Het moest een bijzondere avond worden: een stoute, en ondeugende avond. Melinda had als eerste gereserveerd in een restaurant. Jason vond dit prima. Ze zouden hoe dan ook ’s avonds in bed belanden.

Eenmaal in het restaurant werd Jason ongeduldig. Wat had ze een lekkere inkijk in haar blouse! Melinda wist dit dondersgoed en duwde haar borsten af en toe naar voren. De blik van Jason maakte haar steeds geiler en haar tepels werden hard. Jason voelde een bobbel in zijn broek opkomen. Gelukkig dat het tafelkleed lang was tot aan grond! Niemand kon zijn stijve zien.

Hij zag hoe Melinda af en toe onopgemerkt haar eigen borsten streelde en haar lippen aflikte. Ondertussen werden ze gestoord door de ober die hun bestelling wilde opnemen. Melinda gaf als eerste door wat ze wilde hebben. Jason keek nog even vluchtig op de kaart. Melinda schoof ondertussen haar stoel wat verder naar voren zodat ze met haar voet zijn been kon bereiken. Langzaam kietelde ze met haar voet steeds verder naar boven. Zijn harde pik wilde zo graag de broek uit! Jason kreunde even en probeerde normaal zijn bestelling door te geven. Hij slikte even en de ober liep weg.

Jason keek met een geile blik naar Melinda en pakte haar voet. Hij wreef haar zachte voet over zijn ballen en ritste ondertussen zijn broek open. Melinda stak haar andere voet ook uit en bewoog haar voeten langs zijn pik. Jason kreunde en genoot van de openbare ruimte waar hij een stijve had. Midden in een restaurant met allemaal mensen! Melinda masseerde zijn pik steeds sneller en hield even plagerig op. Ze nam een slokje van haar wijn en liet lomp haar mes op de grond vallen.

‘Och, wat ben ik toch onhandig’, grinnikte ze. Ze stond op, hurkte op de grond op haar mes te pakken en kroop razendsnel onder de tafel.

Niemand zag het, het was immers een lang tafelkleed. Jason besefte wat ze ging doen en kreeg het warm van genot. ‘Wat een geil wijf ben je toch’, fluisterde hij naar onder.

Melinda liet haar handen over zijn lul glijden en begon er aan te zuigen. Ze likte zijn eikel en nam hem daarna diep in haar mond. Steeds sneller en sneller. Jason kreunde steeds harder en moest zichzelf beheersen. Hij drukte Melinda’s hoofd steeds sneller tegen zijn pik en zijn moment zat eraan te komen. De ober kwam het eten brengen en keek vragend waar mevrouw gebleven was.

‘Die is even naar het toilet. Bedankt, ze komt zo van het eten genieten.’ De ober knikte vriendelijk en liep weg.

Melinda zoog er ondertussen nog flink op los en werd geiler bi de gedachte dat ze in een vol restaurant iemand aan het pijpen was. Om hem te plagen hield ze ineens op. Jason mompelde dat ze dat niet moest doen, maar Melinda hield zich stil. Ze had ondertussen zelf ook wel zin in een verwennerij en had haar slipje uitgedaan. Ze was ontzettend nat. Ze probeerde zich wat te draaien (wat moeilijk ging in die krappe ruimte) en steunde nu met haar armen op de grond, wijdbeens in de richting van zijn benen. Ze fluisterde dat hij met z’n hand naar beneden moest komen. Jason gehoorzaamde maar al te graag en al gauw belandde zijn vingers tussen haar natte schaamlipjes. Hij masseerde haar clitoris steeds sneller en ze kreunde van genot en hijgde zachtjes. Ze genoot hier zo van! Ze liet zijn vingers het werk doen en nog nooit zo snel kwam ze klaar. Haar hele lichaam trilde even en dankbaar likte ze zijn vingers af. Jason, die ook op springen stond, hielp zichzelf ook even een handje. Melinda hielp hem een handje en ook hij kwam heerlijk klaar. Ze gaf een kusje op zijn eikel en trok toen haar slipje weer aan. Langzaam kroop ze langs de tafelpoot omhoog, met het mes in haar hand.

‘Gevonden!’ riep ze nonchalant

Auteur
Melinda
E-mail
melindaatje88@hotmail.com