Ik ben een redelijk lang meisje met bruin haar en ben redelijk tevreden over mijn borsten, ik heb een C-cup . Ik was op vakantie gegaan met Eline en Margo alle twee mooie blondines, Eline had grotere borsten als Margo. Namelijk Eline een D-cup en Margo een B-cup. Lars was de jongen die mee was hij was knap en heel gespierd, maar deze vakantie wilde ik nog een deel van zijn lichaam ontdekken. David was ook mee en ook hem wilde ik wel helemaal zien. Het laatste meisje wat mee was gegaan was Ivana zij was de perfecte slet mooie borsten (C-cup) en mooi blond haar. Allemaal zijn we 20 jaar.

Het was begin van de vakantie en we vertrokken naar Los Angeles. Eenmaal aangekomen in ons hotel gingen we meteen aan het zwembad liggen, iedereen was aan het zwemmen behalve David en ik. Ik ging naast hem zitten en begon met hem te praatten over zijn liefdes leven, toen ik liet merken dat ik erg geil was werd hij heel erg verlegen. Ik begon langzaam zijn benen de strelen en zag dat hij een mooi grote paal kreeg ik wilde hem wel verder bevredigen maar toen kwam iedereen terug van het zwemmen en hield ik maar op. Later op die dag gingen we gezamenlijk uit eten aan het strand, ik merkte echt dat iedereen geil was dus stelde voor met zijn allen naar de kamers te gaan en iets leuks te gaan doen. Iedereen was het er mee eens en we gingen naar onze hotelkamers. Ik ging weer bij David zitten en aan de andere kant van hem zat Ivana. Lars zat tussen Eline en Margo. We deden Doen Durven of de Waarheid. En Lars was als eerst aan de beurt en hij koos doen. En ik gaf gelijk als opdracht zoen Eline, maar die bleven de hele tijd doorgaan met zoenen daar had ik ook zin ik dus pakte David gelijk op zijn mond.

Margo en Ivana waren met elkaar aan het zoenen. Langzaam zie ik Eline naar de grote paal van Lars gaan, die was echt groot, ik geloof dat die zo’n 24 cm was. Ik bleef nog even zoenen en strelen, vervolgens voelde ik iets heel hard worden, maar die was ook redelijk groot ik geloof ongeveer zo’n 18 cm. En ik ziet dat Lars hevig gepijpt wordt en besluit om david naast hem te laten zitten. Iedereen kleed zich uit en ik wilde even kennis maken met die heerlijke paal van Lars. En geef hem een heerlijke pijpbeurt terwijl ik gebeft wordt door Ivana, Margo is david aan het trekken samen met Eline, Langzaam kom ik klaar en de 2 jongens ook, maar de andere wilden ook wat genot, dus gingen we maar zo zitten dat iedereen lekker kon genieten. Eline werd gepaald door Lars en zij befte mij, David paalde Ivana en zij befte Margo, Zo ging het wel even door, naar wat switchen kwamen we heerlijk klaar. Allemaal bleven we samen in een 2 persoons bed nagenieten. De rest van de vakantie hebben we nog veel hete dingen beleefd met Lars en David

Auteur
Michelle
E-mail
mb@live.nl