Hallo ik ben kees, ben 45 getrouwd en zie er voor mijn leeftijd erg goed uit, maar ja dat is ook niet zo vreemd want ik zit 4 dagen per week in de sportschool. En dat doe ik al vanaf mijn twintigste, dus dan mag je er wel naar behoren uitzien. Ik train meestal laat in de middag of in de avonduren omdat ik ook werk heb ik overdag weinig tijd, mijn vrouw werkt ook maar die werkt ook drie avonden in de week, dus heb ik lekker de tijd om rustig en goed te trainen en dat doe ik met veel plezier.   

Zo was ik ook een paar weken geleden bezig, ik had mijn training er bijna op zitten toen er een paar meiden binnen kwamen die hier nog nooit waren geweest, ik had ze even bekeken en was tot de conclusie gekomen dat ze er erg goed uitzagen een jaar of 20, ongeveer 1m70, de √©√©n had lang blond haar tot op haar schouders en een mooi strak gezichtje vrolijke ogen en volle lippen, de andere had bruin haar tot ook op haar schouders, een vrolijke kijk op het leven en wat minder volle lippen en ze hadden alletwee mooie blauwe ogen, en ze hadden alletwee een heel mooi figuur al was de brunette iets voller maar zeker niet te veel. Ik was weer verder gegaan met de training en was de dames al lang vergeten, tot dat de sportschool eigenaar me riep en vroeg of ik de meisjes even wilde begeleiden bij hun eerste dag. Ik deed dat wel vaker want ja na al 25 jaar sporten dan wist je er wel genoeg vanaf om mensen een vakkundige begeleiding te kunnen geven, dus ik liep naar de meisjes toe en stelde mezelf even voor en de meisjes zeiden ook hun naam, de blonde heette Michelle en de brunette heette Jocye. Ik vroeg wat ze voor training wilde gaan doen? Mijn vraag begrepen ze niet helemaal en ik verduidelijkte, nou dames of dat jullie willen fitnissen, bodybuilding, of figuurverbetering willen doen, en ik voegde er gelijk aan toe, figuurverbetering hebben jullie niet echt nodig want dat ziet er wel erg goed uit.   

Ze keken me aan en zeiden bedankt voor het compliment maar wij willen eigenlijk een beetje gaan bodybuildingen om onze lichamen een beetje meer gespierd te laten worden. Nou dan zijn jullie op het goede adres want dat doen we hier dus zal ik jullie eerst even een oefenprogramma geven en als dat goed gaat en jullie hebben er zin in dan passen we dat binnenkort aan en gaan dan over tot de bodybuilding. Ik liet de dames plaats nemen op de apparaten en begeleide ze met hun training. Toen ze een uurtje later vertrokken zeiden ze dat ze er alletwee veel zin in hadden en zeker deze week zouden terug komen om echt te gaan beginnen. De sportschoolhouder, Freek kwam naar me toe en zei dat was de moeite wel waard toch? Dat kun je wel zeggen die zagen er heel lekker uit en de zonde meer dan waard, maar ik ga even douchen en dan naar huis. Ik liep even later naar huis en ben snel naar bed gegaan. De volgende avond waren ze er niet en eigenlijk was ik ze al weer vergeten ook. Toen ik twee avonden later weer op de school aankwam zei Freek: die dames waren hier gisteren weer en vroegen waar jij was, ik heb toen maar even gezegd dat jij er vandaag weer zou zijn en toen zijn ze weggegaan en ze zeiden dat ze vanavond weer zouden komen. Ik was een half uurtje hard aan het trainen toen de dames binnen kwamen lopen, toen ze mij zagen begonnen ze te glimlachen en liepen naar de kleedkamer, Freek kwam naar me toe en vroeg of ik straks de meisjes weer wilde begeleiden, ik zei dat is goed ben toch bijna klaar met mijn program, dus heb ik daar wel tijd voor.   

Toen de dames even later binnen kwamen in hun lekkere sporttenue was ik nog bezig met de laatste oefening en vroeg of ze even alvast wat opwarming oefeningen wilde gaan doen. Vijf minuten later was ik klaar en liep naar de meisjes toe en vertelde waar ze mee konden beginnen, ok√© meisjes we gaan beginnen met wat borstspieren, en ik deed even voor wat ze moesten doen en toen ging Michelle als eerste liggen ik hielp haar om goed te gaan liggen, ze deed haar best maar ik moest toch even een paar keer wat corrigeren in de houding en dat was toch wel heel aangenaam want ik moest haar wel iedere keer aanraken, ik begeleide de meisjes zo de rest van de avond en als ik even niet al te erg hoefde op te letten keek ik in de spiegel en deed dan wat poses en liet mijn spieren goed uitkomen en die mochten er echt wel zijn ik heb al een keer meegedaan met de Nederlandse kampioenschappen en was daar derde geworden en dat was toch een heel goed resultaat, ik ga over drie maanden weer meedoen en misschien wordt het dan wel een beetje hoger ik vind dat ik er nu beter uitzie dan de vorige keer, als ik zo bezig was keken de meisjes met zeer grote interesse naar mij en gaven goedkeurende blikken. Na dat zij ook klaar waren met hun training was de sportschool zo goed als verlaten, en Freek zei sluit jij dadelijk af Kees dan ga ik naar boven. Is goed doe ik toen de meisjes hun verfrissing op hadden zeiden ze dat ze nog even wilde douchen of dat ook nog kon. Ja zeker waarom niet ik moet ook nog even dus laten we dat eerst maar doen, als jullie eerder klaar zijn moet je niet weglopen want de deur zit dicht en die moet dicht blijven, we wachten wel even op je lachte ze en liepen naar de kleedkamers, ik ging ook die kant op en gooide mijn sportkleding uit en liep naar de douche zette hem aan en stapte er onder ik had me net ingezeept toen er een hoofd om de deur kwam en die zij mogen wij hier douchen want bij ons is die steenkoud, ik schrok wel even maar zie als je het niet erg vind dat ik hier ook in mijn blote kont sta kom dan gerust binnen. Gelijk stapte ze in de douche en draaide de andere kraan open en deden hun laatste kledingstukjes uit en liepen naakt onder het water. Ik moest even slikken want ze zagen er in hun blote kont erg mooi uit en dat bezorgde mij toch wat groei prikkels in mijn onderlijf ik probeerde ergens anders aan te denken en draaide me om.   

Maar ineens voelde ik een paar handen op mijn rug en een stem vroeg mogen wij jouw rug en de rest even wassen? Ik wist niet wat ik moest zeggen en knikte alleen maar en gelijk begonnen ze me te wassen, zachtjes over mijn rug elke spier kreeg een goede beurt ze zakte af naar mijn kont en die kreeg net z’n lekkere beurt en dat had als gevolg dat mijn lul zich in alle hevigheid had opgericht, Jocye kwam voor me staan en liet elke spier aan de voorkant een ontspannende beurt krijgen, toen ze met haar handen bij mijn lul aankwam keek ze me met een paar hele geile ogen aan en vroeg hebben wij dit veroorzaakt? Ik knikte en keek haar aan en gaf haar zonder dat ik wist wat ik deed een zoen, die zij gelijk beantwoorde, ik voelde haar tong mijn mond binnen glijden en ze begon een gevecht met mijn tong.   

Michelle was wat afgezakt en bewerkte met haar tong mijn rug wat me een heerlijke rilling bezorgde en ze zakte verder naar beneden en ook mijn kont kreeg z’n behandeling, ik voelde dat als zij zo door zou gaan en Jocye zou met haar handen bezig blijven dat ik binnen een minuut klaar zou komen, de meisjes hadden dit in de gaten en lieten mij los en pakte elkaar beet en begonnen elkaar te zoenen en hun handen speelde met elkaars borsten, ik deed een stap dichter bij en liet mij tussen hun benen in zaken en ze draaide hun lichaam een beetje naar me toe zodat ik alletwee die mooie kutjes kon likken, ik liet mijn handen over hun heerlijke kontjes glijden en likte zachtjes aan hun klitjes en dat was voor Jocye te veel van het goede en ze kwam klaar hevig schokkend duwde ze haar kut tegen mijn mond, even later trok ze haar kutje terug en ik ging verder met Michelle en ook die had niet zo heel erg lang nodig en kwam ook luid kreunend en schokkend klaar ze gaven mij een zoen en Jocye zakte naar beneden en nam mijn lul in haar mond en likte er zachtjes op ze ging met haar tong langs mijn lul naar mijn ballen en nam die ieder apart even in haar mond, ondertussen was Michelle ook naar beneden gezakt en die nam nu mijn lul in haar mond en samen likte ze me op z’n heerlijke manier dat ik het niet lang wist uit te houden, ik kwam met een luide kreun klaar en spoot mijn zaad in de mond Michelle die hem uit haar mond liet schieten en gelijk nam Jocye hem in haar mond en die kreeg de volgend laag toen liet ze hem los en de rest van mijn zaad belande op en in hun gezicht wat een overheerlijk geil gezicht was. We kwamen een beetje op adem en maakte onze douche af, we droogde elkaar af en kleedde ons aan want we konden ook niet te lang beneden blijven want Freek kon precies zien wanneer we weg gingen, toen de boel opgeruimd was liepen we naar de deur en gingen naar buiten ik liep nog even met ze mee naar hun auto en toen vroegen ze is het s’avonds altijd zo rustig want dit moet wel een vervolg krijgen, nee alleen op deze avond dan is het bijna altijd zo rustig en ben ik altijd de laatste die weggaat, dat is mooi zei Jocye dan zijn wij er volgende week ook weer op deze avond, dat is zeker zei Michelle en ze stapte in de auto en reden weg en ik liep heel voldaan naar huis en hoopte dat de week weer snel voorbij zou zijn wat dit was mij toch wel erg goed bevallen.

http://www.fotoverhalen.nl

Auteur
Fotoverhalen.nl
Website
http://www.fotoverhalen.nl