Moe geworden na een hele dag winkelen moest en zou ik tegen sluitingstijd toch nog even die ene winkel in. De jongste bediende was al van plan om af te sluiten, maar na mijn liefste glimlach liet hij me toch nog binnen. Hij vroeg of ik het niet erg vond dat hij de deur sloot; hij was namelijk alleen. Ik antwoordde dat ik dat niet bezwaarlijk vond en wandelde wat door de winkel. Achter in de zaak liet ik me in een fauteuil zakken en keek om me heen naar de snuisterijen die allemaal een aanwinst voor mijn woning zouden zijn, maar waar ik nu te moe voor was om een keuze uit te maken. De jongen vroeg me of hij me ergens behulpzaam bij kon zijn. Ik bedankte hem en zei dat ik eigenlijk te moe was door al het geslenter door de stad en dat ik de volgende keer wel terug zou komen. Vrijpostig bood de jongen mij een voetmassage aan. Zonder na te denken schopte ik mijn schoenen uit en keek hem uitdagend aan in de verwachting dat hij een vrouw van 46 niet zou willen betasten. Hij trok echter een stoel dichterbij, ging tegenover mij zitten en trok mijn linkerbeen naar zich toe.

Hij omvatte mijn voet met beide handen en begon met zijn duimen druk uit te oefenen op mijn voetzool en mijn tenen. Weinigen weten hoe ontspannend en sensueel zo’n massage is. Ik vertrouwde de jongen op zijn mooie blauwe ogen en probeerde in een zen-achtige toestand te komen door me te concentreren op mijn ademhaling. Door op iedere slok adem mijn spieren een voor een aan te spannen probeerde ik mijn lichaam te voelen en te ontspannen. Ik voelde mijn voeten door de pulserende handbewegingen van de jongen. Ai, dit had die deugniet vaker gedaan. Ik was bewust van mijn kuiten en de door het vele fietsen stevig geworden spieren. Ik voelde een pijntje in mijn knie en het zachte van mijn dijen. Zonder dat ik erg opgewonden was voelde ik dat mijn doosje vochtig werd. Ik spande mijn buikspieren, mijn trots, een beetje aan en liet ze weer opbollen. Ik balde mijn vuisten en liet ze weer los en voelde mijn tepels hard worden onder mijn weinig sexy shirtje. Ik liet expres een kreuntje uit mijn mond ontsnappen en verplaatste mijn voeten ten teken dat mijn andere voet aan een onderhoudsbeurtje toe was.Ooh, wat is dit heerlijk.

Ik kan dit echt iedereen aanbevelen. Het is ontspannend. Dat zeker, maar denk je ook niet dat het een fijn voorspel kan zijn? Ik liet me nog wat verder onderuit zakken. Ik wist precies wat mijn jeugdige genotsbrenger zou zien. Een vrij uitzicht op mijn satijnen slipje. Het vocht dat nu vrijkwam was niet van ontspanning, maar van onversneden wellust. Ik gebaarde hem dat hij dichter bij moest schuiven. Mijn rechtervoet liet ik rusten op zijn schouder en met de andere voet begon ik hem te plagen. Ik beroerde zijn borst en buik en drukte mijn tenen op zijn borst. Hij bleef beheerst. Een minnaar met potentie dacht ik en glimlachte hem in zijn gezicht. Mij strak aankijkend nam hij mijn voet in een stevige greep en beroerde mijn tenen met zijn tong en mond. Een rilling van genot sidderde door mijn benen. Wat een genot, die warme tong die mijn teentjes bevochtigden en kietelden. Met mijn andere voet verkende ik zijn bovenlichaam en trok ik naar de onderliggende gedeelten, zijn verboden vrucht. Het kostte weinig moeite zijn hard geworden jongen te vinden.

Ik legde mijn voet over de hele stijve lengte en schoof rustig op en neer tot ik hem met beide voeten van me weg duwde.Met mijn hakken op de stoelleuning duwde ik mezelf wat omhoog en verwijderde het nat geworden niemendalletje. Hij moet haast doorzichtig zijn geweest, waardoor hij mijn lekkers al heeft zien glinsteren. Ik sloeg mijn benen om zijn nek en dwong hem naar beneden. Gulzig kuste hij mijn dijen en lies en sloeg plagerig het deel over waar ik het meeste jeuk had. Ik werd kletsnat en voelde het geil door mijn naatje glijden. Opeens drong hij met zijn tong in mijn gaatje en gleed door mijn lipjes naar boven tot aan mijn klitje. Met het puntje van zijn tong begon hij te duwen en lekker ruw beroerde hij mijn genotspuntje. Aaah, zo heb ik het het liefst. Dat is fijn. Met mijn handen in zijn nek trok ik hem nog dichter bij en daar kwam het orgasme. Een tiental lange golven van genot tot de explosie volgde die mij mezelf deed vergeten. Langzaam kwam ik bij mijn positieven en door mijn half geopende ogen zag ik hem staan. Naakt en in vol ornaat. Ik nam hem goedkeurend op; een leuke kop, een lang atletisch lichaam en beheerst zoals ik al eerder zei. Zijn penis was al doorbloed geweest, dat kon ik zien, maar was weer tot ontspanning gekomen. Ik wilde het slagwapen wel vanuit een ander perspectief zien. Ik reikte hem de hand en vroeg hem mij op te trekken. We stonden even tegen elkaar aan en ik kuste hem. Op zijn mond, in zijn nek en op zijn borst. Ik vroeg hem in de stoel te gaan liggen. Ik ging direct op mijn doel af en nam zijn geslacht in mijn mond. Ik deed nog niets; ik wilde hem door de warmte van mijn tong hard voelen worden. De schokkende bewegingen getuigden ervan dat het bloed zijn penis vulde. Langzaam likte ik het topje en liet zijn geval in en uit mijn mond glijden. Ik vlinderde met mijn tong over het stukje waar jongens het het lekkerst vinden en kneedde zijn jongensballen. Terwijl ik zijn eikel tegen mijn huig voelde bonzen bedacht ik me dat het lang geleden was dat ik zo’n jeugdige pik had gevoeld en verheugde me op zijn conditie. Ik voelde dat hij zo zou klaarkomen. Ik stopte even en vroeg of hij mijn kutje nog wilde voelen. Staks, kreunde hij, straks! Hem geil aankijkend begon ik hem plagerig langzaam klaar te trekken en zag dat het voorvocht hem in een stroompje verliet. Wat een machtig gevoel is het om een man de controle zien te verliezen.

Ik voerde de snelheid op en omsloot zijn eikel met mijn mond en in heftige schoten voelde ik zijn lekkers in mijn mond knallen. Ik heb nooit goed begrepen wat andere vrouwen daar onderdanig aan vinden. Het vergroot de opwinding.Ik vroeg hem of hij het opwindend vind om een vrouw zichzelf te zien vingeren. Hij knikte bevestigend. Het hele gebeuren had ervoor gezorgd dat ik buiten mijn zinnen was geraakt. Ik wilde gepakt worden en zou ervoor zorgen dat dat gebeurde ook. Hem aankijkend beroerde ik mezelf. Mijn borsten en tepels. Mijn buik. De binnenkant van mijn benen. Mijn kutje. Mijn heerlijk zachte gleufje, waar ik al zo veel plezier van heb gehad. Ik wilde rustig doen, maar al snel lag ik mijn knopje te bewerken en voelde ik het gloeien in mijn buik. Het had effect. Nog geen tien minuten nadat hij geëjaculeerd had, richtte zijn stam zich weer in volle grootte op en zag ik zijn hand ritmisch op en neer gaan. Wat een plaatje. Ik liggend op het tapijt. Hij voor me zittend op een stoel. Samen masturberend. Ik schoof achteruit om ruimte te maken en maakte een uitnodigend gebaar. Hij liet zich op zijn knieën zakken en liet zich zonder verdere plichtplegingen in mij glijden. Van mensen die de liefde bedreven veranderden we in irrationele, zich door lust laten leidende gedaanten. Ik veranderde van een amazone die haar paard bereed in een hondje dat zich liet pakken door een reu tot een hoer die zich door de dominee laat naaien. Vroeger genoot ik wel van one-night stands, maar kwam ik bijna nooit klaar; nu vloeide het ene orgasme over in het andere. Wat een ervaring.Uren na sluitingstijd verliet ik bepakt met mijn aankopen en gevuld met liefde de winkel. Dit zou niet bij deze ene keer blijven. Voor het eerst in mijn leven heb ik nu ook een geheime minnaar. Ik ben een moderne vrouw. Toen mijn man me na thuiskomst vanachter de krant vroeg of ik een prettige dag had gehad antwoordde ik dat een vrouw nergens zo gelukkig van wordt als een dagje winkelen.

Auteur
Richard Bouwman
E-mail
richard@hetnet.nl