Eigenlijk was het niet zo heel veel. Sinds Saskia was weg gegaan, was er een soort leegte gekomen, in alle opzichten. Hij had minder zin in dingen, deed ook soms een heel weekend niks en seksueel gezien was het waardeloos. In eerste instantie had hij gedacht, dat er een leuke en spannende tijd aan zou breken, dat hij lekker zijn gang zou kunnen gaan, maar hij had gemerkt dat dat nog niet zo eenvoudig was. Via internet had hij heel af en toe een date, ook wel eens een seksafspraak, maar om nou te zeggen dat hij een opwindend seksleven had, nee. Hij was een echte ouwe rukker geworden, niet dat hij dat met tegenzin deed, maar hij zou wel weer eens echt lekkere seks willen, met Hennie bijvoorbeeld. Zijn mailbox was al ver leeg en toen hij Hennie zag binnenkomen, meende hij sterretjes in haar ogen te zien. Hij had geen idee wat zij in haar vrije tijd allemaal deed, maar op een of andere manier dacht hij dat in haar geval, stille wateren echt diepe gronden hadden. Voor zover hij wist, had ze geen relatie. “Volgens mij kan zij iedereen krijgen zie ze wil”, had een mannelijke collega laatst gezegd en nu hij haar nog eens goed bekeek, kon hij niet anders dan het daar mee eens zijn. Mooie lange donkere haren, een vriendelijk gezicht, ze was altijd vrolijk en had een prachtig lijf, al liet ze daar niet zo heel veel van zien. “Ga jij nog wat leuks doen, dit weekend”, vroeg Hennie aan hem en ze keek hem op een of andere manier veelbetekenend aan. “Eh, ………ik weet eigenlijk niet, ik heb nog geen plannen”, zei hij. “Jammer”, antwoordde ze, “ zonde van de tijd om alleen te blijven zitten”. “Ik zie nog wel”, zei hij tegen beter weten in. Ze kwam wat dichter bij hem staan en fluisterde in zijn oor: “Ik heb vanavond nog wel wat leuks voor je te doen, hoor”. Ze bleef hem verwachtingsvol aankijken en hij rook haar lekkere luchtje.

Had hij het nou goed gehoord, had ze hem nou echt uitgenodigd om samen wat te gaan doen?“Het is niet wat je denkt hoor, maar als je zin hebt in iets spannends, kom dan vanavond maar bij mij langs, om een uur of 10, OK?“Ik zie nog wel”, zei ik, veel ongeïnteresseerder dan hij eigenlijk wilde, maar hij kon het gewoon niet geloven. Toen ze nog eens naar hem knipoogde, voelde hij een heel opwindende tinteling door zijn lijf gaan en eigenlijk zag hij nu pas wat een lekker wijf Hennie was. Hij kreeg ineens heel veel zin in vanavond, maar had ook geen idee wat hij ervan moest verwachten, want ze had gezegd dat het niet was wat hij dacht. Wat dacht hij eigenlijk………….de erectie in zijn spijkerbroek verraadde in ieder geval de richting van zijn gedachten en toen hij in zijn auto naar huis reed, waren zijn gedachten behoorlijk in de war. Hennie was een hele mooie vrouw, met alles erop en eraan. Hij had wel eens gedacht dat ze lesbisch was, want over mannen had hij haar nog nooit gehoord. Toch, de manier waarop ze naar hem gekeken had, was wat ondeugend op hem overgekomen en toen ze hem uitnodigde voor iets spannends, wist hij het echt niet meer. Hij at een diepvriesmaaltijd, keek ondertussen wat op internet en opende wat mailtjes. Toch kon hij zijn gedachten er echt niet bijhouden. Normaal gesproken trok hij zich ’s avonds af bij het bekijken van internet-filmpjes, maar nu leek het hem verstandig om dit maar niet te doen. Hij bekeek de filmpjes wel en vooral de filmpjes waarin vrouwen van alles met elkaar uitvraten, hadden zijn belangstelling. Toch bleef hij van zijn pik af, want hij had stiekeme hoop, dat hij daar vanavond nog wat leuks mee zou mogen doen. Hij kon zijn gedachten er ook niet echt bijhouden, merkte dat hij steeds de geheimzinnige blik van Hennie voor zich zag, maar dat maakte zijn erectie er niet minder om.

De tijd kroop voor hem veel te langzaam voorbij, waarom had ze hem pas om 22.00 uur uitgenodigd? En waarom had ze niet verteld wat ze van plan was? Allemaal vragen , hij had echt geen enkel idee.Uiteindelijk werd het kwart voor tien en hij voelde de spanning toen hij in zijn auto stapte. Hennie woonde dichtbij, hooguit een minuut of 10 rijden en toen hij de auto voor haar huis parkeerde, zag hij dat de gordijnen dicht waren, maar dat er binnen volop licht brandde. Hij liep het tuinpad op en toen hij aan wilde bellen, hoorde hij binnen stemmen en zag ook dat de deur op een kier stond. “Hè, het is hartstikke druk binnen”, dacht hij en teleurstelling maakte zich van hem meester. Heimelijk had hij gehoopt op een geile avond met haar alleen en nu leek het erop dat er visite was en hij dus niet met haar alleen zou zijn.“Kut”, zei hij zachtjes in haar gang en aan het gegiechel dat tot in de gang doordrong, maakte hij op dat er vooral vrouwen bij Hennie op bezoek waren. “Als het niks is, ben ik zo weer weg”, dacht hij en in gedachten zag hij zichzelf alweer, zoals altijd, zitten rukken achter zijn PC. Hij liep door in de gang en kwam bij een deur met een matglazen ruit, waarachter hij de huiskamer vermoedde. Ineens bleef hij stilstaan, omdat hij goed wilde horen, welke geluiden er uit de huiskamer kwamen. Hoorde hij nou gekreun? Hij luisterde nog eens goed en liep door. Gegiechel, geklets, maar inderdaad ook gekreun. “Mijn God”, dacht hij, “wat gebeurt hier” en nu was hij bij de deur aangekomen. Hij keek stiekem door de ruit, want hij wilde zich nog niet laten zien.Wat hij zag, heel vaag door het matglas, schokte hem: Hij had nog geen idee hoeveel mensen er waren en wát ze precies aan het doen waren, maar duidelijk was wel dat hier iets heel opwindends aan de gang was. Hij keek nog eens goed en zag wel 5 of 6 mensen en als hij zich niet vergiste, waren het allemaal vrouwen. De teleurstelling van zo even, maakte plaats voor geile opwinding, want Hennie had hem natuurlijk niet voor niets uitgenodigd. Hij was heel nieuwsgierig naar wat er precies achter die deur gebeurde, maar hij wilde zich ook nog niet laten zien. In plaats van zich te melden, duwde hij zachtjes tegen de glazen deur en merkte tot zijn plezier, dat deze een beetje open ging. Hierdoor kreeg hij de gelegenheid om door een kier beter te zien, wat er zich precies afspeelde.En wat hij zag, deed zijn mond openvallen van verbazing.

En er gebeurde ook nog wat anders; zijn pik reageerde meteen op dit geile schouwspel. Vijf vrouwen, op hun naaldhakken na allemaal helemaal naakt, waren supergeil met elkaar bezig. Hij zag Hennie op de bank zitten, met haar benen wijd en die blonde secretaresse van zijn werk zat bovenop haar. Hennie likte aan haar prachtige tietjes en aan de dichte ogen van allebei, maakte hij op, dat het hen erg opwond. Hij zag hoe Hennie onderuit zakte en haar lekkere kale kutje als het ware aanbood aan die blonde, hoe heette ze ook weer? “Tering, wat een lekker ding is dat zeg”, dacht hij en ongemerkt was zijn rechterhand in zijn broek zijn pik aan het masseren. Even dacht hij na wat hij zou doen en hij koos ervoor om zich in de gang uit te kleden en dan naar binnen te gaan. Wat een situatie, dacht hij, “Sta ik mezelf hier uit te kleden in de gang bij een collega”. Ondertussen lag die blonde Hennie’s heerlijke kutje te likken en toen hij al zijn kleren uit had, merkte hij dat zijn lul keihard was en recht vooruit stond. Hij was benieuwd hoe ze zouden reageren. Hij realiseerde zich dat Hennie wel wist, dat hij zou komen, maar of dat voor de anderen ook gold, hij had geen idee. Hij keek nu recht tegen de reet van Ingrid aan, hij wist ineens weer hoe ze heette en genoot van het uitzicht op Ingrids heerlijke openingen.Voor hij naar binnen ging, keek hij nog even naar de andere vrouwen. Die mochten er zeker ook wezen zeg, wat een lekker spul allemaal. “Zouden die allemaal lesbisch zijn”, dacht hij en even schrok hij van deze gedachte. Dat zou kunnen betekenen dat ze misschien niks van mannen moeten hebben. Hij zag dat ze ook nog wel heel erg jong waren, vooral die ene met die staartjes. Hij hield van staartjes, dat vond hij altijd een geil gezicht. Hij vond het tijd om naar binnen te gaan en toen hij zachtjes de deur opende, was de geur het eerste dat hem opviel. Hier hing een lucht van geile seks en in eerste instantie had niemand in de gaten dat hij binnen was gekomen. Ineens hoorde hij Hennie zeggen: “Hoi lekker ding, leuk dat je er bent” en toen hij haar aankeek, zag hij dezelfde knipoog als vanmiddag op kantoor. Nu zagen de anderen hem ook en een beetje beschaamd stond hij daar met een niet te verbergen erectie, maar de vrouwen gingen gewoon door met hun geile spel. Ze zaten aan elkaars tieten, likten elkaar op alle mogelijke plekken en streelden zichzelf en elkaar, waar ze maar konden. Hennie wenkte hem en aarzelend kwam hij dichter bij haar en Ingrid staan. “Hoi Ingrid”, zei hij wat verlegen en Hennie zei: “Ik zei toch dat hij zou komen”. Meteen daarna trok ze hem aan zijn pik dichtbij haar en met zijn tweeën begonnen Hennie en Ingrid aan zijn lul te likken. De andere drie gingen rustig door met hun opwindende gelik en gestreel.

Hij vroeg zich nog steeds af of hij hier terecht was gekomen in een lesbisch stel of dat er wat anders aan de hand was. Op dit moment maakte het hem geen zak uit, want Ingrid en Hennie deden geweldig hun best om hem de lekkerste pijpbeurt ooit te geven. “Wat denk je nou?” vroeg een van de drie andere meiden. “Dat ik een bofkont ben”, zei hij en ze moesten allemaal lachen om deze snelle conclusie. “Jij denkt nu zeker dat wij allemaal potten zijn hè?” Hij liet even een stilte vallen en zei toen: “Ik denk eigenlijk niks, weet alleen dat ik nog nooit zoiets geils heb meegemaakt”. De vrouw met de donkere haren legde hem uit wat er aan de hand was: “Wij hebben allemaal een relatie, behalve Hennie, eigenlijk hebben we ook allemaal een mannelijke partner, echt lesbisch zijn we dus niet”. “Maar wel hartstikke bi”, zei het meisje met de haarband en alsof ze deze woorden kracht bij wilde zetten, pakte ze het meisje met de staartjes stevig vast en vol op haar mond. “Wij komen iedere vrijdagavond hier bij elkaar, omdat Hennie de enige is die geen vent thuis heeft. Die kerels denken dat we aan yoga doen”. Hennie liet het pijpen even aan Ingrid over en zei: “Zo zijn we ook begonnen hoor, bij de yoga, maar in de loop der tijden werden we een echte vriendinnenclub en spraken we ook steeds vaker buiten dat ene yoga-uurtje om af”. Terwijl ze me uitlegde hoe het zat, verwende Hennie het licht behaarde kutje van Ingrid, die hierdoor tijdens het pijpen, steeds harder ging kreunen. “We vertelden elkaar steeds meer, ook intieme dingen en steeds vaker hadden we het over seks, wat we deden met onze mannen, maar ook wat we niet deden en wat we bij hen misten. Dat bleek voor de meesten van ons ongeveer hetzelfde te zijn; seks genoeg, vooral vaak, maar altijd kort, die kerels komen klaar en dat was het dan. We merkten dat we allemaal behoefte aan meer hadden en omdat onze mannen ons dat niet gaven, gingen we steeds meer fantaseren, hoe het zou zijn als we elkaar eens gingen verwennen.Ons eerste avondje was meteen een groot succes. We vonden het allemaal superlekker en hoewel we niet vies zijn van een lekkere pik, genoten we heel erg van elkaars aandacht”.Nu was het het meisje met de staartjes die voor het eerst haar mond open deed: “Die echte pik hebben we inmiddels vervangen door wat anders hoor” en hij zag hoe de anderen daar om moesten lachen.“Dat zul je zo wel zien”, zei ze. “En gastspelers, zoals ik nu, hebben jullie die ook af en toe?”, vroeg hij en Ingrid antwoordde dat hij maar moest geloven dat hij echt de eerste was. “We wisten wel dat je zou komen hoor”, zei het meisje met de haarband, “we waren allemaal voor” en ook nu moesten ze allemaal lachen. Ingrid en Hennie stopten hun gekmakende pijpwerk, ze keken elkaar aan en Hennie zei: “Jij of ik”?“Ik graag”, zei Ingrid en toen ze wijdbeens op het tafeltje ging liggen en hem verwachtingsvol aankeek, begreep hij wat er van hem verwacht werd.

Het tafeltje was precies hoog genoeg en hij kon zijn stijve lul heel makkelijk bij haar naar binnen schuiven. Wat een lekker kutje had deze blonde stoot zeg. Ze stak haar benen hoog de lucht in, waardoor hij makkelijk toegang had tot haar heerlijke neukgrotje. Het meisje met de staartjes wilde het wel eens van dichtbij bekijken en kwam er ook bij. Ondertussen werden ook de tieten van Ingrid heerlijk gemasseerd en gelikt en hoewel de naaldhakken van Ingrid pijn deden in zijn zij, liet hij haar gewoon haar gang gaan, met een genot zoals hij zeker weten, nog nooit ervaren had. Jezus, wat keek die Ingrid hem onwijs geil aan, terwijl hij haar lekker stond te neuken. Ze kreunde steeds harder en zei: “Neuk me, jaah, neuk me, aaargh, neuk me, oeoeh”.Hennie maakte een eind aan al dat heerlijks, duwde mij naar achteren en kroop zelf bovenop Ingrid. Ze schudde wat met haar kontje en terwijl Ingrid haar naaldhakken om de rug van Hennie sloeg, stopte ik mijn lul in het lekkere, geschoren kutje van Hennie. Het was een moeilijk standje en er werd flink gelachen, ook door de meiden op de achtergrond en ik zag al snel waarom ze zo’n plezier hadden. Uit een plastic tasje was een dildo gekomen en de drie dames op de bank keken er geamuseerd, maar ook verwachtingsvol naar. Ze streelden elkaar en zichzelf en het was duidelijk dat ze elkaar al snel met dat trilding gingen verwennen. Terwijl hij Hennie stond te neuken, had hij een mooi uitzicht op deze lekkere verwennerij en hij bleef zich maar verbazen over de situatie, waarin hij verzeild was geraakt. “Eigenlijk wilden we vanavond naar buiten”, zei Ingrid.

Verbaasd vroeg hij of ze dit soort dingen ook wel eens buiten deden. “Nou en of”, zei Ingrid, “Zodra het weer een beetje lekker is, gaan we naar het bos of naar het strandje bij het ven. We kennen wat plekjes waar weinig mensen komen”. “Maar jij bent daar van harte welkom hoor”, zei het jonge meisje met de staartjes” en hij zag hoe de twee anderen de dildo in en uit haar natte kutje schoven. De geile glimlach op haar gezicht verried hoe ze hiervan genoot. Ondertussen hadden Ingrid en Hennie hem op zijn rug op de bank gelegd en Ingrid was op haar rug op hem komen liggen. Hierdoor kon hij goed bij haar tietjes en daar maakte hij dankbaar gebruik van. Hennie hielp om zijn stijve pik bij Ingrid naar binnen te werken en die was duidelijk bezig om bijna klaar te komen. Haar gekreun werd steeds heviger en haar bewegingen op hem steeds heftiger.Toen Hennie ook nog haar clitoris begon te strelen, was het hek van de dam en voelde en hoorde hij hoe Ingrid gillend en kreunend klaar kwam. Bijna tegelijkertijd met een van de andere dames en daar maakte hij uit op dat de dildo zijn werk aan het doen was. De kamer was vol met geile geluiden, gegiechel, gesop, gekreun en het schuiven van over elkaar glijdende lijven. En wat voor een lijven zeg, allemaal even lekker en even geil.Ingrid was soppend van hem afgekropen en haar plaats was ingenomen door Hennie. Wijdbeens zat ze op hem en zijn stijve lul was moeiteloos in haar geschoren kutje naar binnen gegleden. Ingrid likte haar borsten en streelde ondertussen haar kittelaar. Hij begon steeds wilder met zijn onderlijf te schokken en zowel hij, als Hennie waren niet ver meer van een orgasme verwijderd. En terwijl vlak naast hem de dildo in en uit elkaars kutjes ging, voelde hij dat Hennie het niet lang meer droog zou houden. Toen Ingrid met haar tong dan ook nog haar kutje begon te likken en hij zijn pik steeds wilder in en uit bewoog, kon het niet lang meer duren, of Hennie was de volgende die met veel bewegingen en geluid, een knallend en lang orgasme kreeg.

Tja, toen was er nog maar één, die zijn orgasme nog niet had gekregen. Dat was niet eenvoudig geweest, want al enkele malen had hij de dames tot rust gemaand, omdat hij anders al lang zijn klodders zaad aan één van hen had gegeven. Hij haalde zijn pik uit Hennie’s kutje en ging staan. Op de achtergrond zag hij dat de andere vrouwen nog lagen na te genieten van elkaars lijf en zag hij het nou goed, zag hij nou dat het meisje met het lange donkere haar met haar kontje omhoog lag en dat het meisje met de staartjes de dildo voorzichtig in haar kontje aan het schuiven was. Terwijl hij zelf zijn pik aan het masseren was en Hennie en Ingrid verwachtingsvol op zijn zaadlozing zaten te wachten, genoot hij van het uitzicht op een strak kontje waar met groot plezier en met veel gelach een dildo steeds verder in en uit werd geschoven. Het was duidelijk dat hij zijn orgasme niet meer kon en ook niet meer wilde tegenhouden. Nog even hield hij zijn adem in, maar toen liet hij het los en voelde hij zijn sperma door zijn pik, met kracht naar buiten komen en zowel Hennie als Ingrid kregen hun deel, in hun gezicht, over hun borsten, in hun mond. Gretig likten ze alles op. Hennie likte zijn zaad van Ingrid’s borsten en terwijl ik nog wat stond na te rukken, gaven de beide dames elkaar een heerlijke geile tongzoen, waarbij speeksel en sperma zich met elkaar vermengde.Wat een geil gezicht en wat een ongelooflijk geile ervaring was dit. “En, vond je het leuk om een keer bij onze yogales te zijn?”, vroeg Hennie. “Ik wist eigenlijk nooit zo goed wat yoga was, maar nu ik het weet, denk ik dat ik eigenlijk best vaker wil komen”, zei hij.“daar moeten we even over stemmen denk ik”, zei Ingrid. “Wie is voor?”, vroeg ze en naast mijn eigen vinger zag ik 5 vingers en een dildo de hoogte ingaan. “Nou, dat is dan afgesproken”, zei Hennie. “Volgende week weer, maar dan bij het strandje”. Hij begreep niet waar hij dit aan te danken had en toen hij nog even wat zat te drinken en zijn pik al lang de moed had opgegeven, zag hij dat drie van de vijf meiden, zich nog steeds vermaakten met de dildo en hij nam zich voor om volgende week voor hen een mooie vibrator mee te nemen. Onderweg naar huis, had hij eigenlijk maar één vraag: “Heb ik dit nou gedroomd of ……………….?”

Auteur
Tomtomgo
E-mail
tonvanson@casema.nl