Een verhaal, maar dan eentje dat me wel echt is overkomen deze zomervakantie. Nu de kinderen het huis uit waren, gingen ik met m’n man (Greet en Bert)  terug alleen op vakantie.  Een warme bestemming moest het sowieso worden: lekker relaxen aan het zwembad. Ibiza werd het. We boekten in  hotel Royal Plaza en genoten van onze dagen aan het zwembad. Maar de  avondanimatie begon al snel  te vervelen. Op een avond besloten we naar een bar te gaan om er wat te drinken. Ik had me sexy gekleed: hoge hakken, kort rokje en een blinkend bloesje met een rits aan de achterzijde. Daar was het warm genoeg voor. Een BH droeg ik niet op het strand, dus nu zeker niet. Wat niet evident is met een F-cup. Het was zo’n zwoele avond en al snel hadden we teveel coctails op en ik moet toegeven dat ik toch dronken was. We geraakten aan de praat met enkele  Engelse jonge kerels en het werd best leuk. Nog een paar coctails… De bar waar we zaten ging sluiten endus moesten we op zoek naar wat anders. We lieten ons overhalen door die kerels en gingen met hen naar een discotheek ‘The Club’. Daar aangekomen bleek dat er een ‘miss boobs’ verkiezing doorging, niet dat ik daaraan wou meedoen, maar toen de DJ aankondigde dat er één dame per land mocht meedoen en vervolgens liet weten dat er nog geen Duitse en geen Belgische kandidate  was, begonnen onze Engese vrienden luidkeels me aan te moedigen en de DJ deed natuurlijk mee. Ik keek naar Bert en die moedigde me ook aan. Ik moet toegeven dat ik het wel een geile gedachte vond. ‘Come on Greet’ riep de DJ en zowat iedereen. Dus ging ik maar op de dansvloer… ik (50) en 7 jonge meiden uit allerlei landen. ‘OK ladies sexy dancing’  riep de DJ en daar ging Tina Turner en ‘You’re simply the best’. Ik ben wel een uitgangstype nen kan nu wel lekker dansen, wat ik ook deed. En  dan hoorde ik roepen ‘show them boobs Greet’ en zag hoe die jonge meiden topless stonden te dansen. Slanke meiden met kleine, rechtopstaande tieten… wat stond ik daar tussen te doen. Volslank, stevige billen, maar wel sexy… Ik had m’n bloesje nog aan. De DJ zag dat ik dat niet zelf kon uitdoen en riep een buitenwipper van de club ‘Give her a help!’ Het publiek stond al te joelen van plezier en wou dus echt m’n tieten zien.  Zo’n struise beer kwam op  me af, ging achter me staan en ik voelde hoe hij m’n rits naar beneden trok … m’n bloesje viel op de grond en die zaal werd gek… m’n tieten waren wel heel wat groter dan die van die jonge meiden. Camera’s en GSM’s flitsen als gek.  Het publiek scandeerde luid m’n naam. M’n man applaudiseerde mee en ik vond het best wel geil en liet me gaan en danste zo sexy ik kon. Draaien met m’n kont kon ik wel en ze zagen wellicht dat ik geen slipje aan had. Eindelijk kwam er een eind aan dat nummer… we moesten bij de DJ op een rijtje staan en een ‘vakjury’ ging z’n oordeel uitspreken.. maar het publiek was duidelijk… ik was hun favoriet hihi. Eén van de juryleden kwam een test doen… zien of het wel natural was. Hij stond achter me en hief met z’n handen m’n tieten op en kneep erin. ‘100% natural’ riep hij. Hij bukte zich en hief m’n rokje op voor de hele zaal: ‘no knickers also, I love this woman ‘. Dus won ik die wedstrijd en een duikcursus erbij. Ik kreeg een lint ‘Miss Boobs’ om en dat moest ik de hele nacht dragen… met m’n tieten bloot uiteraard. Naar huis mocht ik niet of geen prijs.. maar dat was ik ook niet van plan, daarvoor was ik al veel te geil geworden. Toen de Labamba werd ingezet, riep de DJ me terug op de dansvloer… Je kan wel raden dat ik heel wat succes had… ik liet me tongzoenen, aan m’n borsten voelen. Tot er zo’n fitness model verder wou gaan… Ik voelde hoe de sluiting van m’n rokje loskwam .. en daar stond ik ineens helemaal naakt in m’n kale kut. Direct de schijnwerpers weer op me…’We want more! we want more… ‘ wat een opzwepende bende.  Die kerel begon met me te dansen terwijl hij met z’n handen over m’n rug ging naar m’n blote kont. Ik voelde z’n handen tussen m’n benen gaan, langs m’n billen en zoekend naar m’n kut.Ik kon en wou eigenlijk ook niet weg. Ik was beregeil en het publiek moedigde me aan. Die kerel bleek nadien een stripper te zijn die vaak in die club optrad. Ineens stond hij in een glinsterende string voor me. Het ging allemaal vanzelf en het  was alsof ik nooit wat anders had gedaan… instinctmatig bukte ik me en haalde z’n pik uit z’n slip en begon hem te strelen en te pijpen. Wat een reuzelul.. Ik pijpte diep en met  grote halen en voelde dat hij snel zou komen. Het publiek was razend enthoesiast. M’n man hield z’n handen voor z’n ogen , keek op en stak z’n duim omhoog. Meer had ik niet nodig. Ik liet z’n pik los, ging enkele passen opzij , legde me achterover op zo’n grote speaker. M’n benen wijd open naar de zaal en ik trok ze bij m’n knieën op. ‘Fuck, fuck, fuck ..’ riep het publiek.  Fitness boy kwam om me af en begon me te beffen. M’n kut was kletsnat maar ik zag weinig door de meute om me heen en de flitsen die afgingen. Hij vingerde me en ik voelde hoe hij me penitreerde. Het was geen toeval dat hij stripper was. Die lul was wel 20 cm lang en 6 cm dik. Ik voelde hem echt op en neer soppen in m’n natte spleet. Ik kon het niet houden en begon te kreunen , wat het publiek opwond. Ik speelde en kneep ondertussen van opwinding in m’n tieten. Ik voelde dat hij ging komen… hij trok z’n reuzenpik uit me en spoot een hele lading zaad over m’n kut en buik. Ook ik kwam klaar… ik wreef met m’n vingers door het sperma en likte het op. M’n tong ver uit m’n mond. De DJ wierp me een handdoek toe  en de spots verschoven terug naar de discobar. ‘Damn Greet ‘ riep hij ‘what a horny slut’. De stripper nam me mee naar een kleedkamer en zo verdween ik uit de discotheek. Wat een geile ervaring was dit. Zal ik nooit vergeten en nee, ik heb er geen spijt van gehad, integendeel.

Auteur
Greetje Van Dam
E-mail
greetjevandam@yahoo.com