Hoi hier Kim en Stef. Kim een leuke meid. Slank en in het bezit van een 85b cup maat. Mooie lichte huidskleur en ronde billen. Altijd geschoren en een kleine dicht gevouwen kutje. Stef een normale gozer, iets aan de lange kant. Ons sex leven is niks mis mee en eigenlijk doen we geen gekke dingen. We hadden in ieder geval nog nooit sex met andere gehad.

Afgelopen weekend was het weer eens lekker een stap avond. Sinds we samen wonen doen we dit niet heel vaak meer. Vaak gewoon gezellig met vrienden of samen alleen lekker thuis aan de borrel. Maar dit keer weer even lekker weg. Kim droeg een leuk rokje met halter en leuke pumps. In onze vaste tent waar we dan komen was het niet te druk maar wel gezellig. Ik kwam daar een oude klas genoot tegen. Sidney, was vroeger op de basis school een goede vriend. Hij woonde sinds kort weer in de buurt. Was vroeger met zijn ouders verhuist naar een andere stad. Hij was daar met Stanley een goede vriend van hem. Het was weer oudewerts lachen. We dronken met ze vieren gezellig en hadden lol. Hij stelde rond de klok van 2 uur voor om bij hem thuis nog wat te drinken aangezien de kroeg dicht ging. Als snel zaten we daar op de bank. Gezellige muziek aan en weer wat bier. Hoe het wkam weet ik niet echt meer maar het gesprek ging ineens over sex en zijn exen. Hij bleek zijn exen te hebben gefilmt. Als snel was de eerste scene van hem te zien. Dat was best we lachen. Het was een mooie blonde meid met beste tieten. De tweede scene was hij en stanley samen met een andere blonde dame. Dat was best wel een geil gezicht. Ook Kim keek met grote ogen naar het grote scherm. Beide heren waren toch wel in bezit van een beste grote kale lul. Tja deze vraag had ik verwacht.

Hebben jullie wel eens een film gemaakt van jullie zelf. We lachte beide en zeide tegelijk nee. Moet je doen man erg geil. We lachte en Kim vroeg, wie filmt er dan. Sidney lachte en zei, wil best wel filmen hoor anders doet Stef het toch. Ik lachte en zei, jullie filmen? Iedereen lachte en Sidney zei, mag ook hoor. Kim lachte en zei, oke en dat doe jij terwijl ze lachend naar me keek. Ik lachte terug en zei, alles wat jouw gelukkig maakt. kim keek me met een aparte blik aan en lachte en zei, oke heb jij een video camera dan. Sidney was erg snel met het pakken van een camera. Ik had dat ding in mijn handen en keek even raar. (Kim verder nu) Ik was door het zien van die twee mooie gschoren lullen erg geil geworden en wilde die twee wel eens lekker voelen. Tja dan moet je wat proberen. Ik alchte naar stef en zei, je meent het echt. Hij lachte met die camera in zijn hand en zei, jij meent het ook echt. Ik lachte en zei, ja ik wel. Oke de drank hielp heel erg veel. Stef lachte en klikte de camera aan en zei tegen die jongens oke gasten ga maar naakt. Dat lieten beide heren zich geen twee keer zeggen en ik zag beide hun boxer uit trekken en daar twee half stijve mooie geschoren lullen met natte eikels hangen. Wauw een zwarte lul van Stanley en een blanke lul van Sidney. Ik had nog nooit een zwarte gehad laat staan gezien. Nu had ik twee lullen, shit ik voelde mijn kutje gewoon mega nat worden. Ik opende mijn benen en liet mijn mooie zwarte kante string zien. Wreef over mijn kruis en inderdaad ik was klets nat. Stef filmde dit van dichtbij en ik trok mijn string weg en hij filmde me natte kale kutje van dichtbij en lachte en zei, oke mega nat en al een stukje open. Ik kleden me ook uit en liep naakt achter Sidney aan. We liepen zijn slaapkamer binnen. Stanley stond achter me en streelde mijn billen en Sidney pakte mijn borsten en zoog aan mijn tepels. Deze aanraking zorgde er al bijna voor dat ik klaar kwam. Ik voelde vingers tussen mijn billen glijden en mijn kutje strelen. Over een tong en overige handen. Met mijn hand riekte in naar achteren en voelde daar die mooi neger lul. Hard en stijf in mijn handen. Sidney keek Stef aan en zei, damm je heb een mooie geile dame Stef. Die lachte en zei filmde hoe deze twee geile gasten met me bezig waren. Nu zakte ik omlaag en had aan iedere kant een stijve kwijlende lul. Ik pakte beide lullen vast en trok er aan. Ik keek erna en lachte naar Stef. Die lachte terug, dat was voor mij een teken dat hij het echt niet erg vond. Ik liet mijn tong en tongpiercing om en om over deze twee natte eikels glijden. Voor het eerst in 6 jaar had ik twee vreemde lullen in mijn mond. Ik zoog en likte beide lullen of mijn leven er van af hing.

Heerlijk vond ik het wat een geil gevoel en een heerlijk grote lullen waren dit. Ik hoorde ze heerlijk hijgen op mijn gepijpt dat ik de camera vergat en ze diep in mijn keel nam. Nu werd ik op bed neergelegt en Sidney duwde mijn benen wijd en duwde zijn mond op mijn klets natte kut. Hij likte en zoog mijn meisjes sap en ik zoog die grote harde zwarte lul weer. Zo geil als ik me nu voelde zo had ik me nog nooit gevoelt. Vingers gleden in en uit mijn kut zijn tong heerlijk door mijn kut en die grote zwarte lul in mijn mond en zijn donkere handen op mijn witte borsten spellend met mijn kleine stijve tepels. Ik begon heftig te trillen en te hijgen en ik wist dat ik ging komen. Maar niet dat ik zo heftig klaar zou komen. Man ik trilde als een gek en gaf zelfs een gil. Damm wat kwam ik heerlijk klaar. Ik moest heel even een time out. Ieder kwam aan een kant van me liggen en streelde mijn lichaam en ik tongde heerlijk om en om met hun. Ik had in elke hand weer een lul en kwam zo weer even terug op de wereld. Damm ik was allleen nog maar gelikt en gevingert en ik kwam al heftig klaar. Ik tongde me Stanley en Sidney kwam weer tussen mijn benen.

Hij wreef zijn eikel langs mijn natte kut lipjes. Stanley hield mijn benen wijd en bood zijn lul weer aan bij mijn mond. Ik zoog zijn eikel en voelde de lul van Sidney heel rustig in mijn glijden. Shit wat lekker, ik kwam alweer bijna. Rusitg gleed hij steeds dieper en steeds sneller in me. Wauw ik begon mijn bekken te bewegen en kreeg die lul nu echt heerlijk diep en snel in me. Na een paar minuten ruilde hij met Stanley en ik zag die roze eikel langs mijn witte kutje glijden. Deze lul was ook wat dikker en langzaam voelde ik mijn kutje open gerekt worden door deze grote neger lul. Sidney had zijn lul weer in mijn mond geduwd en speelde met mijn tepels. Heerlijk je eigen sap te proeve op een vreemde lul. Stanley naaide me naar een mega hoogte punt en ik wilde nu alles als ik maar geneukt werd. de heren schoven om en om hun lul in diverse standje diep en hard in me. Ik kwam nog een paatr keer heerlijk klaar tot ik door hun helemaal werd ondergespoten. Wauw wat was ik zojuist geneukt zeg. Stef had alles gefilmd en moest wel lachen en zei, damm wat was jij geil bezig zeg. De dvd hebben we nu thuis en moet zeggen dat is echt mega geil. We hadden hier over nog nooit na gedacht samen maar weten het nu zeker. Er gaat meer gebeuren van dit soort sex. Laten het jullie weten als we weer wat spannends mee maken.

Auteur
Stef&Kim
E-mail
momagon@hotmail.com