Erg bijzonder 3 Nog geen week later word ik door de dame gebeld ik loop net de sport centrum uit. Na dat ik zeg dat ze legen belt begint ze: “allereerst vond hij uw reactie bijzonder, en vraagt niet boos op mij te zijn” zegt de dame. “Je vrouw heeft weer gedate, na excuses wat er vorige keer was voorgevallen werd het weer een gewoon gesprek. Op een gegeven met belde u, zij stond op om haar telefoon verder op uit de handtas te pakken die ze daar op de grond had gezet. Ze had een luchtig jurkje aan en zij bukte. Ik werd gek, die billen waren mij eerder niet zo opgevallen. Jullie waren druk in gesprek ik weet niet waarover. Ik stond op om wijn te pakken. Op weg daarna toe moest ik haar passeren net op dat moment hangt u op en bukt zij om haar telefoon op te bergen. Mijn beheersing is weg. Hij zet mijn onderlichaam tegen haar billen. Mijn stijve heeft ze gevoelt mijn enige hand grijpt naar haar borsten en de ander gaat meteen naar de string. Ze wil eerst nog wat zeggen. Volgens mij dat het niet kon maar ik leg mijn hand van de borsten op haar mond. De andere is dan het stringetje ingegaan. Zij draait zich om. Ik pers mijn kootje van mijn minder vinger bij haar in de vagina. De spanning die ik bij haar voelde lijkt weg te zakken. Zij geeft zich over net als een prooi dat door een roofdier is aan gevallen. Ze zegt na een minuut of twee nog “dit kan niet”. Waarop ik zeg het is nu toch al gebeurd. Ze laat het gebeuren. In no time word ze bijzonder week van onder. Haar ademhaling versnelt.

Auteur
Jaman