Hellen & Rob : Een droom komt tot leven.

Het is maandagmorgen en Hellen is druk bezig de sporen van een feestelijk weekend te wissen. Haar man Rob is al vroeg vertrokken voor een 2-weekse zakenreis. Ze wilde zo snel mogelijk alles aan kant hebben en genieten van 2 weken vrijheid.

Haar huwelijk met Rob was niet meer zoals vroeger, het vuur was eruit en voor haar was alles routine geworden. Ook de sex was een voorspelbare daad zonder enige vernieuwing of iets spannend om naar uit te zien. Op momenten dat ze er met Rob over wilde praten verschool hij zich altijd achter zijn werk of zoals hij het noemde zijn carrière die ook voor haar van groot belang was. Dit weekend was de druppel geweest. Ze had zich uit de naad gewerkt om het haar gasten naar de zin te maken, gasten die alles met die zogenaamde carrière van haar man te maken hadden. Geen woord van dank van haar man en tot overmaat van ramp had hij al zijn aandacht aan een sletterig uitziende collega van hem gewijd. Dat was zoals gezegd de druppel.

Hellen heeft alles opgeruimd en nu is het tijd voor een lekker bad. Ze laat het bad vol lopen en drinkt ondertussen een kop koffie en in gedachten kijkt ze nog eens terug naar gisteren, naar het feestje door haar man Rob georganiseerd. Ze had nauwelijks kunnen genieten van dit feestje, ze had zich geen rust gegund ondanks het feit dat Rob zijn baas haar een paar maal gevraagd had om een glas met haar te drinken en haar in de tuin te vergezellen bij de barbecue. Waarom eigenlijk, waarom had ze zich zo plichtsgetrouw opgesteld. Ze ledigde haar koffie en controleerde vervolgens het water in haar bad. Nog even. Ondertussen ontdeed ze zich van haar kleren en bekeek zich zelf in de spiegel, De kringen onder haar ogen bevielen haar niet, ook haar haar was niet meer volgens de laatste mode. Ze moest maar snel een afspraak maken. Verder was ze tevreden over haar lichaam. Voor 35 jaar zag ze er goed uit en aantrekkelijk uit iets wat Rob zijn baas gisteren had bevestigd en waar ze nauwelijks een oor voor had, ze besefte nu pas dat hij wel meer belangstelling had getoond dan ze gewend was.

Hellen staat voor de spiegel en de aanblik van haar eigen borsten intrigeert haar. Met haar duim en wijsvinger maakt ze een grote 0 en omcirkelt het aureool van een van haar borsten. De tepel verhard. Ze glimlacht en haar nieuwsgierigheid neemt verder toe. Het resultaat verhoogt de seksuele spanning die al een tijdje in haar lichaam sluimert. Er lijkt een directe lijn van haar borsten tot aan de donkere spleet tussen haar benen te lopen. Ze steekt haar hand in haar slipje. Ze is nat daar, drijfnat. Het is hetzelfde als ze zich herinnerde, als ze wakker werd na haar vreemde terugkerende dromen.

Ze droomde vaak van een anonieme persoon die in het midden van de nacht aan de zijde van haar bed staat. Ze wist niet wie het was en ook niet of het een man of een vrouw was. Het was bijna altijd hetzelfde. Deze persoon zou fluisteren dat ze zou worden weggevoerd naar een plaats waar al haar verborgen lusten zouden worden ontwaakt en waar ze zich zou overgeven aan haar eigen verlangens hoe pervers ook. Ze zag donkere gedaantes haar lichaam betasten en misbruiken en als ze dan wakker werd was ze drijfnat tussen haar benen. Eerlijk gezegd wist ze zich geen raad met deze terugkerende dromen.

Hellen omcirkelt ook haar andere borst en beide tepels zijn nu volledig erect. Met enige trots kijkt ze naar haar volle romige borsten en de stevige tepels. Ze heeft een mooi vol lichaam en eigenlijk zou ze zich moeten toestaan daar meer van te genieten. Maar haar verstand prevaleerde en haar gevoelens werden altijd onderdrukt. Stop daarmee zei ze tegen haar spiegelbeeld en op het zelfde moment ging de telefoon, nee haar mobieltje. Wie kan dat zijn? Laat maar, eerst een bad heb nu even geen zin om te praten.

Helen wil verder dromen in bad maar de werkelijkheid verstoord haar wens tot dromen. Wie heeft haar gebeld, ze kan het niet loslaten. Een snel bad is het gevolg en dan hup in de badjas en op naar het mobieltje in haar tas. Er zijn twee berichten, iemand die gebeld heeft en iemand die een SMS heeft gestuurd. Aan het nummer te zien is het slechts een beller. Ze opent het berichtje en………..

Vanmiddag om 3 uur komt mijn chauffeur je ophalen. Sexy kleding, niet ordinair. Wacht op je. Harry.

Ze kijkt vertwijfeld om zich heen alsof er iemand in het huis is, de woorden kwamen aan en lijkt alsof ze in je oor gefluisterd worden. Je droom neemt je mee en lijkt werkelijkheid te worden. Wat ga je doen vraagt ze zich zelf af. Ze kijkt op de klok, het is 12 uur dus heeft ze nog even de tijd om te bedenken wat ze gaat doen. Koffie is het enige wat ze nu kan bedenken.

Nu stond ze op het punt om de onherroepelijke stap die haar zou veranderen in een vrouw die vreemd gaat te nemen. Ze besefte dat maar al te goed terwijl ze aan haar koffie nipte. Ze wist dat Harry, Rob zijn baas dat wist en als ze eenmaal door Harry was genomen was er geen weg meer terug. Dan was ze voor eeuwig een vrouw die vreemd kan gaan. Maar wilde hij haar wel nemen of was het slechts een dinertje. Dat laatste klinkt wel erg na√Øef als je het Sms’je leest.

Hellen haalde diep en diep adem. Ze was nog nooit door een andere man genomen en toen ze trouwden was ze nog maagd. Er was nog tijd om de eis van Harry te negeren.

En toch was er geen tijd, want nu leek alles te kloppen nooit zou ze een dergelijke kans meer krijgen. In het bijzonder Rob zijn baas die ze altijd als een gentlemen had beschouwd, aantrekkelijk en donkere dwingende ogen die haar naast angst ook opwinding bezorgden.

Dit is de dag van haar droom dat is zeker. Ze ledigde haar koffie en inspecteerde haar kleding. Wat is sexy en niet ordinair?

Hellen haar handen gleden over haar heupen, de jurk die ze had uitgekozen voor de gelegenheid accentueerde haar ronde vormen en klampte zich vast aan haar lange, slanke lichaam met insinuerende plooien van doorschijnend materiaal. Haar lichaam was goed, gaf ze toe, lang en slank en haar volle borsten stonden fier omhoog en toonden een sensuele rijpe vrouw klaar voor een ondeugende missie.

Ze sprong op toen ze de auto hoorde en slikte hard. Hij was hier, en plotseling wilde ze weglopen, om zich te verbergen en in de kamer op te sluiten. Hellen werd gegrepen door angst.

De persoon in de droom was vlees en bloed geworden, de chauffeur hield de deur voor haar open zonder ook maar een woord te spreken. Toen ze op de leren bekleding had plaatsgenomen voelde ze een rilling door haar lichaam, het leek of ze was gedrogeerd, ze voelde zich in een roes. De wellust had haar in haar macht, weg was het verstand, de seksuele spanning nam haar lichaam in bezit en gleed mee op de zachte golven van genot. Ze liet zich gaan, haar remmingen had ze als ketenen afgedaan en thuis gelaten.

De rit was zonder dat ze het besefte voorbij. Ze stonden voor een landhuis omgeven door statige beuken en aan de voorkant een klein meer. Geen idee dacht ze bij zichzelf waar ik ben. De chauffeur leidde haar naar binnen en ze was aangenaam verrast door het moderne lichte interieur, alle wanden hadden de kleur van een bleke zon en de vloeren waren met grote tegels in een crème kleur bekleed. Ze volgde stilzwijgend, totdat hij een deur opende en haar naar binnen gebood. Ze hoorde de deur achter haar in het slot vallen.

Hij stond plotseling voor haar met een drankje in elke hand. “Hier zijn we, Hellen. Drink, dan voel je je beter, meer op je gemak.”

Hellen voelde een knoop in haar maag van angst en verwarring. Het was eeuwen geleden dat een andere man dan Rob haar feitelijk had aangeraakt?

Ze voelde zijn blik vanonder zijn donkere wenkbrauwen, zijn donkere ogen keek dwars door haar heen. “Wil je genieten van seks, Hellen? “Wat dacht je van een joint?” Hij stak een van de voorgedraaide joints die op tafel lagen op en overhandigde die haar. “Ik vind het prima voor seks.”

Hellen wist niet wat ze moest zeggen. Harry was heel direct en to the point en dat gaf haar het gevoel van een klein meisje terug toen ze vroeger op school de meester moest gehoorzamen. Ze leek gehypnotiseerd en nam de joint zonder aarzelen aan en nam een voorzichtige teug. Ze voelde de rook in haar longen en de scherpe geur van marihuana verspreide zich in de kamer. Ze had nog nooit een joint gerookt en was absoluut niet voorbereid op wat ze zou voelen.

Harry rommelde met het bedieningspaneel van de geluidsinstallatie, “Dit is een van mijn favorieten, en ik weet zeker dat je ervan zult genieten.” Hij drukte op een knop en de ruimte werd niet alleen gevuld met relaxte new age muziek maar ook het licht veranderde in een soort schemering als een zonsondergang.

Met zijn hand gebaarde hij haar naar de sofa. Ze vleide zich voorzichtig op de fluwelen bank, waarna hij naast haar kwam zitten op de bank. Hij legde zijn hand op haar dijbeen.

“Je bent echt een mooie vrouw? ”

Harry pakte haar rond haar slanke taille en trok haar naar zich toe en legde zijn mond op de hare. Hij opende zijn lippen en groef zijn tong in haar mond, hij begon haar gretig te tongzoenen en zonder enige weerstand beantwoordde ze zijn passie. Dat moet die joint zijn dacht ze nog. Ze had een ander gevoel in haar lichaam dan voorheen. Haar tepels voelden nimmer zo hard en haar kut voelde nat en gezwollen.

“0h, mijn God,” dacht ze … “Mijn God, het gaat nu echt gebeuren!”

“Maak je geen zorgen,” hijgde hij, “ik ben niet van plan je pijn te doen. “Het enige wat ik van je verlang is dat je gehoorzaamt aan mijn wensen en die zijn ietwat pervers maar zonder fysieke pijn, is dat duidelijk Hellen?”

“Ik weet niet wat ik moet zeggen, ik voel me een beetje dizzy” zei Hellen.

“Dat is de joint, maak je geen zorgen dat is een gevoel dat je zorgeloos maakt en dat heb je nodig deze eerste keer”, antwoordde Harry. “Hier neem wat te drinken” en daarop gaf hij haar nogmaals haar glas wat ze door de verwarring onaangeroerd had laten staan.

Hellen wist echt niet wat ze moest zeggen, ze voelde zich opgewonden en tegelijkertijd heel relaxed. Ze was er klaar voor, ze wilde alles doen wat hij wilde en was ook wel nieuwsgierig naar wat hij van plan was. Ze voelde geen remmingen op dit moment en wachtte passief, vol verlangen naar wat komen ging. Ze nam een flinke slok en voelde de warmte in haar keel. Wat het was, ze had geen idee maar lekker was het wel.

“Hellen kom hier en kus mij, ik wil je tong voelen, de warmte van je mond” zei hij vol verwachting kijkend naar haar reactie.

Haar rode lippen gingen langzaam uitelkaar en zachtjes plaatste zij haar lippen op de zijne. Voorzichtig zocht haar tong de opening tussen zijn lippen. Hij opende zijn lippen en zoog haar tong naar binnen en antwoordde met zijn tong in haar mond. Het tongzoenen was een geil gevoel en Hellen voelde de warmte in haar buik en onderbuik. Ze besefte dat ze geil was, iets wat ze een hele tijd niet had gevoeld. Hij maakte haar wellustig met zijn tong en natte mond. Ze zoenden elkaar of moeten we zeggen aten uit elkaars mond. Doch plotseling stopte Harry en nam haar kin in zijn rechterhand en tilde deze omhoog zodat haar hoofd naar achteren werd geduwd.

“Geef me wat te drinken en kleed je daarna uit” zei hij op gebiedende toon. “Het staat op de bar achter je”

Hellen keek naar de bar en zag er een fles met een aantal glazen, als in trance volgde ze zijn bevel en schonk een glas vol en gaf het aan Harry. Vervolgens wilde ze zich ontdoen van haar jurk, maar voordat ze de knoopjes op haar rug had losgemaakt riep hij:

“Nee niet hier, daar in het midden van de kamer op het tapijt”.

Gedwee volgde ze zijn aanwijzing en begon knoopje voor knoopje te ontknopen. Glimlachend naar hem liet Hellen het dunne kledingstuk langzaam van haar sensuele lichaam glijden en liet het vallen aan haar voeten. Op haar hogen hakken en jarretel gordel, slipje en bh keek ze uitnodigend naar Harry. Zijn blikken wonden haar op.

“Bij God, je wilt het echt?” gromde Harry opgewonden. “Vandaag is het feest want er is een burgertrut gestorven”.

Ze schrok een beetje van zijn taalgebruik, maar ja hij had gelijk dit voelde stukken beter dan de afwas doen voor een gedesinteresseerd publiek. Haar handen gleden naar haar rug en vonden het haakje van haar bh. Met een snelle beweging ontdeed ze zich van haar bh en gooide hem op de grond. Hellen voelde haar borsten zwellen onder Harry’s begeerde blikken. Haar tepels priemden naar voren toen ze de borsten in haar handen nam. Ze kreunde van genot, maar zodra het geluid haar lippen ontsnapte, begon ze te blozen. Onbewust begon ze met haar heupen te draaien en deed ze haar benen uit elkaar. Haar natte schede smeekte om te ontsnappen. Ze liet haar slipje zakken en stapte eruit. Nu naakt op haar jarretelgordel en kousen na voelde ze zich geweldig, alsof ze een daad van wereld belang had uitgevoerd. Ze was opgewonden en nat, helemaal klaar voor haar nieuw IK.

“Je ziet er mooi uit. Je borsten zwellen als vulkanen en je kut staat in vuur en vlam .Ik heb nog nooit zoiets moois gezien.” zei Harry. “Kom hier ik wil je aanraken, ik wil je verslinden”

Hellen had niet het gevoel dat ze in staat zou zijn om de werkelijkheid te scheiden van haar droom. Het was ongelooflijk alles was als een roes. Nooit had ze zich op deze manier gevoeld. Het leek alsof Harry zijn stem haar hypnotiseerde. Als door een magneet aangetrokken liep ze naar de sofa en ging naast Harry zitten.

Hij nam beide handen en plaatste ze op haar beide knieën waarna de reis langzaam naar boven ging. Als vanzelfsprekend opende ze haar dijen. Hij staarde aandachtig en met wellustige ogen naar haar blote kutje.

Hij kon zijn ogen niet van de vochtige spleet afhouden, dan heel teder plaatste hij zijn vinger op de top van de twee lippen, precies daar waar haar clitoris zich verborgen hield. Hij bewoog zijn vinger langzaam totdat hij de gevoelige knop had gevonden. Op het moment van contact trilde Hellen alsof een elektrische schok haar had getroffen.

“Oh!” riep ze uit.

“Je bent er gevoelig,” zei hij. “Je ziet er mooi uit. Nu ging hij met een hand naar beneden onder haar, en omvatte een van haar zachte billen. “Je lichaam is warm en zacht en opgewonden. “Ik denk dat je er helemaal klaar voor bent”.

Ze spreidde haar dijen verder, opende zich voor zijn verkenning. Harry liet zijn vinger naar beneden gaan en plaatste zijn volle hand over haar warme schaamheuvel. Voorzichtig beroerde hij haar sex heuvel, het weefsel voelde warm en zacht in zijn handpalm. Harry drukte zijn hele hand naar beneden op Hellen’s kut en voelde haar omhoog gaande heupen zijn druk beantwoorden. Haar kutje was warm en plakkerig. Hij verplaatste zijn hand, zodat hij een vinger tussen de strakke lippen kon laten glijden, waarbij hij haar lippen teder opende en het natte rose kutje aan de wereld openbaarde. Hellen was zo opgewonden, dat ze haar bekken als een boog omhoog duwde om maar vooral te proberen zijn vinger naar binnen te loodsen.

Haar extase nu, haar onzedelijk anticipatie, was nimmer zo groot geweest. Niets meer kon haar schelen, niets in de hele wereld, maar de vervulling van haar obscene wens om te worden bezeten en geschonden door Harry.

Plotseling stopte Harry. “Wil je dat ik door ga, schat? ‘Vroeg Harry, terwijl hij zijn handen van haar af trok.

“Ja … alsjeblieft … ja …” kreunde Hellen.

“Dan zul je eerst iets voor me moeten doen, neem mijn pik en verwen jezelf en mij.”

Een huivering van sensuele opwinding maakte zich meester van Hellen. “Ja, alsjeblieft …” steunde ze.

Haar hand bewoog over zijn broek en gleed in zijn open gulp en vond zijn gloeiende pik. Haar vingers, uit eigen beweging, schoven zijn onderbroek opzij en bevrijden de vlezige staaf uit zijn benauwde gevangenis. Haar lange vingers omvatten zijn harde staaf uit pure wellust.

“Ahhh, dat is het, baby,” gromde Harry. Hij knoopte zijn riem en broek los en liet zijn broek en daarna zijn onderbroek naar beneden glijden en schoof ze over zijn sokken om ze daarna de kamer in te gooien. Nu zat hij met naakt onderlijf op de sofa naast Hellen. Hellen kon niet wachten en pakte de kloppende pik en begon hem van top teen te strelen, trok de voorhuid naar beneden en openbaarde een grote glanzende rode eikel. Met haar vingers streelde ze zijn eikel en met de andere hand bewoog ze naar beneden en vond ze zijn met zaad gevulde ballen.

Harry leunde achterover met zijn handen in zijn nek, genietend van alles wat ze met hem deed. Ze kuste zijn nek, zijn wang, zijn oren en ogen en lippen, als in een betovering waren haar glazige ogen alleen gevuld met het credo van zijn prachtige pik.

Harry was gebiologeerd met de adembenemende schoonheid van Hellen. Haar stevige, strakke lichaam was een betoverende combinatie van aanzwellende borsten, dijen en de fluweelachtige met honing bedekte kut.

“Ga naar beneden met je mond tussen mijn benen,” beval Harry. Kijkend naar haar bevallige lichaam dat gracieus van de sofa gleed en zich nestelde tussen zijn benen daarbij een prachtig beeld van haar welgevormde billen die fier omhoog staken nu ze zich op haar knie√´n voor zijn hunkerende lul had geposteerd.

“Nu lik mijn lul. Mijn lul in je mond en zuig …”

En dat deed ze, ook al was dit een van de dingen die ze nog nooit bij een man had gedaan ook niet bij Rob haar eigen man. Het kussen van een man zijn penis is iets dat alleen perverselingen doen, alleen zieke mensen, althans dat is me geleerd door mijn ouders met de bijbel in de hand als getuige! Maar vandaag ben ik anders ik kan het niet helpen ik wil zijn pik zuigen, net als hij dat wil … Mijn God.

Hellen overlaadde de trillende speer voor haar met haar warme, natte tong van de sokkel langs de bloed-verdikte onderkant tot aan de bloedgevulde eikel, zuigen, spelen, zoenen met lange halen als een hongerige slet. Vervolgens terug naar de basis en nog lager naar de rond opgezwollen zak van zijn testikels, warm van hun lading sperma. “Ohhh, mijn god zo lekker zo nat” kreunde Hellen

Ohhh … Hellen was wild van opwinding, haar buik en vagina bewogen nu met een stuiptrekkende behoefte die ze nooit had gekend en die haar bijna naar het punt van orgiastisch waanzin leidde.

Dear God! Dit gebeurt niet! Haar geest bleef het herhalen keer op keer, maar ze wist dat het waar was Harry’s harde pik was het harde bewijs van deze wellustige hoerige daad en ze kon niet stoppen haar tong bewoog zich als een waanzinnige over en langs de schacht van zijn pik naar zijn eikel en naar zijn ballen, op en neer alsmaar weer.

“Nu, baby,” siste Harry terwijl hij haar aan haar haren naar achteren trok en recht in de ogen keek. “Smeek, smeek om mijn harde pik”

“Mmmmmm,” kreunde Hellen, haar mond nog steeds strak om zijn kloppende hardheid. “Ohhh, ja … ja …” Haar woorden waren dof en onduidelijk omdat ze alle controle over haar handelen had verloren.

“Smeek me klaar te komen in je mond, baby,” beval hij.

“Ohhh, ja … kom in mijn mond, geef me je zaad ik wil je drinken!” brabbelde ze. De gedachte dat haar eigen lippen deze ontuchtige verlangens uitspraken bracht een vernieuwde golf van wellust in haar lichaam op gang, Ze verlangde niets anders dan zijn zaad, zijn uiteindelijke eruptie als beloning voor haar daad van ontucht.

Harry voelde de zachtheid van haar wervelende tong rond de top van zijn penis en spande zijn billen en duwde zijn pik nog verder in haar verlangende grot. Het was een meesterlijk gezicht alleen al het kijken naar haar gretige mond deed het zaad in zijn ballen omhoog borrelen. “Zuig me, Hellen, zuig me harder!”

Hij bereikte zijn hoogtepunt en het zaad steeg als een donderwolk uit de hemel op uit zijn ballen. Harry trok plotseling zijn lul uit haar zuigende lippen en hield zijn grote rode eikel ongeveer twee centimeter van haar mond.

“Oh, nee Harry … alsjeblieft, ik wil het, ik moet het hebben!” pleitte Hellen, kreunend met het pijnlijke en overweldigende vuur van haar onvervulde verlangen. Ze probeerde hem naar zich toe te trekken naar haar mond, haar gapende mond klaar voor zijn steigerende pik.

Maar voordat ze haar wijd open mond over zijn pik kon sluiten begon het warme plakkerig zaad direct uit zijn pik te spuwen op zoek naar haar mond. De dikke stroperige lading vulde haar mond tot de aan de rand van haar onderlip. Ze slikte gulzig en probeerde uit pure wellust niets van het goddelijke zaad te verspillen. Harry schudde de laatste druppels sperma uit zijn pik, een dun koord van plakkerige witte vloeistof dat uit zijn pisgaatje liep en dat Hellen met haar natte lippen wanhopig probeerde op te vangen.

“Niet slecht Hellen, niet slecht voor het begin. Kom neem een drankje en later een bad. Vannacht blijf je slapen” zei Harry terwijl hij naar de bar liep en een drankje in schonk.

Wat Hellen daarvan vindt en wat haar man Rob aan het doen is horen we misschien een volgende keer.

Liefs Anita Dick

Auteur
Anita Dick