Griekse godin
Druk nou maar op die knop, roep ik tegen mijn kameraad. We zitten al maanden te klooien over waar we heen gaan op vakantie. Mijn kameraad en ik zijn alweer een tijd vrijgezel en we zijn opzoek naar een leuk vakantieland, met dito leuke vrouwen. En buiten dat , een beetje ontspanning is sowieso niet verkeerd. Het is een druk en stressvol jaar geweest.
Nu zitten we dus op de vakantie site te kijken waar we heen willen. Na vele biertjes,discussies en weersvoorspellingen verder, zijn we eruit. Chania it will be. Deze zonovergoten plek, die is gelegen op het mooie Kreta, gaat onze vakantie plek worden. Een last minuten van echte dagen en overmorgen vliegen. Ik zeg Top!!Na een vliegreis van drie uur, met als toetje een busreis van anderhalf uur, komen we gaar in ons hotel aan.
Snel inchecken en naar onze kamer. Spullen uitpakken en de bar opzoeken. Een koud pilsje hebben we wel verdiend.
Zo gezegd, zo gedaan. Aan de bar nemen we de ene na de andere schuimende koele pils. We kijken wat om ons heen, opzoek naar vrouwelijk schoon.Helaas valt tegen. Na een uur heb ik het wel voor gezien en wil naar bed. Op het moment dat mijn maat en ik weg willen lopen, zien we een vrouw de bar binnen komen lopen,waarbij mijn adem stokt.
Jezus!! Wat is zij mooi en dat in haar werkkleding. Het blijkt de aflossing te zijn voor de ,mannelijke, bar medewerker.
Wat zie zij er heerlijk uit en we besluiten toch maar even te blijven zitten. Het is ook nog maar 23:00 uur en de bar is nog tot 05:00 uur open.Aan de bar bekijk ik haar nog eens goed. Mooi blond haar, gevlochten naar achter toe in de vorm van een krans om haar hoofd. Grote amandelvormige, donkere, ogen. Slank, met doorschijnende witte blouse.met daaronder duidelijk zichtbaar een sexy BH. En borsten ,stevig en rond.

We raken aan de praat met haar. Elza heet ze en ze is 26. Ze is grappig,sensueel en speels. We praten uren over van alles en nog wat. In mijn hoofd en ik vermoed ook in die van mijn kameraad ,spelen zich beginnende fantasieën af.
Opeens zegt Elza in het Engels, of we straks het Griekse nachtleven in willen. Nou het antwoord van ons was voorspelbaar. Ja , roepen we bijna in koor. Elza glimlacht en zegt dat ze eerder gaat sluiten,wat ik snap,want wij zijn de enige twee klanten nog. Na een half uur is ze klaar met opruimen en vraagt ons een half uurtje te wachten.het is inmiddels 02:30 uur.

03:00 uur,het bloed schiet naar een plek, waar niet veel verstand zit, maar wel gevoel. En waarom? We hadden op verzoek van Elza buiten het hotel gewacht.zij was naar haar kamer gegaan om haar op te frissen en zou zo komen.
Nou wij kwamen bijna, toen ze de trap afliep naar de lounche en zo naar buiten.

Haar blonde haren waren krullend. Haar ogen mooi benadrukt door oogschaduw en haar lippen bordeaux rood. Haar lichte huid en lijf,was gehuld in een blauwe strapless jurkje tot boven haar knieën. Daaronder een paar lange benen eindigden in roze hoge hakken. Haar borsten zaten strak in haar jurkje.de rondingen perfect zichtbaar. Haar billen,kwamen heerlijk uit in haar jurkje en langs de heupen kon je zien dat ze een stringetje droeg.

Come, zei ze. Haar hakken tikten op de straat. Met zijn drieën liepen we het centrum van chania in,naar haar favoriete kroeg. We dronken, praten en dansten in die kroeg. O god wat danste zij sensueel. Haar lichaam bewoog als een soepele en sexy model. Langzaam deed ook de drank zijn werk en ze vroeg: Are you both single? Uhh yes we zijn that yes, in ons beroerdste Engels. Ze lacht en het dansen wordt intiemer. Haar kontje schuurt langs mijn kruis en haar andere hand per ongeluk,langs het kruis van mijn maat. Ze verontschuldigd zich. Wij stellen haar uiteraard gerust: Doesnt matter, met een glimlach. De sfeer wordt heter,Klammer en tsja geiler. Ik kijk naar haar mond, die rode lippen, en zie ze in mijn gedachten om mijn steeds harder wordende pik zitten. Ik hoor mijn maat fluisteren: wat zou ik mijn zaad graag over die heerlijk tieten willen spuiten. Ik zeg lachend terug: mijn idee.

Het is 05:00 uur. Tijd om te gaan. De afgelopen uren is de sfeer behoorlijk veranderd. Elza heeft genoeg cocktails gehad en wordt steeds aanhankelijker. We lopen naar buiten en gaan richting hotel. I’m zo hot,zegt Elza. It was zo warm inside the bar. Yes we have the same,zegt mijn maat. But if you are hot, you must taken of some clothes, zegt hij vervolgens lachend. Elza kijkt ons aan, you would like that he? Follow me. Elza loopt een steegje in. Halverwege de steeg staat een bankje. Sit down, dutchboy’s. Wij gaan zitten en Elza staat voor ons. Ze legt haar vingers op de binnenkant van haar dijen net onder het randje van haar jurkje. Langzaam trekt ze haar jurkje omhoog. Ze stopt net, voordat we haar string kunnen zien. Op dat moment knellen er al twee pikken behoorlijk af.

Ze draait zich om, buigt iets voorover en kijkt over haar schouder. Ze trekt haar jurkje verder omhoog en haar billen komen te voorschijn. We zien haar rode string. We trekken de spanning niet. Mijn maat bevrijd zijn kloppende pik. Elza ziet dit en lacht. And you, zegt ze tegen mij, terwijl ze haar jurkje uittrekt. Daar staat ze op haar hakken in haar string en BH. Ze knielt voor mijn maat en pakt zijn pik vast. Ze begint te trekken. Weer kijkt ze me aan. Show me your Cock.
Ik ben weer bij positieven en trek mijn broek en boxer in een keer uit. Daar zitten we dan op een bankje in een steegje met een bloedmooie Griekse op haar knieën voor ons. Ze kijkt ons aan , terwijl ze nu beide pikken masseert.
Wij kreunen en kronkelen, terwijl ze onze pikken aftrekt. I’m in controle, glimlacht ze.

Nou, nee dus. We lachen en staan op. We pakken elke een arm van haar en tillen haar overeind. Now you dit down, zeg ik. Gewillig gaat ze op het bankje zitten. Mijn maat knielt en trek haar string uit. Wat een mooi kutje heeft zei. Heerlijk glad en roze. Mijn maat begint het al natte kutje te likken. Elza hijgt. Ik zet één been op het bankje en laat een op de grond staan. Mijn stijve stuitert op en neer op het ritme van mijn snelle hartslag. Elza komt met haar mond richting mijn lul. Zal het… O mijn god. Ik voel de zachte, warme rode lippen op mijn pik. Ze glijden naar beneden en weer omhoog naar mijn eikel. Strak heeft ze haar lippen om mijn pik gedaan. En terwijl ze wordt geeft, pijpt ze mij.

Na een paar minuten moet ik haar stoppen. Ze sputtert tegen,maar snapt ook dat ik nu nog niet klaar wil zijn.
Ik zeg tegen mijn maat dat hij op de rugleuning moet gaan zitten. Ik trek Elza van het bankje, draai haar om met het gezicht naar mijn maat. Hij zit in middels op de rugleuning en zij ziet zijn leuning en snapt wat de bedoeling is. Ze bukt iets voorover en neemt de lul van mijn maat in haar mond. Ik kijk tegen haar mooie ronde kontje aan. En doordat ze op hakken staat en iet wat voorover, kan ik haar natte lipjes zien. Ik zoek met twee vingers haar natte lipjes op en raak ze aan. Ze kreunt en neem mijn maats lul, nog dieper in haar mond. Ik druk mijn vingers bij haar naar binnen en vinger haar. Ze hijgt, kreunt en pijpt. Mijn maat pakt haar hoofd vast om in haar mondje te kunnen stoten. Haar krullen gaan wild op en neer. Ik vinger haar steeds dieper, feller en harder. Ze kreunt en ik hoor zachte gilletjes. Dan haalt ze even mijn maats pik uit haar mond. Kijkt ze over haar schouder naar mij en zegt: please put your Dick in me.

Ze gilt van genot. Mijn pik heb ik in al mijn geiligheid hard in haar kutje gestoten. Ik ga als een wilde tekeer in haar. Mijn voorhuid rolt in een snel tempo over mijn eikel. Ze pijpt mijn maat nog steeds,maar met moeite. Ze staat op punt van komen. Ik voel haar trillen. Mijn maat haalt zijn pik uit haar mond en komt bij mij staan. Elza kijkt om en wacht op wat komen gaat. Ze plaatst haar handen op de rugleuning, zet haar benen wat verder uit elkaar en drukt haarvkomntje meer omhoog. Wij staan achter haar.

Yes, yes yes. Ooooo fuck. This is great. Elza kreunt van genot, terwijl ze vanachter wordt genomen. AAA daar is de lul van de ene jongen weer. O hij haalt hem er weer uit. Nu voelt ze de lul van de andere jongen. Om en om neuken ze haar. Ze geniet. Ze vind het lekker. Heerlijk zoals ze door deze twee jongens wordt genomen. Ze knijpt in haar tieten. Ze streelt haar klitje, terwijl de lullen om en om met diepe stoten in haar komen. Dit houdt ze niet
Lang meer vol. Haar benen trillen. Nog even, nog een paar stoten en dan…. Ze gromt. Kreunend en gillend komt ze klaar.ze zakt door haar benen. Opnhaar knieën. Haar orgasme lijkt uren te duren. Met haar ogen dicht, hijgt ze uit op haar knieën. Een ding mist ze nog. Ze is zo geil. Zaad, sperma, de mannelijke sappen.Die wil ze.

Kreunend verdwijnt mijn pik in elza’s mond. Ik neuk haar mondje en let niet helemaal meer op hoe hard ik het doe. Ik ben wild in mijn hoofd. Ik wil maar een ding spuiten. Ik hoor elza’s mondje soppen. Ze doet haar best om mee te komen in mijn ritme. Mijn maat trekt zich af. Die tieten is zijn doel. Terwijl ik elza’s mond neuk,zie ik mijn maat zijn witte goud over die heerlijke volle borsten spuiten. Ook dit aangezicht wordt mij teveel. Ik roep dat ik bijna kom. Ze antwoord terug, dat ze alles zal slikken. Ze knipoogt naar me. Ik stoot nog een paar keer en dan voel ik mijn warme zaag mijn lul uitschieten. Elza doet haar best om alles binnen te houden. Wow wat een avond.

Ik kijk op de klok, het is 23:15 uur. De blonde meid heeft haar plek achter de bar ingenomen en vraagt wat we willen drinken. Jeetje ze moest eens weten wat ik al met haar heb gedaan, zonder dat ze het weet. Helaas was dit een fantasie, maar de vakantie is nog maar net begonnen. Are you both singel?,hoor ik haar vragen. Huh, waar heb ik dat eerder gehoord……………..

Auteur
pier