(in de huiskamer) We zijn een weekje weg met zijn 2’en in een mooie villa in Spanje. We komen binnen in de villa en zetten meteen de koffers neer en beginnen elkaar te zoenen. Zoenend lopen we de huiskamer binnen en gaan op de bank liggen. Je trekt mijn shirtje uit en streelt mijn buik. Ik kreun zachtjes en trek jou shirt ook uit. Je geeft mij kusjes in mijn nek en doet mijn bh los. Je vingers strelen over mijn tepels, ze beginnen stijf te worden. Je kust me van me nek naar mijn tepels en begint aan mijn tepels te zuigen. Ik trek je broek uit en begin over je boxer te strelen, ik voel iets hard worden. Het voelt goed en langzaam knijp ik wat meer in je boxer. Jij begint nu ook zachtjes te hijgen terwijl je mijn tepels streelt. Ik duw je op je rug op de bank en ga tussen je benen zitten. Mijn mond gaat richting jou mond en ik zoen je. Na het zoenen ga ik kussend via je nek naar je onderbuik toe. Ik trek je boxer uit en ga verder naar onder kussen, totaan je ballen kus ik je. Met mijn tong streel ik over je ballen, zachtjes zuig ik aan je ballen. Je pakt mijn haar vast en trekt mijn hoofd iets naar boven, totdat mijn mond boven je stijve hangt. Je zegt dat ik mijn mond open moet doen en duwd mijn mond over je stijve pik. Je beweegt nog een beetje mee met je hand, als ik je zelf goed pijp laat je los. Ik voel je pik dikker worden en voel dat je bijna gaat klaarkomen. Ik ga door nog wat meer zuigend. Je voorvocht proef ik al in mijn mondje. Je zegt dat je klaarkomt en duwt me van je af. Je gaat voor me staan en komt klaar over mijn gezicht en borsten. Alles wat in mijn mond terecht is gekomen moet ik van je doorslikken. Nadat we nog naakt en zoenend op de bank hebben gelegen gingen we onze koffers maar eens uitpakken. Het weekje vakantie was goed begonnen!!!