“Zo, eindelijk eens een gezellig avondje zonder gezeik van onze ouders, wat jullie jongens?” Leen kreeg direct bijval van de anderen. Als leden van een soort straatbende in Rotterdam-Zuid, hadden ze ergens in een oud pand op het afgelegen industrieterrein een honk ingericht. Eigenlijk zouden ze daar niet mogen zijn, maar de eigenaren van de omringende panden wisten dat ze op het hele terrein geen verdachte personen hoefden te verwachten als de bende er rondhing. Oogluikend werd toegelaten dat er af en toe wat elektriciteit werd afgetapt om een tv-tje of een lampje gaande te houden. De plaatselijke politie hield uiteraard wel een oogje in het zeil, tenslotte bestond nog steeds het vermoeden dat hun bezigheden niet altijd even braaf waren.

Vandaag, op vrijdagavond, hadden zich vier jongens verzameld, met het duidelijke doel pas de volgende morgen thuis te verschijnen. Leen was met z’n negentien jaar de oudste van het stel en had door de jaren heen de rol van bendeleider toebedeeld gekregen. Niet in de laatste plaats omdat hij een vaste baan had bij een autosloperij en daardoor nog wel eens wat onderdelen ‘in de aanbieding had’. Hij vertelde dat ze vanavond een gast hadden: Gerben. Een jongen van zeventien, die de laatste tijd nogal wat met Emil was opgetrokken. Emil was ruim een jaar ouder, maar als je ze samen zag, viel dat nauwelijks op. Jarry, bijna negentien, haalde z’n schouders op, de bende begon langzamerhand nogal uit te dunnen. Het zou hem benieuwen of dit ‘een blijvertje’ zou zijn.

Tegen de klok van elf kwam iemand de trap op. Acht paar ogen wachtten af wie de late bezoeker was. Groot was voor Gerben de verrassing toen het een meisje bleek te zijn. Ze stelde zich voor als Dirna. Ze had geblondeerd haar en was duidelijk te opgemaakt. Haar korte topje verborg een redelijk grote voorgevel en ze liet duidelijk merken dat ze wist wat de uitwerking van haar kontje op jongens kon zijn, door overdreven heupwiegend te lopen. De slanke benen onder haar minirok en haar stilettohakken droegen zeker bij aan het effect. Zonder haar rekwisieten zou ze een alledaags meisje zijn geweest, maar dan had ze zeker niet bij deze groep gepast.

“Ha lekker dier, wat kom je doen vanavond?” Emil sprak haar op stoere wijze aan om indruk te maken op z’n jongere introduc√©. “Je hebt zeker geen baal chips bij je he? Alleen maar bier is ook zo eentonig!” Dirna keek hem verveeld aan. “Nee sproetface ik heb geen chips bij me. Ik heb iets veel leukers, alleen ben ik helaas vergeten waar ik het vandaan heb.” Ze keek de jongens met een blik van verstandhouding aan toen ze een tas opende en er een videorecorder uithaalde. Het was duidelijk geen nieuwe, maar dat was niet van belang. Net toen Jarry wilde vragen of ze ook aan banden had gedacht, keerde ze haar tas om. Drie hoezen kletterden op de vloer. Op de een of andere manier verbaasde Gerben zich er niet over dat het drie pornobanden waren.

Het duurde even voor het vijftal het spul aan het lopen had, maar na een tijdje harrewarren hadden ze toch een film op het oude tv-tje. Het was een klein scherm, maar de beelden lieten niets aan de verbeelding over. Het was echt zo’n film met een wazig verhaal en duidelijke close-ups van de diverse vrouwenlichamen, maar interessant genoeg om de jongens aan het beeldscherm gekluisterd te houden. Groot was dan ook de ontzetting toen de film na zo’n 40 minuten alleen nog maar een vreemd soort ruis vertoonde. “Jezus man, zit je daar met een harde, krijg je zo iets, we moeten de hele nacht nog door, doe eens een andere.” Leen kon het niet treffender uitdrukken.

Binnen de minuut draaide de volgende band. Een soort Russisch keuringsinstituut waar vrouwen ‘onderzocht’ werden op geschiktheid voor het een of andere geheime project, was de basis voor het volgende slappe verhaal. Diverse jonge meiden werden door vrouwelijke doctoren uitgebreid in allerlei standjes onderzocht, voor ze door mannelijke proefpersonen aan hun laatste ’test’ werden onderworpen. Dirna bekeek het beeld met grote belangstelling en stak haar mening niet onder stoelen of banken: “Nou, die mag er best zijn zeg, lekker lijffie heeft die gast!” Ze keken naar een close- up, waar een meisje in een missionarishouding werd doorgenaaid. “Allemachtig, wat een stierekloten, z’n zak is bijna net zo groot als z’n lul man!” De jongens moesten lachen om Jarry’s opmerking. “Ik ben blij dat ik normale kloten heb, ik zou niet weten hoe ik zoiets allemaal in m’n slip zou moeten opbergen.” Ze grinnikten, maar keken elkaar verbaasd aan toen Gerben er uit flapte: “nou, dat valt best wel mee hoor, als je spijkerbroek maar niet te strak zit.”

Leen was de eerste die de stilte verbrak: “zegge, we kunnen hier een hoop hebben, maar bluffen is er niet bij!” De anderen knikten. Dirna kirde er achteraan: “ja, laat maar eens zien wat je in huis hebt, dat lijkt me wel een leuk idee voor je ontgroening!” Gerben baalde als een stekker en keek Emil hulpeloos aan. Had hij eindelijk en paar lui gevonden waar ‘ie mee overweg kon, kreeg hij zo iets. Jarry vulde Dirna aan: “nou, leuk wel eigenlijk, weer eens wat anders dan hem een kraak laten zetten!” Ze keken naar Emil, alsof hij het verlossende woord moest uitspreken. “Tja”, zei hij aarzelend: “Ontgroenen moet, enne eigenlijk ben ik wel benieuwd, ik zou z’n zakie wel eens willen zien als het echt zo is wat ‘ie zegt dattie heeft enzo.” Gerben moest ondanks de situatie, toch lachen om Emils onbeholpen manier van uitdrukken. Hij wist dat hij door zoiets heen moest, konden ze maar beter meteen zien waarom ze hem op z’n vorige school altijd ‘bengelzak’ noemden.

Hij vermande zich en trok z’n Nikes tegelijk met z’n sokken uit. Z’n gerafelde spijkerjasje viel op de grond. Een zwart T- shirt volgde. Een versleten Wrangler jeans zakte op z’n enkels, waar hij langzaam uitstapte. Bij z’n slip aarzelde hij even, maar de blikken die op hem waren gericht, zeiden duidelijk dat er geen weg terug was. Even tevoren had hij met een harde paal naar de film gekeken, maar naar z’n gevoel moest z’n apparaat gekrompen zijn tot minimale afmetingen. Hij voelde zich net een koe op een veemarkt toen z’n slip om z’n enkels hing. Hij stapte er minder vastberaden uit dan uit z’n jeans. Iedereen was stil. Z’n lul leek echt minimaal te zijn nu die slap was, een enorme zak bengelde er achter. Dirna was de eerste die de stilte verbrak, ze floot tussen haar tanden. “Gaaf man, wat een gevaarte, doe je lul eens omhoog, dan kunnen we het beter zien!” Gerben deed wat hem gevraagd werd. Hij realiseerde zich dat de verbaasde blikken ook bewondering inhielden. In gedachten vergeleken de jongens hun eigen zakie met wat ze te zien kregen. Emil was de eerste van de jongens die z’n mond er over opendeed: “Je kreeg zeker veel aandacht in de douches, of niet?” Gerben knikte. Dat de aandacht vooral negatief was, hield hij voorlopig voor zichzelf.

“Wat zei de schoolarts er van?”, wilde Leen weten. Gerben moest bekennen dat drie klasgenoten verbaasd om het scherm heen gluurden toen de arts iets te hard uitriep dat hij ‘nog nooit zo’n enorme had gezien’. Ze stonden toe te kijken hoe hij in z’n nakie stond en z’n ballen uitgebreid gekneed werden. Jarry knikte begrijpend. “spuit je ook veel als je komt?” Gerben zuchtte en antwoordde dat het niet zo heel veel meer was dan andere jongens. “Dus je hebt je wel eens gerukt met andere lui?”, vroeg Emil er achteraan. Gerben kon niet anders dan bekennen dat hij zich wel eens met vrienden had afgetrokken. “Maak hem eens stijf.” fluisterde Dirna, “je ontgroening is nog niet afgelopen hoor.” Gerben deed wat hem gevraagd werd. Vier paar ogen keken toen hoe hij z’n lul in stelling bracht. Toen hij z’n paal los liet, keken ze elkaar aan, ze waren het er direct over eens dat hun nieuwe ‘lid’ een behoorlijk apparaat had, z’n pik stond recht vooruit en was iets naar links gebogen. Het leek net alsof ‘ie verder omhoog wilde gaan staan, maar werd tegengehouden door het gewicht wat er onder hing.

“Draai eens een rondje ik wil je lul wel eens van alle kanten zien.” zei Dirna. Gerben showde z’n lichaam van alle kanten. “Jezus man, ik wordt hier echt wel geil van!” De jongens grinnikten, dit was Dirna ten voeten uit. Ze waren maar half verbaasd toen ze opstond en haar slip van onder haar minirok tevoorschijn toverde. Ze trok haar rokje op en ging op de grond liggen. Haar benen zette ze in een uitnodigende, opgetrokken spreidstand. “Kom op, laat eens zien of je met je mond ook wat waard bent!” Gerben hoefde niet lang na te denken. Het was de eerste keer dat hij een meid zo te pakken kon nemen, dus die kans liet hij zich niet ontgaan. Al snel lag hij op z’n knie√´n, met z’n hoofd tussen haar slanke benen. De andere jongens hoorden hem smakken en keken ademloos naar z’n achterste. Leen stootte Emil aan. “Moet je kijken wat een superkloten, volgens mij zijn ze nog groter dan van die gozer in die film. Kom op joh, waar wacht je op: Check it out!” Met een zucht stond Emil op, het was zijn introduc√©, dus hij mocht ‘het vuile werk opknappen’. Hij hurkte achter Gerben. “Ja, hallo, zo zien we niets, ga maar over z’n rug heen staan bopper.”

Jarry nam ongeduldig een slok bier. Emil stond wijdbeens over de geknielde Gerben. Aarzelend stak hij z’n armen uit. Gerben voelde hoe z’n zak iets naar achteren getrokken werd, Emil leek z’n zakie in z’n hand te wegen. Een van z’n ballen werd bevoeld op grootte, Emil demonstreerde het aan de anderen door de huid van de zak er strak omheen te trekken. “Niet veel groter dan de mijne hoor”, zei Emil schouderophalend. “Kreunend zei Dirna: “Bewijzen met die hap, laat zien!” Leen grinnikte en bevestigde haar woorden door te zeggen dat hij dat wel een sterk plan vond. Jarry kwam iets overeind toen Emil z’n kleren op een hoop gooide. Ook Gerben keek om toen Emil het bewijs leverde, met een omhoog gebogen, kloppende lul, showde hij wat hij aan kloten in huis had. “Ok√©, bewijs geleverd, verder onderzoek graag!” Jarry zat op het puntje van z’n stoel toen Emil weer over Gerben heen ging staan. De anderen keken vol belangstelling toe hoe Emil Gerben’s zak uit de plooi trok en hem uitgebreid bevoelde. “En z’n lul, hoe voelt die? Laat z’n eikel eens zien?” Jarry was buitengewoon nieuwsgierig. “ja, daag, doe het zelf maar, ik ga eens bij Dirna kijken!”

Jarry kleedde zich uit terwijl hij toekeek hoe Emil bij Dirna’s hoofd knielde. Gerben was even jaloers toen hij Dirna kreunend haar mond om Emil’s eikel zag schuiven. Jarry trok z’n short over z’n billen. Zijn besneden paal kletste tegen z’n buik, om vervolgens schuin omhoog gericht tot stilstand te komen. Emil glimlachte, hij wist dat Jarry’s stijve ook niet alleen was ontstaan door de pornofilm en het uitzicht op Dirna’s spleet. Jarry was achter Gerben gaan zitten. Met twee handen pakte hij de bengelende zak en bevoelde hem uitgebreid. Gerben kreunde toen z’n zak omhooggetrokken werd. Hij voelde z’n pik tussen z’n benen door naar achteren steken. Jarry vouwde Gerben’s paal nog verder naar achteren en schoof de voorhuid terug. Een voor jongens welbekende druppel parelde uit de eikelspleet omhoog. Z’n zak werd omhooggeduwd, zodat hij half tussen z’n billen kwam te liggen. Kreunend voelde hij hoe z’n aars door z’n zak werd gemasseerd. Jarry’s ogen glommen, Hij schoof langzaam de voorhuid op en neer. Met de vingers van z’n andere hand masseerde hij de enorme zak en liet z’n duim over Gerben’s aars glijden. De jongen onder hem spreidde z’n knie√´n wat verder. Jarry liet een spuugklodder tussen z’n lippen vandaan glijden. Glimlachend zag hij dat hij goed gericht had, langzaam gleed z’n duim bij Gerben naar binnen. Hij liet de zak los en draaide z’n pols. Met lichte druk verdween z’n duim tot aan z’n hand in de aars van de nieuwkomer.

Gerben kreunde. Emil keek met een verhit gezicht toe hoe z’n nieuwbakken vriend werd verwend. Zelf kon hij maar met moeite de zuigzoen om z’n paal weerstaan. Even keken ze alle vier op, Dirna liet Emil’s pik uit haar mond floepen. Glimlachend zag ze hoe Leen zich kreunend tot een hoogtepunt aan het rukken was. Z’n blik was duidelijk gericht op wat zich tussen Gerben’s benen afspeelde. Toen z’n zaad langzaam in z’n T-shirt trok, zocht haar mond de natgelebberde pik van Emil weer op.

Jarry schoof iets naar Gerben toe. Hij legde z’n handen op z’n billen, met z’n duimen naar z’n aars gericht. Emil zag hoe hij z’n lul in de bilspleet legde en met gesloten ogen z’n heupen zachtjes heen en weer bewoog. Z’n kloten kletsten tegen die van Gerben. Jarry liet een tweede spuugklodder tussen Gerben’s billen vallen. Hij zette z’n eikel tegen de aars opening. Gerben’s gezicht vertrok iets. Emil keek met grote ogen toe hoe jarry’s besneden lul langzaam bij z’n vriend naar binnen gleed. Jarry kreunde zacht: “Jezus man! Wat is dit lekker strak om m’n paal!” Hij bewoog z’n heupen verder naar voren. Z’n pik was tot de helft verdwenen toen hij voelde hoe Gerben z’n spieren spande, blijkbaar kon hij even niet meer hebben. Langzaam trok hij zich terug en begon met kleine haaltjes te bewegen. Gerben voelde hoe z’n kont gekneed werd terwijl de paal in z’n aars een kleine eikellengte op en neer schoof. Het was een raar soort branderigheid wat ‘ie voelde. Onder normale omstandigheden zou hij zich nooit in z’n kont laten naaien, maar onder deze omstandigheden was hij juist blij dat men zich zo aan hem opgeilde dat z’n reet gebruikt werd. Het maakte hem nog geiler dan ‘ie al was, al zou hij door een paal in z’n achterste alleen nooit klaar kunnen komen.

Gerben werd uit z’n overpeinzing gehaald door een opmerking van Dirna: “zegge, als je zo komt, dan graag ergens anders heen spuiten! Ik slik nooit en m’n kleren moeten de hele avond nog mee. Maarre, misschien wil je maatje je wel matsen, het is tenslotte z’n ontgroening.”

Gerben vroeg zich af wat Dirna precies bedoelde. Hij hoefde niet lang na te denken. Dirna gleed onder hem vandaan. Steunend op z’n ellebogen veegde hij met de rug van z’n linker hand een paar druppels van z’n kin, terwijl Emil de plaats van haar overnam. Even keek hij besluiteloos naar de kloppende paal van z’n maat. Z’n hand gleed over z’n dijbeen. Emil kreunde toen Gerben z’n voorhuid naar beneden schoof. Dirna legde een hand op z’n hoofd en hij begreep wat ze verlangde. Met een kloppend hart gleed z’n mond over Emil’s eikel. Hij had zich altijd al afgevraagd hoe het zou zijn om een knuppel te pijpen, nu genoot hij er meer van dan hij ooit had gehoopt. Z’n vrije hand gebruikte hij om Emil’s ballen zacht te masseren. In hetzelfde tempo waarin z’n kloten op en neer schudden door de bewegingen van Jarry, gleed z’n mond over Emil’s paal. Hij genoot van het kloppende vlees op z’n tong.

Emil kreunde. Hij pakte met twee handen Gerben’s hoofd en stootte met z’n heupen naar boven. Gerben schrok van de golf die in z’n mond terecht kwam. Zonder verder nadenken slikte hij het meeste door. De bewegingen die Emil met z’n heupen maakte, konden niet verhinderen dat er enkele klodders langs z’n pik naar beneden liepen. Emil ontspande zich. Gerben bleef aan z’n staaf lebberen, z’n tong zakte af naar beneden om alle restjes weg te werken. Emil knorde van genoegen toen z’n ballen uitgebreid door de warme tong van z’n maat werden behandeld..

Dirna kroop glimlachend naar Jarry, die nog vol overgave z’n heupen heen en weer schudde. Met een twinkeling in haar ogen stak ze haar hand uit. Jarry voelde z’n zak gemasseerd worden. Ineens kneep ze in z’n ballen. Wat hem normaal aardig pijn zou doen, had nu een ander effect, Gerben voelde de pik een stuk verder naar binnen rammen dan hij intussen gewend was. Hij kneep z’n anus hard dicht, met een grimas op z’n gezicht voelde hij hoe iets warms in z’n darmen terecht kwam. Hij voelde het als een overwinning.

Jarry perste de laatste druppels uit z’n staaf, voor hij langzaam terugtrok. Gerben draaide zich om en ging op de grond zitten. Hij wreef over z’n rood geworden knie√´n. Z’n aars brandde.

Dirna stond op en zette een been op een van de stoelen. De jongens keken naar haar druipnatte spleet, die ze demonstratief open hield. Met een ferme teug ledigde ze het flesje bier dat ze vast had. Gerben hield z’n adem in. Ze pakte de hals van het flesje en bracht de onderkant tussen haar lippen. Ze wreef met de bodem over haar spleet. Hij had nooit gedacht dat meiden zoiets konden, langzaam schoof de dikke onderkant van het flesje bij haar naar binnen. Emil stootte hem aan: “ach, ze is wel wat gewend hoor, ze kan Leen’s hele hand hebben!” Gerben hoorde het maar half. Gebiologeerd keek hij toe hoe die meid zich klaar stond te soppen met een flesje. Z’n lul, die even tevoren een doof gevoel had van de acties’s in z’n achterste, begon weer iets te groeien. Hij verbeeldde zich niet dat er echt soppende geluiden tussen Dirna’s benen vandaan kwamen. Behalve in pornofilms had hij nooit een meid klaar zien komen en hij was even verbaasd dat ze luidruchtig kreunde. Dirna’s knie√´n knikten toen ze het bruine stuk glas uit haar kut trok. Slijmsliertjes bleven even hangen. Een druppel parelde op een lip. “Shit man, dat is echt wel geil..!” Emil knikte bij de woorden van z’n maat, hij had het niet hartgrondiger kunnen zeggen.

Jarry veegde z’n pik af aan z’n shirt. Z’n besneden eikel was een stuk kleiner dan een paar minuten geleden. Gerben keek er met interesse naar terwijl Jarry zei: “En nu jij nog. Wat zullen we doen om hem eens te laten komen jongens?” Na wat overleggen lag Gerben op z’n schouders op de grond, terwijl z’n onderrug tegen de zitting van de bank steunde. Z’n gespreide benen spartelden wat in het luchtledige, alsof hij elk moment een koprol achterover kon maken. Leen stond op en ging op de bank zitten. Hij zette z’n benen over die van Gerben heen op de grond. Gerben rilde toen Leen’s koude enkels tegen z’n ribben gezet werden. Leen schoof iets naar voren en verlegde z’n lul. Gerben kon niet zien dat Emil z’n eikel ontblootte voor hij hem op z’n kringspier legde. Hij voelde hoe z’n ballen zacht gekneed werden. Leen keek Jarry aan. Met een grijns knikte hij en knielde boven Gerben’s hoofd. Gerben zag het zakie van Jarry schommelen en bekeek de paal die hij in zich had gevoeld nog eens goed. Jarry plakte z’n slappe lul en wreef met z’n eikel langs Gerben’s wangen.

Even later liet ‘ie hem rusten op z’n lippen. Hij wist wat Jarry van hem wilde en hij had geen aanmoediging nodig, Terwijl Jarry z’n pik greep, liet Gerben z’n tong over de eikel glijden. Leen kneedde z’n ballen en bewoog met z’n vrije hand z’n halfharde paal over Gerben’s kontgat. Gerben genoot, Jarry’s eikel was dikker dan die van Emil en leek ook iets anders te smaken. Jarry mocht dan besneden zijn, maar hij wist donders goed hoe hij met een voorhuid moest omgaan!

Veel sneller dan hij wilde, voelde Gerben z’n zaad opborrelen. Jarry’s paal was weer bijna op oorlogssterkte toen ‘ie hem uit z’n mond voelde wegglijden. Nu kon hij zich helemaal concentreren op z’n orgasme. Het duurde geen minuut voor hij kreunde ‘dat het kwam’. Jarry richtte z’n pik naar beneden. Gerben zag z’n sperma op z’n gezicht afkomen. Als in een reflex opende hij z’n mond. Ruim de helft kreeg hij te verwerken. Hij had z’n eigen zaad wel eens geproefd, als hij na het rukken z’n vingers in z’n mond stak om de laatste druppels af te likken, maar zoveel had hij nooit van zichzelf binnen gekregen. Hij wist niet goed of hij het net zo lekker vond als dat van Emil. Hij rilde toen Leen en Jarry de rest over z’n borst uitsmeerden. Hij was blij dat hij even later weer in een normale positie kon gaan zitten om bij te komen.

Dirna had alles glimlachend bekeken. Ze fatsoeneerde haar kleding en heupwiegde het vertrekje uit. Van buiten klonk een vage groet terwijl het klik-klakgeluid van haar hakjes langzaam uitstierf.

“Tja, jij mag dan wel de grootste zak hebben, maar ik vraag me af wie hier vanavond nou de grootste zak is!” Jarry keek Leen verbaasd aan. “Ja, ” vervolgde Leen, “als we het slim hadden aangepakt, hadden we d’r vanavond eindelijk eens goed kunnen naaien!”

Emil knikte begrijpend. “verder ontgroenen dan maar?” vroeg ie.

Auteur
Opwindend.net
Website
http://www.opwindend.net