Het was een zomerse warme dag. mijn telefoon ging. toen ik opnam bleek het een vriendin van me te zijn met de vraag of ik kon helpen haar computer te maken. 10 minuten later zat ik op de fiets en niet veel later belde ik aan haar voordeur aan. Ze deed open en liet me binnen. ik zag dat ze een wit minirokje aan had met daarop een roze haltertopje. Ze had practige benen die in het rokje nog beter uitkwamen. ze nam me mee naar haar kamer en binnen een half uur deed haar computer het weer. als bedankje gaf ze me een zoen op haar wang. ik had altijd graag naar haar lichaam gekeken. ze had mooie strakke ronde billen en mooie grote borsten waarvan de tepels vaak hard waren. ik stond op en bekeek haar goed. ze zag er fantastisch lekker uit in die kleding. ze zag dat ik naar haar keek en werd er verlegen van. ik liep op haar af en zoende haar op haar mond. na een paar seconden begon ze me hevig terug te zoenen.draai je eens om fluisterde ik. weifelend draaide ze zich om. ik zei haar haar ogen dicht te doen.ik begon haar in haar nek te zoenen en bij haar oor. niet veel later ging 1 hand over haar borsten heen en later onder haar truitje. met de andere hand tilde ik haar rokje omhoog en ging ik met mijn hand in haar string. in en uit met mijn vingers. haar kutje werd steeds natter. ook haar clitoris werd gestreeld. vind je het lekker? fluisterde ik. ze knikte en ik draaide haar naar me toe. kleed je uit. zei ik. gewillig deed ze wat ik zie en niet veel later stond er een bloedmooi naakt meisje voor me. mijn lul was behoorlijk gezwollen en ik kleedde me ook uit. ik duwde haar op bed en begon haar borsten te masseren.

mijn handen werden afgewisseld door mijn tong en ze lag te genieten daar op het bed. haar tepels waren hard. mijn handen ging naar beneden en mijn vinger stopte ik in haar kutje. deze was drijfnat. ik ging steeds sneller in haar kutje heen en weer en deed er steeds meer vingers bij. bij 4 vingers begon ze te kreunen en zij dat het zeer deed. ik negeerde haar en stopte een vijfde vinger in haar kut. steeds sneller ging ik heen en weer. ze kreunde van pijn wat mij ertoe aanzette nog sneller en dieper in haar te gaan. met mijn tong streelde ik nu haar clitoris terwijl mijn halve hand in haar kut verdween en ik in haar mijn vingers snel opzij bewoog. ik likte haar clitje vurig. toen haalde ik met een ruk mijn hand uit haar kut waardoor ze begon te gillen. mijn tong verdween in haar en snel en diep begon ik haar kut te likken. ik voelde hoe ze lag te sidderen onder mijn mond en ging door terwijl mijn vingers in een hoog tempo haar clitje bereden. haar spieren spanden zich steeds meer en schokkende bewegingen werden gemaakt. onder mij lag ze te schokken en te kreunen en haar kut was drijfnat.

Ze schokte steeds heviger en kwam toen met luid gekreun klaar. ze had tranen in haar ogen van genot. ik ging op haar liggen en stootte mijn lul in een keer in haar. hard en diep stotend bereed ik haar. ze kreunde en hijgde. haar borsten bewogen hevig door de snelheid waarmee ik haar neukte. niet veel later spoot ik mijn sperma diep in haar kutje. ik ging uit haar en draaide haar om. doe je kont omhoog beval ik. ze deed dat en ik stootte in haar anus wat weer een gil veroorzaakte. ruig neukte ik haar weer. toen ik uit haar kwam beval ik haar mijn lul schoon te likken. heerlijk nam ze mijn lul in haar mond en pijpte me snel en hevig. ik kwam weer klaar en begon haar weer hevig te vingeren. steeds als ze bijna klaar kwam liet ik het wat afzwakken. na een tijdje kwam ze met een luid gekreun tot een orgasme. ik kleedde me aan en liet haar hijgend op het bed achter.

Auteur
Gerard
E-mail
gangstergirly001@hotmail.com