Ik leerde John kennen op Gay ll. Hij stuurde me een berichtje en naar wat gesproken te hebbben besloten we af te spreken bij zijn huis. Hij had een relatie, maar dat maakte mij niet uit. Het was seks en he, ik had geen relatie. Ik kwam aan bij zijn huis, waar hij met ze vriend woonde en een f*cking lelijke hond. Ik kreeg een kleine rondleiding en daarna gingen we naar de slaapkamer want ze vriend zou vroeg thuiskomen en daarvoor moesten wij seks hebben gehad.

Met een geile blik keek hij me aan en we begonnen te zoenen. Ik kleedde hem uit, bij mij ging dat wat langzamer aangezien ik All Stars aan had. Hij had een heerlijke lul van ongeveer 17cm en hij was precies goed om me mond te kunnen vullen. Hij ging op ze bed zitten en ik ging op me knieën. Ik pijpte hem eerst rustig. Ik liet hem eraan wennen en hij kreunde hard. Ik pijpte hem steeds ruiger en hij kreunde steeds harder! Daarna trok hij mij op het bed. Ik duwde hem weg en ging op hem liggen we begonnen met zoenen. Hij zei dat hij het nu wou, dus deed ik een condoom om. Hij lag op zijn rug en deed ze benen omhoog. Het gleed er goed in. Ik begon rustig aan ze tepel te likken en hem beetje zoenen. Terwijl ik rustig, ritmisch begon te bewegen. Van rustig naar harder en harder terwijl hij harde kreunde en een beetje mee deed, helaas had die niet zoveel gevoel voor ritme. Nadat ik hem z ohard pakte gooide hij mij van zich af en gooide me op me buik. Hij pakte me doggie en hij neukte me hard in me kont. Ik kreunde hard(de spanning en sensatie was te snijden). De kans om gepakt te worden maakte mij nog geiler dan ik al was en dat gold waarschijnlijk ook voor hem. Toen hield hij me strak vast en beek in me oor terwijl hij me hard gaf en klaar kwam. Daarna kleedde ik me snel aan en ik ging snel weg. Op de fiets had ik nog een hele rilling over me lijf van de spanning.

Daarna sprak ik hem nog op sexdatinggigant. En hij vroeg of ik een trio met zijn vriend wou doen, omdat zijn vriend dat graag zou. Ik moest allerlei dingen onthouden: ik was nog nooit bij zijn huis geweest, zijn huis was helemaal verbouwd en daar mocht ik ook niks over zeggen. Het moest lijken alsof ik daar nog nooit was geweest en geen idee had waar ze woonde. Ik kwam daaraan en we hebben een drankje gedaan met ze 3e en een peukie, daarna gingen de kleren snel uit. Zijn vriend begon me te zoenen en John deed me broek open en begon me te pijpen. Zijn vriend haalde ze stijve deruit(de mijne was nog niet stijf) en ik deed hem in me mond. Hij pakte me hoofd soms stevig beet zodat hij ze lul er ver in kon doen en ik nergens naar toe kon met me hoofd, dit maakte me lul f*cking stijf! John begon me harder te pijpen. Toen ik zag dat iedereen stijf was vroeg ik of ze naar de slaapkamer wouden gaan, ze stemde in. Toen we daar aan kwamen werd ik op het bed gegooid op me buik. De vriend van John ging op me zitten alsof hij me ging arresteren. Ik kon nergens heen maar ik was nog steeds stijf. John pakte me hoofd een beetje op en zijn vriend hield me wat minder stevig beet. John ging zitten om het bed met ze lul voor me en ze benen wijd. Hij pakte me hoofd op en schoof naar beneden zodat me mond op ze lul zou vallen en ik ze lul wel in me mond moest doen. Hij hield me haar stevig beet en ik deed me mond open en pijpte hem. Hij deed me hoofd naar boven en beneden. Zijn vriend pakte wat glijmiddel en deed het op me anus. Ik hoorde hem een condoom om doen en hij ging me kont in. Ik wou kreunen maar dat ging niet want ik was John heftig aan het pijpen . Zijn vriend neukte me harder en harder. Hij sloeg op me kont en deed me billen uit elkaar zodat hij helemaal naar binnen kon gaan. Op die manier neukte hij me hard totdat hij klaarkwam. Ik stond op en zijn vriend zei dat hij wou zien hoe ik John neukte. Dus sleurde John van het bed af(he! Als ze ruw willen kunnen ze dat krijgen) en ik liet hem bukken, Ik sloeg hem paar keer hard op ze kont en ze vriend was toe aan het kijken. Ik ging bij hem naar binnen terwijl ik hem aan zijn schouders vast pakte. Ze kont was behoorlijk open dus ik gaf hem gelijk hard! Ik kreunde het uit terwijl dat ze vriend schreeuwde: Harder, Harder!! Ik werd uit me concentratie gehaald toen zijn vriend schreeuwde: Nu ik! Zijn vriend bukte met ze knieen op het bed. Ik neukte hem hard in ze kont. John kwam achter me staan en deed zijn lul in me kont. Zo neukte we elkaar een tijd terwijl ik kreunend klaarkwam. Ik spoot zijn vriend kont lekker vol met mijn sperma! John had een condoom om toen die mij neukte en klaarkwam, heel even nadat ik klaarkwam. Hierna pijpte ik en John zijn vriend totdat hij spuitend over onze gezichten heen kwam! Geilheid

Auteur
Marco
E-mail
hotmarco123@hotmail.nl