Het was een warme zomerdag, mijn vriendin en ik besloten naar het zwembad te gaan. Eenmaal aangekomen kleedden we ons gelijk om, toen ik haar uit het kleedhokje zag komen, werd ik al geil van haar sexy lichaam. De tijd dat we aan het zwemmen waren kon ik mij blik niet van haar afhouden, zo’n mooi lichaam heeft ze.

Ik droomde altijd al van sex op een vreemde plek en had nu wel zin om haar ergens te neuken hier in het zwembad. Het was dodelijk stil in het zwembad, waarschijnlijk door het warme weer. Toen, na een uurtje of twee waren we het zat en zei ze tegen me, ga je mee omkleden? Toen we naar de pashokjes gingen zei ze, kom dan gaan we samen in een hokje.de deurtjes gingen dicht.

Ze liet per ongeluk haar handdoek op de grond vallen, ze bukte, daardoor kwamen haar mooie ronde billen tegen mijn stijve pik.Oeps, wel krap hier!zei ze. Ze duwde haar kont nog meer tegen mijn keiharde pik. ze schoof met haar kont heen en weer, ze zei, zo he! wat een lekkere lange dikke stijve pik! Ze ging naar beneden, trok mijn broek van mn kont en begon aan mijn pik te likken, van beneden naar boven, en nog een keer en nog een keer. en toen nam ze hem heerlijk in haar mond. Ik kreunde, ssst zei ze. toen draaide ze zich om, NEUK me! zei ze! En ik stootte van achetern in haar, neuk me dan met je lekkere lul!

Ik voelde dat ik ging komen, ik smeekte of ik in haar mond mocht spuiten. Ze ging voor me op haar knieen zitten, deed haar mond wijd open met haar tong naar buiten, en rukte me flink af. Ik spoot haar hele mond vol met een paar flinke stralen sperma. Ze genoot er zichtbaar van.Ik heb nog nooit zo lekker geneukt.

Auteur
Daniel
E-mail
Daan20@live.nl