Ik sliep niet…

Zaterdagavond, de kinderen zijn met vrienden naar Zeeland op vakantie. Al rond een uur of elf lig ik naast mijn vrouw in bed half te slapen. Tot dat ik op een gegeven moment licht gekreun hoor. Het is op de tv. Ik draai me om en doe net of ik slaap. Stiekem kijk is met half geopende ogen naar de tv. Het gaat over hoe men zijn partner kan bevredigen. Een vrouw doet voor hoe je de man anaal de prostaat kan masseren om zo tot een orgasme te komen. Stiekem krijg ik een erectie. Ze heeft niet in de gaten dat ik meekijk. Opeens is het reclame. Ze staat op, ik sluit mijn ogen, en zij gaat naar beneden. Ik hoorde de keukendeur opengaan en even later hoor ik de koelkast dichtslaan en de keukendeur gaat ook weer dicht. Ze komt weer naar boven en verdwijnt op de badkamer. Als ze terugkomt, gaat ze weer in bed liggen. Als ik mijn ogen een beetje open doe zie ik dat ze met opgetrokken knieën op haar rug ligt. De reportage begint weer. Nietsvermoedend kijk ik stiekem weer naar de tv. Totdat ik opmerk dat ze haar knieën nog verder uit elkaar spreid. Ik draai mijn hoofd stilletjes naar boven zodat ik haar gezicht kan zien. Tot mijn schrik kijkt zij helemaal niet meer naar de tv maar ligt ze met gesloten ogen ergens van te genieten. Haar tong bevochtigt langzaam haar lippen. Ik hoef niet lang na te denken of ik weet wat e gaande is. Ze ligt gewoon keihard zichzelf klaar te maken. Mijn pik stond meteen stijf en probeerde mijn hand ernaartoe te brengen. Haar nog steeds aankijkend schoof ik mijn hand naar beneden. Met een ruk van schrik draaide ze haar hoofd in mijn richting. Haar adem staakte. We keken elkaar recht in de ogen aan. Ze vroeg “wat is er”. Ik zei “….niets”. Ik draaide naar haar toe en schoof mezelf onder haar dekens. Kuste haar schouder en mijn hand wreef over haar onderbuik. Ze heeft nogal een dikker buikje welk ontzettend glad is. Ik merkte op dat ze haar onderbroekje uit had gedaan. Die waarschijnlijk op de badkamer lag waar ze hem uit had gedaan. Mijn andere hand schoof onder haar dikke ronde billen door. Langzaam verhief ik mezelf over haar heen en vond mijzelf een weg kussend naar haar borsten. Mijn route werd enkel nog verhinderd door haar hemdje. Ze nam de onderkant van haar hemdje beet en trok het over haar hoofd. Haar armen liet ze boven haar hoofd op het kussen liggen. Naar beneden kussend belande ik via haar rond buikje bij haar heupen. Nog steeds met haar benen wijd kuste en likte ik de overgang van haar heupen en bovenbenen. Één hand wreef nog steeds over haar buik en inmiddels de binnenkant van haar benen. Ze genoot in volle teugen en begon al langzaam te luider te ademen. Met de hand waarmee ik over haar buik aan het wrijven was gleed ik nu langzaam tussen haar benen in. Mijn middelvinger gleed vanuit de onderkant door haar behaarde kutje richting haar clitoris. Ik wreef met wijs en ringvinger de haren van haar kutje aan de kant en liet mijn middelvinger steeds dieper in haar kutje glijden welke inmiddels nat was van het vocht. Naarmate ik dieper raakte gleed ik omlaag naar het gedeelte tussen haar kutopening en kontgaatje. Ik begon het kontgaatje te masseren om het al een beetje soepel te maken. Met een lange haal gleed ik naar beneden door daar haar bilspleet waar ik met de bovenkant van mijn hand op iets hards terecht kwam. Iets dat al de hele tijd tussen haar benen moet hebben gelegen. Ik pakte het voorwerp op waarna ik alleen al bij de gedachte al bijna begon te spuiten. Ze heeft zich gewoon een banaan uit de keuken gehaald. De banaan was nat van het geil. Toen ze bemerkte dat ik de banaan ontdekt had, trok ze de dekens weg, draaide van me af en stak haar grote ronde billen in de lucht. Ze lag hier voor me met haar kontje wijd open gespreid. Ik ging op mijn rug liggen en stak schoof mijn hoofd tussen haar benen. Omhoog kijkend in haar spleet begon ik haar vochtige lippen te likken. Ze kreunde en kreunde toen ze plots zei dat ze moest plassen. Ik zei niets en werd alleen maar al geiler van de gedachte. Weer kreunde ze dat ze moest plassen. Ik zei dat ze zich moest laten gaan. “Mag ik plassen?” Zei ze. Ja kreunde ik. Al likkend voelde ik dat ze haar schaamlippen naar buiten perste. Haar binnenkant kwam naar buiten gevolgd door een warme, zoete licht zoute vloeistof welke over mijn lippen en in mijn mond liep. Het bleef maar doorlopen waardoor ik met mijn mond dicht moest doen om te slikken en er een gedeelte van de warme urine over en langs mijn gezicht liep. Ik kwam bijna spontaan klaar zonder ook maar mijn pik aan te raken. Ik had geen keus en moest wel drie keer slikken om er voor te zorgen dat niet alle urine op het matras liep. Ze kronkelde zich over mijn gezicht heen waardoor de resterende urine in haar kutje mijn hele gezicht bevochtigde. Ik likt haar helemaal totdat ik de laatste druppel urine uit haar kut tot mij had genomen. Ik schoof onder haar uit, ging op mijn knieën achter haar zitten, boog voorover en stak mijn tong richting haar kontgaatje. Ik stak mijn tong van geiligheid zo ver mogelijk in het straffe gaatje waarna ik merkte dat ze haar anus naar buiten begon te persen. Ik zag in het restlicht van de tv dat de binnenkant van de anus als een bloem naar buiten begon te puilen. Mijn lijf trilde van geilheid. Ik proefde aan haar kontje dat ze eerder die dag naar de wc was geweest. De smaak was onverwacht aangenaam. Het smaakte eerder zoet dan vies. Ook de reuk was aangenaam lekker en maakte mij alleen maar geiler. Ik pakte mijn piemel en schoof de voorhuid naar achter. Ik voelde dat ik al behoorlijk wat vocht had laten lopen. In mijn ooghoek zag ik de banaan liggen. Ik pakte de banaan beet en liet het topje ervan tussen haar lippen door glijden. Ze begon weer te kronkelen en stak haar kutje naar achteren. Alleen al de aanblik van haar grote ronde billen maakte me wild. Met een lange haal likte ik vanaf haar kutje over haar kontgaatje door de bilspleet naar haar onderrug. Langzaam liet ik de banaan in haar kutje glijden. Ze stak haar kontje naar mij toe waardoor de banaan vanzelf tot bijna aan het puntje in haar liefdesgrot verdween. Ik pompte een paar keren langzaam, haalde hem eruit en likte de banaan schoon. Ondertussen dwaalde mijn vinger door haar kutje en over haar kontgaatje. Haar billen gingen heen en weer waardoor het topje mijn vinger bijna vanzelf haar anus vond. Hier hield ik ‘m even stil. Ze stak haar kont naar achteren waardoor mijn vinger helemaal in haar kont verdween. Ze kreunde en ik zag dat haar gezicht een seconde vertrok van de pijn. Dit duurde niet lang of ze lag met haar achterste te draaien terwijl ik haar met mijn vinger anaal aan het bevredigen was. De banaan die ik in mijn andere hand hield schoof ik weer tussen haar lippen, waarbij ik met de vinger van mijn andere hand een draaiende beweging in haar kont maakte en ik het zijdezachte vlees aan de binnenkant van haar anus voelde. Ze kreunde het uit van geilheid. Niet hard, maar je hoorde wel dat ze aan het genieten was. De geilheid was voelbaar in de kamer. Ik merkte dat mijn mond open stond om genoeg zuurstof tot mij te nemen. Ik ademde lange diepe teugen terwijl zij daar voor me lag te draaien. Op een gegeven moment kreunde ze “Stop ‘m in mijn kont”. Ik vroeg wat ze bedoelde. “Schil ‘m en stop ‘m in mijn kont” Schreeuwde ze bijna. Ik haalde mijn vinger en de banaan uit haar lichaam. Ik kon het niet laten om eerst de vinger af te likken en hierna de banaan. Ik schilde de banaan helemaal, gooide de schil op de grond en begeleide de kwetsbare banaan richting haar kutje waar ik ‘m een klein stukje in liet glijden om de banaan een beetje glad te maken met het vocht. Ik liet de banaan tussen haar lippen richting haar anus glijden. Ik drukte de banaan voorzichtig tegen het gaatje, ze ontspande haar kringspier waardoor de banaan bijna vanzelf in haar kontje verdween. Toen deze ruim over de helft in haar verdwenen was kneep ze haar kontje samen waardoor de banaan afbrak. Ze draaide zich om en ging met haar benen wijd voor me liggen. Het stukje wat ik overhield liet ik nog een keer tussen haar natte lippen glijden waarna ik het in haar mond stopte. Kreunend kauwde ze erop en slikte ‘m door. Met mijn beiden handen begon ik haar anaal en vaginaal te vingeren. Ik voelde dat de banaan achter haar kringspier door mijn draaiende vinger helemaal gepureerd werd. Ze begon steeds harder te kreunen waardoor ik haar prostaat steeds steviger masseerde. Doordat ik dit deed begon ze erbij te roepen “ga door, ga door, ja, ja” Met een ruk kwam ze half overeind en trok mijn handen uit haar lichaam. Een grote hoeveelheid vocht spoot in mijn gezicht en op mijn borst. Ze viel achterover. Meteen was ik me er van bewust dat dit geen urine was en begon ik het dikke gelatineachtige vocht van haar kut af te likken. De smaak viel te omschrijven als het lekkerste wat ik ooit geproefd heb. Ik weet zeker dat ik geen druppel heb laten zitten. En geil dat ik was. Nadat ik langzaam boven op haar schoof en haar in de ogen keek zei ze dat ze moest poepen. Meteen wist ik wat ze hiermee bedoelde. Zonder woorden draaide ze zich weer om op haar knieën. Ik boog voorover met mijn mond richting haar kontgaatje waar ik nog maar net aangekomen met mijn mond de bloem weer naar buiten zag komen puilen. De pulp van de tot moes gevingerde banaan kwam gedeeltelijk naar buiten. Ik zette mijn mond eroverheen, likt het met mijn tong op en slikte het door. De tweede lading likte ik ook weer op en bracht het naar haar mond. Ze nam het zonder met de ogen te knipperen over en slikte het ook door. De laatste lading pulp was niet veel meer. Ik likte het op en slikte het door. Ze draaide zich om, schoof onder mij door totdat haar mond en mijn pik elkaar troffen. Nu zat ik op mijn knieën boven op haar gezicht. Ze likte mijn ballen en mijn anus. Als of het mij allemaal te veel werd moest ik wel zeggen dat ik klaar ging komen. Ze pakte mijn pik in haar mond. Ze hoefde niet eens te zuigen of ik spoot haar hele mond vol met het aldoor opgespaarde vocht. Ze zoog ‘m tot de laatste druppel leeg en keek me aan alsof ze ergens op wachtte. Ik zei tegen haar “als je van me houd, slik je het door” en zonder ook maar één blink te geven slikte ze…………..

Auteur
Robert