Ik zal me even zelf voorstellen, mijn naam is Annefloor , Blond , blauwe ogen , 1 meter 67 lang en 56 kilo. ik woon samen met mijn vader in een mooie grote villa ergens hier in Nederland. Mijn moeder heb ik nooit gekend, die vond haar zelf nog niet klaar voor het moederschap en heeft mijn vader en mij achter gelaten toen ik ongeveer zes maanden oud was. Sinds dien heb ik verschillende ”stiefmoeders” gehad, maar mijn vader een knappe rijke zakenman bleef nooit lang bij ze. Tot hij Tineke ontmoette , met wie hij inmiddels getrouwd is. Sinds een klein jaartje woont Tineke haar zoon Steve ook bij ons in huis. Steve is een paar maand ouder dan ik en heel erg aantrekkelijk. Mijn vader en Tineke waren die morgen samen op vakantie gegaan. Aangezien Steve en ik toch allebei al ”volwassen” waren (beide negentien) bleven wij thuis. Ik was al eerste die ochtend wakker en vond in de keuken een briefje van mijn vader. Waarin hij me zei dat ik geen dingen moest doen die hij ook niet zou doen. Nu had mijn vader er lustig op los geleefd voor hij Tineke leerde kennen. Dus wist ik dat ik heel veel zou kunnen doen. Het was prachtige zomerweer helemaal voor Nederlandse begrippen en ik besloot het er echt van te nemen. Dat werden drie weken vol gezelligheid en feestjes. Ik besloot eerst maar eens een douche te gaan nemen en vanuit daar te kijken wat ik vandaag zou gaan doen. Steve zou de eerste uren toch nog wel slapen dacht ik. In de badkamer legde ik mijn kleren neer en een handdoek en pakte mijn spullen. Ik besloot eerst even mijn benen en mijn poesje te ontharen. Je wist maar nooit wat je tegen kwam op zo’n warme zomer dag. Daarbij vond ik het zelf ook altijd een lekker gevoel als mijn poesje weer lekker kaal en glad was. Tijdens het ontharen begon ik mij al een beetje opgewonden te voelen en pakte de doucheknop en spoelde met het water de haartjes weg. Ik kon het niet laten om de straal eventjes extra over mijn klitje te laten gaan. Ik leunde tegen de douchewand aan, in liet mijn andere hand over mijn lichaam gaan. Ook een goede morgen hoorde ik achter me zeggen. Ik keek op en zag Steve in zijn boxershort de badkamer in gekomen. En aan de bobbel in zijn boxer te zien stond hij er al een tijdje. De badkamer is bezet hoor beet ik hem toe en hing de douchekop op. Dat zie ik zei Steve schouderophalend en begon zijn tanden te poetsen. Ik merkte dat het me nog geiler maakte dan ik al was dat Steve in de badkamer was, waar ik naakt , met een pas geschoren poesje , waar het geil al een beetje uitliep. Ik pakte een spons en deed er badschuim op en begon met zelfs in te zepen. Ik merkte dat Steve gebiologeerd door de ruit van de douchecabine heen staarde en keek hem even grijnzend aan. Ik zag hoe Steve zijn mond omspoelde en zijn tandenborstel terug in de houder zette. Daarna trok hij het deurtje van de douchecabine open en stapte hij naar binnen. Wou je samen douchen vroeg ik plagend. Als antwoord greep Steve mijn borsten van achteren vast en kneedde er zachtjes in. En liet mijn tepels tussen zijn vingers glippen. Ik voelde dat zijn steigerende lul in zijn boxershort tegen mijn onderrug aanduwde. Ik wist dat mijn stiefzusje lekker was , maar niet dat ze zo lekker geil was fluisterde Steve in mijn oor. Je moest eens weten zei ik en keek hem aan. Steve zoende me op mijn mond en onze tongen vonden elkaar voor een heerlijke tongzoen. Ondertussen voelde ik hoe Steve zijn hand over mijn buik naar beneden gleed en ik sidderde eventjes toen hij mijn klitje aanraakte. Ik vind het zo lekker als ze kaal zijn zei Steve en draaide me om zo dat ik met mijn rug tegen de douchewand aankwam. Steve nam heel even een van mijn tepels in zijn mond maar zocht al snel een weg naar beneden. ohh wat was zijn tong toch heerlijk. Zijn tong ging op een lekker tempo over mijn klitje en in en uit mijn poesje. Ik legde een been over zijn schouder heen zodat hij er nog beter bij kon. En greep me vast aan de douchestang. Hij ging net zolang door tot ik zinderend klaarkwam en keek me grijnzend aan. Hier droom ik al van sinds de dag dat ik hier in huis kwam zei hij. Hij kwam overeind en gaf me een goddelijke tongzoen. Nu ben jij aan de beurt fluisterde ik in zijn oor en trok zijn boxershort naar beneden, waar zijn heerlijke grote lul uitsprong. Ik keek er eventjes verlekkerd na voordat ik hem in mijn mondje nam. Ik vind het heerlijk om een lul in mijn mond te hebben. Maar deze was wel heel lekker. Ik zoog en likte en keek ondertussen naar Steve die al gauw hard begon te kreunen. oh dit is zo lekker gromde hij. en ik begon met mijn vingers over zijn ballen te aaien. Ik ga komen hoorde ik hem grommen en voelde een seconde later zijn zaad in mijn mond schieten en slikte het door en keek hem aan. Ik wist dat ik meer wou, ik wou Steve diep in mij voelen en stond op en weldra stonden we al weer te tongen. en liet ik mijn hand over zijn lul gaan , die al weer snel op volle sterkte was. Steve tilde me op en stootte in een keer zijn lul hard bij me naar binnen. Ik sloeg mijn benen om zijn middel en voelde dat Steve op een heerlijk tempo begon te stootten . Terwijl het warme douche water over onze lichamen liep. Mijn lichaam begon te schokken en kwam weer zinderend klaar en voelde een ogenblik later dat Steve ook grommend klaar kwam. We keken elkaar glimlachend aan en wisten dat dit een paar heerlijke weken gingen worden

Auteur
Annefloor