn kant uit. Hij bleef nog even kijken om vooral niets te missen, en keek toen vlug in de etalage. Wat hijniet eerder had gezien zag hij nu. Hij stond voor een etalage vol met allerlei rubberen kleding en zeer gewaagde lingerie.Nu realiseerde hij zich dat zij ook stil was blijven staan voor de etalage. Hij merkte dat ze zijn kant uitliep en vlak bijhem stil bleef staan. Ze stond zo dicht bij dat hij haar heerlijke opwindende parfum rook. Voorzichtig keek hij nog maareens, ook van dichtbij zag ze er prachtig uit. Het viel hem op dat ze netjes, secuur was opgemaakt. Er zat geen veegje, oflijntje verkeerd, of slordig. Nu zo dicht bij hem stond wist hij zich toch niet zo goed raad.

Toch keek hij nog maar eens en het viel hem op dat het topje dat ze droeg en de zeer strakke hotpants zonder een plooi ofaftekening om haar prachtige lichaam sloot. Aan de voorkant in haar kruis zat het zo strak dat hij de vorm van haarschaamlippen zag. Zo te zien had ze haar kutlippen uit elkaar gedaan en de naad van het broekje ertussen getrokken waardooralles extra goed te zien was en aftekende. Het rubber was zo soepel dat het de vorm van alles helemaal volgde.

Hij begon spontaan opgewonden te worden en voelde zijn pik in zijn broek stijf worden waardoor er een bobbel in zijnbroek ontstond.Hij keek ondertussen weer naar de etalage en zag dat hij voor een etalagepop stond die een strak rubberen rokje droeg.

Weer kwam ze dichter bij en Robert merkte dat ze interesse had voor het rokje. Ook zag hij hoe haar ogen afdwaalden naarde bobbel in zijn broek. Opeens vroeg ze aan hem of hij het prijskaartje op het rokje kon zien. Dat kon hij wel en met eenbeetje een moeilijke stem noemde hij de prijs. Terwijl hij dat deed keek hij haar aan en zijn adem stokte toen hij haar inhaar sexy opwindende gezicht keek, terwijl zij hem vriendelijk vol belangstellin g aankeek.

Ze keek weer even naar het rokje en vroeg toen aan hem of hij het rokje leuk vond. Robert kreeg meer moed en zei dat hijhet heel leuk en opwindend vond wat ze nu droeg, maar dat hij het rokje ook heel leuk en opwindend vond.

Hardop, half vragend zei ze; “zal ik het kopen?”.

Robert antwoordde dat hij het ook wel leuk zou vinden haar in het rokje te zien. Wat hij niet had verwacht, ze vroeg ofhij dan mee de winkel in wilde gaan, dan kon hij kijken.

Dat liet hij zich niet nog een keer zeggen, en samen gingen ze naar binnen.

Nu zag Robert ook dat ze haar nagels zwart had gelakt, met erop goudkleurige figuurtje. Toen hij goed keek zag hij eenhartje, en ook een figuurtje in de vorm van een penis. Om al haar vingers zaten gouden ringen. Wat was dit een prachtigeopwindende vrouw die alles durfde.

Binnen vroeg ze aan de verkoopster, die ook kleding uit de eigen winkel droeg, maar dan toch lang niet zo opwindend alsvan deze vrouw, of dat ze het rokje kon passen.

Met het rokje in haar hand liep ze naar de paskamer. Robert wachtte stilzwijgend. Even later kwam ze weer tevoorschijn.Nu droeg ze het rokje, het jasje had ze uitgelaten. Robert zag haar nu terwijl de alleen de laarzen, het rokje en hetstrakke topje droeg. Ook haar blote schouders en nek waren prachtig.

Het rokje zat prachtig strak gespannen om haar kontje. Weer was Robert verbaasd dat ze zo precies alles deed was hij leuken opwindende vond.

Ze vroeg of hij het leuk vond staan. Dat kon hij alleen maar beamen. Toen wou ze weten of je goed de vorm van haar billenkon zien. Robert zei het prachtig te vinden.

In de winkel waren ook sex- speeltjes te koop. Omdat hij ondertussen begrepen had dat zij alles leuk en opwindend vondzoals hij, kreeg hij een opwindende inval. Hij zei dat er misschien nog iets aan ontbrak. Wat dan wilde ze weten. Robert hadondertussen een glanzend zwarte string ook van rubber met een ovaal open kruisje gevonden. Hij stelde voor dat aan te doenonder dat korte rokje, dat maakte alles nog veel spannender.

Robert haalde ook een paar zwarte geisha balletjes aan een koortje tevoorschijn. Hij stelde voor om die in haar kutje tedoen waardoor van binnen alles heerlijk zou worden. Dat vond ze wel een heel lekker idee, maar dan moest hij ze erin doen.De dag werd voor Robert mooier dan hij ooit had kunnen denken.

Ze gingen samen het pashokje in. Ze deed het slipje aan en liet haar schaamlippen prachtig zien door het open kruisje.

Robert was om de balletjes in haar kut te kunnen doen op zijn hurken gaan zitten.

Hij zat met zijn gezicht recht voor haar kut en zag dat ze die helemaal kaal had geschoren. Er was geen stoppeltje tezien. Weer was ze de meest opwindende vrouw die hij zich kon voorstellen. Hij zag haar schaamlippen glinsteren, ook haarliet het niet onberoerd. “Doe ze er maar in”, zei ze. Waar hij eerder aan had gedacht kon hij nu doen. Hij liet zijn handenvanaf de bovenkant van haar laarzen over haar bovenbenen glijden tot hij was aangekomen bij haar billen. Hij liet zijnvingers onder langs haar billen glijden en langs de rand van het slipje. Terwijl hij dat deed hoorde hij haar zachtjeskreunen. Toen streelde hij haar schaamlippen en duwde voorzichtig de balletjes naar binnen, waarbij zijn vinger ook deelsmee naar binnen gleed. Terwijl dat gebeurde hoorde hij haar kreunen. Omdat hij nog op zijn hurken zat was haar kut preciesvoor zijn mond. Opeens kwam ze daarmee zo dicht bij, dat ze haar kutlippen tegen zijn mond duwde. Dat was heerlijk. Dezevrouw die er zo prachtig, sexy uitzag, duwde haar kut tegen zijn mond. Direct begon hij haar met zijn tong te strelen. Zijntong gleed tussen haar schaamlippen door, draaide kringetjes om haar klitje, en gleed zover als het kon bij haar naarbinnen. Ondertussen kreunde ze van genot. Hij likte haar uitgebreid en streelde ondertussen haar bovenbenen en haar lekkerebillen. Robert hoorde hoe ze steeds meer begon te kreunen en voelde hoe ze haar kut over zijn tong bewoog. Het duurde danook niet lang dat ze heerlijk klaar kwam. Ze schokte van genot. Ze zei: “Dat wil ik straks nog een keer”. Daar was Roberthet helemaal mee eens.

Na even vonden ze dat ze toch de paskamer uitmoesten. Het rokje was maar net lang genoeg om haar billen te bedekken. “Datis lekker zo”, zei ze, “Wat een lekker idee en gevoel met die trillende balletjes in mijn kut met dat open slipje onder zo’nkort zwartglanzend rokje”.

“En je hebt er ook nog zo lekker aan gelikt.”

Robert zei dat hij het ook heel lekker vond. Ze moesten afrekenen. Robert stond erop dat hij dat deed. Hij mocht er ooknaar kijken.

Ze gingen de winkel uit en als vanzelf hielden ze elkaar met hun armen om hun rug vast.

Robert hield zijn hand op de bovenkant van haar bovenbeen. Terwijl ze liepen voelde hij haar bewegen onder het strakkerubber. Nu wilde Robert wel eens weten hoe ze heette. Ze heete Kim.

Robert stelde voor ergens iets te gaan drinken. Hij vond het prachtig met deze sexy vrouw in de stad.

Kim vroeg of hij vond dat ze er sexy uitzag. Hij kon alleen maar antwoorden dat hij vond dat ze er heel sexy uitzag. Kimzei dat ze dat zo graag wilde. Dat ze er gek op was, als daarom andere mensen naar haar keken.

Ze wilde weten of zijn pik hard werd als hij haar zo zag. Dat moest ze maar eens controleren. Ze stonden stil in eenportiek. Kim sloeg haar armen om zijn nek en begon hem uitgebreid te zoenen. Met haar sexy uitdagende mond half geopend,drukte ze haar lippen op de zijne. Hij liet zich ook niet onbetuigd en hield zijn mond ook half open. Direct vonden huntongen elkaar en draaiden heerlijk om elkaar. Opeens voelde Robert hoe ze haar tong ver in zijn mond stak, en zijn tong meelokte haar mond in terwijl ze er aan zoog. Ook voelde hij hoe ze met haar kut tegen zijn ondertussen al lang harde pik aanschuurde. Omdat de kutlippen niet bedekt waren door het broekje kon ze mooi met haar kutlippen om zijn pik schuren. Evenlater voelde hij haar hand zijn broek ingaan. Al gauw had zij zijn harde pik gevonden en voelde hij hoe zij die vastpakte enbegon te strelen. “Ben ik lekker om te neuken”, vroeg ze aan hem met een hese stem. Hij kreunde alleen maar als antwoord.

Het was een rustige plek waar ze waren, er waren niet direct mensen te zien. “Ik wil je lekkere pik zien”, zei ze.Ondertussen maakte ze zijn broek los. Toen ze zijn broek omlaag trok sprong zijn grote pik te voorschijn. Ze ging op haarhurken zitten en pakte hem meteen vol in haar mond. Robert zag hoe die prachtige vrouw met haar sexy roze mond en de lekkerestrakke rubber kleding aan, zijn pik in haar mond pakte. Ze begon direct eraan te zuigen en met haar tong te strelen.

Hij werd er helemaal opgewonden van.

“Je moet je zaad in mijn kut spuiten”, zei ze opeens. “Ik wil het erin hebben”. Ze wachtte niet langer. Ze tilde hetrokje een beetje omhoog en haalde de balletjes uit haar kut. “Doe het van achteren”, zei ze. Ze draaide zich om en Robertzag hoe ze haar kaalgeschoren kut door de opening in het slipje naar hem toestak.

Je kon haar kut met haar volle schaamlippen zo prachtig zien omlijst door het zwartglanzend e rubber.

Zonder verder na te denken stopte hij zijn pik door de opening in het slipje diep in haar lekkere natte kut. Hij voeldehoe die naar binnen gleed en hoe ze met haar kut aan hem begon te melken. Het was of ze hem vastpakte met haar kutspieren,zachtjes trok, liet glijden en dan weer opnieuw. Ondertussen volgde Robert het ritme en stootte diep in haar door. Tegelijkstreelde hij met zijn handen haar bovenbenen en haar genotsknopje dat nu wel heel erg was opgezwollen en ook door de openingin het rubberen slipje naar buiten stak. Al heel gauw voelde hij het genot compleet worden. Kim merkte het ook en zei dathij lekker diep in haar moest spuiten. Terwijl ze riep: “Spuit dan lekker in mijn natte kut”; kwam hij klaar zoals hij datlang niet had meegemaakt. Zijn zaad spoot diep in haar lekkere warme kut. Kim kreeg tegelijk een heftig orgasme waardoor zenog extra met haar kutspieren in zijn harde pik kneep. “Dat is lekker”, zei Kim. Nu heb ik je lekkere zaad in mijn kut.Robert trok zijn pik er weer uit. Kim zei dat ze hem wilde aflikken. Hij zag hoe ze hem met haar lekkere geile mond en haarlekkere tong likte en het laatste zaad uit zijn pik zoog.

“Nu moet je de balletjes weer terug doen, dan blijf ik super geil”, zei Kim. Robert stopte ze weer in haar kut.

Haar kut was kletsnat, ze gleden zo naar binnen en hij stak zijn wijsvingers ook nog maar eens lekker naar binnen enbewoog hem een paar keer op en neer door haar kutspleet. Hierdoor smeerde hij het sperma uit over haar schaamlippen en haarklitje. Net als het glanzende slipje glansde nu ook haar schaamlippen die prachtig door de opening in het slipje staken.

“Nou ben ik de geilste en lekkerste vrouw van de stad”, zei ze.

Ze kwamen bij een terras waar Robert voorstelde iets te drinken. Ze ging zonder tafel ertussen op een stoel tegenoverRobert zitten. Eerst deed ze haar benen over elkaar, waardoor Robert schitterend uitzicht had op haar mooie benen en dijen.Het rokje was zo kort dat haar benen helemaal tot aan haar billen waren te zien. “Zal ik eens iets geils doen”; zei Kim.Zonder het antwoord af te wachten deed ze haar benen van elkaar. Ze ging een beetje onderuit zitten waardoor Robert prachtiguitzicht kreeg op het open slipje en haar schaamlippen. Ondertussen haalde Kim een zwarte dildo uit haar tasje tevoorschijn. “Die heb ik altijd bij me”; zei ze. Zonder zich druk te maken om andere mensen op het terras, stopte ze de dildoin haar kut. Het was tevens een vibrator en ze zetten hem zachtjes aan. Zo zat ze daar tegenover Robert met haar benen eenstukje uit elkaar met de dildo in haar kut. En Robert had er volop uitzicht op.

Met deze vrouw kon hij nog fantastische avonturen beleven.

Terwijl hij nog zo kort geleden zo lekker in haar kut was klaargekomen en zij hem zo lekker nog had gelikt en aan zijnpik gezogen, was zijn pik ondertussen weer helemaal stijf geworden. Wat was dit een lekkere geile meid.

Terwijl ze hun glas leegdronken zat ze zichzelf met de dildo klaar te maken, en Robert kon het helemaal volgen en kon hethaast niet meer houden van geiligheid.

“Ga je direct weer lekker spuiten”; vroeg ze aan hem. “Ja”; kon hij maar net uitbrengen.

“Ik ga je heel lekker klaar maken en dan kijk ik hoe je sperma uit je pik spuit”; zei ze zacht tegen hem, terwijl zezachtjes kreunde en met haar tong uitdagend over haar felle lippen likte. “Je moet het op zijn gezicht richten, dan vang ikhet op met mijn tong”, zei ze, terwijl ze hem met een geile blik aankeek.

Nadat ze hun glazen hadden leeggedronken zei Robert: “Zullen we gaan verschrikkeli jk lekker neukmeisje?”. Met een geileblik keek Kim hem aan, borg haar dildo op in haar tasje, trok haar rokje een beetje recht en stond op. Het rokje was zo kortdat er niet veel aan viel te trekken, maar terwijl ze het deed wiegde ze verleidelijk met haar heupen en richtte daarbijhaar kontje naar Robert waardoor hij zo onder haar rokje haar billen kon zien en de zwartglanzend e rubberen string met hetopen kruisje waardoor Robert weer even zicht had op haar lekkere kutje.

“Ik wil jouw huis wel een zien”; stelde Robert voor. Dat vond Kim ook bijzonder leuk, ze had nog wel wat verrassingen inpetto. Samen liepen ze door een winkelstraat richting haar huis. Omdat ze er in haar sexy rubberen pakje zo sexy uitzag,kreeg Kim veel belangstellin g van het winkelende publiek, maar dat vonden ze alleen maar opwindend.

Robert merkte dat ook en het wond ook hem op dat juist hij, met deze opwindende vrouw die er precies zo uitzag als hijmaar had kunnen dromen, meeging.

Robert stelde aan Kim voor dat hij een stukje achter haar zou lopen. “Dan kan ik lekker naar je sexy kontje kijken enverzinnen wat ik er allemaal mee ga doen”, zei hij

Kim vond dat wel een opwindend idee. Ze liep voor hem uit en draaide daarbij een beetje extra met haar kontje. Omdat zeop hoge hakken liep stak ze daardoor automatisch haar kontje een stukje verder naar achteren. Het zag er prachtig uit. Het glanzende rubberen rokje zat mooi strak om haar billen die er prachtig in uit kwamen. Bij elke stap die ze zette bewogen haar billen in het rokje waardoor Robert er zeer gefascineerd naar moest kijken. Met die aansluitende glanzende zwarte laarzen die tot over haar knieën reikten, het rokje dat zo prachtig haar kontje liet uitkomen dat zo kort was dat je elk moment verwachte haar billen te kunnen zien.

Ook verder vond hij haar prachtig om te zien. Haar haren reikten tot tussen haar schouderblade n en waren van achteren ineen punt geknipt. Door de felle rode strengen die erdoor liepen was het niet zo’n gewoon kapsel, maar geheel in stijl met haar verdere sexy uiterlijk. Terwijl Robert zo achter Kim liep genoot hij van het prachtige uitzicht. Kim keek steedsachterom en zag aan de bobbel in zijn broek dat hij lekker opgewonden was.

Opeens ging Robert dichter achter Kim lopen. Ze voelde een hand achter over haar kontje strelen. Ze kon dat door het rokje heen prima voelen. De hand ging lager en gleed langzaam onder haar rokje. Daar gleed een vinger tussen haar billendoor over het streepje van de rubberen string die Kim droeg.

Al vlug had de hand het open kruisje bereikt en gleed de middenvinger van Robert het kutje van Kim in. Wat was ze lekker warm van binnen en wat was ze nat. Tegelijk streelde hij met zijn wijsvinger het klitje van Kim dat daardoor lekker begon opte zwellen.

Ondertussen liepen ze langzaam verder door de winkelstraat. Kim vond dat zeer opwindend met een vinger in haar kut eneen tegen haar klitje. Daarbij kwam ook nog de trilling van de geisha balletjes die ze ook nog steeds in haar kut had. Doorde beweging van het lopen voelde het heerlijk. “Als je zo doorgaat kom ik klaar”‘, fluisterde Kim bij Robert in zijn oor.”Dat is nou net de bedoeling”, antwoordde Robert. Even later hoorde Robert hoe ze zwaar begon te ademen. Ze ging stil staanen ze kwam zo op straat met kreunende geluiden en schokkende bewegingen klaar.

Ze maakte zich er helemaal niet druk om of andere mensen het konden zien.

“Wat heb jij geile idee√´n”, fluisterde ze Robert in het oor. “Wacht maar af wat er nog meer komt”, zei Robert terwijl hijde bobbel in zin broek tegen haar kontje duwde. Kim voelde het en kwispelde extra met haar kontje tegen de bobbel aan.

“Vind je mij lekker om te neuken?” vroeg ze aan hem. En “Vind je mij er zo lekker om te neuken uitzien”. Robert kon allesalleen maar bevestigen want ze was precies waar hij altijd al van had gedroomd.

Robert haalde zijn vinger weer uit haar kutje en ging weer een eindje achter haar lopen. Even later zag hij hoe Kim haarhand met de vingers omlaag achter op haar kontje legde. Het was een opwindend gezicht. Het strakke rubberen rokje dat haarbillen zo mooi liet uitkomen met daarop haar hand met aan alle vingers een gouden ring en de zwart gelakte nagels voorzienvan goudkleurige figuurtjes. Robert zag nu ook dat er aan haar pinknagel een piepklein hangertje was bevestigd dat nu mooioplaag bengelde. Hij zag hoe ze haar hand langzaam omlaag bewoog totdat ze de onderkant van haar rokje had bereikt. Toenliet ze haar hand van achteren tussen haar billen doorglijden richting het open kruisje van de rubberen stingslip die zedroeg. Even later kon Robert aan de beweging zien dat ze een vinger in haar kutje stak. Hij zag hoe ze die al lopende enkelemalen op en neer bewoog.

Dat was een geil gezicht. Een vrouw die voor je loopt en zich vingert terwijl achter haar lopend kunt toekijken. Zehaalde haar hand weer tevoorschijn en stak de betreffende vinger richting Robert zijn neus. Robert rook de geile sappen aanhaar vinger. Toen stopte ze de vinger in zijn mond, waardoor hij de lekkere sappen uit haar kut, van haar vinger kon likken.

Ze kwamen bij haar huis, het was op een bovenverdiepi ng, waardoor ze een trap op moesten. Robert wist hoe het moest, hijmoest eigenlijk voor Kim de trap oplopen. Kim gaf hem echter geen kans, waardoor hij achter haar aan de trap opliep. Hij hadeen geweldig uitzicht onder het korte, zwarte rubberen rokje op haar billen met daartussen alleen maar een rubberen lintjeen verder op het openkruisje waar haar kutje mooi uitstak. Hij kon het niet laten haar over haar bovenbenen te strelen eneen vinger door haar spleet te laten glijden. Kim ging stilstaan en stak nu haar kutje nog verder naar achter. Omdat hij eenpaar treden lager stond kon hij haar heerlijk van achteren langs haar kutlippen, door haar spleetje en over haargenotsknobbel likken. Die werd direct lekker hard en stak nog verder uit het slipje. Tegelijk stak hij een paar vingers zovan achterlangs in haar kut. Hij likte haar heftig en bewoog zijn vingers steeds vlugger op en neer. Het duurde niet lang ofKim kreeg zo halverwege de trap een orgasme.

Toen ze een beetje waren bijgekomen gingen naar de woning van Kim. Het appartement was smaakvol modern ingericht. Aan demuren hingen verschillende foto’s van Kim die alleen al de moeite van het bekijken waard waren. Het waren hoofdzakelijkbijna naakt foto’s waarbij de aandacht vooral op haar borsten, billen of haar kutje was gelegd. “Dat vind ik ook heerlijk omzo te poseren”, zei Kim. Robert antwoordde dat hij ook wel eens foto’s van haar wilde maken.

Robert stelde voor dat hij zich wat zou gaan opfrissen. Kim vond dat een goed idee. Ze spaken af dat Robert pas dehuiskamer weer zou inkomen als ze allebei voor een opwindende verrassing hadden gezorgd.

Robert kleedde zich in de badkamer uit en waste zich, waardoor hij weer helemaal fris was. In de sexartikelen winkel waarze eerder geweest waren had hij een spannende slip voor zichzelf gekocht, zonder dat Kim dat had gemerkt. Die zou hij nu eengaan aandoen. Het was een zwartglanzend e string met, aan de voorkant onder, twee extra openingen. Door een opening stakzijn nog steeds harde pik en door de andere openingen kwamen zijn ballen naar buiten.

Tevens waren er precies boven de plaats waar zijn pik door het slipje stak enkele rubberen ribbels aangebracht. Als eenring om zijn pik zat er een trilelement ingebouwd dat met een klein kastje aan de zijkant van het slipje te bedienen was.Robert vond het geheel een geil idee waarmee hij Kim wel verrassen kon. Zijn pik stond helemaal omhoog en klopte vangeiligheid,

Na even hoorde hij Kim in de huiskamer zeggen dat als hij zover was maar moest komen. Hij maakte de deur open en zorgdeervoor dat als eerste zijn stijve pik voor Kim in beeld kwam “Oh wat lekker”, hoorde hij haar zeggen. “Nu wil ik de rest vanje naakte lichaam zien'”. Hij ging verder naar binnen en zag Kim. Die had ook voor een verrassing gezorgd. Ze had een aantalglinsterende steentjes bij haar ogen en op haar voorhoofd aangebracht. Haar fantasievolle make-up op haar ogen en lippen hadze nog extra fel en glanzend gemaakt. In de kamer hing nu de geur van een heerlijke zwoele parfum.

Het lakjasje dat ze eerder droeg had ze nu niet meer aan. Het zwarte rubberen topje nog wel, maar daarvan had ze het deeldat haar borsten bedekte verwijderd. In het topje bleek een beugel bh ingebouwd te zijn, waardoor de onderkant van haarborsten mooi rond door het rubberen topje werd omsloten. Ze had prachtige stevige borsten die parmantig naar voren staken.Om haar tepels had ze een rubberen ring aangebracht die de tepels en tepelhof onbedekt liet. Aan de ring hingen zwartefranjes. Dat had Robert nog nooit gezien. Als ze bewoog deinden de franjes vrolijk mee.

Het rokje had ze uitgedaan. Ze droeg een andere zwarte rubberen string ook met een open kruisje. Dit open kruisje wasechter afgezet met een gouden biesje. Ze zat half liggend op de bank met haar benen wijd open gericht naar de kant waar hijbinnenkwam.

Ze was bezig met een vibrator haar kutje te verwennen. Het was een uitgebreide met een zijtakje dat in haar kontgaatjestak. Aan de bovenkant zat een tongetje dat haar klitje bewerkte. Op het moment dat Robert binnenkwam had ze de vibratordiep in haar kut en kontgaatje gestoken, waarbij ze hem lekker liet trillen.

Robert kwam langzaam naar haar toe genietend van het geile schouwspel. Hij nam de vibrator van haar over en ging haar kutermee bewerken. Kim pakte ondertussen zijn pik in haar handen en begon er lekker aan te trekken. Toen zei Robert dat hijzijn pik in haar kut wilde hebben. Hij wilde dat ze er bovenop ging zitten en hem lekker naar binnen liet glijden. Kim gingwijdbeens over hem zitten met zijn pik diep in haar kut.

Toen zette Robert het ingebouwde trilelement aan. Dat was een zalig gevoel. Zijn grote pik trilde lekker in haar kut. “Ikheb een levende vibrator in mijn kut”, zei Kim. Dat is een geil. Ze begon lekker op en neer te gaan met haar klitje tegen demeetrillende rubberen ribbels op het slipje van Robert. Ondertussen likte Robert tussen de franjes aan haar tieten, zoog hijaan haar tepels en kneedde haar borsten. Al na enkele ogenblikken kwam Kim met een luide schreeuw klaar.

Ze gingen zo nog even door waardoor ze direct weer een orgasme kreeg. Robert wilde het nog even bewaren en daarom ginghij weer uit haar. Nu kwam ze terwijl hij op zijn rug lag met haar kut precies boven zijn mond. Hij begon haar lekkerekutsappen op te likken en draaide met zijn tong rondjes om haar klitje. In deze houding kon hij zijn tong ook ver in haarkut steken wat een instemmend gekreun tot gevolg had.

Kim ging half liggend op de bank zitten en wilde zijn pik bij haar mond hebben. Ondertussen stak ze de driedeligevibrator weer in haar kut en kontgaatje en zette de trillingen weer lekker aan. Met haar lippen pakte ze de pik van Robertvast en schoof de voorhuid naar achteren. Ze likte hem over zijn eikel terwijl ze met haar handen zijn ballen streelde.Steeds zoog ze zijn pik tot in haar keel in haar mond en liet hem er dan weer, terwijl ze zijn eikel likte, een stukjeuitglijden.

Robert zag hoe zij pik bij deze geile vrouw in de lekkere mond van haar prachtig sexy opgemaakte gezicht verdween. Hijliet zich heerlijk verwennen tot ze voelde dat zijn pik nog verder verharde en op knappen stond. “Ik wil je pik zien spuiten”, zei ze. Maar haar handen begon ze lekker aan zijn pik te trekken terwijl ze hem over zijn eikel likte.

Toen hij kreunend begon te spuiten stak ze haar tong uit en richtte met haar handen zijn pik op haar mond. Ze vormde methaar tong een gootje waardoor ze zijn sperma in haar mond liet lopen. Omdat Robert zo geil was geworden bleef hij schokkendmaar doorspuiten en kreeg ze haar hele mond vol. Vol overgave slikte ze het zoveel mogelijk door.

Ze kon niet helemaal voorkomen dat er sperma uit haar mondhoeken over haar kin naar beneden op haar borsten drupte. Zewas er zo opgewonden van geworden dat ze geholpen door de kunstpik in haar kut en kontje, die ondertussen door Robert op enneer werd bewogen weer lekker klaarkwam.

Ze likte zijn pik af en zoog er het laatste beetje sperma uit. De op haar borsten gedrupte sperma smeerde ze erover uit,”Om het nog lekker te blijven ruiken”, zei ze. Helemaal voldaan gingen ze, elkaar lekker strelend, tegen elkaar op de bankliggen. “Met jouw wil ik nog meer lekkere avonturen beleven”, zijn Robert. Kim kreunde van voldaan plezier terwijl zezachtjes over zijn ondertussen slapper wordende penis streelde. Voor even helemaal uitgeteld vielen ze allebei in een slaapvol spannende dromen.

Auteur
Opwindend.net
Website
http://www.opwindend.net