Jouw geile slet

Ik ben een jong geil meisje van 17 en verlang naar oudere mannen. Met mijn vriend van 46 deel ik vaak mijn fantasieën. En dit is er één van.

Ik sta voor je, op rode glanzende hoge naaldhakken en met een strak zwart leren jurkje aan. Ik kijk je uitdagend aan. Je hand gaat zachtjes over mijn borst en je zegt dat ik moet blijven staan. Je gaat even weg en komt terug met een halsband. Je doet hem bij me om en duwt me op mijn knieën. “Ik ga je vandaag gebruiken,  geil sletje.” Ik kijk naar boven, recht in je ogen en knik. Je gaat met je handen naar mijn kutje toe en voelt eraan. “Je bent al lekker nat,” zeg je. “Mmm waar is je slipje?” Zonder je aan te kijken zeg ik: “Die was nat”. Je zegt dat ik op handen en knieën moet zitten en stopt een vinger in mijn kut. Zacht stoot je met je vinger in me. Soms haal je hem eruit om mijn klit te strelen en gaat dan weer door. Ik kreun als je mijn klit raakt. Nu haal je hem er weer even uit en sla je hard op mijn kont. Ik schrik ervan, maar herstel me snel en geniet van je volgende slagen. Je kijkt naar mijn kut en ziet dat die nog natter aan het worden is. Jouw lul wordt ook steeds harder en je besluit te stoppen. “Sta op!” Commandeer je. “En kleed je uit. Terwijl je dat doet wil ik dat je me nog harder maakt!” Ik luister en trek mijn jurk omhoog, steel mijn klit en knijp in mijn harde tepels. Dan trek ik hem langzaam uit en dan kom ik naar je toe en ga ik voor je op mijn knieën zitten. Ik neem je lul in mijn mond en proef je voorvocht. Dat maakt me altijd nog natter. Ik draai met mijn tong rondjes om je eikel en zuig eraan. Ik neem je steeds dieper totdat je tegen mijn keel aanzit. Dan neem jij het over. Je pakt mijn hoofd vast en neukt mijn keel. Als je merkt dat je bijna komt stop je en zeg je dat ik op bed moet liggen. Als ik dat heb gedaan duw je je lul, die helemaal nat is van mijn speeksel, tegen mijn kontgat aan. Je voelt weerstand maar je bent zo hard dat je doorduwt. Ik voel even pijn en als je dat merkt probeer je het toch iets zachter te doen. Als ik eraan gewend ben en begin te kreunen neuk je me weer harder. “Mmm neuk m’n kontje diep!” Ik duw mijn kont omhoog om je nog dieper in me te voelen. Bij iedere stoot voelt het alsof ik in de hemel ben. “Spuit me helemaal vol,” roep ik half kreunend. Je stoot voor de laatste keren heel hard en spuit dan je zaad in mijn kont. “Dank je wel,” zeg ik terwijl jij nog nageniet. Je staat op en terwijl je mijn halsband af probeert te doen zeg je. “Mmm… nu je kut nog, maar die bewaar ik voor vanavond.”

Dan is mijn halsband af en kus je me terwijl je mijn hoofd streelt. “Je bent een geweldig geil sletje, mijn geile slet,” zeg je en kust me weer…

 

E-mail
adeathsoul@gmail.com